• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Waar koop ik mijn favoriete bak- en decoreer tools?

Eefje
7 reacties
27 oktober 2019
Waar koop ik mijn favoriete bak- en decoreer tools?

cupcakes close up

Wanneer ik behind te scene bakdingen deel op mijn Instagram stories krijg ik vaak héél veel vragen binnen. Vooral over de meeste simpele dingen als ‘waar koop je dat?’ of ‘hoe gebruik je dit?’. Ik vind die interactie ontzettend tof maar het kost me ook ontzettend veel tijd. Ik wil al tijden een keer een blog schrijven hierover maar doordat ik dat steeds perfect wilde doen heb ik het telkens uitgesteld. Tot nu! Misschien vul ik het later nog aan met andere tekst en foto’s maar voor nu zijn dit al mijn antwoorden en tips voor jou!

Cupcake papiertjes 

Laat ik met deze beginnen. Meestal gebruik ik de ‘gewone’. Deze papiertjes zet ik dan altijd in een muffin tray van 12 (of 6) om tijdens het bakken goed de vorm te behouden. Als je ze los op een rooster of bakplaat zet met beslag erin wordt het meestal een ramp. Dit loopt uit en de cakejes zien er dan alles behalve mooi uit. Nu heb je ook wat stevigere papieren bakjes die prachtig bakken ook als je ze los op een rooster zet. Een mega groot voordeel: je kunt er meer dan 12 kwijt op één rooster. Zonder problemen 20 en misschien wel meer. Ligt aan de grootte van je oven. En als je ze uitvouwt hebben ze een prima functie als bord(je). Ik bestel mijn papiertjes bijna altijd bij Bouwhuis.com. Hier bestel ik trouwens meestal mijn bak spullen. Ze hebben veel verschillende maten, kleuren en printjes. En ze bezorgen snel! Deze vormpjes begonnen wel wat te stinken tijdens het bakken. Ik denk dat dit het anti aanbak laagje aan de binnenkant is. Of door de kleur dat weet ik niet. De geur komt niet terug in de smaak van je cakejes!

Close up chocolade cakejes

Spuitzakken

Ik denk dat dit misschien wel de meest gestelde vraag is. Ik weet dat het niet de meest duurzame keus is maar ik gebruik het allerliefst wegwerp spuitzakken. Die herbruikbare zijn zo stug en helemaal niet fijn in gebruik vind ik! Je kunt ze kopen in verschillende maten. Tip: als je niet heel ervaren hierin bent, koop dan een maatje groter dan je denkt nodig te hebben. Het is gewoon heel fijn als je een beetje speling en ruimte hebt om de zak goed vast te houden. Je kunt hiervoor terecht bij de betere kook- en bakwinkels, online bak shops en Jamin moet je ook niet uitvlakken. Zij hebben meer dan je denkt (volgens mij dus ook spuitzakken)! Zelf koop ik ze altijd bij Sligro per rol van 100. Ik weet dat het opkomt maar ik snap dat voor vele van jullie dit veel teveel zal zijn. Je hebt ook nog verschil tussen hitte bestendige of ‘gewone’. Die laatste zijn bijna in alle gevallen voldoende. 

Bolussen gevuld

Bakvormen 

Voor bijna alle taart recepten op mijn site gebruik ik een springvorm van 18 cm. Waarom zo klein? Het gaat mij meestal om het recept en niet om de hoeveelheid personen die ervan kunnen eten. Ze zijn zeker niet van allerbeste kwaliteit maar ik koop deze altijd bij Hema. Ik heb van een heleboel verschillende merken springvormen en ik vind deze toch het fijnst. Zeker omdat ze nog zo’n randje hebben. Zelf vind ik bijvoorbeeld die zwarte springvormen van Dille & Kamille niet fijn. Ik bestel er ook weleens eentje online als ik er weer één versleten heb. Die van het merk Patisse met anti aanbak laagje vind ik ook fijn werken.

Springvormen in keuken

Kleurstof

Ik gebruik zelf meestal de kleurstofgel van Wilton. Kleurstoffen die je koopt bij de supermarkt, Xenos of soortgelijke winkels zijn vaak niet krachtig genoeg. Soms lijkt het van wel maar als je dan je baksel uit de oven haalt is de helft van de kleur weg of heeft het helemaal niet gepakt. Ruim assortiment van deze Wilton kleurstoffen verkopen ze ook bij Jamin, daar haal ik het regelmatig. Ik heb ook gel kleurstof van Brand New Cake en Funcakes. Deze werken ook fijn. Als het maar een gel is ben ik blij. Deze bestel je online bij Bouwhuis.com bijvoorbeeld. 

Springvormen verschillende maten

Spuitmondjes

Ik heb er zoveel in verschillende vormen en maten. Meestal gebruik ik alsnog een kartel of glad mondje. Het meest gangbare ook. Volgens mij kocht ik ooit een set bij sligro, bestelde ik een keer via Ali Express en kocht ik het bij een kookwinkel. En ook een deel komt uit een goodiebag of iets dergelijks. Ook hierbij de tip, gebruik altijd één of meer maatjes groter dan je denkt nodig te hebben. Dit geeft heel vaak een veel mooier resultaat. Ik zie heel veel cupcakes voorbij komen met een soort (ik kan het niet anders omschrijven) drol van topping erop. Als je een (veel) groter spuitmondje gebruikt en één draai maakt is het resultaat véél mooier. Of je draait twee keer rond. Dan krijg je zoiets als hieronder. Op de header foto zie je ook een spuitmondje met een hele lange punt. Deze is perfect om cupcakes mee te vullen. Dit moet dan wel een glad mengsel zijn zonder stukjes anders raakt het verstopt. Je kunt cakejes ook vullen door vlak na het bakken met de achterkant van en houten pollepel een gat te duwen in het midden van ongeveer 1,5 cm diep. Deze kun je vervolgens vullen zonder ‘bijzonder’ spuitmondje.

Enchanted cream cupcake

Glitter

Soms is het mooi om je taart of cupcakes af te maken met een beetje shine. Zelf vind ik metallic wat mooier dan echt glitters maar beide kan een leuke toevoeging zijn. Ik ontdekte laatst dat ze bij Xenos hele fijne metallic poeder spuit flesjes hebben. In verschillende kleuren. Ik kocht zilver en ben er blij mee tot nu toe. Je hebt ook glitters in potjes. Als ik dit gebruik stop ik er vaak een kwast in en tik daar dan tegenaan zodat het gelijkmatig over de taart heen gaat. Die potjes met diverse glitters kun je vinden bij bijna alle hierboven genoemde verkooppunten.

Opgespoten slagroomtaart

Paletmes 

Onmisbaar als je graag bakt en taarten afsmeert of decoreert. Ik gebruik meestal een grote maar de kleintjes eigenlijk net zo vaak. Of je liever eentje met of zonder knik hebt is meestal persoonlijke voorkeur. Ik kan met allebei wel overweg dus maakt het mij niet uit. Dit soort tools hebben de meestal wel bij Xenos. Zitten vaak per 3 verpakt. De grotere worden vaak als iets professioneler aangezien denk ik en daar moet je misschien iets meer je best voor doen. Sowieso hebben ze dit bij Sligro en online kun je het ook vinden.

Kaasschaaf

Dit klinkt misschien wat gek maar ik gebruik een kaasschaaf echt heel vaak om snel wat chocolade krulletjes te maken voor het decoreren van iets. Zorg dat de chocoladereep op kamertemperatuur is en je een goede druk zet op de schaaf.

Boterhamzakje 

Nog zoiets wat ik echt heel regelmatig gebruik! Een lekker swirl chocolade maakt een baksel soms helemaal af of feestelijker. Wanneer je chocolade smelt en dit met een lepel over iets heen verdeelt is het vaak heel onregelmatig. Van een dikke klodder hier tot een dun druppeltje daar. Je kunt de gesmolten chocolade is zo’n plastic spuitflesje doen maar vaak moet je dan veel meer chocolade smelten dan je eigenlijk nodig hebt. Ik smelt altijd een klein beetje en doe dit vervolgens in een boterhamzakje. Knip een heel klein puntje af en je choco swirl wordt top zonder dat je veel chocolade over hebt. Tôp! Deze manier gebruik ik ook altijd een op drip aan te brengen op een taart.

Acetaatfolie

Ik gebruik dit altijd wanneer ik een no bake taart maak. De binnenrand van de springvorm bekleed ik hiermee. Zo weet je altijd zeker dat je de taart kunt lossen en hij knettertje strak op tafel komt te staan! Dit kun je ook online bestellen en in sommige kook/bakwinkels nog vinden. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ik geloof dat een maat groter 10/12 cm hoog is. Ook handig als je dus een hoge taart wilt maken terwijl je springvorm maar 6 cm hoog is. 

acetaatfolie baktools

Mocht je nog andere vragen hebben hierover? Stel ze vooral hieronder. Dan kan ik in de toekomst misschien nog andere tips en tools toevoegen aan dit artikel. 

Liefs,
Eef

bak tools Decoreren Diverse blogs Mijn favorieten Tips
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
7 reacties
  1. Kim

    28 oktober 2019 06:15

    Hoihoi, volgens mij heet dat plastic randje acetaat folie 😁

    Beantwoord
    1. Eefje

      28 oktober 2019 08:41

      Yes, het is inmiddels toegevoegd. Dankjewel!

      Beantwoord
  2. Hanneke

    29 oktober 2020 16:56

    Bij de Action hebben ze tegenwoordig ook hele fijne spuitzakken. Mooi formaat, stevig en helemaal niet duur 🙂

    Beantwoord
  3. Cynthia

    17 februari 2021 22:50

    Hoi!

    Welk formaat keukenmachine van Kitchenaid heb je?

    Beantwoord
    1. Eefje

      18 februari 2021 09:10

      Ik heb een Artisan, dat is maar 1 maat 🙂

      Beantwoord
  4. Renate

    1 maart 2021 13:33

    Hi Eef!

    Ik ben ergens in de lock down op jouw insta terecht gekomen en mega geïnspireerd geraakt. Ik was zelf al een beginnende bakker maar met jouw recepten en inspiratie en de eindeloze saaie weekenden zorgen er nu voor dat ik ieder weekend iets van je bak. Nu wil ik keukenrobot anschaffen maar ik kom er niet echt uit wat ik wil. Heb jij tips waar ik op moet letten bij de aanschaf van zo’n machine? Ik wil bv ook brooddeeg kunnen draaien/kneden in de machine, is de kitchenaid geschikt voor?

    Alvast bedankt voor je antwoord! Liefs!

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 maart 2021 21:17

      Hi Renate, ik vind het lastig tips te geven omdat ik niet heel veel machines heb vergeleken. Ik ben heel blij met de machines die ik heb maar dat zegt niet per se dat het de beste zijn voor alles. Ik ga binnenkort wel een artikel schrijven hierover. Want krijg vaak de vraag. Die zal uit schrijven vanuit eigen ervaring maar voor nu heb ik niet hele nuttige tips.

      Lieve groetjes!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Zaden-notenbrood met appelstroop en oude kaas

volgend bericht

Chocolade pretzel cupcakes

meest gelezen
32.276x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.877x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.150x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.467x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord