• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Foodpost

Foodpost #8 – Tony’s, kookboeken en borrelsnacks!

Eefje
Geen reacties
4 oktober 2020
Foodpost #8 - Tony's, kookboeken en borrelsnacks!

Foodpost #8 - Tony's, kookboeken en borrelsnacks!

In Foodpost #7 vertelde ik al dat de pakketjesstroom weer op gang kwam, maar deze editie zit pas echt propvol. Het gaat alle kanten op. Van nieuwe boeken tot borrelsnacks en van thee tot nieuwe pannen. Het werd op een gegeven moment zoveel dat ik er een beetje tegenop begon te zien om over alles uitgebreid te schrijven. Ik heb zo kort en duidelijk mogelijk uitgelegd wat, waarom en wat ik ervan vond. Hier is Foodpost #8 – Tony’s, kookboeken en borrelsnacks!

Lekker Lokaal

Hét nieuwe kookboek van Laura de Grave. Een boek vol met eenvoudige vegetarische recepten met allemaal een hoofdingrediënt van eigen bodem. Laura haar missie is om te laten zien en vertellen waarom we met zijn allen meer lokaal zouden moeten eten. En wat we allemaal aan prachtige producten hebben in eigen land. Helemaal mee eens! Naast de verhalen, tips en recepten kun je ook mooie schema’s vinden waarop je heel makkelijk kunt zien wat er wanneer in het seizoen is etc. Heel handig want ben daar zelf niet zo goed in. Ik ga binnenkort de kroketjes met oude kaas maken. Daar heb ik al trek in sinds ik het boek in huis heb. Super leuk; ipv een boeklancering kwam Laura zelf haar boek brengen. Op elektrische motor uiteraard! Ik schreef al een uitgebreid artikel over haar vorige boek. Namelijk: Nederland Kookboek.

Lekker lokaal

BK pannen

Een een totale verrassing waren deze pannen. In principe ben ik wel voorzien maar nieuwe handige snufjes zijn altijd welkom. Zo kreeg ik deze nieuw BK pannen opgestuurd. Met een tôp, handig en veilig afgietsysteem. Ik ben zo’n kneusje die niet zo goed is in afgieten met de deksel. Ik giet eigenlijk altijd alles in een bolzeef of vergiet. Met met deze pannen is het verleden tijd. Draai de deksels een slagje en ze zitten vast genoeg om netjes af te gieten. De pannen zijn ook lekker zwaar en hebben een dikke bodem. De steelpan heb ik dan ook al gebruikt om karamelsaus in te maken. Dit werkte top!

BK afgiet pannen

Lazy vegan diepvries maaltijden 

Ik werd ook benaderd voor LazyVegan; of ik hun kant en klare diepvries maaltijden wilde proberen. Ja hoor, want benieuwd. Yay voor vegan en gezond gemak! Mijn oog viel als eerste op de Tikka Masala, die leek mij op voorhand het lekkerst. Ik had er echt trek in maar ik moet eerlijk bekennen dat het een beetje tegenviel. De smaak van de maaltijd is prima maar ik ben gewoon niet dol op vleesvervangers als kip. Door de vegan kip had de gehele maaltijd echt zo’n ‘vegan’ smaak (in dit geval negatief). En daar hoeft natuurlijk helemaal niets mis mee te zijn. Ik denk dat ik hem zonder nepkip lekkerder had gevonden. De andere drie ga ik zeker ook nog proberen; maar zoals je ziet zit daar ook allemaal nepkip in. Toch zou ik willen zeggen; het proberen waard. Het is wel enorm gemak. En mocht je uitsluitend vegan eten (wat ik niet doe) denk ik dat dit absoluut een toevoeging kan zijn voor je vriezer om te pakken op drukke dagen.

Lazy vegan maaltijd

MOEZ granola 

De meidan van MOEZ wilde graag een zakje granola opsturen. Súper lekker! Crunchy en smaakvol. Was heel snel op. Je kunt ze op Instagram vinden onder @moez.nl en je kunt via hun DM bestellen.

MOEZ granola

GiGi Hard Seltzer 

In mijn vorige foodpost artikel had ik het al over Kever Hard Seltzer. Ik was medium enthousiast! Nu kreeg ik een doosje vol met GiG. Een drankje die in grote lijnen op Hard Seltzer lijkt maar beter smaakt, als je het mij vraagt. Ik vind ze alledrie lekkerder en ik weet niet zo snel een favoriet te kiezen. De limoen variant vind ik echt smaken naar wat je ruikt als je verse limoen raspt. Van mij hadden de blikjes een slagje kleiner mogen zijn. Ik ben nog steeds van plan er binnenkort een lekkere cocktail mee te maken.

GiGi drankjes

Tony’s custom & nieuwe estafette reep

Omdat na de eerste coronagolf de Tony’s Store in Amsterdam weer open ging mocht ik maar liefst 6 custom repen bestellen. Ik maakte er 3 om weg te geven en deze drie hield ik lekker zelf. Mijn absolute favoriet was de reep met melk en witte chocolade met amandel, pretzel stukjes en volgens mij stukjes nougat. Wil jij een gepersonaliseerde reep bestellen? Dat kan op de site van Tony’s. Je kunt zelf de smaken kiezen (maximaal 3).

custom Tony's repen

Even later lag ook de nieuw estafette reep op mijn deurmat. De estafette reep houdt in dat deze een jaar te koop is (soms 6 maanden) Waar ze vorig jaar helemaal los gingen met smaken al tijm, peper en kurkuma gaan ze nu even terug naar de basis. Namelijk melkchocolade met hazelnoten en rozijnen. Prima lekker maar niet bijzonder!

Tony's estafette

Delicious

Zoals je misschien weet ben ik niet zo’n lezer en ook geen kookboeken persoon (dit zou ik wel vet graag willen zijn) Ik kreeg de nieuws editie van Delicious opgestuurd. Tijdschriften als deze vind ik echt een verkapt kookboek zoveel lekkere recepten staan erin. Ik heb er nog niets uitgemaakt maar er staat wel een recept in voor ‘steak’ van knolselderij. Dat wil ik al zo lang eens proberen dat ik dat binnenkort aan de hand van dit recept toch echt eens ga proberen. Volgens mij ligt ie nog in de winkel!

Delicious tijdschrift

TeamworkTea

Foodblog collega Claartje van Foodness.nl heeft al enige tijd een eigen theemerk genaamd; Teamwork Tea. Ben je nou dol op thee en drink je graag nieuwe smaken? Dan is dit misschien iets voor jou! Sinds kort kun je een abonnement afsluiten zodat je elke maand een brievenbus pakketjes thuisbestuur krijgt. Het is mogelijk om invloed uit te oefenen op de verzending. Zo krijg je in ieder geval geen thee waarvan je op voorhand al weet dat je deze niet lekker gaat vinden. Ik kreeg een verrassingspakketje; de kamillethee vind ik echt heel lekker. De mermaid thee is een groente thee, en ondanks dat (ik ben niet zo dol op groene thee) vond ik hem best wel lekker! Van de rooibos hibiscus zal ik sneller een ijsthee maken. Ik hou wel van dat zurige, maar dat vind ik koud lekkerder. 

Teamworktea

Mi-tsu-ba snacks 

Ik kreeg een mega unit doos vol met snacks. Deze Aziatische zoutjes staan allemaal voor een andere grote stad. De Mi-tsu-ba sriracha peanuts crunch vond ik het allerlekkerst. Méga pittig en je blijft dooreten. Klein nadeel; de dag daarna voelde ik me echt een wandelende knoflookteen. Er zaten ook andere heerlijke bij! Ook een paar die ik gewoon medium mwa vond. En er waren ook 4 varianten met wasabi. Ik hou ECHT NIET van wasabi. Toch heb ik weer een zakje geprobeerd; conclusie, nog steeds niet lekker haha. Smaken verschillen! Maar dat rode zakje zou ik zo weer kopen!

Oosterse snacks

Hét BBQ-boek 

Kim van GreenGypsy spices heeft gewoon even een volledig BBQ boek uitgebracht. Ik vind het knap! Je vind er allerlei verschillende gerechten in. Van vega tot vlees maar ook vis. Natuurlijk is alles op smaak gebracht met hun heerlijke kruidenmixen. 

Het bbq boek

LoafNest

De LoafNest is nieuw op de markt (in Nederland, bestellen van via Amazon Launchpad) en ik heb er eentje gekregen om uit te proberen. Het is een gietijzeren bakvorm geschikt voor ‘no knead bread’. En het beloofd een krokante korst te geven aan je brood. Dat spreekt mij mega aan! De keren dat ik zelf een brood bak (doe ik niet vaak) valt de korst altijd tegen (niet krokant). Ik heb hem geprobeerd en daar heb ik een Instagram Reels van gemaakt. Spoiler; enthousiast!!

Foodpost #8 - Tony's, kookboeken en borrelsnacks!

Hands off my chocolate

Ter ere van Internationale chocoladedag (13 september) ontving ik een pakketje vol repen. Ik blijf al die ‘special’ repen allemaal echt heel lekker vinden. Ik zou geen favoriet kunnen kiezen!  

Foodpost #8 - Tony's, kookboeken en borrelsnacks!

Dit was ‘m voor nu. Leuk dat je hebt meegelezen en op naar de volgende!

Liefs,
Eefje

foodpost
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Ginger beer smaaktest, 11 verschillende soorten!

volgend bericht

Havermout ontbijtje met rood fruit en banaan

meest gelezen
32.279x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.878x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.150x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.468x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord