Blog

NIEUWE BAAN || Dit is wat ik ga doen!

Ik hoor je denken, alweer? Yes, alweer! Ik heb vandaag mijn eerste werkdag ooit op een kantoor gehad. Ik, diegene die haar hele leven al roept dat dat niets voor mij is. Nog maar 8 maanden geleden deelde ik deze blog met jullie. Ik had toen niet voorzien dat mijn werk bij Kitchen Art van best korte duur zou zijn. Ik heb er veel geleerd. Wat het verschil is tussen het bakken in een stalen pan of in een pan met anti aanbaklaag, welke merken de beste zijn in hun soort, wat het verschil is tussen gesmeed en omgesmeed staal, dat je beter niet kunt bakken in olijfolie, wat en waarom de beste staafmixer is en nog veel meer. Maar wat ga ik dan nu doen?

View Mimi

Ik ga werken voor Proeflokaal Mimi en de Valk Versmarkt in Voorschoten. Voor, en niet in! En dat maakt het mijn eerste baan in 9 jaar werken dat er niet elk moment van de dag een klant voor mijn neus kan staan. Hoewel ik het super tof vind klanten te enthousiasmeren en informeren over een bepaald product en vervolgens te verkopen, vind ik het nu ook rete chill dat ik ongestoord aan mijn bureau kan zitten werken.

No worries, ik ga niet alleen maar zitten, er moet ook nog gefotografeerd worden. Ik ga mij namelijk bemoeien met de socials, online marketing en alles wat daarbij komt kijken. Ook is het de bedoeling dat ik recepten ga maken met heerlijke producten uit de Versmarkt zelf. En het lijstje zal alleen maar langer worden!

Hoe kom je aan zo’n baan? Nou in ieder geval niet via een vacature site of iets dergelijks. Proeflokaal Mimi klinkt bij de meeste van jullie bekend in de oren denk ik. Begin oktober organiseerde ik daar samen met Ashley de ‘Ash en Eefs favorites foodparty’. Een week daarna kwamen we samen om de boel te bespreken. Het was een groot succes! En het bleek dat Danielle het super druk heeft met alles wat zij voor van der Valk doet. Ik voelde gelijk dat ik daarin misschien wel iets zou kunnen betekenen. Toen is het balletje gaan rollen! 

Pipi Mimi

Van het één kwam het ander en voor ik het wist diende ik mijn ontslag in, tekende ik een nieuw contract en zat ik vanochtend voor het eerst achter mijn bureau. Misschien klink ik een beetje hysterisch over het feit dat ik nu een ‘kantoorbaan’ heb maar ik heb dat altijd als een heel ver van mijn bed show gezien. En nu denk ik alleen maar yes!

Hoe het was? Heel leuk! Eerst een voorstelronde aan iedereen op kantoor en beneden de chefs van elke afdeling bij de Versmarkt. Bij Mimi kende ze me al natuurlijk. Heel veel zin om voor deze twee mooie zaken aan het werk te gaan!

Doorkijkje Versmarkt

Omdat er geen vacature was gaan wij de komende weken mijn werkzaamheden verder invullen. Ik moet Danielle haar rechterhand worden waar zij mij nodig heeft. En dat vind ik leuk! Ook al gaat het steeds beter en beter met Eefsfood als bedrijf heb ik toch nog heel bewust gekozen om er een parttime baan naast te houden voor nu. Deze baan is totaal onverwacht op mijn pad gekomen en ligt nog weer meer in mijn straatje. En ik wil hier ook weer dingen leren, ervaring opdoen en een toegevoegde waarde zijn. Je kunt Proeflokaal Mimi volgen op Instagram en Facebook, net als de Valk Versmarkt.

Taartje eten Mimi

Vergeet niet genoeg taart te eten! 

X Eef.

4 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.