Hoi! Ik ben Eefje. Welkom, en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!14390778_1845208535712024_3727039799702450481_n
Eten is al mijn ding zolang ik mij kan herinneren. Na de middelbare school begon ik aan de banketbakkersopleiding. Wat een feest was dat! Een erg leuke opleiding die ik iedereen kan aanraden. Fysiek gezien was het toen niet helemaal een feest voor mij. Dat is ook de reden dat ik na het behalen van mijn diploma na 2 jaar niet verder ben gegaan met de opleiding een stapje hoger. Toch heb ik daar zodanig veel basis dingen geleerd die ik onbewust nu nog dagelijks gebruik als ik in mijn eigen keukentje sta te bakken. Naast bakken ben ik ook dol op koken en het maken van hartige hapjes. De recepten die daarbij tot stand komen deel ik hier met jullie!

Ik hoop jullie ermee te inspireren om zelf ook iets vaker de keuken in te gaan. En als je denkt dat ik altijd maar weet wat ik moet eten als ik in de supermarkt loop of dat ik altijd maar zin heb om te koken, hebben jullie het mis. Ook ik heb daar last van helaas! Maar er zijn ook dagen dat mijn hoofd overstroomt van de idee├źn. Meestal duik ik dan de keuken in om er zoveel mogelijk daarvan uit te werken om het snel met jullie te kunnen delen. 

Als je vragen hebt over mij, deze website, een recept of wil je iets anders met mij delen? Stuur dan een mailtje naar eefje@eefsfood.nl en ik beantwoord deze dan zo snel mogelijk!
img_6342