• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet cheesecake

Eefje
27 reacties
25 oktober 2018
Red velvet cheesecake

Een recept voor red velvet cheesecake op mijn site heeft natuurlijk veel te lang geduurd! Maar nu is het dan eindelijk zover. Beter laat dan nooit! Een smeuïge cake laag met daarop een zachte roomkaas topping met witte chocolade. Trek gekregen? Sprint snel naar de supermarkt om alle ingrediënten te halen. 

Red velvet cheesecake hapje eraf
RECEPT
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 1 uur en 20 minuten
Wachttijd: 4 uur
Totale tijd: 6 uur

Wat heb je nodig? (8-10 personen)
Bodem:
• 180 gram kristalsuiker 
• 125 gram zelfrijzend bakmeel 
• 85 gram roomboter 
• 80 ml karnemelk 
• 2 eieren
• 10 gram cacaopoeder 
• 1 zakje vanillesuiker
• mespuntje zout 
• 1/4 potje Wilton red red kleurstof 
Vulling:
• 400 gram roomkaas/zuivelspread
• 150 gram witte chocolade 
• 2 eieren 
• 50 gram crème fraîche 
• 30 gram kristalsuiker 
Topping:
• ongeveer 50 gram chocoladekrullen 

Benodigdheden:
• springvorm 18 cm 
• bakpapier 
• kaasschaaf/dunschiller 
• handmixer 
• spatel 
• mengkom 

Zo maak je het!
1. Verwarm de oven voor op 170 graden convectie stand. Bekleed de randen en bodem van de springvorm met bakpapier. 

2. Mix eerst de boter zacht en romig. Voeg dan de vanillesuiker, kristalsuiker en het zout toe. Mix dit door elkaar. Voeg dan de 2 eieren en de kleurstof toe. Mix dit tot een egaal mengsel.

3. Voeg dan het zelfrijzend bakmeel en cacaopoeder toe. Mix dit er op een lage stand doorheen en voeg daarna ook de karnemelk toe. Meng hier een glad beslag van en giet het in de springvorm. Bak dit voor 35 minuten. 

4. Smelt dan de witte chocolade au bain marie of in de magnetron. Laat dit niet te heet worden en zet het apart.

5. Meng de roomkaas, suiker, crème fraîche en eieren tot een glad geheel. Giet dan al roerend de witte chocolade erbij en mix ook dit er weer goed doorheen.

6. Als het half uur om is haal je de cake voorzichtig uit de oven. Deze is dan nog niet helemaal gaar in het midden. Giet het roomkaas mengsel er langzaam op aan de zijkant/op de rand (waar het wel gaar is). 

7. Zet dan de oven op 125 graden hete lucht en schuif de taart voor nog 50 minuten terug in de oven. Wanneer de tijd om is zet je de oven uit en de ovendeur op een kier. Laat de taart hier dan nog een uurtje in staan. 

8. Laat hem daarna verder afkoelen op het aanrecht en zet ‘m daarna voor minimaal 2 uur in de koelkast. Vriezer kan ook, dan gaat het sneller. Maak de taart af met chocolade krullen. Deze kun je het beste zelf maken met een chocoladereep en een kaasschaaf. 

red velvet cheesecake verti

Misschien vind je deze recepten ook leuk?
– Red velvet taart
– Koffie-kaneel cheesecake met slagroom

Liefs,
Eefje

Bakrecept Cheesecake meest gelezen Red Velvet Taart
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
27 reacties
  1. Kirsten

    25 oktober 2018 20:20

    Zou je hier ook een combi oven voor kunnen gebruiken met maar 1 stand?

    Beantwoord
    1. Eefje

      26 oktober 2018 08:12

      Jawel, maar dit heeft misschien wel wat invloed op de baktijd. Zorg in ieder geval voor het verschil van temperatuur zoals in het recept staat. Succes! 🙂

      Beantwoord
  2. Nicole

    4 november 2018 19:50

    Net gemaakt, hij is heerlijk! M’n eerste cheesecake die niet gescheurd is 🙂

    Beantwoord
    1. Eefje

      4 november 2018 20:21

      Ontzettend tof om te horen Nicole!!

      Beantwoord
  3. Tineke

    7 november 2018 23:28

    Ben heel benieuwd naar dit recept ga um binnenkort eens maken! Kun je het bijvoorbeeld ook 1-2 dagen van te voren maken en dan op een koele plek bewaren?

    Beantwoord
    1. Eefje

      8 november 2018 15:16

      Dat kan zeker Tineke! Goed afsmeren, door de frosting blijft de cake lekker mals.

      Beantwoord
    2. Eefje

      8 november 2018 21:15

      Oh grapje! Ik dacht dat dit om de red velvet ging en niet de red velvet cheesecake. Ik zou hem lekker in de folie goed afgedekt in de koelkast zetten dan kan het ook zeker!

      Beantwoord
      1. Tineke

        15 november 2018 20:42

        Dank! Heb um vorige week gelijk als test even gemaakt, door iedereen goedgekeurd. Echt heeerlijk! Binnenkort maak ik um nog een keer voor onze housewarming. Echter ga ik het recept dan verdubbelen voor een wat grotere taart. Ik denk dat de baktijd verdubbelen wellicht te lang zal zijn? Heb je hier wellicht nog tips voor? Ik ga een 26cm vorm gebruiken.

        Beantwoord
        1. Eefje

          19 november 2018 09:39

          De baktijd verdubbelen lijkt mij ook wat veel.
          Doe het vooral op zicht, dan moet je al een heel eind komen!
          Dat is dan ook gelijk mijn enige tip haha. Succes! 🙂

          Beantwoord
      2. Maartje

        20 november 2018 10:31

        Zou je dan de chcoladekrullen er de volgende dag op doen? Dus dat je hem ‘s avonds maakt en dan van de 2 uur koelkast een hele nacht maakt… of werkt dat niet?

        Beantwoord
        1. Eefje

          20 november 2018 11:12

          Natuurlijk werkt dat! 🙂 zo lang is de koelkast zetten als nodig en dan als laatst de chocolade krullen erop doen.

          Beantwoord
  4. Mirandq

    9 november 2018 14:28

    Waar kan je de Wilton kleurstof kopen?
    En kan je hiervoor ook de rode kleurstof van Dr Oetker gebruiken?
    Zoja hoeveel dan van de Dr. Oetker?
    Groetjes van Miranda

    Beantwoord
    1. Eefje

      9 november 2018 20:11

      Hi Miranda, die van Dr Oetker geeft niet genoeg kleur. Betere kookwinkels, Jamin of internet. Groetjes!

      Beantwoord
  5. Ibtisame

    2 mei 2020 16:44

    Hoi Eefje,

    Wij hebben per ongeluk 30 gram suiker gebruikt voor de bodem, ipv 185 gram. We waren in de war met de vulling. Is dat de reden waarom de cheesecake minder smeuïg is?

    Groeten,

    Ibtisame

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 mei 2020 19:33

      Ik vrees van wel! Ik kan het niet met zekerheid zeggen maar het verschil is nogal groot dan ten opzichte van het recept.

      Ondanks het droge hoop ik dat de smaak alsnog wel goed was!

      Groetjes,
      Eefje

      Beantwoord
  6. Amal

    9 mei 2020 10:18

    Hoi Eefje,

    Vraagje hoe krijg je de cake iets smeuïge?Enige tips voor ons?

    Groetjes,

    Amal

    Beantwoord
    1. Eefje

      11 mei 2020 09:49

      Hi Amal,

      Kan ik daaruit opmaken dat je dit recept hebt geprobeerd en de cake niet luchtig smeuïg was?
      Wellicht iets korter bakken. En belangrijk: niet eindeloos het bloem er doorheen roeren. Het kan helpen om dit alleen handmatig te doen.
      Lang roeren en mengen kan invloed hebben op de smeuïgheid. Succes! 🙂

      Groetjes,
      Eefje

      Beantwoord
  7. Ibtisame & Amal

    9 juli 2020 21:23

    Perfecte cheesecake! We hebben het 3 keer gemaakt (6 in totaal), na verschillende ingrediënten toegevoegd te hebben en verschillende technieken te gebruiken hebben we de cheesecake nog smeuïger gekregen. 40 ml olie en 1 theelepel baksoda er bij en stomen in de oven. De smaak was top! Maar nu ook extra smeuïg!
    Dankjewel voor het recept Eefje

    Liefs,

    Ibtisame & Amal

    Beantwoord
    1. Eefje

      9 juli 2020 23:01

      Nhaaa wat super leuk om te horen!! Dankjewel, echt tof! Ik zal ‘m ook eens met olie proberen 🙂

      Lieve groetjes,
      Eef

      Beantwoord
  8. Djanna

    2 december 2020 21:58

    Hoi eefje, ik wil dit recept binnenkort uitproberen nu vraag ik me af of ik deze cheescake kan maken in een vorm van 27 cm
    Of deze recept eventueel daarin zal gaan lukken ik hoor graag van je.

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 december 2020 22:03

      Hi Diana, dat is wel een hele grote maat. Ik zou dan het recept minimaal keer 2 doen. Keer 2,5 is nog beter!

      Beantwoord
  9. Jans

    6 februari 2021 21:02

    Hoi hoi. Ik kreeg een hele grote ophoping in het midden van de cake. Toen we het cheesecake beslag er op deden doen werd deze bubbel enorm. Met als gevolg dat hij niet meer weg ging. Het cake beslag was ook wel erg beweeglijk nog voor we het cheesecake beslag er op deden. Wellicht lag het daar aan? Groetjes

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 februari 2021 21:36

      Dag Jans, dat vind ik lastig beoordelen zo op een afstandje. Een hele hoge ophoping heb ik nog niet eerder gehoord. Wellicht een volgende keer 5-10 minuten langer bakken voordat je cheesecake mengsel erop giet. Groetjes!

      Beantwoord
    2. Jans

      10 februari 2021 20:10

      Zelf denk ik dat het misschien beter is ze cake eerst wat af te laten koelen en dan het cheesecake mengsel erop gieten?
      De cake was idd niet gaar dus het is goed deze eerst even te checken met een sateprikker. 🙂

      Beantwoord
      1. Eefje

        10 februari 2021 20:16

        Het klopt ook dat de cake nog niet helemaal gaar is als de toplaag erop gaat. Over eerst af laten koelen heb ik mijn twijfels maar probeer het vooral misschien is het wel DE oplossing 🙂

        Beantwoord
  10. freddy RUTTEN

    16 mei 2022 16:34

    ik vind een heerlijk dessert voor bij de koffie

    Beantwoord
    1. Eefje

      18 mei 2022 11:31

      Wat fijn om te lezen 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Pasta met tomaten-roomsaus, courgette en champignons

volgend bericht

Kokos yoghurttaart met aardbei en mango

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.990x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.036x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.942x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord