Blog

Alles over mijn eerste workshop! + Kaartverkoop

Cupcakes schuin vooraf

Yes, ein-de-lijk is het zover! Mijn eerste workshop wordt werkelijkheid. Je wil niet weten hoe vaak ik afgelopen jaren de vraag heb gekregen of ik eens een keer workshops zou gaan geven. Lange tijd heb ik gedacht ‘waarin dan?!’. Maar dit is het afgelopen jaar wel duidelijk geworden. De meeste reactie en interactie heb ik rondom het decoreren van taart en cupcakes. Nou zie ik mezelf zeker niet als queen decoratie maar ik heb wel heel veel tools, tips en trucjes in huis om jou hiermee te helpen. Hoe spuit je dat mooi op? Welke spuitzakken gebruik je? Hoe maak je zo’n mooi dripcake? Wat kun je precies met verschillende spuitmondjes? Een taart strak afsmeren, hoe kun je dat het beste doen? Wat kun je nog meer gebruiken dan slagroom of botercrème? Hoe kom je toch altijd aan die lekkere smaakcombinaties? 

Chocolade cakejes

Al deze vragen en natuurlijk veel meer gaan we behandelen in de workshop. De dag zal vooral gaan om het goed gebruik maken van een spuitzak en de variatie die je hiermee kunt aanbrengen. Met een goede strakke rozet heeft een cupcake verder weinig meer nodig. Spelen met kleur (subtiele) sprinkels en een lekkere drip. Ik vind het zelf heel belangrijk dat je ook voldoende kunt oefenen. De dag vooraf duik ik in de keuken om heerlijke cupcakes te bakken en ieder gaat met een doosje zelf gedecoreerde cupcakes naar huis. Mocht je die dag zelf een taart willen vullen en decoreren zijn daar nog andere opties voor. Wanneer je een kaartje koopt hebben we verder mail contact om jouw wensen te bespreken. Op de dag zelf is er natuurlijk ook ruimte om al je (bak)vragen aan mij te stellen!

Eef in keuken schort

Zet in je agenda:

Zaterdag 25 april 2020

Locatie:

Voor ik verder ga met de inhoud van de workshop vertel ik je heel graag op welke geweldige locatie het allemaal gaat plaatsvinden. Het Nut in Beesd! Dit oude bankgebouw is omgetoverd tot een te gekke, ruime en lichte kookstudio. Ongeveer een jaar geleden kwam ik er voor het eerst. Ik heb hier een tijdje wat dingen voor de social media verzorgd en nu is het dan tijd om hier zelf iets gaafs neer te zetten.

Kokenbijhetnut

Bank view shot het nut

Het Nut voorkant gevel

Het Nut keukenblok

Deze workshop is iets voor jou als:

• Je altijd al mijn beroemde red velvet taart heb willen proeven.

• Je wil leren hoe je fijn en handig een spuitzak kunt gebruiken zonder dat je frosting aan het plafond zit.

• Een killer verjaardagstaart op tafel wil zetten bij je volgende verjaardag.

Decoratie dripcake

Verjaardagstaart close up

• Je dol bent op bakken maar het bij het decoreren nooit gaat zoals je wil.

• Je bovenal een hele gezellige en leerzame dag wil hebben.

• Je handige en laagdrempelige tips en tricks wil om zelf decoratie te maken.

Kerstboom cakejes

Programma:

Datum: zaterdag 22 februari 2020
Adres: Het Nut, Voorstraat 42 in Beesd
Tijd: inloop 10:45, start 11:00, afronding 15:00 uiterlijke eindtijd 15:30
Prijs: €145,- incl btw 
Parkeren: gratis op apart parkeerplaatsje, op de Voorstraat zelf gratis met parkeerschijf (2h).
Inclusief: een door mijzelf verzorgde lunch (zal grotendeels vega zijn) + goedgevulde goodiebag met nuttige tools die je deze dag ook hebt kunnen gebruiken
Belangrijk: deze dag houd ik GEEN rekening met allergenen en er wordt NIET gebakken.

> Koop hier je ticket <

Koffie cupcake

Cupcakes boska chocolade bloemen

Zie ik je de 22ste?!

Liefs, 
Eefje

4 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.