• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Recepten Smeersels, dips & sausjes

3 x Plantaardige borrel boter

Eefje
2 reacties
28 juli 2020
3 x Plantaardige borrel boter

Flora Plant liggend close up

Het is volop zomer en daar horen natuurlijk barbecues, picknicks en buiten borrels bij. Dit alles zonder brood met lekkere smeersels telt wat mij betreft niet. Ik ben ook eigenlijk altijd degene (op verzoek of niet) die voor zelfgemaakt kruidenboter zorgt. Zodat ik zeker weet dat het aanwezig is en er geen groot gemis zal zijn (haha). Kruidenboter kennen we natuurlijk allemaal wel. Maar er is meer, veel meer! Ik geef je in dit artikel recepten voor 3 x plantaardige borrel boter.

Flora Plant botertjes bovenaf

Zo maakte ik onlangs uit de losse pols een boter met zongedroogde tomaten, rozemarijn en knoflook. Dit smaakte een partijtje goed dat ik daarvan even de verhoudingen heb genoteerd en deze onder andere zo met je ga delen. De grote twist aan dit alles is dat ik gebruik maak van Flora Plant. Een plantaardige roomboter welke vrij recent op de markt is gekomen. Ik vind het top dat je met een enorm gemak iets wat ‘normaal’ met roomboter wordt gemaakt nu plantaardig kunt maken zonder er smaak op in te leveren. Ik maakte er namelijk al eerder een geweldige chocolade-crèmetaart met karamel, banaan en pecannoten mee maar vandaag is het tijd voor wat hartige variaties. 

Borrel plank staan voorkant Flora Plant

Ik laat het niet alleen bij de tomaten boter, ik deel ook een heerlijk recept met je voor dragon-citroen boter én truffel-peper boter. Verder geef ik nog wat heerlijke tips om er aan toe te voegen zodat je een geweldig en vegetarische borrel/barbecue plank hebt. 

Voor alle 3 x plantaardige borrel boter geldt; laat ze op kamertemperatuur komen, zo kun je het makkelijker mengen. Snijd of rasp alle ingrediënten fijn en roer of prak dit door de Flora Plant heen. Wil je de smaken exact hetzelfde krijgen? Gebruik dan zo’n maatschepje en strijk ze af (dus gelijk aan de rand). Ik ben daar onlangs mee begonnen en een ‘officiële’ theelepel is in mijn geval vaak meer dan wanneer ik een theelepel op het zicht inschat. Hou je meer van een iets luchtigere boter? Dat kan ook! Klop dan eerst de Flora Plant die op kamertemperatuur is luchtig voor zo’n 10 tot 15 minuten in een standmixer met een vlinder. Voeg dan daarna de ingrediënten toe er roer deze er doorheen.

Ingrediënten tomaten rozemarijn boter

Tomaten-rozemarijn boter

250 gram ongezouten Flora Plant 
80 gram zongedroogde tomaten op olie, uitgelekt en goed fijngesneden 
1 tl heel fijngehakte verse rozemarijn (ongeveer 1 takje)
1 flinke teen knoflook, fijn geperst 
1/4de tl peper
1/4de tl zout

Tomaten-rozemarijn boter

Dragon-citroen boter

Dragon vind ik echt een geweldige smaak hebben. Het liefst gebruik ik vers maar dat is toch nog wel moeilijk te verkrijgen. Gedroogd heb ik altijd in mijn kruidenla staan dus weet dat je beide kunt gebruiken. Vers geeft wel een iets frissere smaak. Maar ik heb gedroogd gebruikt omdat dit makkelijker te verkrijgen is.

250 gram ongezouten Flora Plant 
citroenrasp van 1 biologische citroen 
3 tl gedroogde dragon 
2 tl Groninger (of grove) mosterd
1 tl olijfolie 
1 tl zout 
1/4de tl versgemalen zwarte peper

Verwarm de olijfolie in een kleine steelpan. Voeg tijdens het verwarmen de dragon toe. Het hoeft niet heet te worden maar door de warmte komt er meer smaak vrij uit de gedroogde dragon. Het is dus echt een kwestie van de dragon wat warmte geven zodat het de smaak ten goede komt. Meng dit vervolgens met de overige ingrediënten door de Flora Plant heen.

Dragon citroen boter

Truffel-peper boter

Hiervoor gebruik ik het liefst echt verse truffel die je zelf raspt. Ik heb dit weleens online besteld maar ook gekocht bij Albert Heijn. Mocht je het echt nergens kunnen vinden kun je ook truffel tapenade gebruiken, dit is volgens mij makkelijker verkrijgbaar. Ik wil voor deze smaak variatie in het midden laten of truffel wel echt veganistisch is, gezien er wel dieren worden gebruikt bij het vinden hiervan.

125 gram ongezouten Flora Plant
15 gram geraspte verse truffel 
1/2 tl zout
1/2 tl versgemalen peper

Truffel boter

De verschillende plantaardige borrel boter smaken kun je in een glazen potje doen. Hier draai je de deksel af en je kunt het zo op tafel zetten. Het is ook leuk om er bijvoorbeeld een houten bordje aan te hangen waar op staat wat het precies is. Maar je kunt de boter ook in folie rollen als dikke worst om er vervolgens mooie plakken van te snijden en deze op een leuk schoteltje te presenteren. Zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijker proportioneren.

Naast een lekkere boter met vers brood ben ik echt verzot op burrata. Een salade daarmee als bijgerecht is sowieso een winnaar bij iedereen. Gebruik hiervoor zo’n 50 gram rucola, 1 nectarine in partjes (gegrild), 1 bol burrata, 1 el geroosterde pistachenoten, peper, zout, olijfolie en optioneel nog wat balsamico azijn.

Borrelplaat bovenaf Flora Plant

En wat dacht je van gegrilde olijven? Een paar maanden geleden zag ik dat voor het eerst en ik vond het echt een super leuk idee. Daarna heb ik het zelf een aantal keren gemaakt en ik vind het lekker! Het ziet er leuk uit en de olijven zelf worden nog een stuk zachter. Ik raad grote groene olijven zonder pit en op olie aan. Druk deze dan tussen je vingers een beetje plat en doe ze voor zo’n 10 tot 15 minuten tussen het tosti apparaat of de contactgrill (tot je bruine ribbels ziet). Laat ze afkoelen en serveer ze in een schaaltje met prikkertjes.

Gegrilde olijven Flora Plant

Wist je dat?

Sinds ik Flora Plant ontdekt heb gebruik ik het dus regelmatig. Dat ik enthousiast ben is je inmiddels vast wel duidelijk. Wist je bijvoorbeeld ook dat:

– De verpakking is 100% plasticvrij.
– 100% Plantaardig, en dus beter voor de planeet.
– Met de aankoop van 1 pakje Flora Plant bespaar je qua CO2 uitstoot 7 km autorijden ten opzichte van een gewoon pakje roomboter.
– De palmolie die in Flora Plant zit is gecertificeerd en dus op een duurzame manier verkregen.
– De ongezouten variant is ook verkrijgbaar in pakjes van 125 gram.
– Meer lezen over de duurzaamheid van Flora Plant? Klik dan HIER.

Close up pakje Flora Plant

Ik ben heel benieuwd of jij Flora Plant als eens hebt geproefd en wat je ervan vindt? Ook in dit recept vind ik het verschil met echte roomboter niet tot nauwelijks te proeven. Voor mensen die hier wat sceptischer in zijn kun je ze met deze borrel boter smaken echt ‘foppen’ en ze overtuigen door de lekkere smaak van Flora Plant. Ik maakte hier eerder ook al een geweldige vegan boterkoek mee: Speculaas boterkoek met macadamia noten. Na de zomer of misschien wel eerder kun je weer een lekker recept van mij verwachten met Flora Plant. Voor nu hoop ik je blij te maken met deze 3 x plantaardige borrel boter recepten.

Overview borrelplank

Borrel ze!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Flora Plant.

Liefs,
Eefje 

Borrelboter Flora Plant Plantaardig
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
2 reacties
  1. Hedda

    29 juli 2020 16:31

    Ohhhh. Dit herken ik van laatst toen jij kruidenboter mee had genomen. Zo lekker! Zalig met zelfgemaakt platbrood.!!!

    Beantwoord
    1. Eefje

      30 juli 2020 11:11

      Yes, dit zijn precies die botertjes! Heb zelfs ook nog wat in de vriezer liggen 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Kokos panna cotta met limoen-frambozen coulis

volgend bericht

Foodpost #7 – IJsjes, granola, thee en meer!

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.989x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.036x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.942x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord