• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Eef test

Eef test #6 – Whirlpool Crisptechnologie

Eefje
Geen reacties
15 september 2021
Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Samenwerking – Dag leuke mensen! Welkom bij een nieuwe ronde van Eef test. Zo lang ben ik nog niet van start met deze serie, maar hij wordt goed ontvangen door jullie. En dat vind ik tof! Ik kan er namelijk alle kanten mee op en dat is leuk. Zo was ik blij verrast dat Whirlpool zelf met het verzoek kwam om de samenwerking in deze vorm te doen. Voor ik je mijn ervaringen over de Crisptechnologie ga vertellen, wil ik alvast verklappen dat ik ook iets heel gaafs mag weggeven aan één van jullie. Dus blijf erbij en lees lekker mee met Eef test #6 – Whirlpool Crisptechnologie.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Wat is de Crisptechnologie?

Ik had er zelf nog niet eerder van gehoord. Whirlpool heeft een lijn (combi-)magnetrons met deze technologie. De grootste winst hiervan, is dat het bereiden van heel veel lekker eten gemiddeld zo’n 3 keer sneller gaat dan in een normale oven. Ja, je leest het goed. Drie keer! Naast deze technologie zijn de (combi-)magnetrons ook ‘gewoon’ in te zetten als magnetron of als oven. Niet alleen geschikt om hartige gerechten mee te bereiden maar je kunt er ook zoete baksels in maken. Zo hoeft een chocolate chip cookie hooguit 6 minuten te bakken en is een hele plaat brownies in een minuut of 14 gaar.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Hoe werkt het?

Dat was ook mijn grootste vraag. Wat zorgt er nou voor dat alles zo snel gaar en super krokant is? Dat komt dus doordat deze technologie gebruik maakt van alle functies die het apparaat in zich heeft. De warmte komt snel in de kern door de magnetron eigenschappen. Het krokante komt door een goede hitte die de grill kan leveren. Tel daar een hele goede luchtcirculatie bij op en je hebt de succesformule te pakken! Daarbij werkt ook een ronde Crisp ovenplaat goed mee, deze bestaat uit ferriet. Binnen twee minuten kan de plaat een temperatuur van 210 graden bereiken. Deze plaat zit er standaard bij.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Appeltaartjes in 10 minuten!

Dat klinkt best ongeloofwaardig he? Dat vond ik in ieder geval wel. Toch is het zo! Waar je normaal wel 30 minuten nodig hebt om bladerdeeg goed gaar te krijgen, zijn deze taartjes echt in 10 minuten klaar. Als je er eentje bakt zelfs in 8 minuten! Ik was echt enorm verrast. Dit is onwijs leuk om vers te bakken wanneer je eters hebt. Schep er een bolletje ijs bij en je hebt een hit van een dessert. Mocht je dit als dessert serveren zou ik wellicht een half taartje serveren. Ze zijn aan de grote kant. Voor mij precies goed want ik ben een grote eter. Het recept dat ik nu met je deel is voor 2 hele taartjes.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Het recept

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie
Pin
Print

Eef test #6 – Whirlpool Crisptechnologie

Recipe by Eefje
Taartjes

2

stuks
Voorbereiding

15

minutes
Baktijd

10

minutes
Totaal

25

minutes

ingrediënten

  • 4 diepvries plakjes roomboter bladerdeeg, 10 bij 10 cm

  • 175 gram Jonagold appel, geschild en in kleine blokjes

  • 2,5 el (riet)suiker

  • sap van een kwart citroen

  • 20 gram ongezouten pistachenoten, grof gehakt

  • 1 el ceylon kaneel

  • 1 eidooier

  • 2 el amandel stiftjes

  • 2 el paneermeel

  • Materiaal:
  • keuken kwast

  • klein scherp mesje

  • mengkom

  • snijplank

Stappen

  • Haal de plakjes bladerdeeg uit de viezer en leg er gelijk 2 van op de Crisp plaat. Deze hoeft niet ingevet te worden. Leg de andere twee op het aanrecht met het plastic naar beneden
  • In de tussentijd schil en snijd je de appel in kleine blokjes. Voeg hier de grof gehakte pistachenoten, kaneel, suiker en citroensap aan toe. Schep dit door elkaar.
  • De plakjes bladerdeeg die je apart hebt gelegd snijd je nu 6 keer in. Dit geeft een leuk effect aan de bovenkant.
  • Ga weer terug naar het bladerdeeg dat al op de plaat lig. Schep op ieder een eetlepel van het paneermeel. Verdeel tot ongeveer een centimeter van de rand. Schep op beide een flinke berg appel.
  • Leg dan de bovenplakjes erop en zorg dat de insneden los komen van elkaar.
  • Zorg dat het deeg aan de randen aansluit. Neem een gebaksvorkje en druk deze aan alle randen in het deeg.
  • Kluts het eigeel los en smeer het deeg hiermee in. Strooi er rondom wat amandel stiftjes op.
  • Het mooie van de crisptechnologie is dat je helemaal niet hoeft voor te verwarmen. Zet de plaat er op een laag rooster in. Selecteer de crisp stand en zet de timer op 10 minuten. Bakken maar. Vers en warm het lekkerst!

Notities

  • Eerst was ik nog een beetje sceptisch over of appelstukjes wel zo snel zacht en gaar zouden worden, maar dit ging perfect!
  • Zorg dat je ze echt royaal vult. Appel slinkt heel erg bij warmte.
Appeltaartjes bol ijs

Inbouw of vrijstaand

Je heb twee keuzes om voor te gaan, inbouw of vrijstaand. Ik heb zelf een vrijstaande magnetron, maar je kunt alle informatie over Crisp en het aanbod combi-magnetrons hier terugvinden. De inbouw (combi-)magnetron heeft zelfs nog iets meer functies. Ik vind ze er allebei even mooi en strak uitzien. Mocht jij al een Whirlpool (combi-)magnetron in huis hebben, dan is de kans aanwezig dat jij deze crisptechnologie al in huis hebt. Het is het opzoeken waard. Want zo hoef jij nooit meer 3 kwartier te wachten tot je quiche een keer gaar is.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Recepten

In het begin heb ik eerst het online receptenboek geraadpleegd. Een aantal van deze recepten staan ook gewoon op de site. Ik koos een recept uit dat ik nog niet kende maar me wel erg lekker leek. Lang verhaal kort.. Die mislukte! De smaak was nog wel oké maar dat was het dan ook. Eerst snapte ik echt niet wat er mis was gegaan. Uiteindelijk bleek dat ik niet de goede stand had gebruikt. Oeps, kan gebeuren! Na nog wat probeersels kreeg ik de smaak te pakken. Daar kwamen de lekkere appeltaartjes uit.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie
Eef test #6 – Whirlpool Crisptechnologie

In het receptenboek vind je allerlei hartige gerechten, waarvan een groot deel met de Crisp stand is bereid. Denk dan aan een tarte tartin met uien, kip souvlaki, gepaneerde aubergines, gegrilde lamskoteletten, focaccia, maar ook hoe je de lekkerste Belgische frieten bakt. Denk bij de zoete recepten aan broodpudding, brownies, muffins en andere soorten gebak of koek.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Hartig

Ik heb ook wat hartige dingen geprobeerd. Zo kocht ik een ‘verse’ pizza bij de supermarkt. Zo eentje die ongeveer 12 minuten op minimaal 220-240 graden gebakken moet worden. Het leek mij een leuke test. In dit geval haal je de meeste winst uit het niet voor hoeven verwarmen. Ik legde de pizza rechtsreeks op crisp plaat en binnen 10 minuten had in een perfect crispy afgebakken pizza. Echt chill! Zeker als je na een lange werkdag thuiskomt, of al bent en grote trek hebt! Heb je iets langer de tijd? Dan kun je ook voor een quiche gaan. Deze is in zo’n 18 minuten gaar. En ook dat zonder voor te verwarmen. Wat ook heel lekker is, is om kiphaasjes te paneren in gemalen cornflakes met wat lekkere specerijen. Deze zijn ook in no time sappig, gaar en crispy. Lekker met barbecuesaus of een zelfgemaakte knoflooksaus.

Pizza Crisp

Mijn bevindingen

Ik vond het in het begin wel echt even wennen. Vooral voor de zoete baksels! Hartig ging gelijk super goed. Ik vind het apparaat mooi strak en hij is echt veelzijdig. Met de Crisp functie kun je absoluut tijd besparen! Niet alleen met snacks of baksels maar ook in het bereiden van je avond maaltijden.

Het is een aanrader, zeker als je maar plek hebt voor 1 apparaat. En je toch een oven en magnetron functie in één wil hebben. Als je er de ruimte voor hebt zou ik voor een inbouw gaan. Hierbij heb je namelijk nog wat meer ruimte in de hoogte ten opzichte van de losstaande. Ik ga er zeker nog meer verschillende recepten in bereiden en uitproberen. Misschien ga ik wel aan de slag met jouw verzoek.

Deel jouw recept idee en win!

Nu komt het allerleukste! Voor deel twee van deze samenwerking ga ik aan de slag met één van jullie recept ideeën. Samen met het team van Whirlpool ga ik iemand uitkiezen. Dat wij jouw recept kiezen is natuurlijk al leuk, maar het houdt ook in dat jij een (combi-)magnetron naar keuze wint. Een gloednieuwe, voor in jouw keuken! En om het nóg leuker te maken komt het recept van jouw idee door mij uitgewerkt en al op de site van Whirlpool te staan.

Eef test #6 - Whirlpool Crisptechnologie

Meedoen?

Dan heb je nog heel even geduld nodig. Volgende week woensdag 22 september deel ik een nieuwe Instagram post met Whirlpool. Daaronder kun je je recept idee kwijt en doe je automatisch mee met de actie. Ga daar maar alvast even goed over nadenken dus. Ik kijk heel erg uit naar jouw idee! Hartig of zoet, het maakt niet uit. Bijvoorbeeld een hartige taart, kaasstengels, brownies, aardappel gratin, muffins of een lekkere borrelsnack?

Opslaan

Wil je dit artikel opslaan? Dit kun je makkelijk doen door onderstaande foto te pinnen op je Pinterest. Zo kun je het op je gemakje nog eens teruglezen.

Pinterest Pin
Eef test #6 – Whirlpool Crisptechnologie

Dit artikel heb ik geschreven in betaald partnerschap met Whirlpool

Liefs,
Eefje

appeltaartjes Crispfunctie Eef test
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Passievrucht witte chocolade roomijs

volgend bericht

Citroen gember blondies

meest gelezen
32.209x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.819x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.128x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.449x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord