• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Taart

Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse

Eefje
2 reacties
9 december 2021
Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse

Samenwerking – Kerst staat voor de deur en dat vraagt om een lekker feestelijk dessert. Voor mijn samenwerking met Deleukstetaartenshop ben ik daarmee aan de slag gegaan. Het is wel zo leuk om een showstopper op tafel te zetten. En het wordt nog leuker als dat niet al teveel moeite kost. En helemaal mooi zou zijn als het ook nog lekker smaakt. Die drie heb ik in één proberen te krijgen en volgens mij is dat goed gelukt met deze feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse. Extra leuk nieuws: ik mag een tof bakpakket weggeven. Hoe? Dat lees je onderaan het artikel.

Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse

Mixen

Ik heb naar hartelust rondgekeken op de site van Deleukstetaartenshop.nl. Gevaarlijk om te doen want je bent zo 2 uur verder. Van decoratie tot spuitmondjes en van bakvormen tot bakmixen. En dat is echt nog lang niet alles. Ik zag dat Callebaut (mijn favoriete chocolade om mee te werken) ook een mix heeft voor chocolademousse. Het leek me leuk om daarmee te beginnen. Vervolgens kwam het idee om er een sloffentaart mee te maken. Afgemaakt met chocoladeschotsen, dit maakt een baksel altijd feestelijk. Zo kwam alles een beetje bij elkaar tot dit recept. Alle tekst in het groen linkt naar de producten die ik heb gebruikt.

Mousse mix

Variatie

Zie dit recept vooral als inspiratie. Je kunt met zoveel lekkere smaken variëren. Wat dacht je ervan om een fruitige versie te maken? In plaats van koffie en Tia Maria gebruik je limoncello en ipv de chocolade topping gebruik je vers fruit zoals aardbeien en frambozen. Je kunt ook een fruitige mousse maken zoals bij dit recept.

Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse

Het recept

Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse
Pin
Print

Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse

Recipe by Eefje
Hoeveelheid

6

personen
Voorbereiding

45

minutes
Baktijd

30

minutes
Total time

1

hour 

15

minutes

De totale tijd is exclusief wachttijd. Voor het afkoelen van de slof heb je ruim een uur nodig. En het opstijven van de mousse duurt in ieder geval 4 uur. Sowieso raad ik aan om de taart minimaal 1 dag van tevoren te maken.

ingrediënten

  • Bodem:
  • 250 gram Funcakes mix voor sloffenbodem

  • 75 gram roomboter, koud in blokjes

  • 1/2 middelgroot ei

  • Spijs:
  • 40 gram amandelmeel

  • 20 gram kristalsuiker

  • 1/2 middelgroot ei

  • Mousse:
  • 135 gram witte chocolademousse poeder van Callebaut*

  • 165 ml (volle) melk

  • 1 el Tia Maria*

  • 1 espresso shot

  • Topping:
  • 60 gram pure chocolade druppels

  • eetbare gouden confetti of andere sprinkles

  • witte chocolade krullen

  • cacaopoeder

  • Nog meer nodig:
  • sloffenvorm*

  • hand- of standmixer

  • bakplaat

  • 2 velletjes bakpapier

  • klein paletmes

  • acetaatfolie van minimaal 8 cm hoog

Stappen

  • Vet de binnenkant van de sloffenvorm in met een beetje boter. Bestuif dit vervolgens met bloem. Zet de vorm op een bakplaat met een velletje bakpapier ertussen.
  • Maak nu het deeg door de mix te mengen met roomboter en ei. Verdeel dit deeg gelijkmatig in de vorm. Maal nu het amandelmeel met suiker en een half ei tot een smeuïge spijs. Verdeel dit over de bodem tot 1,5 cm van de rand.
  • Verwarm nu pas de oven voor op 170 graden convectiestand (boven en onderwarmte). Zo kan het deeg nog een beetje rusten op het aanrecht. Eenmaal voorverwarmd schuif je de slof in de oven. Bak gaar en mooi bruin in 30-32 minuten.
  • Na 15 minuten afkoelen haal je de sloffenvorm er vanaf. Haal er eerst even een dun mesje langs zodat je zeker weet dat er geen deeg blijft hangen. Spoel de vorm schoon en droog af. Prik dan met een dikke satéprikker, breinaald of thermometer allemaal gaatjes in de slof tot ongeveer 1 cm van de rand. Prik niet helemaal tot de bodem maar tot halverwege ongeveer. Meng de espresso met de likeur of siroop en besprenkelen de slof royaal hiermee. Dit gaat handig met een keukenkwast.
  • Wanneer de slof bijna is afgekoeld knip je een lang stuk acetaatfolie af. Deze zet je rechtop rondom de slof. Laat hier de vorm weer omheen zakken.
  • Maak dan de chocolademousse volgens de verpakking. 5 Minuten mixen op hoge stand. Schep de mousse dan in de vorm en egaliseer de bovenkant goed. Zet in de koelkast voor minstens 4 uur, het liefst een hele nacht.
  • Daarna smelt je de pure chocolade au bain Marie. Neem een grote snijplank of kleine bakplaat met een velletje bakpapier erop. Giet hier de gesmolten chocolade op en strijk dit uit met een paletmes. Bestrooi dit met de eetbare confetti. Zet ook dit in de koelkast tot je het gaat gebruiken.
  • Wanneer je de taart af gaat maken of serveren haal je de sloffenvorm van de taart. Het kan zijn dat dit een beetje stroef gaat. Duw in dat geval de taart van onderaf omhoog de vorm uit ipv andersom. Met een beetje beleid trek je ook de acetaatfolie rondom los. Haal een heet en droog paletmes langs de mousse om het nog strakker te maken. Decoreer de bovenkant met de witte chocolade krullen, cacaopoeder en de zelfgemaakte chocoladeschotsen.
  • Wil je er extra feest van maken? Zet er dan een paar brandende sterretjes in wanneer je de slof op tafel zet. Eet smakelijk!

Recept video

Notities

  • *Volgens de verpakking hoeft de mousse maar twee uur op te stijven. Neem voor deze taart minimaal 4 uur de tijd. Het is het beste om de taart een dag van tevoren te maken.
  • *Gebruik of drink je liever geen alcohol? Laat de Tia Maria dan achterwegen. Je zou het kunnen vervangen door een lekker siroopje welke je ook voor in de koffie gebruikt. Bijvoorbeeld kaneel of hazelnoot.
  • *De afmeting van de vorm is natuurlijk van invloed voor het eindresultaat. Ik heb een kleintje gebruikt van ongeveer 10 cm breed bij 18,5 cm lang. Mocht je een grotere sloffenvorm hebben van bijvoorbeeld 27 bij 12 cm zou je het recept ongeveer moeten verdubbelen. Er bestaan ook maten tussenin of je kunt het natuurlijk ook bakken in een ronde springvorm van 18 cm bijvoorbeeld. Je kunt er ook mini’s van maken dat is ook leuk om per persoon te serveren als gebakje. Probeer de verhoudingen wel goed te houden.
Feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse

Win een tof bakpakket!

Wil jij deze taart graag namaken? Dat komt mooi uit. Deleukstetaartenshop.nl heeft een heel leuk bakpakket beschikbaar gesteld voor één van jullie. Wanneer je wint ontvang je het volgende: een sloffenvorm, witte chocolademousse mix, een zak Callebaut pure chocoladedruppels, witte chocoladekrullen, een bakmix voor de sloffenbodem, gouden eetbare confetti en een rol acetaatfolie. Meedoen is heel makkelijk! De actie loopt via mijn Instagram pagina. Kijk hier en doe mee! Wil je je kansen verdubbelen? Kijk dan op de Instagram pagina van @Deleukstetaartenshop want daar geven ze ook zo’n pakket weg.

DLTS bakpakket

Opslaan?

Wil je het recept voor deze feestelijke tiramisuslof met witte chocolademousse opslaan? Dit kan makkelijk met onderstaande foto via Pinterest! Pin ‘m op je favoriete bord zo kun je ‘m snel terugvinden. Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik geregeld videobeelden van hoe ik iets maak. Zoek op @eefsfood, dan kun je mijn account heel gemakkelijk vinden. Of klik gewoon hier, dan kom je er ook!

Pinterest Pin

Dit artikel is geschreven in betaald partnerschap met Deleukstetaartenhop.nl

Liefs,
Eefje

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
2 reacties
  1. Petra Groen-de Wit

    9 december 2021 20:11

    Alles gelijk besteld bij de leukstetaartenshop, deze komt met kerst op tafel! Echt top,thx voor deze leuke slof!

    Beantwoord
    1. Eefje

      9 december 2021 20:19

      Wat geweldig leuk om te lezen Petra! Graag gedaan. Stuur je mij een foto van het resultaat? 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Speculoostaart met koffiemousse

volgend bericht

Abrikoos-rozemarijnkoeken met witte chocolade

meest gelezen
32.207x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.818x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.126x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.447x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018
Panterprint cakerol met vanilleslagroom
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

1 min leestijd
6 december 2020

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord