Blog

EEFSFOOD 4.0 | Wat is er allemaal nieuw?

WELKOM!

Wijntje op een terras

Foto door: Wendy Pronk evenals de header

Welkom op mijn gloednieuwe website! Voor degene die mij al jaren volgen zullen denken: ‘ALWEER?!’. Ja alweer, dit is de 4de in een kleine 5 jaar. Maar nu, nu moet deze het voor echt heel voorlopig wel zijn hoor! *dat zeggen we elke keer weer*. Met we bedoel ik Leroy en ik. Wij zijn al heel lang goede vrienden en hij is een wonder met sites, vormgeef dingen en andere creatieve uitspattingen. Zonder hem weet ik serieus niet hoe EEFSFOOD er nu voor had gestaan. Dankjewel gappie <3.

Zoals je vorige week hebt kunnen lezen heb ik mijn baan opgezegd. Toen ik dat besluit had genomen wilde ik gelijk nieuwe dingen aanpakken. Mijn site vernieuwen stond op nummer één dus daar zijn we gelijk aan begonnen. Super fijne start van mijn 100% zzp leven die morgen begint. Ik heb mijn website ook een beetje laten versloffen afgelopen tijd en dat is nu mooi afgelopen.

Wat is er nieuw?

• Het logo! Dit logo past perfect bij deze website maar wordt NIET mijn definitief nieuwe logo. Dit zou nogal gedoe opleveren ivm mijn bestickerde auto, tasjes, mokken, facturen etc etc. 

• Er is veel meer op de homepage te vinden dan alleen de laatste (blog)berichten zoals dit op mijn vorige site was. Zo hoop ik dat het rondneuzen op mijn website veel fijner, leuker en gevarieerder is om te doen. 

• De webshop, deze is nog in aanbouw. Hier kun je binnenkort de eerste EEFSFOOD workshop tickets ooit kopen. Ook zijn dan mijn tasjes en mokken weer terug van weggeweest en wellicht komen er ook nog andere toffe dingen in te staan. 

• Er is een portfolio aangemaakt waar ik meer ga laten zien wat ik doe met mijn fotografie. Er staat een beginnetje op maar dit ga ik nog uitbreiden. 

• Alle nieuwe recepten staan in een nieuwe kaart waarin je super handig de ingrediënten kunt afvinken wanneer je ze hebt afgewogen of in je winkelmandje hebt gedaan. 

• De naam hotspots dekt de lading maar ik vind het een stom woord. Hij is nog niet overal verbannen van de website maar wel in grote lijnen. Vanaf nu staat ‘toffe zaken’ gelijk aan wat voorheen ‘hotspots’ waren. 

• Er is een beetje kleur toegevoegd. Waar ik de vorige site (toen der tijd) te gek vond door het strakke witte met een beetje grijs vond ik dat afgelopen maanden toch een beetje kil. De hoogste tijd voor wat kleur! Deze kiezen was absoluut niet moeilijk want groen is de mooiste kleur die er is. 

• De nieuwsbrief! Terug van weggeweest. Over de invulling ben ik nog flink aan het brainstormen maar dit gaat goed komen. Zoals het er nu naar uitziet gaat deze eens per maand worden verstuurd. Schrijf jij je alvast in? Check de homepage onderaan. 

Is alles helemaal af?

Nee, dat is het niet. Overal is iets ingevuld en overal is tekst te lezen. Maar, recepten zul je nog aantreffen in verschillende lay outs. Dit is een enorm tijdrovende klus en ik heb ervoor gekozen dit achteraf te verbeteren. Je kunt wel zeggen dat ik keihard voor de ‘goed is goed genoeg’ regel ben gegaan hierin. Ik weet dan ook 120% zeker dat er nog fouten te vinden zijn. Tekstueel maar misschien ook indeling technisch. Kom je iets tegen? Ik zou het mega waarderen als je mij dat laat weten! Hieronder, per mail of via een DM op Instagram.

Liefs, Eef

3 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.