Foodpost

Foodpost #4 – Pindakaas, bakmixen, pizzasaus en meer!

Afgelopen maanden zijn er weer pakketjes binnengekomen en ik ga je weer vertellen wat ik er allemaal van vond. Wederom veel chocolade, ik heb daar echt een abonnement op geloof ik. Verder in deze editie: desem pizzabodems, Beemster kaas, bakmixen en meer!

Pizza post van Mister Kitchen’s

Mister kitchen's Pizza

Rond en vierkante desem pizzabodems. Leuk, eens een andere vorm! De pizza ervaring mis ik wel, het is meer een dikke wrap qua smaak en beleving. Als je daar vanuit gaat is het een prima bodem om snel een pizza van de maken, daar zou ik het nog weleens voor kopen. De sauzen heb ik alle 4 uitgeprobeerd. Allemaal vind ik ze prima, niet bijzonder lekker of absoluut voor herhaling vatbaar. Mijn favoriet is de spicy tomato waarvan ik het jammer vind dat dit soort dingen vaak op safe worden gespeeld. Ze hadden wat mij betreft het spicy achterwegen kunnen laten op de verpakking. Toch gemerkt dat zo’n potje saus wel handig is om in de koelkast te hebben staan. Ik maakte er bijvoorbeeld deze plaattaart mee. Ze stuurde trouwens ook een nieuwe pindakaas mee. De ‘super creamy’ variant en die vind ik echt héél lekker!

Nieuwe pindakaas van Calvé

Calvé pindakaas

Super smooth creamy pindakaas is hot! Calvé komt er ook mee. Wederom lekker, die met en zonder stukjes. Dit soort producten met extra proteïne hoeft wat mij betreft niet maar daar zal ongetwijfeld markt voor zijn. De repen vond ik ook best lekker!

Oh My Pie glutenvrije bakmixen

Bakmixen Marike

Glutenvrije bak queen en goede vriendin Marike heeft eindelijk haar bakmixen gelanceerd! Ik zeg eindelijk omdat ik van de zijlijn heb meegekeken van het eerste mailtje totdat de producten in de winkel lagen. Ik kan zeggen, dat is mega veel werk! Ik ben super trots en blij voor haar. Ik weet nog goed dat ze hardop uitsprak dat ze nog wel heel graag met een ‘eigen’ product in de supermarkt zou willen liggen. Twee weken later kwam Leev om de hoek kijken en begon dit avontuur. Ik denk dat dit op de glutenvrije markt een fantastische toevoeging is. Ik bakte alleen nog maar de pannenkoeken en de andere 3 mixen liggen nog op de uitprobeer stapel. 

Lipton Cold Infuse 

Lipton koude thee

Lipton komt met theezakjes die het goed doen in koud water. Zonder zoetstoffen! De hibiscus-pomegranate vond ik best lekker al deed het me in de verte aan kauwgomballen denken (wat ik niet erg vind). Lemon-camomile kwam ook door de test! De elderflower-rose heb ik gelaten voor wat het is. Ik houd echt NIET van bloemige smaken. Brrr! Je kunt ze vinden in de supermarkt bij het siroopschap.

Beemster kaas om te borrelen 

Beemster kaas

Omdat ik niet bij het Beemster borrel event kon zijn kreeg ik dit heerlijke pakket thuisgestuurd. Heel blij mee! Ik vind Beemster kaas echt heel lekker en die gepersonaliseerde plank vind ik helemaal de bom. Dankjewel Beemster! <3

Goodiebag van het Bak Lokaal

Goodiebag baklokaal

Alweer een hele tijd geleden nam ik deel aan een toffe workshop. We leerden eerst sloffen (je weet wel die heerlijke langwerpige taarten) bakken en vervolgens kregen we een spoedcursus fotografie. We gingen niet naar huis met legen handen maar met een goed gevulde tas met onder andere een sloffen vorm, Monin siroop, huisgemaakte granola (door Manuela van Bak Lokaal), een fijne mengkom, garde en meer. Allemaal mogelijk gemaakt door: bakingandcooking.eu

Merci chocolade 

Merci chocolade

Internationale chocolade dag werd gevierd met die enorme pakket van Merci. Behoeft verder geen toelichting neem ik aan!

Tony’s Estafettereep 

Tony's chocolade

Weer een nieuwe reep die komende 12 maanden verkrijgbaar is. Héél erg lekker! Super veel crunch alleen de pecannoot proef ik niet echt terug. Daarom niet minder lekker!

Nieuwe smaken van Tony’s

Tony's nieuwe smaken

Ook deze repen zijn nieuw. Exotische smaken zoals je kunt zien! Vaak vind ik dat smaak niet genoeg wordt toegevoegd bij Tony’s maar juist bij deze smaken hebben ze dat wel gedaan. De kurkuma chai kokos vind ik lekker. Maar bij de andere twee repen vind ik de peper en tijm te overheersend.

Hands off my chocolate 

Hands off my chocolate repen

1 oktober is de nationale dag voor jezelf. Ter ere daarvan kreeg ik deze repen opgestuurd. Over de birthday cake zei ik al iets in een eerdere foodpost editie. De red velvet reep vind ik echt héél lekker maar heeft naar mijn mening echt niets met red velvet te maken. De koekkruimels die erin zitten doen mij heel erg denken aan bastogne koeken en dat is natuurlijk altijd goed. Nogmaals, heel lekker dus. Maar red velvet? Nee. De crispy caramel is ook lekker trouwens. 

Dit was alweer de 4de editie van foodpost. Op naar de volgende!

Liefs,
Eef

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.