• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Recepten

Appeltaart met speculaas en citroen

Eefje
Geen reacties
17 oktober 2020
Appeltaart met speculaas en citroen

Appeltaart met speculaas en citroen binnenkant

Ik ben dól op appels. Het liefst koud uit de koelkast, geschild en in partjes gesneden! Mijn favoriete appel is de Jonagold en dan het liefst van AH. Onlangs deed ik een online boodschappen bestelling en besloot ik een hele ‘kant en klare’ zak Jonagolds te bestellen. Dat bleek niet een beste keus! De smaak was oké maar ze waren heel droog. Niet echt lekker om zo op te eten. Ik besloot er appeltaart met speculaas en citroen van te maken.

Appeltaart met speculaas en citroen schuin bovenaf

De speculaas en citroen twist kwam voort uit het opmaken van restjes. Ik had nog een bakje mini speculaasjes van De Notenshop staan. Deze zijn vergelijkbaar met schuddebuikjes! Je kunt natuurlijk ook echt speculaasjes gebruiken die je in grove stukjes hakt. Het is heerlijk voor de smaak en het vangt het nodigde vocht op dat uit de appels komt. Ben je er niet gerust op? Dan zou ik ook nog 2 el havermout over de bodem strooien, om wat extra vocht op te nemen. 

Zoals je op de foto’s kunt zien zou je makkelijk nog 2 extra appels toe kunnen voegen. Wat ook heel lekker is, is om een mix te gebruiken van verschillende soorten appels. Bevorderd nog meer de smaakt! Baksels met zure appels vind ik zelf het lekkerst. Dus ik zou voor goudrenetten kiezen. Naast deze appeltaart met speculaas en citroen, heb ik ook nog een paar andere lekkere appeltaart recepten. Die vind je onderaan dit artikel!

lichte ondergrond appel

Het recept

Voorbereidingstijd1 uurKooktijd1 uurTotale tijd4 uur

Dit heb je nodig (8-10 personen)
Deeg:
 300 gram zelfrijzend bakmeel
 190 gram roomboter
 150 gram kristalsuiker
 1 middelgroot ei
 2 zakjes vanille suiker
 2 tl speculaaskruiden
 1 tl zout
Vulling:
 6 middelgrote (jonagold)appels, 1 of 2 extra appels kan
 100 gram kristalsuiker
 1 tl kaneel
 1 citroen, het rasp ervan
 0,5 citroen, het sap ervan
 60 gram mini speculaasjes
 50 gram pistachenoten
Topping:
 2 el amandel stiftjes
 1 flinke el abrikozenjam
 scheutje water
Nog meer nodig:
 springvorm van 22 of 24 cm
 bakpapier
 keukenfolie
 steelpan
 keuken kwastje
 standmixer en keukenmachine (optioneel)
 deegroller

Zo maak je het!
1

Maak eerst het deeg door alle ingrediënten hiervoor door elkaar te mengen. Dit kan met de hand, maar ik doe het graag in een standmixer met vlinder. Gebruik koude boter, dat werkt het prettigst. Wikkel het deeg dan in wat folie en leg dit koud.

2

Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd de appels in dunne plakjes of blokjes. Ik vind dunne plakjes vaak erg lekker en maak deze, binnen een halve minuut met mijn keukenmachine.

3

Maak de appel plakjes (of blokjes) aan met suiker, kaneel en citroen.

4

Bekleed de springvorm met bakpapier. In ieder geval de bodem, randen kunnen ook! Haal dan na 30-45 minuten het deeg uit de koelkast. Houd 1/4de apart. Rol de rest gelijkmatig uit tot ongeveer 3-4 millimeter. Verwarm de oven alvast voor op 170 graden convectie stand (boven en onderwarmte).

5

Bekleed hier de vorm mee met een opstaande rand van ongeveer 6 cm. Bekleed de hele bodem met speculaas stukjes/schuddebuikjes. Stort hier alle appel plakjes op en druk dit goed aan. Strooi hier dan de pistachenoten overheen.

6

Rol het overgebleven deeg uit en snijd hier stroken van om een mooi raster van te maken. Bestrooi de randen met amandel stiftjes.

7

Bak de taart gaar in 60-70 minuten. Je kunt vrij snel na het bakken de ring van de vorm halen. Dan koelt de taart sneller af.

8

Verwarm in een steelpan de abrikozenjam en wat water. Besmeer hiermee de hele bovenkant van de taart. Lekker voor de smaak en het geeft een mooie glans.

9

Zelf vind ik appeltaart het lekkerst wanneer deze koud uit de koelkast komt, maar als je hem nog warm wil eten kan dat natuurlijk ook. Nog extra lekker met vers opgeklopte slagroom!

Ingrediënten

Dit heb je nodig (8-10 personen)
Deeg:
 300 gram zelfrijzend bakmeel
 190 gram roomboter
 150 gram kristalsuiker
 1 middelgroot ei
 2 zakjes vanille suiker
 2 tl speculaaskruiden
 1 tl zout
Vulling:
 6 middelgrote (jonagold)appels, 1 of 2 extra appels kan
 100 gram kristalsuiker
 1 tl kaneel
 1 citroen, het rasp ervan
 0,5 citroen, het sap ervan
 60 gram mini speculaasjes
 50 gram pistachenoten
Topping:
 2 el amandel stiftjes
 1 flinke el abrikozenjam
 scheutje water
Nog meer nodig:
 springvorm van 22 of 24 cm
 bakpapier
 keukenfolie
 steelpan
 keuken kwastje
 standmixer en keukenmachine (optioneel)
 deegroller

Aanwijzingen

Zo maak je het!
1

Maak eerst het deeg door alle ingrediënten hiervoor door elkaar te mengen. Dit kan met de hand, maar ik doe het graag in een standmixer met vlinder. Gebruik koude boter, dat werkt het prettigst. Wikkel het deeg dan in wat folie en leg dit koud.

2

Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd de appels in dunne plakjes of blokjes. Ik vind dunne plakjes vaak erg lekker en maak deze, binnen een halve minuut met mijn keukenmachine.

3

Maak de appel plakjes (of blokjes) aan met suiker, kaneel en citroen.

4

Bekleed de springvorm met bakpapier. In ieder geval de bodem, randen kunnen ook! Haal dan na 30-45 minuten het deeg uit de koelkast. Houd 1/4de apart. Rol de rest gelijkmatig uit tot ongeveer 3-4 millimeter. Verwarm de oven alvast voor op 170 graden convectie stand (boven en onderwarmte).

5

Bekleed hier de vorm mee met een opstaande rand van ongeveer 6 cm. Bekleed de hele bodem met speculaas stukjes/schuddebuikjes. Stort hier alle appel plakjes op en druk dit goed aan. Strooi hier dan de pistachenoten overheen.

6

Rol het overgebleven deeg uit en snijd hier stroken van om een mooi raster van te maken. Bestrooi de randen met amandel stiftjes.

7

Bak de taart gaar in 60-70 minuten. Je kunt vrij snel na het bakken de ring van de vorm halen. Dan koelt de taart sneller af.

8

Verwarm in een steelpan de abrikozenjam en wat water. Besmeer hiermee de hele bovenkant van de taart. Lekker voor de smaak en het geeft een mooie glans.

9

Zelf vind ik appeltaart het lekkerst wanneer deze koud uit de koelkast komt, maar als je hem nog warm wil eten kan dat natuurlijk ook. Nog extra lekker met vers opgeklopte slagroom!

Appeltaart met speculaas en citroen
IngrediëntenAanwijzingen

Geen citroen in huis maar wel sinaasappel? Dat zou je ook heel goed kunnen gebruiken in dit recept. Minder fan van citrus? Dan zou ik de citroenrasp achterwegen laten. Je kunt natuurlijk ook andere noten gebruiken die je lekker vindt. Dat is aan jou!

Appeltaart met speculaas en citroen staand

Nog meer appeltaart recepten:

Appeltaart met bitterkoekjes en amandelen
Appeltaart met stroopwafel en pecannoten
Snelle bladerdeeg appeltaart
Appeltaart granola

Liefs,
Eefje

Appeltaart bakrecepten Taart
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Update #15 Over hoe jezelf accepteren een verademing is!

volgend bericht

Chocolademousse-koffie taartjes met Kahlúa

meest gelezen
37.059x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
21.680x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
13.778x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
10.892x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
GELUKSVOGEL🥰 adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik GELUKSVOGEL🥰

adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik sta hier op Concert at Sea, met een lieve vriendin, in de zon en mèt een lekkere 0.0 Gordon’s in mijn hand☀️

Erg aan het genieten want hier wilde ik altijd al eens heen🎶 Fijn sfeertje hier! Net het optreden van Racoon gezien, wát een band is dat toch😍 Hou zo van zijn stem🎤

Terug naar de Gordon’s 0.0, die is dus echt heel erg lekker en perfect om mee te proosten🥂 Ga jij nog naar een muziekfestival dit jaar? Dan is de kans zeer aanwezig dat je daar ook een Gordon’s bar tegenkomt. Of haal ‘m bij jouw dichtstbijzijnde winkel om Gordon's o'clock thuis te vieren🧊 Grijp je kans zou ik zeggen👌🏻

PROOST LIEVE MENSEN🥳

X Eef

In samenwerking met @gorndonsginglobal 💛

#eefsfood #gordonsoclock #gordonssummer #drinkIQ #nix18 #concertatsea #geluksvogel #gintonic #ijsblokjes #verfrissend #proost #tonic
LIMOEN MERINGUE KOKOS CHEESECAKE🥥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een stevige en super smaakvolle cheesecake! Hij is echt heer-lijk🤤 Ook maken? Dit heb je nodig voor 8 personen👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️100 gram kokoskoekjes
➡️100 gram crunchy havermout koekjes
➡️50 gram roomboter
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️400 gram roomkaas (A-merk)
➡️2 middelgrote eieren
➡️80 gram kristalsuiker
➡️30 gram kokosrasp
➡️Rasp van 2 limoenen
➡️Sap van 1 limoen
➡️1 tl vanille extract
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 gram (gepasteuriseerd) eiwit
➡️50 gram kristalsuiker
*Dit is een ‘snelle’ meringue. Perfect als je de taart direct serveert. Het zal minder lang stevig blijven staan dan meringue gemaakt op de ‘kook’ manier. Daarvan vind je een recept op mijn website en nu ook een ‘how to’ Reel in mijn stories🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Bekleed de bodem van een 18 cm springvorm met bakpapier.
➡️Maal de koekjes fijn en meng dit met de gesmolten boter. Stort in de vorm en druk goed aan.
➡️Doe voor de vulling alles behalve de eieren in een kom en klop dit door elkaar met een garde. Voeg dan de eieren toe en meng deze er ook doorheen. Giet het mengsel op de koekbodem.
➡️Bak de taart 35 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden hete lucht. Laat dan een uur of twee afkoelen op het aanrecht en schuif ‘m dan nog 3 uur de koelkast in.
➡️Maak de meringue door dit op hoge snelheid te mengen in een standmixer tot je er stijve pieken van kunt maken. Schep in een spuitzak en decoreer hiermee de taart. Maak af met een kleine gasbrander🔥 Eet smakelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cheesecake #taartrecept #foodblog #instarecept #meringue #koekbodem #kokos #limoen #foodienl #heelhollandbakt #foodfotografie #lime #coconut #taart #roomkaas #haverkoekjes
GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De laatste vakantiedagen waren in Velika🇬🇷 Weer heel anders dan de vorige twee plaatsen. Ruim 11km kustlijn! Hier in de buurt is ook niet super veel te doen, na het wéér niet vinden van een waterval heb ik ‘m vooral lekker op het chillen gezet🏖 Ze hebben hier namelijk wel de betere beach clubs met écht lekkere bedjes😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik heb dus niet zoveel tips voor deze omgeving zoals in mijn vorige twee vakantie posts.. Wat wel leuk is, is om in een klein uurtje naar Larissa te rijden📍 Een gezellige stad bomvol terrasjes, bakkers en winkels🥨 Een veel leukere sfeer dan bijvoorbeeld in Volos. Ik deel wel een paar algemene tips en het antwoord op die ene veelgestelde vraag: BEN JE ALLEEN OP REIS⁉️ Nee, dat ben ik niet😁 Ik ben de ‘alleen game’ aardig aan het uitspelen maar in mijn eentje op vakantie is nog een drempeltje te ver voor nu. Overweeg wel zo’n groepsreis voor misschien volgend jaar!✈️ Heb jij daar ervaring mee? Ben benieuwd👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn pro vakantie tips:
➡️Boek meerdere airbnb’s in 1 vakantie. Zo moet je steeds verhuizen en lijkt het wel vakantie in een vakantie. Voor je gevoel ben je veel langer weg dan, in mijn geval, 11 dagen👍🏻
➡️ Zorg dat je tweede en/of derde airbnb een wasmachine heeft. Met alleen handbagage reizen is heeeeerlijk en gaat prima als je je favo jurk en short kan wassen🧼
➡️ Fix een auto! Zonder lijkt me bijzonder saai🚗💨
➡️ Pak de ochtenden voor een uitje en plof ‘s middags op het strand⛱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit was ‘m! Vandaag nog een roadtrip van 4+ uur en dan veilig naar huis vliegen✈️ Komende week verschijnt er vast weer een lekker recept online (moet nog even bedenken wat😋). Op mijn persoonlijke account heb ik dagelijks een vakantie verslag in mijn stories gedeeld. Deze staan opgeslagen in een highlight mocht je nog benieuwd zijn✅ Check het via @eefjefriedhoff 🙋🏻‍♀️ Fijne zondag❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dikke liefs😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #reisverslag #kiezelstrand #vakantietips #griekenland #strandmeisje #beachclub #kustplaats #velika #greece #uiteten #baklava #blijmeid #vakantievibes
GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De roadtrip vanuit Nea Makri hiernaartoe was echt heeeerlijk🚗💨 Rustige mooie (tol)wegen met prachtig uitzicht🙌🏻 Kala Nera is een heel gezellig dorpje om binnen te rijden. Mooi lang strand, heel veel restaurantjes en een fijne sfeer🏖 Ik denk wel dat het hier erg druk is in het hoogseizoen, maar dit valt nu nog reuze mee👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅In het bergdorpje Milies kwam ik per ongeluk terecht na het niet kunnen vinden van een waterval(letje)… Heel leuk om hier de auto even stil te zetten en een hapje en drankje te bestellen op het grote terras die helemaal in de schaduw staat door maar één mega grote boom?!🌳 Ook vond ik hier in het eerste de beste winkeltje mijn twee ‘vaste’ souvenirs; een mooi kopje en een ring💍
✅Ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden is het naar Meteora📍 Hier staan bizarre rotsen met her en der een klooster erop gebouwd (hier kun je naar binnen). Absoluut een tikkie toeristisch, maar ik vond het de flinke rit zeker waard! Erg indrukwekkend👀
✅In een paar dagen heb ik niet alles uit kunnen proberen natuurlijk. Maar ik zou ‘1900’ uitkiezen om te gaan eten hier🍴 Voor wat ik deze vakantie allemaal heb gezien was dit de ‘modernste’ kaart met zowaar een vegan hoofdstuk🌱 Vooral de tweede avond heb ik er geweldig (o.a. Moussaka) gegeten😍
✅Als uitje is de stad Volos een prima plan om even doorheen de struinen en dan aan de haven wat de drinken. Mocht je ook een lange, brede vrouw zijn met maat 48? Dan kun je het wel vergeten om een leuke jurk te scoren👗 Tenzij je er voor elke bovenbeen 1 zoekt😂
✅Het is GEWELDIG om je appartement op 30 meter van zee te hebben🌊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag door prachtig boerenlandschap in 2 uur naar het nieuwe huisje gereden voor deel 3 van deze vakantie🌾 Nu op 50 meter van zee🙌🏻🇬🇷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dagelijks Grieks story verslag is te zien via @eefjefriedhoff mocht je dat leuk vinden🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #griekenland #minireisverslag #kalenera #kustplaats #blijemeid #vakantievibes #meteora #greekfood #aubergine #feta #dinerenaanzee #souveniertje #eefdsfood #goldenhour #griekenlandvakantie #vakantieupdate
GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste 2,5 dag zitten erop! Lekker eten, freddo cappuccino, het niet hebben van plannen, Griekse sfeer en meer🥰 Het leek me leuk per verblijf locatie een korte samenvatting te delen. Komt ie👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Strand - Moraitis beach (18 minuten rijden)🏖 Heerlijk (zand)strand, lekkere bedjes, niet druk (in deze tijd van het jaar), gezellige en relaxte sfeer en een strandbar met vet lekkere broodjes en salades👌🏻
✅Restaurant - To Akrogiali. Met je stoel in de kiezels, strak aan zee. Fijn uitzicht en lekker eten, vooral de gefrituurde courgette en gebakken kaas waren perfect💯
✅Bakkerij - Ik krijg de naam niet echt vertaald maar het zit op; Marathonos 118. Alles behalve klein en authentiek, maar ik was onder de indruk van de hoeveelheid en hoe geweldig vol en georganiseerd alles erbij lag🥖 Af te raden voor mensen met keuzestress🤓
✅Supermarkt - het zal een keten zijn, maar My Market vond ik top! Ik kom hier niet om groente te eten en zelf te koken, maar de groenteafdeling zag er echt méga goed uit🎉 Ook vond ik er mijn all time lievelingskauwgom die ik in Nederland al jaren niet meer kan kopen en online extreme verzendkosten heeft..🛒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌Airbnb appartement: Would not recommend.. Het schoolvoorbeeld van hoe lovende recensies niet altijd echt waar zijn. Zeer ongezellig, echt oude bende en niet bepaald schoon. Wel 4 minuten lopen van zee👍🏻 Is ook wat waard😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag een roadtrip van ongeveer 4 uur naar het nieuwe huisje🚗💨 Zin in wat meer ‘idyllisch’ Griekenland, hoop ik vandaag te zien🙌🏻 Dagelijks verslag in stories via @eefjefriedhoff 📷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #photodump #griekenland #freddocappuccino #minireisverslag #NeaMakri #vakantie #topsenflops #groenteafdeling #grieksesalade #zonzeestrand #chillvakantie
50.000 VOLGERS, VIJFTIGDUIZEND🥳🍾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liefde voor jullie❤️ Het is niet normaal⁉️ Ik had voor dit jaar een mooi en realistisch doel: met 45k volgers het jaar uit. Maar het zijn er nu al veel meer dan vijftigduizend (!!) en het is pas half juni😱 Super cool!😍 Afgelopen maanden was er zoveel groei en positiviteit. Dat voelt als méga waardering voor het harde werk🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Echt, DANK DANK DANK🙌🏻 Door jullie bij elkaar kan ik deze uit de hand gelopen hobby mijn werk noemen! Fijn dat ik je kan inspireren met mijn recepten en kan vermaken met persoonlijke kijkjes in mijn leven en achter de schermen🎥 Hopelijk blijf je nog lang hangen hier☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De timing kon bijna niet beter☀️ Ik ga nu namelijk lekker chillen met mijn billen in het Griekse zand (of kiezels, je weet maar nooit daar)🇬🇷 Op wat vakantiekiekjes na zal het hier rustig zijn komende weken📸 Gelukkig staat eefsfood.nl bomvol met recepten dus je hoeft je niet te vervelen!✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hele dikke liefs,
Eef😙
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
28 mei 2022

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade
25 mei 2022

Goedgevulde rijstsalade met veel groente

Goedgevulde rijstsalade met veel groente
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord