• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Cake(jes)

Frambozencake met citroencrème

Eefje
Geen reacties
7 april 2022
Frambozencake met citroencrème

Samenwerking – Hoi bakfan, leuk dat je er bent! Ik deel vandaag het recept voor een heerlijke frambozencake met citroencrème. Ik weet zeker dat iedereen dit kan maken en je hebt er ook geen ingewikkelde spullen voor nodig. Het is een lekkere smeuïge cake want die is op basis van olie. De frambozen maken ‘m wat frisser en de zoete citroencrème maakt het helemaal af.

Frambozencake met citroencrème

De bakvorm

Voor dit recept mocht ik aan de bak met een set fijne bakproducten van Tala. Het is een Brits merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Ze hebben talloos veel fijne bak- en kookproducten in hun assortiment. Ik heb de naam al wel eens voorbij zien komen, maar volgens mij heeft het nooit eerder in mijn keukenkastje gestaan. Deze frambozencake heb ik gebakken in de Deep Cake Tin in mijn o zo geliefde afmeting, 18 cm. Dit keer geen springvorm maar een hoge vorm met losse bodem. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je beslag er doorheen lekt, dit gaat namelijk prima. Ik heb zelden zo’n stevig en robuuste bakvorm in mijn handen gehad. Ik vertel je er nog wat meer over.

Frambozencake met citroencrème

Tala Performance

Naast bakvormen hebben ze dus ook een hoop fijne bak attributen. Denk dan aan bijvoorbeeld maatschepjes, siliconen spatels en prachtige beslagkommen. Daar laat ik je straks nog wat meer van zien maar eerst ga ik nog even terug naar de bakvormen. Deze voelen dus onverwoestbaar. Ze zijn gemaakt van zware kwaliteit staal en hebben een dubbele non-stick laag waardoor je de vorm niet eens hoeft in te vetten.

bakvormen

Dat laatste vond ik toch een beetje spannend, zeker met frambozen door het beslag. Maar ik heb het geprobeerd. En guess what?! Het is waar, het is echt niet nodig. Ik ben zwaar onder de indruk hoe makkelijk deze cake uit de vorm kwam. Echt moeiteloos! Door die dubbele non-stick laag is de vorm ook ónwijs makkelijk schoon te maken. Onder de hete kraan, afwasborstel eroverheen, afdrogen en het kan zo weer de kast in. De vormen kunnen ook in de vaatwasser. Maar voor de langste levensduur van je vorm, wordt de handwas nog altijd aangeraden. 

Het recept

Frambozencake met citroencrème
Pin
Print

Frambozencake met citroencrème

Recipe by Eefje
Hoeveelheid

8

personen
Voorbereiding

30

minutes
Baktijd

1

hour 
Total time

1

hour 

30

minutes

Let op! De cake moet volledig afkoelen, dit zal tussen de 2 en 3 uur duren. Deze tijd komt er dus nog bij.

ingrediënten

  • Beslag:
  • 180 gram zelfrijzend bakmeel

  • 150 ml zonnebloemolie*

  • 150 gram witte basterdsuiker

  • 3 middelgrote eieren

  • 85 gram magere kwark

  • rasp van een halve bio citroen

  • 1 tl vanille pasta- of extract

  • 1 tl baking soda

  • 1/2 tl zout

  • 150 gram verse frambozen*

  • Citroencrème:
  • 150 gram roomboter

  • 75 gram A-merk roomkaas*

  • 30 gram lemoncurd

  • 25 gram poedersuiker

  • rasp van een halve bio citroen

  • 1 tl vanillepasta- of extract

  • Topping:
  • verse frambozen, hoeveelheid naar keuze

  • muntblad topjes, citroenschil krulletjes en/of poedersuiker (optioneel)

  • Nog meer nodig:
  • beslagkom

  • siliconen spatel

  • 18 cm deep cake tin

  • handmixer

  • bolzeef

  • afkoel rekje

  • rasp

Stappen

  • Verwarm allereerst de oven voor op 160 graden convectie stand (boven en onder warmte).
  • Doe dan de kwark in de mengkom samen met het zout en de eieren. Meng dit door elkaar met een garde.
  • Voeg dan de vanille, citroenrasp, zonnebloemolie en basterdsuiker toe. Klop dit voor een halve minuut in een flink tempo door elkaar.
  • Haal dan het zelfrijzend bakmeel samen met de baking soda door een bolzeef en voeg dit toe aan het natte deel. Meng tot een glad beslag. Dit gaat perfect met een siliconen spatel. Roer niet te lang, eenmaal een glad beslag? Dan kun je stoppen met roeren.
  • Doe de frambozen in een bakje en voeg hier een tl bloem aan toe. Draai rondjes met het bakje zodat ze allemaal zijn voorzien van een heel dun laagje. Schud ze goed af om overtollig bloem te voorkomen.
  • Giet de helft van het beslag in de vorm en verdeel hier de frambozen overheen. Blijf ongeveer 1 cm weg van de rand. Giet dan de rest van het beslag erbij.
  • Schuif de cake voor ongeveer 60 minuten de oven in. Bak gaar en goudbruin. Check de gaarheid altijd even met een satéprikker voor de zekerheid. Elke oven is tenslotte anders. Direct na het bakken kun je de cake uit de vorm lossen. Neem hier bijvoorbeeld en hoog en breed glas voor. Zet de vorm daarop en trek de rand rustig naar beneden. Leg de cake daarna op z’n kop op een afkoel rooster en haal dan de bodem er vanaf. Hiervoor steek je er een mesje tussen en haal langzaam omhoog. Laat de cake volledig afkoelen.
  • Haal nu de ingrediënten voor de citroencrème uit de koeling en leg deze op het aanrecht. Zo kan het lekker op kamertemperatuur komen. Wanneer de cake is afgekoeld (wat een kleine 3 uur duurt) begin je aan het maken hiervan. Doe de boter in een kom en mix dit op hoge snelheid. Je zal zien dat na een paar minuten de kleur steeds lichter wordt. Dat komt omdat de boter lucht opneemt. Voeg dan de poedersuiker en vanille toe en mix nog een minuut op hoge snelheid.
  • In een ander kommetje roer je de roomkaas los en voeg je de lemoncurd en citroenrasp toe. Meng dit goed en voeg het in 3 delen toe aan de luchtige boter. Dit kan gewoon met de hand, hoeft niet met de mixer. Eenmaal glad geroerd is je citroencrème klaar.
  • De afgekoelde cake smeer je hier royaal mee in. Maak af met verse frambozen. Decoreer optioneel met nog wat munt, citroenschil krulletjes en/of poedersuiker. Deze cake is vers echt het allerlekkerst, mede door het knapperige randje. Door de roomkaas in de crème moet ie wel worden bewaard in de koelkast. Een puntje het liefst op kamertemperatuur laten komen voor je het eet. Dit is gewoon lekkerder dan wanneer het koud is. Invriezen is ook prima. Eet smakelijk!

Notities

  • *De cake kan ook worden gemaakt met roomboter. Top voor de smaak maar meestal iets minder lang smeuïg. Een vervangende olie kan eventueel ook worden gebruikt, maar ik hoop dat je nog gewoon 150 ml zonnebloemolie in huis hebt.
  • *Verse frambozen zijn wat wat minder ‘nat’ dan diepvries frambozen. Daarom gebruik ik graag vers fruit in dit geval.
  • *Hiermee bedoel ik Philadelphia of zo’n kuipje Monchou luchtig.
beslag
Frambozencake met citroencrème

Mengkom

Terug naar de bakattributen. Stiekem stond er zo’n mooie grote stenen mengkom al een tijd op mijn lijstje. Uit ruimte gebrek in mijn keukenkastjes heb ik er nooit eentje gekocht. Maar nu ik er eentje heb moet ik wel ruimte maken. Het is echt een fijne. Hij is lekker zwaar dus je kunt gewoon mengen met 1 hand terwijl je de kom niet hoeft vast te houden bijvoorbeeld. En omdat hij zo groot is past alles erin! Er is niks zo vervelend als een beslag maken in een te kleine kom. Dat herkennen we allemaal wel denk ik?

mengkom

Spatels en maatbekers

Maar er is meer! De spatels hebben een houten handgreep en siliconen einde. Zoals je weet werk ik altijd met siliconen spatels omdat ik deze gewoon super fijn vind. Ze mengen prettig en je kan de beslagkom super schoon leeg halen, zo gaat er niks verloren. Er zijn grote en kleine. Het kleine formaat gebruik ik ook heel graag. De robuuste maatbeker van glas komt als geroepen, ik wilder er nog wel graag eentje waar een liter inpast. De maatschepjes zijn top. Hier dwalen er altijd een hoop van door mijn keukenla, maar ik ben van plan deze set aan elkaar te houden. Zo heb je alle maatjes altijd compleet.

maatschepjes

Verkrijgbaarheid

 Tala is nieuw op de Nederlandse markt en enkel nog online verkrijgbaar, maar vanaf nu is ook een deel van het assortiment bij tientallen grotere Albert Heijn winkels te verkrijgen. Dat is dus voor jou top om kennis te maken met het merk. Als je daar dan toch bent, vergeet niet zo’n klein paletmes in je mandje te doen. Die zijn ontzettend handig voor van alles! Ik gebruik het allemaal nog niet zo lang maar vind het echt super fijne producten. Met op nummer 1 zeker de bakvormen! Wist je bijvoorbeeld dat deze allemaal BPA en PFOA vrij zijn? En dat er 10 jaar garantie zit op alle producten? Tel uit je winst!

Frambozencake met citroencrème

Opslaan?

Wil je het recept voor deze frambozencake met citroencrème opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Pinterest Pin
Frambozencake met citroencrème

Dit artikel is geschreven in betaald partnerschap met Tala Cooking.

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Brownies met stroopwafel en pecannoten

volgend bericht

Over de top verjaardagstaart

meest gelezen
32.199x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.813x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.125x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.445x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord