Zet de muffin tray met papiertjes erin alvast klaar. Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht.
Klop eerst de boter los in een mengkom met de handmixer. Voeg dan het zout, de vanille en kristal suiker toe.
Mix 1 ei erdoorheen. Als deze is opgenomen herhaal je dat met de tweede.
Meng de baking soda door het zelfrijzend bakmeel en voeg dit aan het mengsel toe. Giet ook de karnemelk erbij. Rasp de limoen erbij en roer dit alles tot een dik beslag. Spatel als laatste de frambozen er doorheen.
Verdeel het beslag over de vormpjes. Hiervoor gebruik ik meestal een ijsschep. Twee scheppen per cakeje als je 6 grote maakt en 1 schep als je er 12 maakt.
Doe dan alle ingrediënten voor de kruimels in de keukenmachine of het maal bakje van de staafmixer. Maal dit tot er grove kruimels ontstaan. Verdeel dit over de muffins.
Bak de grote gaar in zo'n 35 minuten en de kleintjes in 25 minuten. Check het altijd even met een satéprikker. Laat de muffins afkoelen voordat je ze opeet. Eet smakelijk!