• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Op pad met Eef

Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel

Eefje
Geen reacties
17 augustus 2021
Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

deels op uitnodiging – Dag leuk mensen! Het is héél erg lang geleden dat ik schreef over een leuk uitje. De laatste ‘op pad met Eef‘ stamt uit juli ’20. Ik ging toen mee op vaarvakantie en was een paar dagen in Keulen. Dit keer ging ik niet ver van huis, namelijk Den Haag. En ondanks dat we maar 1 nachtje weg waren voelde dat als veel langer. Het was ontzettend leuk en ik deel het graag met je ter inspiratie! Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel. Komt ie!

Allereerst vind ik het fijn om even te vermelden dat ik werd uitgenodigd om met een +1 een nacht te komen slapen in het Voco hotel in Den Haag. Eind juni dit jaar opende ze haar deuren in het voormalig ABN Amro bankgebouw. Ook werden we hierbij uitgenodigd voor een diner in het restaurant, het ontbijtbuffet en kregen we twee fietsen teleen. De rest hebben we op eigen initiatief gedaan.

Hofvijver

Ik neem jullie graag mee met vooral heel wat foto’s! Afgelopen zondag konden wij vanaf 15 uur inchecken. Wij; mijn goede vriendin Sherelle en ik. We besloten met de trein eerder naar Den Haag af te reizen om eerst nog lekker te lunchen. Via Instagram stories had ik daarvoor om tips gevraagd aan jullie. Bartine werd het meest genoemd. Dit was dan ook ons eerste doel. Maar door het lekkere weer zat het hele terras vol. We besloten toen om eerst een kop koffie te drinken op het plein verderop. Dit was bij Barlow. Jullie hadden meer tips gestuurd, dus die mogelijkheden bekeken we daar. Uiteindelijk is het gelukt om een plekje op het terras bij Palmette te bemachtigen. Naast deze twee werden ook Walter Benedict en Jamey Bennet veel genoemd.

De kaart zag er lekker uit. We bestelden een wijntje en ik ging voor de steak tartaar. Die was echt heerlijk! Goed op smaak met lekker verse knapperige sla. Het brood was alleen heel hard. Alsof het al 2 keer opnieuw van ‘opgepiept’. Dat mocht de pret niet drukken want we zaten lekker en het pleintje waar Palmette aan zit is ontzettend gezellig.

Lunch Palmette

Het hotel zit daar echt 350 meter vandaan. Schuin tegenover de hofvijver. Wanneer je binnenloopt voel je gewoon de nieuwigheid. Alles is ruim opgezet en ik vond het er heel mooi uitziet. Veel planten, groen, strakke inrichting en toffe meubels.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel
Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel
Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Voordat we met de fietsen op pad gingen lieten we eerst de tassen achter op onze kamer. Wederom nieuw, strak en met een rustig uitzicht op de binnentuin.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel
Binnentuin

Het was inmiddels kwart voor 4 en we hadden het plan opgevat om met de fietsen richting het strand van Scheveningen te gaan. Ondanks de harde wind was dit een leuk ritje van zo’n 4 km. Het was ónwijs druk op het strand. Een plekje vinden lukt nooit dacht ik, maar dit bleek mee te vallen. Een lekkere hang bank bij Sol Beach riep ons!

Fietsen naar strand

We bestelden een biertje en een borrelplank. Ja echt, een biertje. Voor de oplettende lezer; ik ben (nog steeds) geen bier drinker. Maar het gaat steeds beter en een Affligem Blond gaat er tegenwoordig wel in.

Biertje

De borrelplank bestond uit kaas, veel kaas! Bitterballen, inktvisringen, olijven en krokante kip stukjes. Het was heerlijk en we genoten van de zon. Maar ook van het mensen kijken!

Borrelplank

Rond 18:30 fietsten we terug naar het hotel. Die fietsen waren echt top en niet alleen speciaal voor ons. Voco heeft heel veel fietsen beschikbaar. Je kunt ze al boeken als arrangement maar volgen mij kun je het ook gewoon op de bonnefooi vragen. Aan te raden want je komt net even wat verder zonder OV en niet eindeloos te hoeven wandelen.

Fietsen Scheveingen

Om 19 uur schoven we aan in het Botanica hotel restaurant.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel
Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel

Ze hebben een heel vernieuwende en verfrissende kaart. Veel wordt op de Josper grill klaargemaakt en er wordt ook heel veel met groente gewerkt. Het zijn hoofdgerechten maar dan iets kleiner. Ons werd aangeraden om er 2 pp te kiezen. Dat deden we samen met nog een portie zoete aardappel friet erbij. Voor dat dit op tafel kwam kregen we een plankje kleine hapjes. Vooral die met makreel vonden we heerlijk!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

We deelden alles en de gerechten waren lekker. Voor mij persoonlijk miste er hier en daar een beetje pit of zout. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar een heleboel andere gerechten want het was echt moeilijk kiezen! Denk aan gegrilde spitskool of zoetzure tomaat.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Als toetje gingen we voor de broodpudding met room en rood fruit maar er stond bijvoorbeeld ook een combinatie van basilicum, tomaat en yoghurt op de dessertkaart.

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

We sloten de avond af met een Lemon Flower Spritz. Super lekker vond ik deze!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Na een heerlijke douche ploften we moe op bed. We hadden voor de zekerheid een wekker gezet. Ik dacht hem niet nodig te hebben want hoe moe ik ook ben, hoe lekker het bed ook ligt etc etc. Ik slaap vaak slecht in hotels en ik heb echt geen idee waarom. Daar had ik me een beetje op ingesteld dus. Maar tegen alle verwachtingen in heb ik heel lekker geslapen. En Sherelle ook, dus dat was fijn!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Voor het ontbijt kun je tussen 6:30 en 10:30 terecht. Het was allemaal echt heerlijk! Goed gebakken bacon, scrambled eggs en een croissant met jam. Dan ben ik altijd helemaal gelukkig. Alles was goed verzorgd en echt heel lekker!

Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel

Tijdens het ontbijt was de grote vraag wat- en of we nog iets gingen doen deze dag. Sherelle kwam met het idee om naar museum Voorlinden in Wassenaar te gaan. Ik ben zelf helemaal geen museum hopper maar Voorlinden stond nog wel op mijn lijstje. We konden gelukkig nog zo last minute kaartjes reserveren. Voorlinden it is!

Voor 12 uur moesten we uitchecken dus er was nog een uurtje om ons klaar te maken en even te chillen op de kamer. Eerst overwogen we om opnieuw met de fiets te gaan maar uiteindelijk kozen we voor het OV. We waren in de veronderstelling dat de bus zo ongeveer voor het museum stopte. Maar eenmaal op Den Haag centraal kwamen we erachter dat het na de busrit nog een kleine 20 minuten lopen was. Whoops! Het was uiteindelijk prima te doen en er was geen andere optie meer op dat punt. Een (OV)fiets is ook wel aan te raden trouwens. Of gewoon met de auto, je kunt prima parkeren bij het museum.

Verfpotjes Voorlinden

We konden makkelijk onze tas kwijt in een lokker en ik denk dat we in een kleine 2 uur door het museum zijn gegaan. Inclusief de rij voor hét zwembad! We waren er al achter dat iedereen slechts een minuutje de tijd kreeg. We bedachten dus al de foto’s vooraf haha. Die zijn gelukt!

Zwembad Voorlinden

Na het leuke bezoek gingen we nog voor een lunch en bakkie koffie naar binnen in het restaurant. Dit zit in het landgoed naast het museum. We waren wel moe inmiddels en echt zin om terug te lopen naar de bus hadden we niet. In een busritje van zo’n 35 minuten waren we terug op Leiden Centraal. Rond 17 uur was ik thuis.

Landgoed Voorlinden

Het was een ontzettend leuk weekend en het voelde als veel langer dan dat! Mocht je een hotel zoeken in Den Haag kan ik Voco zeker aanbevelen want dat was echt een fijne ervaring. Dank dus voor de uitnodiging!

De volgende ‘op pad met Eef’ zal minder lang op zich laten wachten. Eind september mag ik namelijk een lang weekend weg naar een hele toffe plek. Daar ga ik ook zeker over schrijven!

Liefs,
Eefje

Den Haag Voco hotel Weekendje weg
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Gnocchi met miso-dragonsaus, aspergetips en zalm

volgend bericht

Suppen met Eef | Mijn ervaringen & tips

meest gelezen
65.886x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
55.337x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
40.498x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.295x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
DE LEKKERSTE BLUEBERRY MUFFINS EVER😍 ⠀⠀⠀ DE LEKKERSTE BLUEBERRY MUFFINS EVER😍
⠀⠀⠀
Ik smijt niet zo snel met dat soort titels, dus als ik het doe kun je er wel vanuit gaan dat het écht goed is💯 Ik kon niet stoppen met eten en dat is voor mij het ultieme teken van een toprecept!🧁 Ontzettend smeuïg maar ook makkelijk en snel om te maken👩🏻‍🍳 Bak je mee??
⠀⠀⠀
Voor ongveer 10 muffins heb je nodig:
➡️210 gram zelfrijzend bakmeel
➡️150 gram kristalsuiker
➡️2 middelgrote eieren
➡️95 gram volvette Griekse yoghurt
➡️85 ml zonnebloemolie
➡️1/2 tl zout
➡️130 gram (diepvries) blauwe bessen
➡️Rasp van een kleine citroen
➡️1/2 tl baking soda
➡️1 tl vanille extract
⠀⠀⠀
Doe de suiker en zonnebloemolie in een kom. Voeg hier het zout en de vanille aan toe en roer door.
⠀⠀⠀
Voeg dan de Griekse yoghurt, eieren en citroenrasp toe. Roer ook dit door elkaar. Voeg dan het zelfrijzend bakmeel en de baking soda toe. Roer tot een beslag. Voeg de blauwe bessen toe en spatel deze er doorheen.
⠀⠀⠀
Verdeel het beslag over 10 vormpjes, dit gaat het makkelijkst met een ijsschep. Voor een klein beetje crunch strooi je er nog wat kokosbloesem- of rietsuiker op. Bak de muffins voor 22 minuten op 190 graden convectie stand🔥 Vers het allerallerlekkerst🤤 Eet smakelijk en veel bakplezier🙌🏻
⠀⠀⠀
Normaal vraag ik of je het recept niet vergeet op te slaan, maar nu wil ik eigenlijk zeggen; dit recept ‘MOET’ je echt opslaan✅ Zó lekker!! Thank me later😃
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nog veel meer lekkere (bak)recepten✨
⠀⠀⠀
#eefsfood #muffins #instarecept #zondagbakdag #heelhollandbakt #blueberrymuffins #citroenrasp #griekseyoghurt #foodienl #makingofreel #timelaps #cake #luchtig #smeuig #blauwebessen #blueberries #fruit #zoetrecept
TOMATEN-FETA PASTA MET PIT🌶️ ⠀⠀⠀ Wie ke TOMATEN-FETA PASTA MET PIT🌶️
⠀⠀⠀
Wie kent ‘m niet?! Één van de weinige foodtrends die ik 120% snap. Echt heerlijk vind ik het! Ik volg nooit een recept en doe altijd maar wat👩🏻‍🍳 Maar dit keer heb ik onthouden wat erin ging om het met jou te delen❤️
⠀⠀⠀
Voor 1 flink portie heb je nodig:
➡️250 gram cherry tomaatjes, gehalveerd*
➡️100 gram tagliatelle, of andere pasta
➡️100 gram feta
➡️2 tenen knoflook, in plakjes
➡️1 middelgrote ui in halve ringen
➡️10 kalamata olijven, gehalveerd
➡️1 tl gedroogde oregano
➡️1/2 tl chili flakes*
➡️1/2 tl (gerookt) paprikapoeder
➡️1 tl suiker (optioneel)*
➡️50 ml kookvocht van de pasta
➡️Peper & zout
➡️Verse peterselie
➡️Olijfolie
⠀⠀⠀
Doe alle smaakmakers (zie video) in de pan en zet deze in een oven van 200 graden. Haal na 10 minuten de deksel eraf en zet de oven op 220 graden. Rooster intussen de pijnboompitten.
⠀⠀⠀
Kook de pasta volgens de verpakking. Haal tijdens het koken ongeveer 50 ml kookvocht uit de pan en voeg deze 5 minuten voor het einde toe aan de pan in de oven. Haal deze er na 30 minuten uit, voeg de peterselie en olijven toe. Roer door, voeg de afgegoten pasta toe en roer nogmaals. Schep in een diep bord en maak af met de pijnboompitten en nog wat peterselie. EET SMAKELIJK😍
⠀⠀⠀
👉🏻Hou je niet zo van pit? Gebruik dan de helft of nog minder chili flakes. Dit gerecht is best hoog in zuur, ik hou daarvan maar je kunt altijd een beetje suiker toevoegen om het te compenseren. Ligt ook een beetje aan de soort tomaten (welke ik volledig vergeten ben te halveren in de video)🍅*
⠀⠀⠀
barter - Deze prachtige gietijzeren pannen heb ik gekregen van @lecreusetnederland 💙 Ter ere van deze gloednieuwe blauwe kleur ‘azure’ die nu in het assortiment te vinden is. Wat vind jij ervan?🔥
⠀⠀⠀
#eefsfood #LeCreusetAzure #fetapasta #instarecept #watetenwevandaag #spicy #pasta #braadpan #LeCreuset #feta #pijnboompitten #makingofreel #tagliatelle #ui #knoflook #peterselie #oregano
KRUIDIGE CARROTCAKE🥕 ⠀⠀⠀ Met gemberfrosti KRUIDIGE CARROTCAKE🥕
⠀⠀⠀
Met gemberfrosting en amandelschaafsel! Een méga lekkere cake; smeuïg, kruidig en makkelijk om te maken. De lekkere frosting maakt het helemaal af🤤 Wil jij ‘m ook maken? Dit heb je ervoor nodig👇🏻
⠀⠀⠀
Beslag:
➡️300 gram geraspte wortel, ik nam een zakje julienne gesneden uit de supermarkt. Wanneer je zelf raspt zal het beslag wat natter zijn en wordt je cake mogelijk nóg smeuïger
➡️225 gram zelfrijzend bakmeel
➡️200 gram bruine basterdsuiker
➡️175 ml zonnebloemolie
➡️3 middelgrote eieren
➡️2,5 tl speculaaskruiden
➡️1,5 tl kaneel
➡️2,5 mespuntje nootmuskaat
➡️2 mespuntjes cayennepeper
➡️snuf zout
➡️2 mespuntjes baking soda
➡️1 tl citroensap of azijn
Topping:
➡️200 gram A-merk roomkaas
➡️35 gram roomboter
➡️40 gram poedersuiker
➡️15 gram geraspte verse gember (of anders naar smaak)
➡️3 el geroosterd amandelschaafsel
➡️1 tl vanillepasta
⠀⠀⠀
Voor de bereidingswijze ga je naar eefsfood.nl en zet je ‘kruidige carrotcake’ in de zoekbalk. De eerste hit moet je hebben👌🏻 Echt heel erg de moeite waard!
⠀⠀⠀
Ga jij ‘m bakken? Sla deze post dan op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Veel bakplezier👩🏻‍🍳 Liefs, Eef
⠀⠀⠀
#eefsfood #carrotcake #frosting #wortelcake #gember #bakrecept #roomkaas #kruidig #cake #foodienl #heelhollandbakt #specerijen
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord