• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Taart

Dulce de leche stapeltaart

Eefje
Geen reacties
15 september 2022
Dulce de leche stapeltaart

Samenwerking – Dag leuke bakliefhebber! Mijn samenwerking met Deleukstetaartenshop.nl duurt voort en vandaag ben ik bij je terug met een heeeeeerlijke dulce de leche stapeltaart. Speciaal gemaakt voor de echte karamel liefhebber, zoals ik zelf ook ben. Natuurlijk mag ik ook weer een te gek bakpakket weggeven. Daarover lees je onderaan het artikel meer.

Dulce de leche stapeltaart

Gemak dient de mens

Zelf dulce de leche maken is alleen een kwestie van geduld! Het is niet meer dan een blikje gecondenseerde melk die 3 uur in een pannetje kokend water aan het dobberen is. Makkelijk, maar een tijdrovend klusje. Voor deze taart heb ik gekozen voor een dulce de leche smaakpasta van Funcakes. Makkelijk te doseren!

Funcakes mix

Makkelijke variatie

Zoals jullie weten ben ik dol op koffie, dit heb ik er dus ook door verwerkt. Niet overheersend, maar wel dat het net even wat meer pit heeft. Mocht je heel erg dol zijn op chocolade kun je dit natuurlijk ook door de biscuit verwerken in de vorm van cacao. Houd je het liever alleen op karamel? Dan is dat ook helemaal goed natuurlijk. Gebruik je fantasie en je favoriete smaken.

De basis

Ik maak wederom gebruik van een biscuitmix, die van Funcakes vind ik het prettigst en het lekkerst. Deze bestaat trouwens ook in chocolade variant, helemaal makkelijk! Deze mix bakt gewoon super steady en dat is echt fijn.

Dulce de leche stapeltaart

Bladgoud

Wat deze taart helemaal bijzonder maakt is dat ik aan de slag ben gegaan met écht bladgoud. Tot voor kort wist ik helemaal niet dat Deleukstetaartenshop dit verkocht. Na een uurtje rondsnuffelen op de site kwam ik het tegen. Ik weet nog héél goed dat ik op mijn 17de stage liep bij patisserie Jarreau. Dé patisserie van het jaar toen en de koningin kocht daar hoogstpersoonlijk haar paaseitjes. Perfectionisme heeft altijd wel in me gezeten, maar bij deze voor mij eerste echt stage is dat ook nog heel erg gevoed. Hier stond ik twee keer per week een bepaald gebakje af te maken met een kwastje en velletje bladgoud. Het deed mij dat dus helemaal herbeleven. Ik vind het er op deze taart ook echt sjiek en prachtig uitzien.

Dulce de leche stapeltaart

Spuitmondjes

Ik heb uiteindelijk gewoon een simpel kartel spuitmondje gebruikt. In het pakket dat ik weg mag geven vind je een speciaal soort spuitmondje. Deze zijn heel leuk voor cupcakes of voor als je taart wat groter is. De doorsnee van dit taartje is namelijk maar 15cm, en dat kwam net niet helemaal mooi uit. Ook hier kun je je eigen invulling aan geven. Het opspuiten van een taart is misschien wel mijn favoriete deel van het taart maken. Ik ben benieuwd hoe dat bij jou is!

Spuitzakken

Het recept

Zie dit recept echt als inspiratie. Je kunt variëren met smaken, kleuren en vulling. Ik heb nu een botercrème gebruikt, je zou ook makkelijk voor Enchanted Cream kunnen kiezen bijvoorbeeld. Leef je uit en maak plezier!

Dulce de leche stapeltaart
Pin
Print

Dulce de leche stapeltaart

Recipe by Eefje
Hoeveelheid

10

personen
Voorbereiding

1

hour 
Baktijd

30

minutes
Totale tijd

4

hours 

ingrediënten

  • Biscuit:
  • 250 gram Funcakes biscuit mix

  • 4 middelgrote eieren

  • 25 ml water

  • 1 el dulche de leche smaak pasta

  • 1 el oploskoffie, het liefst in poedervorm

  • 1 el heet water

  • Botercrème:
  • 500 gram roomboter, op kamertemperatuur

  • 125 gram witte chocolade

  • 80 gram poedersuiker

  • 2 el dulche de leche smaak pasta

  • 1 el vanille extract

  • Afwerking:
  • Choco gezouten karamel parels

  • bladgoud

  • bijkleurende sprinkles

  • een mooie taarttopper

  • Extra (optioneel):
  • Een lekkere likeurtje om de cakes mee te besprenkelen, ik nam gezouten karamel Baileys

  • 3 karamel zeezout stroopwafels, in kleine stukjes

  • Nog meer nodig:
  • 2 ronde bakvormen van 15 cm doorsnee

  • schraper

  • spuitzak(ken)

  • spuitmondje

  • bakpapier

  • kartelmes

Stappen

  • Bekleed eerst de bodem en randen van de twee bakvormen met een velletje bakpapier. Een beetje zonnebloemolie helpt bij het laten plakken hiervan. Verwarm dan de oven voor volgens verpakking. Maak dan het biscuit beslag volgens de verpakking. Los de koffie op in het hete water, voeg dit samen met de smaakpasta als laatste toe. Bak de biscuit gaar in 25 minuten.
  • Snijd de boter in blokjes en klop dit luchtig in 15-20 minuten. Schraap af en toe de randen bij en zet op ongeveer 75% power van je machine. Op den duur zie je dat het volume toeneemt en de kleur van de boter veel witter wordt. Smelt ondertussen de witte chocolade en laat deze vervolgens weer afkoelen tot handwarm of nog kouder, zolang het maar vloeibaar blijft.
  • Voeg dan eerst de poedersuiker toe aan de boter en laat het hiermee nog een minuut of 5 draaien op een lage stand. Giet dan de afgekoelde chocolade erbij. Maak af met de smaakpasta. Dit is een heerlijke crème, maar soms ook een slappe crème. Geen paniek. Zet de kom in de koelkast voor ongeveer een uur. Zet elke 20 minuten even draaiend in de machine, zo verdeelt de kou beter en sneller (drie keer mixen in een uur dus). Wanneer de structuur naar je zin is kun je het verwerken.
  • Snijd de inmiddels afgekoelde biscuit aan de bolle bovenkant helemaal vlak. Snijd ze dan 1 keer horizontaal doormidden. De taart kun je nu opbouwen. Besprenkel elke cake optioneel met een beetje likeur. Ik doe dit met een keukenkwastje, dat werk makkelijk.
  • Spuit rondom een flinke rand van de crème. In het midden iets minder dik. Egaliseer dit met een paletmes en strooi hier 1 in stukjes gesneden stroopwafel overheen. Leg een tweede cake plak hierop en herhaal dit vervolgens. Let op dat je ‘m goed recht opbouwt. Werk de taart zo strak mogelijk af en zet deze dan voor minimaal een half uurtje in de koelkast.
  • Voor het versieren met de parels heb ik geen goede truc helaas. Een deel heb ik er vanuit mijn handpalm tegenaan geblazen, een ander deel er tegenaan gegooid en nog een deel heb ik stuk voor stuk met een pincet gedaan. De toeven bovenop kun je naar eigen inzicht doen. Als het goed is heb je genoeg crème om creatief te zijn.
  • Maak de taart verder af met wat sprinkels, een mooie topper en optioneel wat bladgoud. Dit kun je het beste aanbrengen met een klein kwastje. Eet smakelijk!

Notities

  • Ik heb de taart vrij rap na het bakken aangesneden, daardoor ziet de binnenkant er wat rommelig uit. De biscuit was énorm smeuïg van zichzelf en nog meer van de likeur. Het geheel was goed zoet en onwijs lekker. Als de taart uren koud had gestaan was de taartpunt er strakker uitgekomen.
Dulce de leche stapeltaart

Win dit toffe bakpakket

Zoals ik al zei mag ik weer een heel leuk bakpakket weggeven. Zo goed als alle non food benodigdheden voor deze taart zitten erin (zie foto). De winactie loopt via mijn Instagram kanaal en meedoen is een eitje (deze post komt in de avond van 15-9 online). Ik vraag je alleen om de post te liken, opslaan en om een reactie achter te laten waarin je vertelt waarom jij graag wil winnen. Leuk als je ook Deleukstetaartenshop volgt, maar dat is geen vereiste. Pro tip! Via het account van Deleukstetaartenshop geven ze net zo’n pakket weg. Ik zou het wel weten en je kansen spreiden.

DLTS bakpakket

Ga je iets bestellen bij Deleukstetaartenshop.nl?

Dan heb ik wellicht eerst nog wat andere inspiratie voor je. Al drie keer eerder maakte ik een lekker recept in samenwerking en misschien zijn die je wel helemaal ontgaan. Hier deel ik ze nog eens op een rijtje:

  • Koffie cheesecake met chocolate chipbodem
  • Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse
  • Over de top verjaardagstaart

Hou jij van bakken maar is een taart als deze net iets te hoog gegrepen? Dan is Eefsfoodclub iets voor jou! Dit is een online platform die ik speciaal heb ontwikkeld voor de (beginnende) thuisbakker. Als je je inschrijft ontvang je ook nog een kortingscode voor Deleukstetaartenshop. Wat Eefsfoodclub verder allemaal inhoud lees je hier. Ik heb je er graag bij!

Dulce de leche stapeltaart

Opslaan?

Wil je het recept voor deze dulce de leche stapeltaart opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Pinterest Pin DLTS
Dulce de leche stapeltaart

Dit artikel is geschreven in betaald partnerschap met Deleukstetaartenshop.nl

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Zomerse vriendinnen lunch met Villeroy & Boch

volgend bericht

Heerlijke vegan frikandelbroodjes

meest gelezen
66.776x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.841x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
40.966x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.888x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord