Blog

Mijn servies favorieten deel 2!

Mijn servies favorieten deel 2!

Hee! Leuk dat je mijn servies favorieten deel 2! komt lezen. Vorig jaar april schreef ik al het eerste deel. Deze stond vooral in het teken van gave dingen voor een leuk prijsje. Dit artikel ook, maar wel iets minder. Een aantal items zijn handgemaakt en vind ik echt prachtig. Dit zijn vanzelfsprekend duurdere items. Super blij met die aankopen en misschien wel een leuke tips voor iets wat jij zoekt. 

Afgelopen jaar heb ik dus weer wat nieuwe items aangeschaft. Ik heb van altijd alles één, hooguit twee stuks. Zo kan ik lekker variëren met mijn food fotografie. Alles bestelde ik online! Want leuk live shoppen zat er niet echt in afgelopen jaar. Je zou het niet zeggen maar ik liep steeds tegen het probleem aan dat ik geen geschikte gebaksbordjes had voor mijn fotografie. Daar heb ik verandering ingebracht. Laten we beginnen met mijn lievelingsitem!

DēWē Ceramics

Mijn servies favorieten deel 2!

Deze ge-wel-di-ge taart standaard. Gemaakt door Desiree. Haar bedrijf heet DēWē Ceramics en alles wat zij maakt is zó mooi. Ik heb eerst twee keer misgegrepen voordat ik er eentje heb kunnen bemachtigen. Zij update één keer in ze zoveel tijd haar webshop. En als het dan is uitverkocht heb je pech en moet je wachten tot de volgende update. Ik zou echt zwaar aanraden om haar site en/of Instagram eens te bekijken. Waarschuwing: je wil ALLES hebben. Een kopje met het groene glazuur staat nu bovenaan mijn servies wensenlijst. 

Spots and Speckles

Mijn servies favorieten deel 2!

Dan ga ik over naar dit kopje en mooi ovale bordje. Deze heb ik besteld bij Spots and Speckles. Moeder en dochter runnen samen hun zaak en produceren zich te pletter. Waar je bij Desiree geluk moet hebben kun bij Jolien en haar moeder wel continue bestellen. Alles wordt gemaakt op bestelling. Het duurt dus een week of 6 voor je het in huis hebt. Ik had nog een beetje de ‘pech’ dat het nog zo hard ging vriezen. Door de weersomstandigheden werd het produceren vertraagd. Door de koude temperaturen duurt het heel lang voordat de klein voldoende is gedroogd. Daarvan werd ik mooi op de hoogte gesteld en je wordt via de mail helemaal meegenomen in het proces. Een echt kijkje achter de schermen dus ook. Waarschuwing: hier wil je ook ALLES hebben. 

Dutch Deluxes

Mijn servies favorieten deel 2!

Eind vorig jaar werd ik benaderd door Dutch Deluxes. Ik mocht bij hun een taart standaard uitkiezen. Super fijn is dat ze bijna al hun modellen in 3 maten aanbieden. Ik vind taart standaards al snel te groot. Taart bak ik voornamelijk in 18 of 20 cm vormen en dat staat echt lullig op een standaard van 24 cm of groter (vind ik dan). Ik koos deze donker koper achtige kleur. Ik ben er heel blij mee en heb er al menig taart of lekker op gefotografeerd. Hier zie je de standaard in actie!

Bijenkorf

Bordjes Bijenkorf

Deze 4 bordjes waren een setje. Ik wilde eigenlijk alleen de witte en donkergroene maar die andere twee heb ik voorlief genomen omdat ik ze zo leuk vond. Het is glanzend, dat wel. De randjes vind ik echt heel tof en gebruik ze graag. Er staan alleen niet op welk merk het is en ik kan dat ook niet meer terug vinden. Wat ik nog wel weet is dat ik ze bij Bijenkorf heb besteld!

H&M Home

Blauwe mok H&M

Onlangs bestelde ik wat kleding en kwam ik ook op het online deel van H&M Home terecht. Ik wist niet dat je dat allebei tegelijk kon bestellen. Al snel zaten er ook wat fotografie props in mijn mandje waaronder deze mokken. Deze en is groot, rond en glanzend donker blauw.

H&M mok

De ander heeft juist aarde tinten die op het moment goed past bij het hout waar ik veel op fotografeer. Beide zijn groot met een flinke inhoud. 

HK Living

Groen kopje HK

Een paar maanden geleden ontdekte ik de site Nordicnest. Hier hebben ze echt gave dingen en van allerlei verschillende merken. Zo is dit kopje van HK Living. De hebben dit model in 100.000 andere prints en kleuren.

House Doctor

Noric Nest

Ook verkopen ze een hoop van het merk House Doctor. Daar is deze mok en zijn deze gebaksbordjes van.

rond oor groen

Ik bestelde daar ook deze mok. Echter staat er niet onderop van wel merk die is. Dat moet ik je dus schuldig blijven. 

Taste of Puglia

Mijn servies favorieten deel 2!

Deze geweldige olijfolie fles bestelde ik bij Taste Of Puglia. Volgens mij hebben ze deze nu ook in het roze. En ze hebben ook een gave met wit en geel, deze heeft wel een ander design. Wat mij betreft een heel mooi cadeau. Aan jezelf of iemand anders. 

Mijn servies favorieten deel 2!

De bordjes bestelde ik ook bij Nordic Nest. Ze zijn in het echt iets grijzer, dat kreeg ik niet zo op de foto. Mooi maatje, niet te groot. Er staat allen een b (of een q??) op de onderkant. Niet zo snel kunnen achterhalen werk merk dat is. 

Dit was ‘m voor nu! Blij met alles en ik gebruik het heel regelmatig. Ik hoop dat er een leuke tip voor je bijzat! Al dit servies zie je regelmatig voorbijkomen op mijn Instagram.

Wil je mijn servies favorieten deel 2! opslaan? Dit kan makkelijk via Pinterest.

Pinterest pin

Liefs,
Eefje

2 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.