EFP lente

Yes, ik ben er weer met een vierde editie van Eefsfoodpost. Ik heb een combinatie gemaakt van 3 frisse smaken. Helemaal in het teken van de lente, lekker fris dus! Dit keer kun je niet meer kiezen voor groot of klein. Ik heb nu 1 maat en daar zitten er 6 in. De inhoud staat vast en kan niet van samenstelling worden veranderd. Ik hoop dat ook deze editie weer in de smaak valt bij jullie!

dit krijg je opgestuurd

3 smaken

In een EEFSFOODPOST doosje zitten er twee van elke stapel

onderaan de pagina staan antwoorden op de meest gestelde vragen!

Inhoud lente box

blondie met frambozen, amandel en witte chocolade
Voor brownies hoef je mij niet wakker te maken. Voor een goede blondie mag dat best! In deze blondie zitten geroosterde amandel stiftjes, stukjes witte chocolade en frambozen.

boterkoek met pistache noten en een vleugje limoen
De pistachenoten zijn lekker geroosterd zodat ze extra smaak afgeven. Daarbij proef je een vleugje limoen. Heerlijke combinatie!

kruimelkoek met mango-passievruchten vulling
Een heerlijke kruimelkoek met havermout. Gevuld met een mengsel van mango en passievrucht. Op smaak gebracht met vanille en wat limoensap. Ik gebruik hiervoor plantaardige boter en deze koek is 100% vegan.

Doosje EFP

verzenddata

donderdag 24 september '20
donderdag 15 oktober '20
dinsdag 3 november '20
dinsdag 17 november '20
dinsdag 24 november '20
dinsdag 2 februari '21
dinsdag 2 maart '21
dinsdag 16 maart '21

up next:

dinsdag 20 april '21

bestel 'm hier

EEFSFOODPOST

€25,95 (inclusief verzending)

Inhoud: 6 zoetigheden

vraag en antwoord

Kan ik de Foodpost cadeau doen met een persoonlijke boodschap?

Jazeker! Tijdens het afrekenen kun je kiezen om de bestelling naar een ander adres te laten versturen dan het factuuradres.

Ook kun je bij het afrekenen jouw boodschap achterlaten van max. 120 tekens. Deze schrijf ik dan handmatig achterop het standaard kaartje dat ik in het doosje doe. “Tekst tussen 2 aanhalingstekens neem ik over” Voorbeeld:

“Lieve Leroy, zomaar een verrassing! Hier een doosje lekkers voor bij je favoriete bakkie koffie. Geniet ervan! Liefs, Eef”

Hoe zit het met de versheid?

Alle zoetigheden worden binnen 24 uur na het bakken op tijd op de post gedaan. Zodat ze de volgende dag, of de dag daarna bij jou op de deurmat ploffen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er is misgaat bij de post waardoor de post een dagje wordt vertraagd. Erg vervelend, zeker omdat het buiten mijn macht ligt. Maar geen paniek de zoetigheden zijn dan nog net zo lekker als op dag 1. Na ontvangst zou ik ze binnen ongeveer 4 dagen opeten!

Wordt er rekening gehouden met allergenen?

Heel simpel, ik houd géén rekening met eventuele allergie wensen. Alles wordt gemaakt in één ruimte. Lactose, noten en gluten zijn absoluut aanwezig. Verder zijn er ingrediënten gebruikt als kokos, havermout, amandelen, pecannoten, pistachenoten. Ik kan hier helaas geen uitzondering op maken!

Kan ik de zoetigheden ook invriezen?

Jazeker kan dit! Verpak ze dan wel goed zodat de niet uitdrogen. Dit kan in de zakjes waarin je ze ontvangt. Ik raad wel aan om ze binnen een maandje ongeveer op te eten. Ontdooien kan het beste in de koelkast op een gebaksbordje voor ongeveer 2,5 uur.

Hoe betaal ik de EEFSFOODPOST?

Heel simpel! Stop de EEFSFOODPOST in je winkelmandje. Tijdens het afrekenen word je naar een beveiligde afrekenpagina gestuurd, waar je veilig en snel kunt afrekenen met iDeal.

Wat zijn de verzendkosten?

De prijs die je ziet staan is wat je uiteindelijk afrekenend. Bij het afrekenen komen er dus geen extrakosten bij. Meerdere mensen verrassen met EEFSFOODPOST? Plaats hiervoor een nieuwe bestelling i.v.m. de verzendgegevens. 

Moet ik thuisblijven om de bestelling in ontvangst te nemen?

Dat hoeft niet. Je pakketje wordt verstuurd als brievenbuspakje en past gewoon door je brievenbus. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat je buren stiekem de Foodpost opeten.

Kan ik een zakelijke bestelling doen?

Dit kan zeker! Neem in dat geval even contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Er zit in ieder geval een minimale en maximale afname op! Mail naar eefje@eefsfood.nl.

Kan ik in het buitenland bestellen?

Helaas is dat voor nu niet mogelijk.. Wie weet ooit!

No products in the cart.