• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

Mijn week in foto’s #1 – EEFSFOOD

Eefje
2 reacties
12 augustus 2019
Mijn week in foto's #1 - EEFSFOOD

Hoi! Daar ben ik weer eens met iets anders dan een recept. Een lange tijd terug schreef ik al weekoverzichten. Ik ben er toen mee gestopt omdat het voor mijn gevoel veel te eentonig werd en het leek alsof ik elke week hetzelfde aan het schrijven was. Dit was natuurlijk niet zo maar daardoor was het wel minder leuk om te doen. En nu heb ik zin om dat weer terug te laten komen. Een klein beetje anders, dat wel! Echt iedere week hoef je ‘m niet te verwachten maar op regelmatige basis moet wel lukken. Ik maak niet voor niets van alles foto’s waar ik vervolgens niets tot weinig mee doe. Het zullen dus vooral foto’s zijn met wat toelichtende tekst. Mijn week in foto’s #1 – EEFSFOOD

Bij de eerste van deze reeks speel ik al gelijk een beetje vals door twee dagen eerder te beginnen. Namelijk zaterdag 2 augustus. In deze vakantieperiode doe ik het zelf ook iets rustiger aan. En wanneer er dan weer meer ruimte komt in mijn hoofd heb ik gelijk zin om wat dingen aan te pakken. Zo filmde ik deze dag een video waarvan het idee al zeker een half jaar op de planken lag. Ik probeerde Enchanted cream uit. Top of flop? Dat kun je zien in de deze video: 

Na het editen ervan werd ik opgepikt voor een familie barbecue. Een tijd geleden kreeg ik een keukenmachine om te reviewen. Hiermee draaide ik onder andere zelf gehakt voor hamburgers. Sinds ik de machine heb uitgeleend aan mijn moeder is ze niet meer te houden en maakt ze bij elke gelegenheid homemade hamburgers. Je zou bijna zeggen dat ze de hamburger emoji heeft gebruikt als inspiratie!
Hamburgers mama
De dag daarna had ik een heerlijk luie zondag, tot ergens in de middag. Er stond namelijk een concert op de planning. En niet zomaar eentje. Ik heb afgelopen maanden zo hard lopen balen dat ik hier niet bij kon zijn. Door een stom misverstand! Lang verhaal kort ik was alsnog bij James Bay die een heerlijke show speelde op de NDSM werf in Amsterdam. Ik ging met mijn aller lievelings concertbuddy. Het was feest, we hebben gigantisch hard gelachen, genoten en we dronken pink tonics <3
James Bay proost
Diezelfde avond stroomde ook mijn Instagram inbox vol omdat ik een oproepje had gedaan voor het samenstellen van een eetclub in Leiden. Daarover later meer!

Mijn maandag begon relaxed. Er is geen lekkerdere ochtend dan maandagochtend. Ik doe altijd rustig aan op deze dag en ergens begin van de middag begin ik meestal met werken. Deze dag was anders en begon met een lunch bij Sabor (new kid in town) met mede Leidse foodies Louise en Susan. Louise moet ik alle credits geven voor de volgende foto:Foodie foto susan sabor
Daar staan we hoor, foodies pur sang. Op deze plank ligt onze lunch. Er zijn vervelendere dingen op maandag middag! Na gigantisch te hebben genoten moest ik ook nog even een kijkje binnen nemen. Wat een te gekke zaak hebben ze ervan gemaakt.
Sabor interieur
Toen ik dinsdag thuis kwam uit werk bedacht ik me dat ik nog flink wat Enchanted cream over had na het maken van de video afgelopen zaterdag. Ik wilde al een tijdje een techniek uitproberen om een taart te decoreren maar steeds vind ik een hele taart bakken teveel moeite om alleen dat uit te kunnen proberen. Ik ging op zoek naar een mooi formaat en kwam uit bij een suiker blik (waar ik mijn havermout in bewaar). Een prrrrrima dummy! Hartstikke nep dus:Dummy taart kaarsjes
Woensdagochtend was het tijd om meer werk te maken van de eetclub. Inmiddels had ik een heleboel geïnteresseerden een mail gestuurd met hoe ik het allemaal voor me zag. Een aantal trokken zichzelf al terug en ik heb ook een aantal mensen moeten teleurstellen helaas. Ik knutselde snel een logo en maakte een app groep aan. Het groepje is compleet en na alle vakanties gaan we voor onze eerste kennismakingsborrel. Daarna hoop ik dat er nog vele culinaire avonden gaan volgen. Ik zal jullie er tegen die tijd ongetwijfeld meer over vertellen. We hebben er alle 6 heel veel zin in!
EETCLUB LEIDEN
Donderdag werden er op mijn werk weer de inmiddels beroemde camembertjes met noten, karamel en zeezout gemaakt. Deze wilde ik weer opnieuw op de foto zetten natuurlijk en ik nam er zelf ook eentje mee naar huis. #DIKKETIP
Noten caramel camembert
Daarna sjeesde ik door de stad omdat mijn moeder jarig was en we ergens gingen eten. Tegenwoordig heb ik niet meer zo vaak keuzestress maar deze avond wel gigantisch!
Carpaccio Verboden Toegang
Na 5 keer van gedachte wisselen werd het toch de carpaccio. Hij was echt héél lekker dus een prima keus. Na een gezellige avond fietste ik onder het genot van dit soort taferelen naar huis! <3 Leiden
View Rapenburg
Vrijdagochtend begon vroeg met een paar uurtjes werk en toen kreeg ik daarna hulp in huis om te klussen. Een onmogelijk zware lompe kast moest verzet naar een andere kamer. Het was echt best een zware klus, maar het is gelukt. Super blij en dit had ik eigenlijk al jaren eerder moeten doen. Enfin, ik ben in mijn huis bezig met wat leuke dingen en na 7 jaar hier wonen gaat ook eindelijk mijn tuin (plaatsje) aangepakt worden. Voor buitenlampjes en ook nog wat andere spullen stond ik ‘s middags bij Ikea.
Ikea leeg gekocht
Ik kocht dingen die ik nodig had maar uiteraard ook spullen die vooral leuk zijn. Mijn tuin is nog niet eens af maar je kan maar alvast een gieter klaar hebben staan. Tegen het einde van de middag plofte ik op de bank met een rosé’tje en een bord vol borrelhapjes. Op het weekend!Vrijdagmiddagborrel
Ik had laatst ergens een filmpje gezien dat je thuis ook prima latte art zou kunnen maken zonder een super de luxe koffie apparaat met stoompijpje. Gewoon met een melk opschuimer en een kannetje. Ik deed één poging en het lukte gewoon om een rosetta te maken. En dat met kokosmelk (tip: gebruik altijd volle melk voor het mooiste resultaat). Ik was echt enorm verbaasd dat het lukte. En de skills heb ik blijkbaar nog. Fijn ook wel want daar heb ik echt uuuuuuuuren op geoefend in mijn barista periode bij Starbucks.
Rosetta at home
Hierna vertrok ik voor een paar uurtjes naar kantoor. Suuuuper harde wind stond er. Ik heb menig mens van zijn fiets zien waaien. Daarna stelde ik voor om een visje te gaan halen in Katwijk (zo lekker! bij Vis &Zo moet je zijn).
Kibbeling vis enzo
Na de vis nog even het strand op. Ik ben nog nooit zo hard gezandstraald! Mijn mascara zat ook over mijn hele gezicht door de tranen van de kilo’s zand in mijn ogen. Je kon echt hangen in de wind en de golven waren gigantisch. Mooi zulk onstuimig weer op z’n tijd.
Katwijk aan Zee
Zondag sliep ik uit. Ik bakte als ontbijt kaneel cookie dough rolls. Heer-lijk! Zo maakte ik ze: Neem een blikje kant en klaar croissant deeg (de kleine). Rol deze uit en snijd er twee vanaf (hier maak je kaas croissantjes van). Rol de rest uit en besmeer deze met gesmolten boter. Strooi er dan bruine basterdsuiker overheen en zoveel kaneel als je wil. Verdeel 70 gram chocolate chip cookie dough in kleine bolletjes verdeel deze over de plak. Begin aan de smalle kant te rollen en snijd dit vervolgens in 6en. Leg deze op een bakplaat met bakpapier voor ongeveer 14 minuten op 200 graden hete lucht! 
Kaneel cookie rolls
Ik hoop dat je het leuk vond om mee te lezen. Een heerlijke week was het eigenlijk. Gek dat dat soms pas opvalt wanneer je het allemaal opsomt! Deze maandag is alweer om maar ik wens je een super fijne week toe!

Liefs,
Eef

Foto's kijkje Weekoverzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
2 reacties
  1. Ad

    12 augustus 2019 21:06

    Klinkt als een leuke week Eef!

    Beantwoord
    1. Eefje

      12 augustus 2019 21:11

      Was het zeker!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Yoghurt ontbijttaart met haverbodem en bosvruchten

volgend bericht

Koffie cakejes met Tia Maria topping

meest gelezen
32.280x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.879x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.151x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.469x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord