• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
(Borrel)snacks Recepten

Arancini met prosciutto en pijnboompitten

Eefje
2 reacties
12 december 2020
Arancini met prosciutto en pijnboompitten

Arancini met prosciutto en pijnboompitten

Tot verkort noemde ik ze nog risotto balletjes. Maar inmiddels kan ik eindelijk onthouden dat dit arancini heet. Het vond zijn oorspong in de Siciliaanse keuken in de 19de eeuw. Je hebt verschillende vormen en vullingen, maar vandaag deel ik een recept voor arancini met prosciutto en pijnboompitten.

Arancini met prosciutto en pijnboompitten

Ik vind dit zo ongelofelijk lekker dat je mij hier absoluut voor wakker mag maken. Het is perfect om te maken van een restje risotto dat je overhebt van de vorige dag. Maar je kunt ook gewoon een pan vol risotto maken en hier vervolgens een lekker voorraad arancini mee aanleggen. 

BK Indigo braadpan

Voor dit recept maak ik gebruik van mijn nieuwe BK Indigo braadpan. Kijk even hoe mooi die is?! En dat in reseda groen, één van mijn lievelingskleuren. Ik gebruik de pan om de risotto in klaar te maken en vervolgens gebruik ik ‘m ook om de arancini in te frituren. Deze pan leent zicht daar perfect voor! Hij is geschikt voor alle warmtebronnen, mag de vaatwasser in en tot 230 graden kun je ‘m ook in de oven zetten. Multifunctioneel dus!

Kortingscode

Nu staan de kerstdagen voor de deur, het moment om jezelf of iemand anders een mooi cadeau te geven. Deze prachtige pan kun je nu bestellen met 30% korting met de code EEFSFOODxBK. Alleen geldig op de reseda groene variant in 4,2 liter (24 cm) op de adviesprijs. Doe er je voordeel mee! Geldig tot en met 27 december.

staand eindresultaat

Het recept

Voorbereidingstijd1 uurKooktijd30 minutenTotale tijd4 uur

Dit heb je nodig voor 32 stuks!
risotto:
 650 ml water
 250 gram risottorijst
 100 gram plakjes prosciutto, in kleine stukjes
 65 gram parmezaan, geraspt
 50 gram pijnboompitten
 2 middelgrote uien, fijngesneden
 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 2 el verse pesto
 40 ml witte wijn (optioneel) of sap van een halve citroen
 1 groente bouillon blokje
 zwarte peper, naar smaak
 scheut olijfolie en klontje roomboter
paneer laagje:
 100 gram panko (broodkruim)
 100 ml (gepasteuriseerd) eiwit
 2 el bloem
dipsaus:
 2 el truffel mayonaise
 1 el verse pesto
nog meer nodig:
 braadpan, 24 cm
 1,5 liter zonnebloemolie
 pollepel
 rasp
 steelpan
 koekenpan
 een aantal schaaltjes
 schuimspaan

Ingrediënten

Dit heb je nodig voor 32 stuks!
risotto:
 650 ml water
 250 gram risottorijst
 100 gram plakjes prosciutto, in kleine stukjes
 65 gram parmezaan, geraspt
 50 gram pijnboompitten
 2 middelgrote uien, fijngesneden
 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 2 el verse pesto
 40 ml witte wijn (optioneel) of sap van een halve citroen
 1 groente bouillon blokje
 zwarte peper, naar smaak
 scheut olijfolie en klontje roomboter
paneer laagje:
 100 gram panko (broodkruim)
 100 ml (gepasteuriseerd) eiwit
 2 el bloem
dipsaus:
 2 el truffel mayonaise
 1 el verse pesto
nog meer nodig:
 braadpan, 24 cm
 1,5 liter zonnebloemolie
 pollepel
 rasp
 steelpan
 koekenpan
 een aantal schaaltjes
 schuimspaan

Aanwijzingen

Arancini met prosciutto en pijnboompitten
IngrediëntenAanwijzingen

Close up arancini
Close up binnenkant arancini met prosciutto en pijnboompitten

Zo maak je het!

1. Zet een steelpan op het vuur met 650 ml water erin. Breng dit tegen de kook aan en voeg het bouillonblokje toe. Roer dit tot deze is opgelost en zet het vuur dan uit.

2. Zet dan de braadpan op laag vuur en doe hier een scheut olijfolie en klontje roomboter in. Snipper in tussentijd de uien fijn. Bak deze glazig in ongeveer 5 minuten. 

uien en knoflook bakken

3. Voeg dan de risotto rijst en fijngesneden knoflook toe. Bak dit voor 4 minuten mee. Roer wel geregeld.

4. Blus het geheel af met de witte wijn of citroensap. Roer dit goed door en voeg dan een flinke scheut van de bouillon toe. 

5. Laat het vuur laag staan en voeg steeds weer een scheut bouillon toe als de vorige is opgenomen.

ham bakken

6. Bij elkaar duurt dit 25-30 minuten. In de tussentijd rooster je de pijnboompitten in een droge koekenpan. Houd deze apart in een schaaltje en zet de koekenpan weer terug op het vuur. Giet hier een klein beetje olie in en bak de prosciutto voor ongeveer 3 minuten. Zet dan het vuur uit.

Parmezaan

7. Als alle bouillon is opgenomen en de rijst gaar is voeg je de pesto, prosciutto, pijnboompitten, peper en geraspte parmezaan toe. Roer dit goed door. Voor risotto is het nu perfect. Het loopt nog lekker uit als je het op een bord zou scheppen. In dit geval roer je het geheel nog een minuut of drie door (op laag vuur). Als de risotto wat steviger is kan het vuur uit. Schep het geheel in een ovenschaal.

risotto in pan

Rollen maar!

8. Schep dit af en toe door zodat de ergste hitte er vanaf is. Na ongeveer een half uur kun je de schaal een uur in de vriezer zetten. De risotto is nu perfect op balletjes van te draaien. Ik hou van gelijkmatigheid dus ik heb alle balletjes afgewogen op 30 gram (dan haal je er 32 uit). 

9. Maak de braadpan schoon en doe hier 1,5 liter zonnebloemolie in. Zet dit alvast aan op laag vuur.

10. Zet dan een bordje klaar met bloem, een schaaltje met eiwit en een schaaltje met panko. Haal de balletjes eerst door de bloem. Klop deze af zodat er geen overtollig bloem aan blijft zitten. Haal ze dan door het eiwit en vervolgens door de panko.

paneren met panko

11. Zorg dat de zonnebloemolie tussen de 160 en 170 graden is. Doe er niet teveel balletjes per keer. Ik zou voor 6-8 gaan. Frituur de arancini in ongeveer 4 minuten goudbruin en knapperig. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en leg ze op een velletje keukenrol.

arancini frituren

12. Meng de truffel mayonaise met de pesto en serveer de warme arancini met prosciutto en pijnboompitten hierbij. Eet smakelijk!

*Ik houd ervan dat dit soort luxe snacks goed en hoog op smaak zijn. Ik vind ze perfect zo maar mocht je het iets minder willen zou ik voor een kwart of half bouillonblokje gaan ipv een hele.

Arancini met prosciutto en pijnboompitten

Meer arancini recepten:

Paddestoelen arancini met truffelmayonaise
Arancini met venkel, citroen en pecorino

Foodcollega Betty van bettyskitchen.nl heeft steaks chimichurri gemaakt. Ook een heerlijk gerecht voor kerst! Klik hier voor haar recept! Bij haar kun je een fijne kortingscode vinden voor een mooie gietijzeren grillpan.

Volgende week deel ik uitgebreid hoe je deze arancini als sterrengerecht kunt serveren voor kerst. Stay tuned!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met BK.

Liefs,
Eefje 

Arancini Braadpan Pesto Pijnboompitten Risotto truffelmayonaise
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
2 reacties
  1. Lauri

    20 december 2020 22:37

    Haa Eef.
    Ik wil deze graag voor Kerst maken maar omdat er nog meer gemaakt moet worden vroeg ik me af of je ze ook in het voren kunt maken en ongefrituurd kunt invriezen om ze dan met Kerst alleen nog te hoeven frituren?

    Beantwoord
    1. Eefje

      20 december 2020 23:46

      Hoi Lauri, leuk!! Dat zou wel kunnen. Zelf heb ik alleen de balletjes ingevroren liggen nu. Ik ga ze laten ontdooien en dan pas paneren, dus ik eet ze ook met kerst. Ik denk dat dit de beste optie is. Maar ze zullen ook zeker niet mislukken als je ze al gepaneerd invriest!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Kerstbomen cakerol met koffie en speculoos

volgend bericht

Foodpost #9 – Popcorn, fris, mayo en meer!

meest gelezen
37.049x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
21.675x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
13.776x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
10.891x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
GELUKSVOGEL🥰 adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik GELUKSVOGEL🥰

adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik sta hier op Concert at Sea, met een lieve vriendin, in de zon en mèt een lekkere 0.0 Gordon’s in mijn hand☀️

Erg aan het genieten want hier wilde ik altijd al eens heen🎶 Fijn sfeertje hier! Net het optreden van Racoon gezien, wát een band is dat toch😍 Hou zo van zijn stem🎤

Terug naar de Gordon’s 0.0, die is dus echt heel erg lekker en perfect om mee te proosten🥂 Ga jij nog naar een muziekfestival dit jaar? Dan is de kans zeer aanwezig dat je daar ook een Gordon’s bar tegenkomt. Of haal ‘m bij jouw dichtstbijzijnde winkel om Gordon's o'clock thuis te vieren🧊 Grijp je kans zou ik zeggen👌🏻

PROOST LIEVE MENSEN🥳

X Eef

In samenwerking met @gorndonsginglobal 💛

#eefsfood #gordonsoclock #gordonssummer #drinkIQ #nix18 #concertatsea #geluksvogel #gintonic #ijsblokjes #verfrissend #proost #tonic
LIMOEN MERINGUE KOKOS CHEESECAKE🥥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een stevige en super smaakvolle cheesecake! Hij is echt heer-lijk🤤 Ook maken? Dit heb je nodig voor 8 personen👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️100 gram kokoskoekjes
➡️100 gram crunchy havermout koekjes
➡️50 gram roomboter
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️400 gram roomkaas (A-merk)
➡️2 middelgrote eieren
➡️80 gram kristalsuiker
➡️30 gram kokosrasp
➡️Rasp van 2 limoenen
➡️Sap van 1 limoen
➡️1 tl vanille extract
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 gram (gepasteuriseerd) eiwit
➡️50 gram kristalsuiker
*Dit is een ‘snelle’ meringue. Perfect als je de taart direct serveert. Het zal minder lang stevig blijven staan dan meringue gemaakt op de ‘kook’ manier. Daarvan vind je een recept op mijn website en nu ook een ‘how to’ Reel in mijn stories🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Bekleed de bodem van een 18 cm springvorm met bakpapier.
➡️Maal de koekjes fijn en meng dit met de gesmolten boter. Stort in de vorm en druk goed aan.
➡️Doe voor de vulling alles behalve de eieren in een kom en klop dit door elkaar met een garde. Voeg dan de eieren toe en meng deze er ook doorheen. Giet het mengsel op de koekbodem.
➡️Bak de taart 35 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden hete lucht. Laat dan een uur of twee afkoelen op het aanrecht en schuif ‘m dan nog 3 uur de koelkast in.
➡️Maak de meringue door dit op hoge snelheid te mengen in een standmixer tot je er stijve pieken van kunt maken. Schep in een spuitzak en decoreer hiermee de taart. Maak af met een kleine gasbrander🔥 Eet smakelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cheesecake #taartrecept #foodblog #instarecept #meringue #koekbodem #kokos #limoen #foodienl #heelhollandbakt #foodfotografie #lime #coconut #taart #roomkaas #haverkoekjes
GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De laatste vakantiedagen waren in Velika🇬🇷 Weer heel anders dan de vorige twee plaatsen. Ruim 11km kustlijn! Hier in de buurt is ook niet super veel te doen, na het wéér niet vinden van een waterval heb ik ‘m vooral lekker op het chillen gezet🏖 Ze hebben hier namelijk wel de betere beach clubs met écht lekkere bedjes😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik heb dus niet zoveel tips voor deze omgeving zoals in mijn vorige twee vakantie posts.. Wat wel leuk is, is om in een klein uurtje naar Larissa te rijden📍 Een gezellige stad bomvol terrasjes, bakkers en winkels🥨 Een veel leukere sfeer dan bijvoorbeeld in Volos. Ik deel wel een paar algemene tips en het antwoord op die ene veelgestelde vraag: BEN JE ALLEEN OP REIS⁉️ Nee, dat ben ik niet😁 Ik ben de ‘alleen game’ aardig aan het uitspelen maar in mijn eentje op vakantie is nog een drempeltje te ver voor nu. Overweeg wel zo’n groepsreis voor misschien volgend jaar!✈️ Heb jij daar ervaring mee? Ben benieuwd👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn pro vakantie tips:
➡️Boek meerdere airbnb’s in 1 vakantie. Zo moet je steeds verhuizen en lijkt het wel vakantie in een vakantie. Voor je gevoel ben je veel langer weg dan, in mijn geval, 11 dagen👍🏻
➡️ Zorg dat je tweede en/of derde airbnb een wasmachine heeft. Met alleen handbagage reizen is heeeeerlijk en gaat prima als je je favo jurk en short kan wassen🧼
➡️ Fix een auto! Zonder lijkt me bijzonder saai🚗💨
➡️ Pak de ochtenden voor een uitje en plof ‘s middags op het strand⛱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit was ‘m! Vandaag nog een roadtrip van 4+ uur en dan veilig naar huis vliegen✈️ Komende week verschijnt er vast weer een lekker recept online (moet nog even bedenken wat😋). Op mijn persoonlijke account heb ik dagelijks een vakantie verslag in mijn stories gedeeld. Deze staan opgeslagen in een highlight mocht je nog benieuwd zijn✅ Check het via @eefjefriedhoff 🙋🏻‍♀️ Fijne zondag❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dikke liefs😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #reisverslag #kiezelstrand #vakantietips #griekenland #strandmeisje #beachclub #kustplaats #velika #greece #uiteten #baklava #blijmeid #vakantievibes
GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De roadtrip vanuit Nea Makri hiernaartoe was echt heeeerlijk🚗💨 Rustige mooie (tol)wegen met prachtig uitzicht🙌🏻 Kala Nera is een heel gezellig dorpje om binnen te rijden. Mooi lang strand, heel veel restaurantjes en een fijne sfeer🏖 Ik denk wel dat het hier erg druk is in het hoogseizoen, maar dit valt nu nog reuze mee👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅In het bergdorpje Milies kwam ik per ongeluk terecht na het niet kunnen vinden van een waterval(letje)… Heel leuk om hier de auto even stil te zetten en een hapje en drankje te bestellen op het grote terras die helemaal in de schaduw staat door maar één mega grote boom?!🌳 Ook vond ik hier in het eerste de beste winkeltje mijn twee ‘vaste’ souvenirs; een mooi kopje en een ring💍
✅Ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden is het naar Meteora📍 Hier staan bizarre rotsen met her en der een klooster erop gebouwd (hier kun je naar binnen). Absoluut een tikkie toeristisch, maar ik vond het de flinke rit zeker waard! Erg indrukwekkend👀
✅In een paar dagen heb ik niet alles uit kunnen proberen natuurlijk. Maar ik zou ‘1900’ uitkiezen om te gaan eten hier🍴 Voor wat ik deze vakantie allemaal heb gezien was dit de ‘modernste’ kaart met zowaar een vegan hoofdstuk🌱 Vooral de tweede avond heb ik er geweldig (o.a. Moussaka) gegeten😍
✅Als uitje is de stad Volos een prima plan om even doorheen de struinen en dan aan de haven wat de drinken. Mocht je ook een lange, brede vrouw zijn met maat 48? Dan kun je het wel vergeten om een leuke jurk te scoren👗 Tenzij je er voor elke bovenbeen 1 zoekt😂
✅Het is GEWELDIG om je appartement op 30 meter van zee te hebben🌊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag door prachtig boerenlandschap in 2 uur naar het nieuwe huisje gereden voor deel 3 van deze vakantie🌾 Nu op 50 meter van zee🙌🏻🇬🇷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dagelijks Grieks story verslag is te zien via @eefjefriedhoff mocht je dat leuk vinden🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #griekenland #minireisverslag #kalenera #kustplaats #blijemeid #vakantievibes #meteora #greekfood #aubergine #feta #dinerenaanzee #souveniertje #eefdsfood #goldenhour #griekenlandvakantie #vakantieupdate
GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste 2,5 dag zitten erop! Lekker eten, freddo cappuccino, het niet hebben van plannen, Griekse sfeer en meer🥰 Het leek me leuk per verblijf locatie een korte samenvatting te delen. Komt ie👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Strand - Moraitis beach (18 minuten rijden)🏖 Heerlijk (zand)strand, lekkere bedjes, niet druk (in deze tijd van het jaar), gezellige en relaxte sfeer en een strandbar met vet lekkere broodjes en salades👌🏻
✅Restaurant - To Akrogiali. Met je stoel in de kiezels, strak aan zee. Fijn uitzicht en lekker eten, vooral de gefrituurde courgette en gebakken kaas waren perfect💯
✅Bakkerij - Ik krijg de naam niet echt vertaald maar het zit op; Marathonos 118. Alles behalve klein en authentiek, maar ik was onder de indruk van de hoeveelheid en hoe geweldig vol en georganiseerd alles erbij lag🥖 Af te raden voor mensen met keuzestress🤓
✅Supermarkt - het zal een keten zijn, maar My Market vond ik top! Ik kom hier niet om groente te eten en zelf te koken, maar de groenteafdeling zag er echt méga goed uit🎉 Ook vond ik er mijn all time lievelingskauwgom die ik in Nederland al jaren niet meer kan kopen en online extreme verzendkosten heeft..🛒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌Airbnb appartement: Would not recommend.. Het schoolvoorbeeld van hoe lovende recensies niet altijd echt waar zijn. Zeer ongezellig, echt oude bende en niet bepaald schoon. Wel 4 minuten lopen van zee👍🏻 Is ook wat waard😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag een roadtrip van ongeveer 4 uur naar het nieuwe huisje🚗💨 Zin in wat meer ‘idyllisch’ Griekenland, hoop ik vandaag te zien🙌🏻 Dagelijks verslag in stories via @eefjefriedhoff 📷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #photodump #griekenland #freddocappuccino #minireisverslag #NeaMakri #vakantie #topsenflops #groenteafdeling #grieksesalade #zonzeestrand #chillvakantie
50.000 VOLGERS, VIJFTIGDUIZEND🥳🍾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liefde voor jullie❤️ Het is niet normaal⁉️ Ik had voor dit jaar een mooi en realistisch doel: met 45k volgers het jaar uit. Maar het zijn er nu al veel meer dan vijftigduizend (!!) en het is pas half juni😱 Super cool!😍 Afgelopen maanden was er zoveel groei en positiviteit. Dat voelt als méga waardering voor het harde werk🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Echt, DANK DANK DANK🙌🏻 Door jullie bij elkaar kan ik deze uit de hand gelopen hobby mijn werk noemen! Fijn dat ik je kan inspireren met mijn recepten en kan vermaken met persoonlijke kijkjes in mijn leven en achter de schermen🎥 Hopelijk blijf je nog lang hangen hier☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De timing kon bijna niet beter☀️ Ik ga nu namelijk lekker chillen met mijn billen in het Griekse zand (of kiezels, je weet maar nooit daar)🇬🇷 Op wat vakantiekiekjes na zal het hier rustig zijn komende weken📸 Gelukkig staat eefsfood.nl bomvol met recepten dus je hoeft je niet te vervelen!✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hele dikke liefs,
Eef😙
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
28 mei 2022

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade
25 mei 2022

Goedgevulde rijstsalade met veel groente

Goedgevulde rijstsalade met veel groente
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord