• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Taart

Perzik slof met witte chocolade

Eefje
8 reacties
31 maart 2022
Perzik slof met witte chocolade

De slof is één van mijn lievelingstaarten. Een lekkere chewy bodem met een fruitige topping. Zo zie ik ze het liefst! Ik heb er al een aantal heerlijke recepten voor gedeeld maar dit is een toppertje voor het voorjaar. Met het oog op Pasen is deze perzik slof met witte chocolade ook zeer geschikt. Mocht je voor een echte kleuren knaller willen gaan kan ik je deze slof met frambozen en pistache ook niet onthouden. Veel bakplezier!

Perzik slof met witte chocolade

Perzik

Perzik is naast kersen één van de weinige soorten fruit die ik lekker vind uit blik. Perzik is ook best wel een moeilijk soort fruit in baksels vind ik. De smaak blijft niet altijd zo goed staande is mijn ervaring. Ik heb weleens een kwarktaart gemaakt van rijpe wilde perziken. Nou, daar proefde je precies niks van. Zonde van die perziken. Ik ben nu met iets grover geschud te werk gegaan. In verhouding redelijk wat perzik gebruikt en dit keer uit blik. Die zijn iets aanweziger qua smaak.

Perzik slof met witte chocolade

Sinaasappel

De smaak is lekker maar de smaak van de koek en spijs heeft wel wat meer de overhand. Het is een lekker romige mousse en een absoluut toffe slof. Maar ik wil wel even gezegd hebben dat de perzik smaak er niet vanaf knalt. Je proeft het, maar het is gewoon niet zo intens als aardbei en framboos bijvoorbeeld. Voeg wat sinaasappelrasp toe voor dat beetje extra. Ik heb het zelf niet gedaan. Had het wel moeten doen want ik had het al klaarstaan.. Simpelweg vergeten. Ik zou voor rasp van een halve sinaasappel gaan. Maar uiteraard staat het vrij om dat lekker naar je eigen smaak te doen.

Het recept

Perzik slof met witte chocolade
Pin
Print

Perzik slof met witte chocolade

Recipe by Eefje
Hoeveelheid

6

personen
Voorbereiding

1

hour 
Baktijd

30

minutes
Total time

1

hour 

30

minutes

Let op, er komt nog ongeveer 5 uur tijd bij voor het afkoelen van de bodem en het opstijven van de mousse en toplaag. Je kunt er ook gerust met 8 personen van eten. 6 porties zijn ruime stukken.

ingrediënten

  • Bodem:
  • 115 gram zelfrijzend bakmeel

  • 65 gram roomboter, koud in blokjes

  • 55 gram witte basterdsuiker

  • 1/3de middelgroot geklutst ei

  • snufje zout

  • 1 tl bakpoeder

  • 1 tl vanille extract

  • Spijs:
  • 50 gram amandelmeel

  • 35 gram kristalsuiker

  • 2/3de middelgroot geklutst ei

  • rasp van 1/4de citroen

  • Vulling:
  • 200 ml slagroom

  • 200 gram uitgelekte perziken, gepureerd

  • 80 gram magere kwark

  • 30 gram kristalsuiker

  • 3,5 blaadjes gelatine

  • 1 tl vanillepasta

  • optioneel rasp van ongeveer een halve sinaasappel

  • Toplaag:
  • 3 halve perziken, ongeveer 170 gram

  • 30 gram perzik siroop uit blik

  • 1 blaadje gelatine

  • Topping:
  • 150 ml slagroom

  • 1 el kristalsuiker

  • 40 gram witte chocolade + optioneel wat chocolade krulletjes of sprinkles

  • 1 halve perzik in partjes

  • Nog meer nodig:
  • sloffenvorm, die ik gebruik is 18,5 bij 10 cm

  • staafmixer

  • bolzeef

  • acetaatfolie van zeker 8 cm hoog

  • spuitzak + kartel spuitmondje

  • bakpapier

  • handmixer

Stappen

  • Maak eerst het deeg door alle ingrediënten hiervoor bij elkaar te kneden tot een bal. Dit kan met de hand of met een standmixer. Vet de binnenkant van de sloffenvorm in met een dun laagje boter en bestuif met wat bloem. Zet deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel hier het deeg in, zo gelijkmatig mogelijk.
  • Verwarm nu de oven voor op 180 graden convectiestand (boven en onderwarmte).
  • Maak de spijs door de ingrediënten hiervoor door elkaar te roeren. Verdeel de spijs op het deeg, dit kan gewoon met een lepel. Blijf ongeveer 1 cm weg van de rand. Schuif de slof dan de oven in en bak gaar en goudbruin in 25-30 minuten. Haal na 10 minuten afkoelen ongeveer de rand van de slof. Dit gaat nu nog makkelijk ivm de warmte.
  • Zet de blaadjes gelatine te weken in koud water voor minimaal 15 minuten. Pureer de perzik samen met de kwark en haal deze door een bolzeef. Druk het er met de bolle kant van een eetlepel doorheen. Perzik is best ‘vezelig’ en zo haal je het ergste eruit. Het is niet veel maar alles wat in de zeef blijft hangen kun je wegspoelen onder de kraan. Voeg nu de suiker toe aan dit mengels.
  • Klop de slagroom lobbig samen met de vanille. 1/3de van het perzik-kwark mengsel verhit je in een steelpan. Wanneer het bijna kookt zet je het vuur uit en los je hier 3,5 blaadjes gelatine in op. Eenmaal opgelost voeg je de rest van het perzik-kwark mengsel eraan toe.
  • Zet nu een rand acetaatfolie om de slof en laat de vorm hier dan weer omheen zakken. Giet het perzik mengsel al roerend bij de slagroom. Vergeet de sinaasappelrasp niet als je dat wil. Er ontstaat een gladde en gietbare mousse. Dit giet je op de sloffen bodem. Zet dit voor zeker 2 uur in de koelkast.
  • Als die twee uur bijna zijn verstreken pureer je ook de perzik voor de toplaag samen met wat van het siroop. Haal dit ook weer door een bolzeef. Een klein deel hiervan verhit je in een steelpan om het overgebleven blaadje gelatine in op te lossen. Meng dan alles door elkaar. Pak de slof, die inmiddels al aardig is opgesteven erbij en giet de topping erop. Zorg dat deze niet heet is, hier kan het bovenste laagje van de vulling van smelten. Dat is op zich niet erg, want dat stijft wel weer op maar het eindresultaat zal er dan minder strak uitzien.
  • Zet de slof voor nog minimaal 1 uur terug de koelkast in. Ondertussen smelt je 40 gram witte chocolade au bain marie. Giet dit op een snijplank met een velletje bakpapier erop. Strijk uit en versier optioneel met sprinkles of chocolade krullen. Zet ook in de koelkast om hard te laten worden. Klop ook alvast de slagroom stijf met een beetje kristalsuiker. Doe dit gelijk in een spuitzak met een kartel spuitmondje en leg koud.
  • Na 4 uur is de taart zeker weten volledig opgesteven. Maak af met de decoratie en smullen maar! Zelf vind ik een slof op zijn lekkerst vanaf dag twee. De bodem wordt dan wat taaier en dat hoort wat mij betreft helemaal bij de slof experience. Makkelijk een aantal dagen goed te houden in de koelkast. Eet smakelijk!
Perzik slof met witte chocolade

Opslaan?

Wil je het recept voor deze perzik slof met witte chocolade opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Slof Pinterest

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
8 reacties
  1. Mevrouw Niekje

    3 april 2022 08:51

    Hoi Eefje, je hebt dit vast al tienduizend keer verteld of ergens opgeschreven, maar ik kan het niet vinden en ik vraag me af wat je met alle lekkere dingen die je maakt doet. Ik bakte vroeger heel veel en trakteerde dan altijd op mijn werk of gaf het weg. Maar jij bent ZZP-er dus geen collega’s. En bovendien maak je erg veel en ben je natuurlijk ook aan het testen en proberen en zien wij alleen de mooiste resultaten na afloop van het lange proces wat bij het ontwikkelen en uitwerken van de recepten hoort. Groetjes Niekje

    Beantwoord
    1. Eefje

      3 april 2022 10:55

      Hoi Niekje, die vraag komt inderdaad erg vaak terug. Een deel eet ik zelf op maar ik geef ook veel weg. Eerlijk is eerlijk, er beland ook weleens iets in de prullenbak. Ik hoop dat je brandende vraag zo is beantwoord 🙂

      Beantwoord
      1. Mevrouw Niekje

        5 april 2022 20:27

        Zeker! Dank je wel Eefje!

        Beantwoord
  2. Danielle

    4 april 2022 12:04

    Hoi eefje,
    Waar heb jij die handige maat slofring vandaan? Ik heb alleen zo’n grote, maar een kleiner maatje lijkt me ook wel heel handig.
    Alvast bedankt!
    Danielle

    Beantwoord
    1. Eefje

      4 april 2022 23:46

      Hi Danielle, het is een super fijne maat! Ik kreeg ‘m eens in een goodiebag jaren geleden. Kom er nu achter dat deze maat moeilijk te vinden is. Heb je weinig aan maar meer info heb ik helaas niet. Groetjes!

      Beantwoord
      1. Nadine

        6 april 2022 11:22

        Ik heb inderdaad ook een slof die 24 x 9 x 5 cm is, wat zijn dan de verhoudingen als ik deze slof ga maken?
        Alvast bedankt! Groetjes Nadine

        Beantwoord
        1. Eefje

          6 april 2022 12:05

          Die verhoudingen weet ik zo niet uit mijn hoofd hoor. Meet wat het verschil is in oppervlakte. Zo kun je berekenen hoeveel groter het recept moet zijn. Kom je daarmee uit de voeten?

          Beantwoord
          1. Nadine

            6 april 2022 14:00

            Jaa, ga het proberen!

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Mango-passievrucht cheesecake met kokoskruimels

volgend bericht

Ik ben Eefje en dit zijn mijn hobby’s

meest gelezen
32.213x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.819x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.128x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.451x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord