• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Taart

Kersen kruimel cheesecake

Eefje
13 reacties
28 april 2022
Kersen kruimel cheesecake

Ja hoor, ik heb er weer eentje! Nóg een nieuwe recept voor kruimel cheesecake. Alledrie z’n voorgangers waren een groot succes. Dus ik ga lekker door tot jullie erop uitgekeken zijn. Dit keer is het een kersen kruimel cheesecake met een vleugje limoen en een bastognebodem. Voor mij is deze rechtstreeks naar de eerste plek geschoten. Ik maakte geluid bij mijn eerste hap, nou dan weet je het wel!

Kersen kruimel cheesecake

Succesnummer

Nu wil je misschien wel weten wat die 3 voorgangers dan waren? Die zijn namelijk ook onwijs lekker! Voor ieder wat wils. Als eerst maakte ik kruimel cheesecake met blauwe bessen. Niet lang daarna bakte ik er eentje met frambozen en witte chocolade. Toen vond ik dat er ook een tropische versie bij moest komen dus maakte ik er eentje met mango, passievrucht en kokos koekkruimels. Kun jij al een favoriet kiezen?

Kersen kruimel cheesecake

Kersen uit blik

Er is weinig fruit dat ik lekker vind uit blik. Perzik en kersen staan, ook al zijn ze samen, toch eenzaam aan de top. Voor dit recept heb ik kersen vlaaienfruit gebruikt. Die bestaat trouwens ook in een bosvruchten variant en die zou hier ook heel geschikt voor zijn!

Het recept

Kersen kruimel cheesecake
Pin
Print

Kersen kruimel cheesecake

Recipe by Eefje
Hoeveelheid

9

stuks
Voorbereiding

40

minutes
Baktijd

40

minutes
Totale tijd

1

hour 

20

minutes

LET OP! De cheesecake moet ook nog volledig afkoelen en koud worden. Ik kan aanraden om ‘m een dag/avond van tevoren al te maken. Of op tijd in de ochtend als ze vanaf de namiddag nodig zijn. Tel er ongeveer 5 uur bij op.

ingrediënten

  • Bodem:
  • 150 gram Bastogne koeken

  • 50 gram Digestives koekjes

  • 60 gram roomboter

  • 1/4de tl zout

  • Vulling:
  • 400 gram A-merk roomkaas

  • 2 middelgrote eieren

  • 40 gram kristalsuiker

  • 1 tl vanillepasta- of extract

  • 1 blik vlaaienfruit kers (420 gram)

  • rasp van 1 limoen

  • Topping:
  • 85 gram zelfrijzend bakmeel

  • 80 gram kristalsuiker

  • 75 gram koude roomboter

  • 50 gram havermout vlokken

  • 1/4de tl zout

  • Nog meer nodig:
  • vierkante bakrand van 18 bij 18 cm*

  • velletje bakpapier

  • siliconen spatel en/of garde

  • mengkom

  • keukenmachine

  • rasp

Stappen

  • Zorg eerst dat de ingrediënten voor de vulling op kamertemperatuur zijn. Zet een bakplaat klaar met daarop een velletje bakpapier. Zet hierop de bakrand- of vorm, bekleed deze aan de binnenkant ook met bakpapier. Het is het makkelijkst om 4 strookjes te knippen en er met een paar druppels zonnebloemolie tegenaan te plakken. Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht.
  • Voor de bodem smelt je de boter in een steelpan. Doe beide soorten koekjes en het zout in de keukenmachine en maal dit fijn. Voeg toe aan de gesmolten roomboter. Roer dit goed door elkaar. Stort de kruimels in de bakrand- of vorm, maak dit egaal en druk dan heel goed aan.
  • Doe dan de suiker, vanille en limoenrasp in een kom. Roer 1 bakje roomkaas los en voeg dit eraan toe. Roer dit door elkaar en voeg dan een ei toe. Als dit door elkaar zit roer je het andere bakje roomkaas los en voeg je het ook toe. Als dit er doorheen geroerd is voeg je het tweede ei toe. Meng tot een gladde vulling. Hier en daar een klontje maakt niet uit. Roer met een spatel of garde en gebruik geen machine, je wil namelijk dat er zo weinig mogelijk lucht inzit. Giet het mengsel op de koekbodem en strijk glad.
  • Verdeel hierover dan de kersen. Uit blik heeft het lekker veel aanhangend gelei. Je kunt het gewoon scheppen met een lepel maar een spuitzak met groot open geknipt gat werkt ook goed! Maal dan de ingrediënten voor de topping door elkaar in een keukenmachine. Als er grove kruimels ontstaan stop je met mixen en deze strooi je dan over de kersen. Druk heel lichtjes aan!
  • Schuif de taart voor 20 minuten de oven in. Zet de oven na die 20 minuten op 170 graden hete lucht (10 graden lager dus) en bak nog eens 20 minuten. Zet de cheesecake nu voor minimaal 2 uur op het aanrecht om af te koelen. Zet de taart daarna voor minimaal 3 uur in de koelkast, het liefst nog iets langer.
  • Snijd er 9 gelijke vierkanten van. Kleinere porties kunnen natuurlijk ook. Deze taart kun je prima invriezen, maar de dag na het maken is ie op zijn allerlekkerst. De kruimels en bodem zullen daarna zachter worden. Makkelijk een dag of 5 lang te eten. Bewaar in de koelkast.

Notities

  • *Je kunt dit eventueel ook bakken in een ronde vorm van 18 cm doorsnee, wellicht moet ie dan nog 5 minuten langer in de oven.
  • *Dit is om het geheel nog iets frisser te maken. Ik ben echt dól op limoen dus gebruik een hele. Je kunt ook de helft doen. Gebruik je liever citroenrasp? Kan ook!

Vanille

Ik krijg heel regelmatig de vraag wat vanillepasta is en of je ook vanille aroma kunt gebruiken? Daar heb ik een uitgebreid artikel over geschreven en deze kun je hier lezen.

Opslaan?

Wil je het recept voor deze kersen kruimel cheesecake opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Cheesecake Pin

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
13 reacties
  1. Veronique van de Kar

    28 april 2022 20:04

    Hoi Eefje,
    Wanneer je geen hete lucht oven hebt maar één met alleen boven en onderwarmte, hoe warm bak je de kruimelcheesecake dan?
    Groetjes Veronique

    Beantwoord
    1. Eefje

      29 april 2022 19:17

      Volgens mij is dat 10 graden warmer. Schema’s daarvoor zijn makkelijk te vinden via Google 🙂

      Beantwoord
  2. Jessica

    9 juli 2022 11:38

    Gisteren dit recept uitgeprobeerd. De roomkaas/ei laag was heel dun waardoor ik de kersen er niet mooi over verdeel kreeg. Ze zakten er in en ook het kruimeldeeg zakte er in. Zou het kunnen dat 1 ei ook genoeg was geweest?

    Beantwoord
    1. Eefje

      9 juli 2022 19:41

      Oehh dat is jammer. 2 eieren zijn wel nodig. Welke roomkaas heb je precies gebruikt?

      Beantwoord
      1. Sharon

        15 augustus 2022 12:00

        Hoi Eefje,

        Welke roomkaas werkt volgens jou het prettigst bij een cheesecake? A-merk of werkt een huismerk ook prima?
        Groetjes Sharon

        Beantwoord
        1. Eefje

          16 augustus 2022 07:53

          Hi Sharon,

          Ik kies tegenwoordig vaak voor Philadelphia. Huismerk vind ik vaak te slap voor dit doeleinde.

          Beantwoord
  3. Anika

    31 augustus 2022 20:40

    Hallo,
    Voor een teamdag wil ik graag deze cheescake bakken. Ik denk dat ik dan wel 2x de hoeveelheden moet hebben.
    Hoe lang word denk je dan de baktijd?
    Of andere tips waar ik op moet letten?
    Grtjs Niek

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 september 2022 23:12

      Hoi Niek, hangt er een beetje vanaf. Als je bakvorm ook precies 2 keer zo groot is zal de baktijd nagenoeg hetzelfde zijn. Misschien 5 minuutjes langer.

      Beantwoord
      1. Niet

        3 september 2022 10:26

        Bedankt voor je reactie.
        Grtjs Niek

        Beantwoord
  4. Angela

    28 januari 2023 19:53

    Echt een super lekker recept. Dankjewel!! Relatief eenvoudig een hele beleving op je bordje. Ik kreeg hem alleen niet in van die mooie stukken gesneden zoals jij dat hebt gedaan. Volgende week probeer ik een van de andere variaties. 😋

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 februari 2023 16:15

      Wat leuk om te lezen! Ik heb ‘m altijd minimaal een nacht koud staan, dat maakt het snijden altijd makkelijker. Dank voor je bericht 🙂

      Beantwoord
  5. Maaike

    21 februari 2023 21:49

    Wellicht is huismerk ook gewoon te gebruiken en dan de kersen op de kruimelbodem doen. Daarop de roomkaas en op de roomkaas de kruimels ? Het is erg lekker ! Hij staat nu weer in de oven ! Mmh

    Beantwoord
    1. Eefje

      23 februari 2023 17:43

      Wat tof om te lezen! Kan inderdaad ook. Ik heb ze liever onder de kruimels, maar voor de smaak maakt het niet uit.

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Over de top verjaardagstaart

volgend bericht

8 x Lekkers met rood fruit

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.990x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.036x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.942x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord