• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Gesponsorde content, hoe zit dat bij mij?

Eefje
8 reacties
30 oktober 2018
Gesponsorde content, hoe zit dat bij mij?

Aan tafel bij Danique

Hee! Leuk dat je er bent. Ik krijg niet zo vaak vragen over dit onderwerp maar ik vind het wel fijn om er een duidelijk artikel over online te hebben staan. Ik vind het zelf ook altijd interessant om er bij andere over te lezen namelijk. Gesponsorde content, hoe zit dat bij mij? Komt ie dan!

Edit – 20.08.2020

Bijna twee jaar na dato vond ik het tijd voor een kleine upgrade van dit artikel. Eigenlijk is er niet veel veranderd maar ik vond het wel fijn om een aantal dingen wat anders te formuleren. 

Word je hiervoor benaderd of benader je zelf?

Meestal word ik voor een samenwerkingen benaderd. Ik probeer het ook weleens zelf maar op één of andere manier komt komt dat bijna nooit op iets uit. Ik ben ook wel met wat andere dingen bezig waar ik inkomsten uit haal. De samenwerkingen die ik nu heb of heb gedaan vind ik mega leuk en neem ik ook zeker serieus. Maar het is niet mijn doel alleen hiervan te kunnen leven. Dit zou ik toch te onzeker vinden. Het het kan ontzettend gaan frustreren in rustige tijden. 

De eerste keer?

Dat weet ik nog heel goed! Ik was een jaar of 2 bezig met Instagram (nu dus een kleine 5 jaar geleden) toen mijn eerste mail voor een betaalde samenwerking binnenkwam. Het was vanuit een pr-bureau waar ik later ook nog een aantal keer mee heb samengewerkt. Ik moest een foto plaatsen van mezelf met het product + wat toelichtende tekst. Ik kreeg hiervoor een extreem lang Engels contract opgestuurd. Daar kreeg ik de kriebels van! Ik ben het type ‘bang om iets verkeerds te doen’ zeker als er ook nog een contract met ‘gepaste straf’ bij komt kijken. Ik had er niet echt een 100% goed gevoel bij en dacht voornamelijk dat dit heel leerzaam ging worden. Ik had natuurlijk ook nee kunnen zeggen maar zo’n eerste keer doe je dat niet zo snel.

Er moest als ik het goed zeg 2,5% van mijn volgers aantal, likes op de foto komen. Aangezien ik toen bijna nooit mijn hoofd postte vermoedde ik vooraf al dat dat niet ging lukken. Ik zou dan een tweede foto moeten plaatsen om alsnog dat aantal likes aan te vullen. Je raadt het al, het lukte inderdaad niet en ik moest een nieuwe foto maken. Vervolgens kon ik met een betaaltermijn van 60 dagen wachten op ja wat zal het zijn? 1 x Het uurloon van een gemiddelde zzp’er. Enfin, toen vond ik het cool. Nu denk ik daar wel anders over! De manier waarop vooral..

Gesponsord, gekregen, uitgenodigd of een barteldeal?

Barter wattes? Ja, dat dacht ik in het begin ook.. Ik heb toen serieus opgezocht wat dit precies betekent. Een barterdeal is het krijgen van een product en ruil voor publiciteit (vooraf afgesproken). Dit doe ik niet vaak! In principe is er niet zoveel mis mee onder bepaalde omstandigheden vind ik. Dit zijn in grove lijnen een beetje wat ik daarin belangrijke factoren vind.

YES: als het om een product gaat dat je anders ook graag zou willen kopen (zie het als geld besparend), past het bij je, is het product een beetje waardevol of mag je voor een leuk bedrag spullen uitzoeken. En, het belangrijkste vind ik; laten ze je totaal vrij om in te vullen hoe en hoeveel je erover deelt.

NO: Het product is weinig waardevol of een ‘geinige’ prul. Naast het product krijg je ook een eisenlijst waar je u tegen zegt. Het bedrijf probeert echt alles uit om je zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen met vaak niet hele fijne communicatie.

De communicatie die ik eigenlijk altijd gebruik zijn de volgende:

#uitgenodigd – Dit is vaak van toepassing bij events, etentjes of andere uitjes. Soms, als het uitje (persreis) meerdaags is maak ik vaak aan het begin van de story reeks duidelijk dat het om een uitnodiging gaat. Anders moet ik bij zeker 20 stories #uitgenodigd blijven zetten, en ik vind dat ook weleens storend als je gewoon een leuk verhaal te vertellen hebt. 

Voorbeeld #uitgendigd
Voorbeeld: #uitgenodigd door Streek van Verrassingen voor 24 uur Katwijk

#adv – Dit staat voor advertisment aka advertentie. Voor alles waar dit bijstaat heb ik betaald gekregen om het te delen. Super zwart/wit en heel simpel. Bij blogartikelen staat trouwens onderaan het stuk *Dit artikel is in samenwerking gemaakt met bedrijf x*. Om het nog iets te verduidelijken heb ik er tegenwoordig dit van gemaakt: *Dit artikel/recept is in betaalde samenwerking gemaakt met bedrijf x*. Waarom ik het woord #samenwerking niet gebruik is omdat ik dat persoonlijk een heel breed begrip vind. Het wordt ook gebruikt als twee bloggers onder elkaar samenwerken bijvoorbeeld, of een blogger en bedrijf belangeloos samen iets opzetten en dan komt er helemaal niks van geld bij kijken. Daar vind ik #samenwerking persoonlijk een beetje grijs gebied en onduidelijk voor de mensen die niet helemaal thuis zijn in deze ‘online wereld’.

Voorbeeld: #adv Instagram campagne voor Looye Kwekers van vorig jaar

#gekregen – Er worden regelmatig dingen naar mij opgestuurd. Soms weet ik dat vooraf en soms ook niet. Vooraf beloof ik nooit dit te delen. Dit doe ik vaak alleen als ik het echt leuk vind, enthousiast ben of het héél lekker vind. In mijn blogrubriek ‘Foodpost‘ deel ik hier wel vrijblijvend vaak iets kleins over. Op Instagram deel ik ook nog weleens een story waarin ik letterlijk zeg; Ik heb dit pakketje gekregen van bedrijf x. Dan zet ik er niet ook nog eens #gekregen bij.

#barter – Dit zal staan bij berichten die je ziet waarbij ik dus vooraf heb afgesproken om er iets over te delen en dat dit ‘part of the deal’ is. Het desbetreffende product heb ik dus gekregen maar verder is er geen financiële vergoeding bij komen kijken. Ik vind trouwens de lijn tussen #gekregen en #barter ook heel dun, ook al is het verschil wel duidelijk. Dat ga ik voor mezelf nog eens even wat scherper onder de loop nemen! Zo heb ik bij onderstaande foto #gekregen gezet terwijl we vooraf hier over hadden afgesproken dat ik een foto zou plaatsen met een tag naar de maakster. Dat bedoel ik met de dunne lijn.

Tasje Marly
Voorbeeld: #barter / #gekregen Tasje uit mogen kiezen bij @Marlyboomerang in ruil voor een eigen foto met tag.

Dan doe ik ook nog weleens winacties! Dit is meestal op eigen initiatief en vind ik leuk om te doen. Ook al moet ik vaak heel veel mensen teleurstellen en vind ik een winnaar kiezen eigenlijk heel stom (omdat het serieus moeilijk is vind ik)! Meestal vraag ik daarom of het desbetreffende bedrijf waarvan ik iets mag weggeven een winnaar wil uitkiezen. Ik heb de winacties op Instagram onlangs allemaal gebundeld met de hashtag #eefswinactie. 

Moraal van het verhaal. Als er niet #adv #gekregen #barter of #uitgenodigd bij staat kun je er bij mij 100% vanuit gaan dat ik het zelf gekocht of geregeld heb en het leuk vind om met je te delen. Ik ben verplicht dit duidelijk te maken aan jou als lezer. Dit is ook de reden dat ik echt een grote hekel heb aan #nospon als je gewoon altijd open en eerlijk bent geweest is #nospon echt niet nodig en kun je er vanuit gaan dat mensen gewoon iets delen uit enthousiasme. Ik ben me ervan bewust dat #nospon er is door de mensen die het allemaal niet zo nauw nemen met de regeltjes, dus ik snap wel waar het vandaan komt. 

Zeg je ook weleens nee?

Zeker! Ik heb al een aantal keer nee gezegd tegen een betaalde samenwerking. Dit kan komen doordat het desbetreffende product totaal niets voor mij en dus voor EEFSFOOD is. Als ik teveel mijn best moet doen om het op een natuurlijke manier te verwerken zodat het bij EEFSFOOD past valt het eigenlijk al af. Ik moet gelijk denken ‘JA, LEUK of JA,LEKKER. Vaak is het na 1 keer en en weer mailen wel duidelijk. Soms is het ook echt iets leuks maar de vergoeding die er tegenover staat bijna een soort beledigend voor al het gave en mooie werk dat je zou kunnen leveren. Soms zijn het ook dingen die echt haaks staan op wat je ergens van vindt. Zo heb ik jaren lang in al mijn updates over Intermittent Fasting verteld over hoe goed je af kunt vallen op een ‘natuurlijke’ manier. En werd ik gevraagd om dieet repen te promoten..

Word je vrijgelaten of moet alles heel strikt?

Dat is heel erg verschillend. Sowieso krijg je 9 van de 10 keer een briefing waarin staat wat er van je verwacht wordt. De ene keer bevat dit heel veel moetjes en regeltjes. De andere keer staat er weinig in en mag je het invullen zoals je zelf wilt. Als je net een paar dingen op rij hebt gehad waar je aan veel moet voldoen en je dan ineens helemaal wordt vrijgelaten vind ik soms best lastig. Je streeft er natuurlijk naar dat de opdrachtgever hooguit feedback over een typfout heeft.

Mocht dit onderwerp onduidelijk voor je zijn hoop ik dat ik je van een nuttige informatie heb voorzien. Dit is mijn kijk erop en hoe ik de regels hanteer op mijn kanalen. Mocht je eventueel nog vragen hebben? Stel ze vooral, dit zal denk ik altijd een interessant onderwerp zijn om het over te hebben of om over de discussiëren. 

Liefs,
Eefje 

Diverse blogs
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
8 reacties
  1. Anoek

    30 oktober 2018 20:33

    Waar haal je nog meer je inkomsten uit?

    Beantwoord
    1. Eefje

      30 oktober 2018 21:01

      Ik fotografeer en beheer social media voor diverse horeca en ik werk ook nog gewoon parttime voor een baas en doe af en toe catering vanuit huis!

      Beantwoord
  2. Stephanie

    30 oktober 2018 22:35

    Hoi,
    Leuke en eerlijke en oprechte blogs schrijf je toch. Erg fijn om te lezen!
    Ik vroeg me af of je een boete of iets moet betalen als je de likes niet haalt?
    Groetjes Stephanie

    Beantwoord
    1. Eefje

      30 oktober 2018 23:54

      Hi Stephanie, dankjewel leuk om te horen! 🙂
      Het was de eerste en enige keer dat ik met zo’n like percentage te maken had.
      Daarna gelukkig niet meer. Ik denk dat je niet zomaar een boete krijgt hoor!

      Beantwoord
  3. Lian

    31 oktober 2018 14:18

    Hee Eef. Mooi geschreven. Ik ben het eens met je punt over #nospon. Als iedereen nou gewoon duidelijk zou zijn met #betaaldesamenwerking, #gekregen of #sponsored, dan zou dat hele nospon niet hoeven.

    Liefs Lian

    Beantwoord
    1. Eefje

      31 oktober 2018 15:00

      Jaaaa precies dat!
      Zo makkelijk kan het zijn 🙂

      Dankjewel voor je lieve reactie Lian!

      X Eef

      Beantwoord
  4. Mandy

    31 oktober 2018 18:48

    He Eef,
    Super leuk altijd om jouw blogs te lezen! Zo eerlijk en oprecht! Ben jij uiteindelijk benaderd door het pr bureau of heb jij hen benaderd? Keep up the good work🤗 groetjes

    Beantwoord
    1. Eefje

      31 oktober 2018 22:00

      Hi Mandy, dankjewel!

      Meestal word ik benaderd voor samenwerkingen 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Kokos yoghurttaart met aardbei en mango

volgend bericht

Gevulde speculaas koeken

meest gelezen
39.469x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
24.643x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
14.486x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
11.835x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑 ⠀⠀⠀ BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze boterkoek is mijn standaard succesnummer! De mensen die het proeven zijn áltijd aangenaam verrast en vragen naar het recept😍 Een dikke tip als je iets lekkers wilt meenemen dus! Je hebt er geen moeilijke dingen voor nodig. Een groot scherp koksmes is wel aan te raden. Zo kun je de abrikozen en rozemarijn makkelijk snijden en hakken🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als ik denk aan goede messen, dan denk ik aan Wüsthof. Serieus waar! Een aantal jaar geleden werkte ik in een kookwinkel en daar verkochten we ook dit prachtige merk. Ik stond altijd glunderend naar messenkast te kijken met de gedachte “als ik later groot ben ga ik hier een set van kopen”💭 Dat is er tot op heden nog niet van gekomen en nu mag ik gewoon met ze samenwerken?! Dat zijn goals hoor!❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wüsthof is een Duits merk en bestaat al sinds 1814. Deze messen komen uit de Classic Ikon lijn. Het is echt een geweldig kado voor een kookgrage vriend, familielid of jezelf. Check wusthof.com voor meer informatie. Er is zelfs een lijn waarmee je je mes zelf kunt samenstellen🙌🏻 Het is echt een keukenvriend voor het leven want ze gaan héél lang mee!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil jij de boterkoek ook maken? Dit heb je er voor nodig:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️300 gram patentbloem
➡️250 gram roomboter
➡️100 gram kristalsuiker
➡️80 gram witte basterdsuiker
➡️1 zakje vanillesuiker
➡️flinke snuf zout
➡️75 gram gedroogde abrikozen, in kleine blokjes
➡️15 groene blaadjes rozemarijn, fijngehakt (1/2 el ongeveer)
➡️2 eetlepel melk of geklutst ei
➡️1 handje amandelstiften
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bereidingswijze kun je nu vinden op de homepage van eefsfood.nl ✨ Veel bakplezier!👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met @wusthof 🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #WUSTHOF #MyWUSTHOF #boterkoek #recept #receptenpagina #succesnummer #bakrecept #messen #vlijmscherp #koksmes #abrikoos #rozemarijn #roomboter #foodienl #instarecept #foodblog #koek
BIJNA WEEKEND🥂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jaren gele BIJNA WEEKEND🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jaren geleden ging ik een keer uit eten en kreeg ik dit lekkere drankje om de avond mee te beginnen🍋 Het is me altijd bijgebleven en ik heb het al eens vaag in mijn stories gedeeld. Je hebt 5 ingrediënten nodig, meer niet! Één daarvan is verrassend, namelijk witte Port👌🏻 Het zijn 3 gelijke delen. Voor een lekker gevuld wijnglas neem je:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 ml witte Port
➡️50 ml tonic, ik nam Fever Tree citrus & fresh
➡️50 ml bruiswater met citroen, ik nam Charlie’s
➡️3-4 ijsblokjes
➡️2 schijfjes bio citroen
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Doe alles bij elkaar in een mooi glas en het proosten kan beginnen🥂 Mocht je geen fan zijn van tonic en het ook iets zoeter willen kun je het ook met bitter lemon proberen🍸 Perfect om vrienden of familie mee te verrassen die bij je komen eten🍴
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lijkt je dit lekker? Sla de video dan op om het makkelijk terug te kunnen vinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne vrijdag en PRRRRROOST☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #zomers #nix18 #tonic #witteport #bruiswater #citroen #ijsblokjes #biocitroen #aperitief #weekenddrankje #verfrissend #foodblog #receptenpagina #ijsklontjes
PIÑA COLADA SLOF🍍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Say wh PIÑA COLADA SLOF🍍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Say whuut? Ja echt! Ineens viel het kwartje en leek me dit een briljant idee. Ik ben het gelijk uit gaan voeren en hierbij het resultaat🎉 Hij is echt heeeeeel lekker😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wist jij dat o.a. verse ananas de werking van gelatine weet te kraken?! Een bepaald stofje uit deze vrucht zorgt ervoor dat gelatine niet doet wat het zou moeten doen. Toch wilde ik per se verse ananas gebruiken en heb ik een manier geprobeerd om toch een mooie en vooral lekkere toplaag te maken. Dat is gelukt💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De slof heb ik gevuld met een smeuïge spijs die voor een groot deel uit verse kokos bestaat🥥 De tussenlaag is gemaakt van kokosyoghurt. Een beetje fluffy gemaakt met xanthaangom, geinig spul is dat (niet noodzakelijk overigens)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Wat ik érg kan aanraden. Het recept staat nú voor je klaar op eefsfood.nl✨ Durf jij het aan? Sla de post op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Of tag de grootste piña colada lover die je kent👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #nix18 #sloffentaart #pinacolada #ananas #kokos #rum #foodblog #bakrecept #cocktailtaart #fruit #koek #spijs #foodfotografie #pineapple #heelhollandbakt #coconut #yoghurt #slof #versekokos #kokosyoghurt #zomertaart
FAVORIETE SUSHIBOWL🍤 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Soms FAVORIETE SUSHIBOWL🍤
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Soms heb ik ineens zóveel zin in sushi, dat ik daar dan echt iets mee moet doen😍 Als ik het dan thuis wil maken kies ik altijd voor een bowl. Veel sneller klaar en eigenlijk net zo lekker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben weinig experimenteel want ik maak ze bijna altijd hetzelfde. Op deze manier vind ik het gewoon het lekkerst🤤 Voornamelijk groene groentes, een licht pittige mayo, gebakken uitjes en wat tonijn, zalm of garnalen🐟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn ingrediënten voor deze bowl heb ik bij @flinknederland besteld🚴🏻‍♀️💨 Binnen minuten staan ze voor de deur en dan kun je gelijk de keuken in👩🏻‍🍳 Tijdbesparing en ultiem gemak als je het mij vraagt🙌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je Flink ook proberen?! Met de code EEFSFOOD ontvang je €15,- korting op een bestelling van minimaal €30,-. Deze code doet het alleen voor nieuwe gebruikers en is geldig tot en met 17 augustus✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Kook de rijst volgens de verpakking (ongeveer 75 gram pp) en breng daarna op smaak met wat sushi azijn.
➡️Snijd ongeveer 8 garnalen doormidden en marineer deze in wat olie, knoflook en chili poeder. Bak op hoog vuur in korte tijd gaar.
➡️Maak de mayo aan met wat chilipoeder.
➡️Schaaf de komkommer tot linten, snij een bosui in ringetjes en de avocado in blokjes.
➡️Doe de afgekoelde rijst in een kom, doe hier de edamame boontjes, bosui, avocado, komkommer & garnalen bovenop. Maak af met de mayo, sojasaus, sesamzaadjes, gebakken uitjes en wat nori kruimels.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Schenk een lekker drankje in en het feest kan beginnen! Eet smakelijk🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met Flink💞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #flinknederland #sushibowl #instarecept #garnalen #nori #sushirijst #komkommer #bosui #avocado #sojasaus #chilimayo #sesamzaadjes #comfortfood #gebakkenuitjes #foodienl #foodblog #receptenpagina
LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vorige week maakte ik zoiets als lunch met pita’s die op moesten. Het was verrassend lekker dus ik fabriceerde er vandaag opnieuw wat heerlijks van😍 Dit was zó lekker dat ik het graag met je deel, puur ter inspiratie👌🏻 Dit heb je nodig👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️je favoriete verse broodje
➡️pikante hummus
➡️gegrilde paprika
➡️handje spinazie
➡️plakjes gebakken halloumi
➡️plakjes avocado
➡️tomaat (gepoft nóg lekkerder)
➡️zure room
➡️za’atar
➡️peper
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️hoeveelheden kun je zelf bepalen, maar wees niet te zuinig zou ik zeggen. Pak uit, geniet en zit vol😋 Enjoy! Wat heb jij vandaag geluncht?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Sla op voor later✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #desembroodje #halloumi #hummus #lunchtip #spinazie #paprika #za’atar #lunch #brood #foodienl#lunchinspiratie #veggies #kaas #zureroom #foodblog #receptenpagina #smaakvol #sourcream #roastedbellpepper
SMEUÏGSTE CAKE EVER😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Luc SMEUÏGSTE CAKE EVER😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luchtig en lekker plakkerig, precies wat cake moet zijn🙌🏻 De pindakaas frosting maakt het helemaal af🥜 Het beslag is echt makkelijk om te maken en misschien heb je alle ingrediënten al wel in huis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit heb je ervoor nodig:
➡️100 gram zelfrijzend bakmeel
➡️50 gram havermeel (tot poeder gemalen havermout)
➡️50 gram amandelmeel
➡️2 rijpe bananen, 200 gram netto gewicht
➡️100 gram licht- of donkerbruine basterdsuiker
➡️2 middelgrote eieren
➡️50 ml zonnebloemolie
➡️50 ml (plantaardige)melk
➡️1 tl ceylon kaneel
➡️1 tl bakpoeder
➡️1 tl vanille extract
➡️1/2 tl zout
Topping:
➡️200 gram (plantaardige)boter, op kamertemperatuur
➡️80 gram pindakaas
➡️50 gram poedersuiker
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor het recept ga je naar eefsfood.nl, klik je de zoekbalk aan en zet je hier bananencake in🔎 De eerste hit moet je hebben🍌 Lijkt het je wat? Sla de post dan op✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne avond😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cake #bakrecept #pindakaas #foodienl #banaan #foodblog #receptenpagina #banana #heelhollandbakt #ingredientenlijst #smeuig #kaneel #makkelijlrecept #smaakvol #homebaking #bakken #foodfotgrafie
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
4 augustus 2022

Piña colada sloffentaart

Piña colada sloffentaart
3 augustus 2022

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos
30 juli 2022

Romige speculoos ijsjes

Romige speculoos ijsjes
27 juli 2022

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges
11 juli 2022

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord