Afdrukopties:

Arancini met prosciutto en pijnboompitten

Opbrengsten1 portieVoorbereidingstijd1 uurKooktijd30 minutenTotale tijd4 uur

Dit heb je nodig voor 32 stuks!
risotto:
 650 ml water
 250 gram risottorijst
 100 gram plakjes prosciutto, in kleine stukjes
 65 gram parmezaan, geraspt
 50 gram pijnboompitten
 2 middelgrote uien, fijngesneden
 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 2 el verse pesto
 40 ml witte wijn (optioneel) of sap van een halve citroen
 1 groente bouillon blokje
 zwarte peper, naar smaak
 scheut olijfolie en klontje roomboter
paneer laagje:
 100 gram panko (broodkruim)
 100 ml (gepasteuriseerd) eiwit
 2 el bloem
dipsaus:
 2 el truffel mayonaise
 1 el verse pesto
nog meer nodig:
 braadpan, 24 cm
 1,5 liter zonnebloemolie
 pollepel
 rasp
 steelpan
 koekenpan
 een aantal schaaltjes
 schuimspaan