Lekker dippen hap-pea dip

Foto door: Lay’s fotograaf

Campagnes

Heb je een tof (food)product en wil je via Eefsfood het bereik en de bekendheid vergroten? Dat kan! Ik deed al eerder samenwerkingen met o.a. PLUS supermarkt, Hero, Albert Heijn, Lay’sEuromaLurpak. Deze campagnes zijn in de vorm van een blog uitgewerkt in combinatie met Instagram. Maar samenwerken in de vorm van een video of alleen Instagram kan natuurlijk ook. Dit deed ik voor o.a. Magioni, Remia, Optimel en Van Dobben. Voor meer opties en informatie? Mail mij dan via eefje@eefsfood.nl

Reviews

Heeft u een restaurant/lunchroom of iets anders waar gegeten kan worden? Ik kom graag een keer langs om te proeven en schrijf er vervolgens een stukje over die bij de Eefsfood hotspots zal verschijnen. Heeft u een food gerelateerd product/apparaat dat getest moet worden? Een keukenmachine bijvoorbeeld? Dan lijkt het mij ook heel leuk deze uit te testen! 

Bereik

BLOG – Met mijn blog eefsfood.nl ben ik nu zo’n 4 jaar actief bezig. Maandelijks zijn er hier 15.000 unieke bezoekers te vinden. 
INSTAGRAM – Mijn Instagram account bestaat alweer 5 jaar en heeft 26.700 volgers.
INSTAGRAM STORIES – Het bereik ligt hier rond de 5.000 en heeft soms wel 7.500 views.
FACEBOOK – Mijn Facebook account wordt 2.705 keer geliked.
YOUTUBE – Hier zijn ruim 830 abonnees op.

zakelijk profiel

Ontwerp door: Leroy Souverijn

Fotografie

Wil jij een serie prachtige foto’s van jouw horecazaak en/of gerechten? Bijvoorbeeld voor in je maandelijkse nieuwbrief, op je website of om te delen via social media? We bespreken vooraf jouw wensen en we prikken een datum waarom we gaan shooten. Heb je een product die je mooi en smakelijk op de foto wil hebben? Dat kan natuurlijk ook! Wanneer drinken we samen een kop koffie? Mail mij via eefje@eefsfood.nl.

No products in the cart.