• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Jullie en mijn ergernissen op Instagram deel 2!

Eefje
3 reacties
14 mei 2020
Jullie en mijn ergernissen op Instagram deel 2!

Moeilijk kijken ergernissen

Na het grote succes van deel één is er dan nu eindelijk deel twee! Gisteren heb ik jullie op Instagram gevraagd om je ergernissen in te sturen en dat zijn er weer een heleboel. Je zult misschien wat herhaling tegenkomen ten opzichte van het vorige artikel maar er zijn ook zeker vernieuwende dingen bijgekomen.

Neem dit allemaal alsjeblieft met een korreltje zout. Je gaat sowieso schuldig zijn aan 1 van deze punten. Bin there done that! Ik hoop vooral dat je minstens één keer hardop moet lachen.

Voor het gemak begin ik met mijn eigen grootste ergernissen van het moment. 

Mijn ergernissen

  • OVERAL Yummy van Justin Bieber onder zetten. Begrijp me niet verkeerd, ik vind de muziek functie geweldig. Maar kom met iets originelers jongens! Ongeacht of ik je ken, mag of het eten er in die story goed uitziet. Ik klik ‘m weg. Uit principe!
  • Nog steeds; het woord Friyay. Brrr!
  • Geen aanval, wel wat me soms tot wanhoop drijft. Luister of lees mijn story goed! Soms zet ik hoeveelheden van iets erbij. Als ik dat niet doe zeg ik het waarschijnlijk hardop. Deed ik laatst kreeg ik alsnog tientallen vragen. Niemand gebruikt blijkbaar zijn geluid. Check dat ff eerst. Tôp!
  • Wel een aanval; vraag gewoon even normaal je vraag ipv: RECEPT?!, Recept aub., Waar?, Hoe duur? of Hoezo?. Gelukkig komt dit niet heel vaak voor bij. Toch reageer ik altijd netjes maar denk ik meestal grrr zoek het uit. 
  • Eindeloze story’s over katten die het zogenaamd onmogelijk maken om thuis te werken of studeren. Pleur gewoon die kat van tafel. Die heeft 100 andere plekken om te liggen dan op jouw planner of agenda. *Verder vind ik dieren meestal hartstikke leuk hoor..*
  • ALLES omtrent wenkbrauwen. En dan ga ik al helemaal dood als ze ‘wenkies’ worden genoemd. Hahaha, mijn hemel dat is en blijft dat trending topic. Naast dat ik er af en toe wat uitpluk heb ik nog nooit serieus omgekeken naar die dingen. Ik snap het gewoon niet.. 

Echt lache ergernissen

Jullie inzendingen

Jullie hebben flink je hart gelucht. Ik kreeg van sommige personen wel 5 ergernissen binnen. Waarvoor dank! In het groen is mijn reactie of afwijkende mening.

  • Dat iedereen de hele tijd maar live gaat. Doe gewoon niet! Kijk dit zijn gelijk dingen waar ik nieuwsgierig van word en ga doorvragen. Want ik ga zelf ook weleens live. Maar het blijkt vooral te gaan om doelloze, aandacht vragende lives die ook nog hartstikke nutteloos zijn en stom om naar te kijken. Duidelijke zaak, ben ik het ook meer eens. De video’s waarvan afdruipt dat je dit uit verveling doet. Doe maar niet.
  • Dalgona koffie MET recept. HAHAHA precies dit! Het is een hype. Ik heb ‘m ook snel geprobeerd en vind het echt heel lekker. Maar jongens een recept is dit toch niet te noemen? 
  • Baby- en kinderfoto’s. En vooral het inzetten van je kinderen voor bereik, likes en samenwerkingen. 
  • 1 story die daarna nog in 5 fasen wordt ingezoomd. Ikzelf vind dit vaak vet grappig, omdat het meestel iets is met totale zelfspot. I love zelfspot.
  • Irritante mensen die in je DM sliden. Onder andere middelbare leeftijd mannen die niet van plan zijn snel op te geven. Dat eerste kan in heel veel gradaties irritant zijn natuurlijk. Punt 2, helemaal drama. Gelukkig heb ik dat zelden!
  • Zogenaamd diepe quotes bij een selfie.
  • TIKTOK videos’s in stories. HOU OP! Ik ga wel naar TIKTOK als ik dat wil zien. Eens.
  • Mensen die werkelijk elke sportactiviteit delen. Daarbij wordt de after sport selfie ook niet echt gewaardeerd.
  • De hype en wereld van etherische oliën. Flikker op met dat zweverige gedoe. Hahaha!
  • Spam & bots in welke vorm dan ook.
  • (Ongemeende) standaard reacties bij elkaar plaatsen zoals ‘yum’, ‘knappie’ & ‘OMG’.
  • 100 stories per dag plaatsen. Snap ik, maar hee, je hoeft niet te kijken.
  • Altijd elke post eindigen met een vraag om zogenaamd het algoritme van Instagram de verslaan.
  • Verkleinwoorden en stomme afkortingen zoals ‘Fijne Aaf’. Hahaha, dit soort afkortingen zitten ook TOTAAL in mijn allergie zone.
  • Een zin Engels beginnen en dan in het Nederlands verdergaan. Ik doe dit ook weleens volgens mij.
  • Teveel spreek taal ipv schrijftaal. Hier moet ik toch even zeggen dat ik 100% team spreektaal ben. Als ik alleen nog maar schrijftaal mag schrijven kan ik de boel wel opdoeken hier haha!
  • Mensen die hun stories niet ondertitelen.. Nou ik vind dat die spreek/film functie toch niet voor niks is. Ik snap dat het verschil maakt dat wanneer je op de werk zit je niet het geluid aan gaat zetten met al je collega’s erbij. Maar kom op. Je hebt 24 de tijd om terug te kijken. En dat doe je echt wel als je diegene echt graag volgt. Ik vind het een beetje dubbel. Ook omdat het 5 keer zoveel tijd kost om de boel een beetje goed te ondertitelen.

Absolute top 3:

  • Dat ‘iedereen’ ineens coach en/of experts is op een bepaald gebied. Ik kan me hier totaal in vinden. Vooral mensen die je al heel lang volgt en totaal zijn geswitcht in hun content ten opzichte van eerst. Ik heb dan niks persoonlijks tegen diegene maar ik ben gewoon totaal niet de doelgroep die jij wel ELKE dag aanspreekt in je stories en waarnaar ik ELKE dag zit te kijken tot ik terug begin te praten tegen mijn scherm.. Echt lekker dat je stories kunt ‘muten’. 
  • Nep gedoe, teveel geposeerd, zogenaamd nonchalant poseren, overal dezelfde filter overheen, mensen die online niet lijken op hoe ze in het echt zijn etc etc etc.
  • Mensen die alleen maar zeuren, negatief doen en lopen te zuchten over van alles.

Telefoon kijk ergernissen

Er is meer!

  • De tekst zo klein maken dat je de story moet screenshotten om in te kunnen zoemen. als het onleesbaar is, schrijf dan niks!
  • Goed initiatief, maar de #supportyourlocals is nu wel mooi geweest. 
  • Van die perfecte gezinsplaatjes in opgeruimde en extreem schone huizen.
  • Accounts die aan elkaar hangen van gesponsorde posts.
  • (Food)bloggers die alleen maar praten over hun kind/peuter/baby/zwangerschap. Ja stop of varieer een beetje ipv alleen maar.

Goed, ik stop anders loopt het echt uit de hand. Verder is Instagram natuurlijk gewoon hartstikke leuk, anders zouden we er niet massaal opzitten. Maar wellicht staat er iets tussen waar je helemaal niet bewust van was dat dat als irritant wordt ervaren. In dat geval, doe er je voordeel mee! Het was weer een feest om te maken. Wie weet komt er ooit nog een deel drie?!

Met dit artikel insinueer ik ook ECHT NIET dat ik het allemaal goed doe. Ik doe ook zeker weten dingen waar anderen zich aan ergeren. Ik heb zelfs zelf maniertjes en dingen die ik probeer af te leren omdat ik ze irritant vind, hoe vind je die?!

Liefs,
Eefje

Diverse blogs Ergernissen Instagram
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
3 reacties
  1. Annemiek

    14 mei 2020 20:27

    Haha, gelachen bij de kat en ja spreektaal, ik beheers de schrijftaal niet.

    Beantwoord
  2. Jannie

    15 mei 2020 13:01

    Misschien een tip voor een deel van de mensen die bovenstaande input heeft gegeven; volg niet de halve wereld, maar alleen mensen die je ook echt leuk en interessant vindt. 😉 Dan irriteer je je misschien ook minder…. En vind je iemand irritant, stop dan toch gewoon met iemand volgen??

    Beantwoord
    1. Eefje

      15 mei 2020 15:06

      Dat wordt uiteraard gedaan Jannie, doe ik zelf ook 🙂 Dank voor je reactie!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

3 x infused olijfolie met Bertolli

volgend bericht

Goddelijke chocolade rotsjes

meest gelezen
39.636x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
24.879x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
14.559x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
11.891x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑 ⠀⠀⠀ BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze boterkoek is mijn standaard succesnummer! De mensen die het proeven zijn áltijd aangenaam verrast en vragen naar het recept😍 Een dikke tip als je iets lekkers wilt meenemen dus! Je hebt er geen moeilijke dingen voor nodig. Een groot scherp koksmes is wel aan te raden. Zo kun je de abrikozen en rozemarijn makkelijk snijden en hakken🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als ik denk aan goede messen, dan denk ik aan Wüsthof. Serieus waar! Een aantal jaar geleden werkte ik in een kookwinkel en daar verkochten we ook dit prachtige merk. Ik stond altijd glunderend naar messenkast te kijken met de gedachte “als ik later groot ben ga ik hier een set van kopen”💭 Dat is er tot op heden nog niet van gekomen en nu mag ik gewoon met ze samenwerken?! Dat zijn goals hoor!❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wüsthof is een Duits merk en bestaat al sinds 1814. Deze messen komen uit de Classic Ikon lijn. Het is echt een geweldig kado voor een kookgrage vriend, familielid of jezelf. Check wusthof.com voor meer informatie. Er is zelfs een lijn waarmee je je mes zelf kunt samenstellen🙌🏻 Het is echt een keukenvriend voor het leven want ze gaan héél lang mee!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil jij de boterkoek ook maken? Dit heb je er voor nodig:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️300 gram patentbloem
➡️250 gram roomboter
➡️100 gram kristalsuiker
➡️80 gram witte basterdsuiker
➡️1 zakje vanillesuiker
➡️flinke snuf zout
➡️75 gram gedroogde abrikozen, in kleine blokjes
➡️15 groene blaadjes rozemarijn, fijngehakt (1/2 el ongeveer)
➡️2 eetlepel melk of geklutst ei
➡️1 handje amandelstiften
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bereidingswijze kun je nu vinden op de homepage van eefsfood.nl ✨ Veel bakplezier!👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met @wusthof 🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #WUSTHOF #MyWUSTHOF #boterkoek #recept #receptenpagina #succesnummer #bakrecept #messen #vlijmscherp #koksmes #abrikoos #rozemarijn #roomboter #foodienl #instarecept #foodblog #koek
BIJNA WEEKEND🥂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jaren gele BIJNA WEEKEND🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jaren geleden ging ik een keer uit eten en kreeg ik dit lekkere drankje om de avond mee te beginnen🍋 Het is me altijd bijgebleven en ik heb het al eens vaag in mijn stories gedeeld. Je hebt 5 ingrediënten nodig, meer niet! Één daarvan is verrassend, namelijk witte Port👌🏻 Het zijn 3 gelijke delen. Voor een lekker gevuld wijnglas neem je:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 ml witte Port
➡️50 ml tonic, ik nam Fever Tree citrus & fresh
➡️50 ml bruiswater met citroen, ik nam Charlie’s
➡️3-4 ijsblokjes
➡️2 schijfjes bio citroen
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Doe alles bij elkaar in een mooi glas en het proosten kan beginnen🥂 Mocht je geen fan zijn van tonic en het ook iets zoeter willen kun je het ook met bitter lemon proberen🍸 Perfect om vrienden of familie mee te verrassen die bij je komen eten🍴
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lijkt je dit lekker? Sla de video dan op om het makkelijk terug te kunnen vinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne vrijdag en PRRRRROOST☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #zomers #nix18 #tonic #witteport #bruiswater #citroen #ijsblokjes #biocitroen #aperitief #weekenddrankje #verfrissend #foodblog #receptenpagina #ijsklontjes
PIÑA COLADA SLOF🍍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Say wh PIÑA COLADA SLOF🍍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Say whuut? Ja echt! Ineens viel het kwartje en leek me dit een briljant idee. Ik ben het gelijk uit gaan voeren en hierbij het resultaat🎉 Hij is echt heeeeeel lekker😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wist jij dat o.a. verse ananas de werking van gelatine weet te kraken?! Een bepaald stofje uit deze vrucht zorgt ervoor dat gelatine niet doet wat het zou moeten doen. Toch wilde ik per se verse ananas gebruiken en heb ik een manier geprobeerd om toch een mooie en vooral lekkere toplaag te maken. Dat is gelukt💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De slof heb ik gevuld met een smeuïge spijs die voor een groot deel uit verse kokos bestaat🥥 De tussenlaag is gemaakt van kokosyoghurt. Een beetje fluffy gemaakt met xanthaangom, geinig spul is dat (niet noodzakelijk overigens)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Wat ik érg kan aanraden. Het recept staat nú voor je klaar op eefsfood.nl✨ Durf jij het aan? Sla de post op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Of tag de grootste piña colada lover die je kent👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #nix18 #sloffentaart #pinacolada #ananas #kokos #rum #foodblog #bakrecept #cocktailtaart #fruit #koek #spijs #foodfotografie #pineapple #heelhollandbakt #coconut #yoghurt #slof #versekokos #kokosyoghurt #zomertaart
FAVORIETE SUSHIBOWL🍤 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Soms FAVORIETE SUSHIBOWL🍤
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Soms heb ik ineens zóveel zin in sushi, dat ik daar dan echt iets mee moet doen😍 Als ik het dan thuis wil maken kies ik altijd voor een bowl. Veel sneller klaar en eigenlijk net zo lekker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben weinig experimenteel want ik maak ze bijna altijd hetzelfde. Op deze manier vind ik het gewoon het lekkerst🤤 Voornamelijk groene groentes, een licht pittige mayo, gebakken uitjes en wat tonijn, zalm of garnalen🐟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn ingrediënten voor deze bowl heb ik bij @flinknederland besteld🚴🏻‍♀️💨 Binnen minuten staan ze voor de deur en dan kun je gelijk de keuken in👩🏻‍🍳 Tijdbesparing en ultiem gemak als je het mij vraagt🙌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je Flink ook proberen?! Met de code EEFSFOOD ontvang je €15,- korting op een bestelling van minimaal €30,-. Deze code doet het alleen voor nieuwe gebruikers en is geldig tot en met 17 augustus✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Kook de rijst volgens de verpakking (ongeveer 75 gram pp) en breng daarna op smaak met wat sushi azijn.
➡️Snijd ongeveer 8 garnalen doormidden en marineer deze in wat olie, knoflook en chili poeder. Bak op hoog vuur in korte tijd gaar.
➡️Maak de mayo aan met wat chilipoeder.
➡️Schaaf de komkommer tot linten, snij een bosui in ringetjes en de avocado in blokjes.
➡️Doe de afgekoelde rijst in een kom, doe hier de edamame boontjes, bosui, avocado, komkommer & garnalen bovenop. Maak af met de mayo, sojasaus, sesamzaadjes, gebakken uitjes en wat nori kruimels.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Schenk een lekker drankje in en het feest kan beginnen! Eet smakelijk🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met Flink💞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #flinknederland #sushibowl #instarecept #garnalen #nori #sushirijst #komkommer #bosui #avocado #sojasaus #chilimayo #sesamzaadjes #comfortfood #gebakkenuitjes #foodienl #foodblog #receptenpagina
LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vorige week maakte ik zoiets als lunch met pita’s die op moesten. Het was verrassend lekker dus ik fabriceerde er vandaag opnieuw wat heerlijks van😍 Dit was zó lekker dat ik het graag met je deel, puur ter inspiratie👌🏻 Dit heb je nodig👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️je favoriete verse broodje
➡️pikante hummus
➡️gegrilde paprika
➡️handje spinazie
➡️plakjes gebakken halloumi
➡️plakjes avocado
➡️tomaat (gepoft nóg lekkerder)
➡️zure room
➡️za’atar
➡️peper
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️hoeveelheden kun je zelf bepalen, maar wees niet te zuinig zou ik zeggen. Pak uit, geniet en zit vol😋 Enjoy! Wat heb jij vandaag geluncht?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Sla op voor later✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #desembroodje #halloumi #hummus #lunchtip #spinazie #paprika #za’atar #lunch #brood #foodienl#lunchinspiratie #veggies #kaas #zureroom #foodblog #receptenpagina #smaakvol #sourcream #roastedbellpepper
SMEUÏGSTE CAKE EVER😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Luc SMEUÏGSTE CAKE EVER😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luchtig en lekker plakkerig, precies wat cake moet zijn🙌🏻 De pindakaas frosting maakt het helemaal af🥜 Het beslag is echt makkelijk om te maken en misschien heb je alle ingrediënten al wel in huis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit heb je ervoor nodig:
➡️100 gram zelfrijzend bakmeel
➡️50 gram havermeel (tot poeder gemalen havermout)
➡️50 gram amandelmeel
➡️2 rijpe bananen, 200 gram netto gewicht
➡️100 gram licht- of donkerbruine basterdsuiker
➡️2 middelgrote eieren
➡️50 ml zonnebloemolie
➡️50 ml (plantaardige)melk
➡️1 tl ceylon kaneel
➡️1 tl bakpoeder
➡️1 tl vanille extract
➡️1/2 tl zout
Topping:
➡️200 gram (plantaardige)boter, op kamertemperatuur
➡️80 gram pindakaas
➡️50 gram poedersuiker
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor het recept ga je naar eefsfood.nl, klik je de zoekbalk aan en zet je hier bananencake in🔎 De eerste hit moet je hebben🍌 Lijkt het je wat? Sla de post dan op✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne avond😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cake #bakrecept #pindakaas #foodienl #banaan #foodblog #receptenpagina #banana #heelhollandbakt #ingredientenlijst #smeuig #kaneel #makkelijlrecept #smaakvol #homebaking #bakken #foodfotgrafie
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
4 augustus 2022

Piña colada sloffentaart

Piña colada sloffentaart
3 augustus 2022

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos
30 juli 2022

Romige speculoos ijsjes

Romige speculoos ijsjes
27 juli 2022

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges
11 juli 2022

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord