• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Cake(jes)

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

Eefje
27 reacties
6 december 2020
Panterprint cakerol met vanilleslagroom

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

Panterprint lovers opgelet! Dit is een vrij eenvoudige manier om zelf iets eetbaars met panterprint te maken. Omdat de biscuit zo snel afkoelt kun je de rol ook heel snel verder afmaken en staat ie dus in een uurtje op tafel. Deze panterprint cakerol met vanilleslagroom is dus perfect om last minute te maken als er onverwachts bezoek onderweg is.

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

Ben of ken jij nou iemand die ook nog helemaal dol is op roze of paars bijvoorbeeld. Dan kun je de bruine vlekken ook een kleurtje geven. Ik heb hem verder vrij eenvoudig gehouden maar onderaan het recept staan ook nog wat variatie tips. Veel bakplezier en eet smakelijk alvast!

Het recept

Voorbereiding: 30 minuten
Baktijd: 8-10 minuten
Totaaltijd: 60 minuten

Dit heb je nodig (8-10 personen)!

biscuitmix op basis van 3 eieren. Dit kan een kant en klare mix zijn of een zelf maak recept (dus bereken de rest van het recept ook mee zodat het in verhouding klopt)
500 ml slagroom 
4 el kristalsuiker
2 tl vanillepasta of extract
4 el jam naar keuze, ik gebruikte een mix van kersen en frambozen
bruine en zwarte kleurstofgel, ik gebruikte die van Wilton

Nog meer nodig:

bakplaat
3 velletjes bakpapier
spuitzak
2 boterhamzakjes
standmixer met garde
paletmes
schone theedoek (nat gemaakt)
staafmixer 

Panterprint cakerol met vanilleslagroom close up

Zo maak je het!

Verwarm de oven voor op 170 graden convectie stand (boven en onderwarmte)

Bereid de biscuitbeslag volgens het recept of de verpakking. Schep er dan 2 x 3 volle eetlepels beslag uit en verdeel dit in twee schaaltjes. Kleur het ene mooi bruin en het andere zwart. Doe vervolgens elke kleur in een boterham zakje (dit gebruik je als kleine spuitzak).

Leg een velletje bakpapier op de bakplaat en spuit allemaal ongelijke bruine toefjes hierop. Gevolgd door het zwarte beslag, maak een soort losse onderbroken omlijning om het bruin. Dit ziet er dan ongeveer zo uit:

Pantervlekken

Je kunt het resultaat al goed zien als je het bakpapier een beetje optilt. Kijk maar:

Onderkant pantervlekken

Doe het overige beslag in een spuitzak. Spuit dit vooral tussen de panter vlekken zodat dit niet zomaar meer verschuift. Als het beslag op is strijk je het uit en glad en dunner uit met een paletmes. *Je kunt er ook voor kiezen (als het past) de vlekken in de vriezer te zetten voor minimaal een kwartier. Dan worden ze steviger en kun je het witte beslag er makkelijker overheen strijken. Of je kunt de vlekken eerst ongeveer 3 minuten bakken, dan zijn ze ook wat steviger.

Bak het biscuit gaar in 8 tot 10 minuten. Het is belangrijk dat je niet te lang bakt. Anders gaat het scheuren tijdens het oprollen. 

Schuif de gare biscuit plak van de bakplaat op het aanrecht. Leg hier dan direct een vochtige en schone theedoek overheen. 

In de tussentijd klop je de slagroom goed stijf met de vanille pasta en kristalsuiker. Voor het mooie kun je ook nog even de jam helemaal glad pureren met een staafmixer (hoeft niet per se). 

Haal dan de theedoek van het biscuit af en leg hier een bakpapiertje op. Keer het geheel om en trek heel voorzichtig het bakpapier eraf. De panter vlekken komen dan tevoorschijn. Doe dan nog een keer de omkeer truc met nog een nieuwe velletje bakpapier. 

Biscuitplak panterplak

Smeer dan de plak in met jam, dit is dus de kant waar géén panter vlekken zitten. Smeer hier vervolgens de slagroom gelijkmatig overheen. Beide 1,5 cm tot de rand!

Pak aan de smalle kant het bakpapier op en vouw de eerste rand om. Rol de rest gelijk mee zodat de cakerol ontstaat. Je kunt hem op een mooie plank leggen met behulp van een spatel en je hand. 

Je zou de rol nog af kunnen maken met extra slagroom en aardbeien bovenop maar ik vind het wel tof dat de panter vlekken de show stelen. Eet smakelijk!

*Vind je deze panterprint cakerol met vanilleslagroom een beetje te saai qua smaak? Je kunt er natuurlijk alle kanten mee op! Zoals bijvoorbeeld een lekkere fruit- of chocolademousse. Of besmeren met Nutella en een zakje oploskoffie door de slagroom. Ook een goede combi!

Panterprint cakerol met vanilleslagroom

Vergelijkbare recepten:

Smeuïge cakerol met framboos-limoenmousse
Chocoladetaart met speculoos slagroom en hazelnoten
Feestelijke confetti cakejes met slagroom

Liefs,
Eefje 

Cakerol panterprint
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
27 reacties
  1. Petra

    6 december 2020 14:54

    Ziet er zo gaaf uit! Ik zag al vragen voorbij komen voor een glutenvrije versie. Misschien ook nog leuk om te melden…

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 december 2020 16:15

      Dankjewel Petra! Je kunt volgens mij bij Xenos en ook andere bak shops glutenvrije biscuit mix kopen. Dan ben je er al. Verder is glutenvrij bakken niet mijn expertise dus is iedereen vrij om een GV biscuit recept op te zoeken 🙂

      Beantwoord
  2. Marina

    6 december 2020 20:16

    Zo gaaf! Als je de biscuit mix zelf maakt volgens het recept, moet je dan iplv 4 eieren 3 eieren gebruiken maar moet je verder nog wat aanpassen?

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 december 2020 20:52

      De rest van het recept ook wel bereken op die drie eieren. Dan heb je goede hoeveelheid voor 1 normale maat bakplaat 🙂

      Beantwoord
      1. Nienke

        12 december 2020 18:25

        oke een ei is volgens mij 50 gram klopt het dan dat je overal – 50 gram moet doen ?
        want ik snapte hem ook niet helemaal ?

        Beantwoord
        1. Eefje

          13 december 2020 22:29

          Ja dat klopt, een ei is gemiddeld 50 gram. Als je een mix hebt waar je 5 eieren in moet doen (bijvoorbeeld), reken te terug naar 3 eieren. Dus 60% van het recept en dat doe je ook met de rest van de ingrediënten. Is het je zo duidelijk? 🙂

          Beantwoord
  3. Nadie

    6 december 2020 23:32

    Wat een fantastische cakerol! Deze ga ik met oud en nieuw op tafel proberen te zetten. Klein vraagje.. Hoe heb jij het beslag bruin en zwart gekleurd? Met cacao o.i.d.?

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 december 2020 23:59

      Hi Nadie, wat leuk! Dat staat bij de ingrediënten 🙂

      Beantwoord
  4. Silvia

    7 december 2020 22:38

    Hoi Eefje,
    Wat super leuk. Ik heb hem vanavond gelijk gemaakt. Ik vond hem alleen erg plakkerig, weet jij de oorzaak hiervan?

    Groetjes Silvia

    Beantwoord
    1. Eefje

      7 december 2020 23:09

      Hi Silvia, wat leuk! Heb je een mix gebruikt of zelf gemaakt? Misschien 1 minuut langer bakken en anders gebruik maken van poedersuiker tegen het plakken. Een vochtige theedoek gebruiken geen hele natte. Hopelijk zit hier een goede tip voor je bij!

      Beantwoord
      1. Silvia

        8 december 2020 00:04

        Dank voor je reactie. Ik denk dat de theedoek iets te nat is geweest dan. Ik heb zelf biscuit gemaakt. Klein stukje schuurde met rollen dus ik denk ook niet te kort gebakken.
        Volgende keer maar weer uitproberen:)

        Beantwoord
  5. Roos

    11 december 2020 11:40

    Hoi! Hele leuke cake rol!!

    Een klein vraagje, ik ben onbekend met omreken van recepten. Wat heb ik nodig voor een bescuit beslag op basis voor 3 eieren?

    Groetjes

    Beantwoord
    1. Eefje

      11 december 2020 16:36

      Dat staat op de verpakking van de biscuit. Of je kunt op de link naar het recept klikken en dan moet je de rest van de ingrediënten ook omrekenen naar de hoeveelheid van 3 eieren.

      Succes en groetjes!

      Beantwoord
  6. Wendy

    13 december 2020 21:21

    Hallo, heb nog nooit met biscuitjes gewerkt welke kant en klare mix kan ik het beste gebruiken (juiste hoeveelheid?) jumbo heeft bijvoorbeeld voor taart 250 gram….

    Beantwoord
    1. Eefje

      13 december 2020 22:14

      Hi Wendy, het maakt niet uit. Elke biscuit mix is wel geschikt. Reken de rest ook om naar die hoeveelheid van 3 eieren. Kom je er dan uit?

      Beantwoord
  7. Wendy

    13 december 2020 21:22

    Hallo, heb nog nooit met biscuit mix gewerkt welke kant en klare mix kan ik het beste gebruiken (juiste hoeveelheid?) jumbo heeft bijvoorbeeld voor taart 250 gram….

    Beantwoord
  8. Moon

    19 december 2020 11:25

    Kan ik de slagroom halveren en mascarpone eraan toevoegen?

    Beantwoord
    1. Eefje

      19 december 2020 14:46

      Ja hoor, als je stevige mascarpone gebruikt en iet te lang roert

      Beantwoord
  9. Fien

    22 december 2020 17:39

    Hi! Ik heb bijna alles in huis gehaald en ik ga er voor! Ik had wel nog twee vraagjes;

    • Kan ik de basismix biscuittaart van Dr. Oetker gebruiken?
    • Kan ik decoratiestiften mengen aan het beslag? Kleurstoffen zijn overal uitverkocht.

    Alvast bedankt voor je reactie!

    Beantwoord
    1. Eefje

      22 december 2020 20:49

      Jazeker, die mix is prima!
      Decoratie stiften geven naar mijn inzicht niet genoeg kleur af. Wellicht kun je wat cacaopoeder gebruiken.

      Succes, ik hoop die ie goed lukt 🙂

      Beantwoord
  10. Saskia

    23 december 2020 18:45

    Kan je de rol al een dag van tevoren maken? Hoe kan je hem dan het beste bewaren? Hoor graag!

    Beantwoord
    1. Eefje

      23 december 2020 20:29

      Ja hoor dat kan. Inrollen in huishoudfolie!

      Beantwoord
  11. Mascha

    24 december 2020 13:26

    Vandaag gemaakt, helaas bleven de vlekken aan het bakpapier plakken, waardoor de cakerol nu geen vlekken heeft. Maar het smaakt heerlijk, de volgende keer beter!

    Beantwoord
  12. Miranda

    13 februari 2021 18:48

    Wauw deze gaan we proberen! Die foto is wel handig vind ik hoor. Bedankt 😊

    Beantwoord
    1. Eefje

      15 februari 2021 11:01

      Wat leuk om te lezen. Dankjewel Miranda!

      Beantwoord
  13. Lieke

    17 mei 2021 11:42

    Hallo!
    Ga een poging wagen…! Heb biscuit mix van 330gr. Toevoegen is dan 5 eieren en 50ml water.
    Hoe ga ik dit verrekenen ivm mix met 3 eieren dat nodig is? Alles delen door 5 en dan dat keer 3 lijkt mij?
    Alvast dank!

    Beantwoord
    1. Eefje

      17 mei 2021 15:29

      Hi Lieke. Uitgaan van 3 eieren. Dus alles delen door 5 en dan keer 3. Dan blijven de verhoudingen hetzelfde. Succes 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Veelgestelde vragen over mijn bakrecepten

volgend bericht

Toffee taartje met Oreo’s en slagroom

meest gelezen
32.281x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.880x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.151x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.469x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Red velvet cheesecake
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

1 min leestijd
25 oktober 2018
Luxe speculaas shortbread taart
Bakrecepten Taart

Speculaas shortbread taart met kaneelmousse

4 min leestijd
14 november 2020

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord