Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht. Zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier erop.
Open het blik croissantdeeg en rol deze uit op het aanrecht.
Smelt de boter en smeer het deeg in. Gebruik hiervoor een kwast.
Meng de bruine basterdsuiker met de kaneel en verdeel dit gelijkmatig over het deeg.
Maak kleine bolletjes van de cookiedough en leg deze ook verspreid over de lap deeg.
Rol het geheel op, begin aan de smalle kant. Snijd deze dikke rol dan gelijkmatig in 6en en leg deze op de bakplaat
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht. Zet een bakplaat klaar met een velletje bakpapier erop.
Open het blik croissantdeeg en rol deze uit op het aanrecht.
Smelt de boter en smeer het deeg in. Gebruik hiervoor een kwast.
Meng de bruine basterdsuiker met de kaneel en verdeel dit gelijkmatig over het deeg.
Maak kleine bolletjes van de cookiedough en leg deze ook verspreid over de lap deeg.
Rol het geheel op, begin aan de smalle kant. Snijd deze dikke rol dan gelijkmatig in 6en en leg deze op de bakplaat