• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Op pad met Eef

Vakantie dagboek Montenegro deel 1

Eefje
Geen reacties
11 oktober 2018
Vakantie dagboek Montenegro deel 1

Hee, leuk dat je er bent! Vroeger als kind schreef ik bijna altijd een vakantie dagboek. Daar vertelde ik in hoe ik alles beleefde en wat we allemaal meemaakten. Als ik dat nu teruglees vind ik dat zo ontzettend leuk. Na een hoop gedoe (dit lees je in deel 2) zat ik in het vliegtuig terug naar huis zonder oortjes, dus geen muziek. Wat dan? Ik besloot te gaan typen en je gaat nu vakantie dagboek Montenegro deel 1 lezen:

Laten we bij het begin beginnen. Ik was nog maar amper terug uit Italië en Leroy appte mij met ‘Kijk Eef! Montenegro is super mooi, daar moeten we naartoe!’. Uhh ja leuk maar even wachten hoor, heb er net een vakantie opzitten! Dit was ergens begin juni. Een maandje daarna namen de plannen vorm aan en boekten we een ticket. Eind september op zijn vroegst want anders is het mij veel en veel te heet daar! Tickets in de pocket en op zoek naar een toffe Airbnb. Deze was snel gevonden! Meerdere eigenlijk. Zoveel leuke dat het weer moeilijk was te kiezen.. Uiteindelijk kozen we voor een best wel nieuwbouw (2015) appartement in het plaatsje Risan. Wij werden absoluut overtuigt door de foto’s. Zowel van het huisje zelf als van het uitzicht. Wat we allemaal gaan doen zien we later wel en of we een auto huren is ook van latere zorg. 

Weer 2 maanden later besloten we toch echt wel een auto nodig te hebben. Het kwam op mij aan want Leroy heeft geen rijbewijs. Maar ik had geen credit card, dat wordt dan lastig rijden.. Ik moest er dus toch aan geloven. Een credit card regelen en een auto reserveren. Vraag me niet waarom maar ik vond het een spannende bedoeling. Krijgen we een fijne auto? Dit is bijna nooit welke je denkt geboekt te hebben. Is wel alles goed ingevuld? De laatste keer in Italië was het ophalen van de auto nogal een gedoe,  daarom zag ik er tegenop. 

Dag van vertrek: met mijn koffertje in mijn fietskrat pikte ik Leroy op. We fietsten naar het station en sprongen in de trein. Uiteraard waren we netjes op tijd! Uiteindelijk vlogen we een uur later dan gepland de lucht in. Ze hebben nog 20 minuten ingevlogen waardoor onze overstap van Belgrado (Servië) naar Tivat (Montenegro) niet in gevaar kwam. Alles liep gesmeerd! Een tikkie norse Serviër wie mijn paspoort controleerde mompelde wat. Ik verstond er serieus tot 4 keer toe echt geen REET van! Tot ik erachter kwam dat hij iets bedoelde als ‘is dit de eerste keer in Belgrado?’ (daar zeggen ze mompelend Belgrade) en ik zei ‘yes’. Rond de paspoort controle hangt vaak zo’n grimmige sfeer en kun je beter geen grappen maken. Door het gevoel van Eef doe even serieus word ik daar juist jolig van. Vervolgens vroeg hij of ik een nieuw paspoort had? Uhh no, ik reis niet zo vaak en binnen Europa krijg je nauwelijks stempels vriend. Oké, dit dacht ik en zei natuurlijk netjes ‘No, sir’. Er kwam een gaar lachje vanaf. Het was zo ongemakkelijk en het leek minuten te duren. Welkom in Servië. Vlucht 2 ging top!

Auto ophalen! We waren voor de ‘goedkoopste’ met airco gegaan. Ook hier ging op lang wachten in de rij alles gesmeerd. De opluchting was nabij! Ik vind rijden in vreemde auto’s leuk dus ik was er benieuwd wat we kregen. Er stond een hele rij witte Volkswagen Up’s waar de verhuur meneer heen liep. Ik was blij want die rijden best heel lekker weet ik. Maar nee hij sloeg af en liep naar een andere auto. Ook wit, yay! (Ik ben helemaal geen autofreak maar ik vind witte auto’s gewoon heel mooi). Hij reed een ander kek karretje voor. Een net niet meer gloednieuw Toyota Yaris. Na inspectie stapte ik in, het bleek een automaat!! Ik moest even schakelen, ha-ha slechte grap. Ik ben dit zo niet gewend, ik had echt een black-out.. Hoe werkt dit (ook alweer)?? Na 10 minuten klooien gingen we ervandoor. Op naar ons huisje! Ik voegde in en trapte eens even dat gas in. Wayoooo, racemonster! Nu ben ik qua optrekken in mijn 15 jaar oude Opel Agila ook niks gewend dus dit was echt fantastisch. Gelijk verliefd! Oké, ik dwaal af! 

Vakantieliefde Toyota Yaris

Leroy navigeerde ons perfect naar de Airbnb waar we al werden opgewacht door de host. In sneltreinvaart kregen we uitleg en onze vakantie kon beginnen. Boodschappen! Honger en niets in huis. De host vertelde dat we lopend sneller waren. We zaten hoog in de berg en de weg er naartoe was toch wel een kilometer of 2,5 aan smalle kronkelwegen. Lopend de short cut dus! We waren nog niet op een kwart of ik wist al dat terug lopen een helse tocht zou worden. Zo stijl, echt niet normaal! Het bleek, ik was kapot (geen conditie) er stroomde overal zweet + het was een graad of 30 en er stond geen zuchtje wind. Maar, de boodschappen waren binnen! Eerst het zwembad in, daarna eet ik wel iets. Wat een verkoeling! Het werd al donker en mijn zin om te koken was weg. Ik maakte pantosti’s met een spiegel ei. Lekker vet en vet lekker! We gingen op tijd naar bed want we waren behoorlijk moe. 

View huisje Risan

Op de eerste dag stond er een flinke roadtrip op de planning naar 1 van de 2 natuurparken van Montenegro. Het is een enorm wandelgebied in de bossen met een mooi meer aan het begin. Eerlijk, de weg er naartoe vond ik leuker dan het meer zelf. Het was mooi, echt waar. Maar ook best toeristisch. Als je van wandelen houdt is het absoluut de moeite waard heb ik mij laten vertellen. Ik vind het zo heerlijk om rond te cruisen door een ander land. Onderweg stopte we nog een paar keer bij mooi uitzicht en een supermarkt voor wat lekkers. Het landschap werd steeds minder rotsachtig en er kwam steeds meer groen. We trotseerde bizarre haarspeldbochten en stijle heuvels en het ene uitzicht was nog toffer dan het andere.

Kerkje bij het meer Montenegro

Leroy had ook nog gelezen over een ander meer op 15 minuten rijden van het park. Na een ijsje en zakje chips besloten we daar nog heen te gaan. En man man man, wat was dat een pareltje. De omgeving was heel mooi groen met leuke huisjes en fijne wegen. Amper tot geen ander verkeer en daar doemt ineens een enorm blauw meer op. Er stond 1 auto en er waren 4 mensen aan het zwemmen. Verder was er niemand! Zo rustgevend. We bleven niet heel lang want we moesten nog minimaal 3 uur terug rijden en liever niet helemaal in het donker. Dat tweede meer heeft ons echt verrast en was toch wel het hoogtepunt van de dag. Eenmaal thuis kookte ik nog een heerlijk maaltje. Gebakken gnocchi, een romige saus met daarin spek, champignons, paprika en ui. Ik bleek gezoete slagroom te hebben gekocht voor de saus maar gelukkig heeft dat het niet verpest. Sterker nog, het was super lekker! Leroy vond een chille muziekzender op de tv (we kregen de Sonos box niet aan de praat) en danste er nog wat op los. Ik was behoorlijk uitgeblust, toch wel zo’n 7 uur achter het stuur gezeten. 

Met Leroy bij het meer nationaal park

Op dag 2 begonnen we met een ritje naar Kotor. Een historisch oud stadje. Ik had vooraf via Instagram tips aan jullie gevraagd. Uit een heel aantal reacties bleek dat het wel tegenvallend kon zijn, anderen vonden het echt aan te raden. We gingen er een beetje blanco heen. Het was een drukte van jewelste en we zaten nog geen 5 minuten op een terras en een enorm crouseschip kwam aanmeren. Dat was een hele happening. We aten een ijsje en gingen de stadsmuren binnen. Heel veel winkeltjes, eigenlijk alleen maar. Afgewisseld met restaurants, dat dan weer wel. Het zag er gezellig uit maar het was druk en vies benieuwd warm. Allebei voelde we hem niet echt hier. Het werd bewolkt en het begin enorm te waaien. De regen die was voorspeld liet wel op zich wachten.

Reisleiden Kotor

We besloten terug naar de auto te gaan en door te rijden naar Budva. Hier hadden we net als in Kotor mega mazzel met parkeren in de buurt van het oude stadsdeel. We wandelden door de haven waar veel vissersbootjes maar ook enorme jachten lagen. Wij vonden er een veel leukere sfeer hangen. We aten een mega lekkere ‘roll’.  Ik vond het een soort mix tussen een wrap en een dunne pizza bodem. Gevuld met kaas, salami, tomatensaus en stukjes jalapeño. Wederom baggervet maar HEEL ERG LEKKER! Daarna haalde Leroy nog wat zoetigheden bij de bakker en deze aten we op onder het genot van een flesje bubbels (Spa). Dit was op de stadsmuur rand aan zee. We hadden niet enorm veel tijd (want parkeergeld) maar het korte bezoekje (ruim 2 uur) was wel heel leuk vonden wij. Op de weg terug stopte we nog bij een supermarkt omdat we toch wel heel erg snakte naar een maaltje met wat groenten. Het werd broccoli met gebakken aardappels en sla met tomaat, rode ui en feta. De sla bleek achteraf kool te zijn maar toch was het heel erg lekker. Tnhx for cooking gappie! We namen voor morgen dan echt echt uit eten te gaan…

Lekker vette rol Budva

Dag 3 en 4 kun je in deel 2 lezen. Deze komt binnenkort online! Ook zit er nog een vlog in de edit. Coming soon! Ondanks dat er niet veel eten in voorkomt hoop ik toch dat je het leuk vond om te lezen <3

Liefs,
Eef

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

volgend bericht

Zo kwam onze ‘favorites food party’ tot stand!

meest gelezen
37.051x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
21.676x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
13.776x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
10.891x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Dit was mijn vakantie in Griekenland | Juni '19
Blog Op pad met Eef Vakantieverhalen

Dit was mijn vakantie in Griekenland | Juni ’19

11 min leestijd
12 juli 2019
Een paar dagen varen + een weekendje Keulen
Op pad met Eef

Een paar dagen varen + een weekendje Keulen (in foto’s)

7 min leestijd
7 juli 2020
Op seafood reis door het mooie Zeeland
Blog Op pad met Eef Vakantieverhalen

Op seafood reis door het mooie Zeeland

7 min leestijd
30 mei 2019
Proef & beleef Tholen | Mijn 6 tips!
Blog Op pad met Eef Vakantieverhalen

Proef & beleef Tholen | Mijn 6 tips!

6 min leestijd
7 juli 2019
Hoe was mijn vakantie in Porto? + Tips!
Blog Op pad met Eef

Hoe was mijn vakantie in Porto? + Tips!

7 min leestijd
11 oktober 2017
Weekendje Den Haag - overnachting Voco hotel
Blog Op pad met Eef

Weekendje Den Haag – overnachting Voco hotel

6 min leestijd
17 augustus 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
GELUKSVOGEL🥰 adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik GELUKSVOGEL🥰

adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik sta hier op Concert at Sea, met een lieve vriendin, in de zon en mèt een lekkere 0.0 Gordon’s in mijn hand☀️

Erg aan het genieten want hier wilde ik altijd al eens heen🎶 Fijn sfeertje hier! Net het optreden van Racoon gezien, wát een band is dat toch😍 Hou zo van zijn stem🎤

Terug naar de Gordon’s 0.0, die is dus echt heel erg lekker en perfect om mee te proosten🥂 Ga jij nog naar een muziekfestival dit jaar? Dan is de kans zeer aanwezig dat je daar ook een Gordon’s bar tegenkomt. Of haal ‘m bij jouw dichtstbijzijnde winkel om Gordon's o'clock thuis te vieren🧊 Grijp je kans zou ik zeggen👌🏻

PROOST LIEVE MENSEN🥳

X Eef

In samenwerking met @gorndonsginglobal 💛

#eefsfood #gordonsoclock #gordonssummer #drinkIQ #nix18 #concertatsea #geluksvogel #gintonic #ijsblokjes #verfrissend #proost #tonic
LIMOEN MERINGUE KOKOS CHEESECAKE🥥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een stevige en super smaakvolle cheesecake! Hij is echt heer-lijk🤤 Ook maken? Dit heb je nodig voor 8 personen👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️100 gram kokoskoekjes
➡️100 gram crunchy havermout koekjes
➡️50 gram roomboter
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️400 gram roomkaas (A-merk)
➡️2 middelgrote eieren
➡️80 gram kristalsuiker
➡️30 gram kokosrasp
➡️Rasp van 2 limoenen
➡️Sap van 1 limoen
➡️1 tl vanille extract
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 gram (gepasteuriseerd) eiwit
➡️50 gram kristalsuiker
*Dit is een ‘snelle’ meringue. Perfect als je de taart direct serveert. Het zal minder lang stevig blijven staan dan meringue gemaakt op de ‘kook’ manier. Daarvan vind je een recept op mijn website en nu ook een ‘how to’ Reel in mijn stories🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Bekleed de bodem van een 18 cm springvorm met bakpapier.
➡️Maal de koekjes fijn en meng dit met de gesmolten boter. Stort in de vorm en druk goed aan.
➡️Doe voor de vulling alles behalve de eieren in een kom en klop dit door elkaar met een garde. Voeg dan de eieren toe en meng deze er ook doorheen. Giet het mengsel op de koekbodem.
➡️Bak de taart 35 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden hete lucht. Laat dan een uur of twee afkoelen op het aanrecht en schuif ‘m dan nog 3 uur de koelkast in.
➡️Maak de meringue door dit op hoge snelheid te mengen in een standmixer tot je er stijve pieken van kunt maken. Schep in een spuitzak en decoreer hiermee de taart. Maak af met een kleine gasbrander🔥 Eet smakelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cheesecake #taartrecept #foodblog #instarecept #meringue #koekbodem #kokos #limoen #foodienl #heelhollandbakt #foodfotografie #lime #coconut #taart #roomkaas #haverkoekjes
GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De laatste vakantiedagen waren in Velika🇬🇷 Weer heel anders dan de vorige twee plaatsen. Ruim 11km kustlijn! Hier in de buurt is ook niet super veel te doen, na het wéér niet vinden van een waterval heb ik ‘m vooral lekker op het chillen gezet🏖 Ze hebben hier namelijk wel de betere beach clubs met écht lekkere bedjes😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik heb dus niet zoveel tips voor deze omgeving zoals in mijn vorige twee vakantie posts.. Wat wel leuk is, is om in een klein uurtje naar Larissa te rijden📍 Een gezellige stad bomvol terrasjes, bakkers en winkels🥨 Een veel leukere sfeer dan bijvoorbeeld in Volos. Ik deel wel een paar algemene tips en het antwoord op die ene veelgestelde vraag: BEN JE ALLEEN OP REIS⁉️ Nee, dat ben ik niet😁 Ik ben de ‘alleen game’ aardig aan het uitspelen maar in mijn eentje op vakantie is nog een drempeltje te ver voor nu. Overweeg wel zo’n groepsreis voor misschien volgend jaar!✈️ Heb jij daar ervaring mee? Ben benieuwd👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn pro vakantie tips:
➡️Boek meerdere airbnb’s in 1 vakantie. Zo moet je steeds verhuizen en lijkt het wel vakantie in een vakantie. Voor je gevoel ben je veel langer weg dan, in mijn geval, 11 dagen👍🏻
➡️ Zorg dat je tweede en/of derde airbnb een wasmachine heeft. Met alleen handbagage reizen is heeeeerlijk en gaat prima als je je favo jurk en short kan wassen🧼
➡️ Fix een auto! Zonder lijkt me bijzonder saai🚗💨
➡️ Pak de ochtenden voor een uitje en plof ‘s middags op het strand⛱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit was ‘m! Vandaag nog een roadtrip van 4+ uur en dan veilig naar huis vliegen✈️ Komende week verschijnt er vast weer een lekker recept online (moet nog even bedenken wat😋). Op mijn persoonlijke account heb ik dagelijks een vakantie verslag in mijn stories gedeeld. Deze staan opgeslagen in een highlight mocht je nog benieuwd zijn✅ Check het via @eefjefriedhoff 🙋🏻‍♀️ Fijne zondag❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dikke liefs😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #reisverslag #kiezelstrand #vakantietips #griekenland #strandmeisje #beachclub #kustplaats #velika #greece #uiteten #baklava #blijmeid #vakantievibes
GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De roadtrip vanuit Nea Makri hiernaartoe was echt heeeerlijk🚗💨 Rustige mooie (tol)wegen met prachtig uitzicht🙌🏻 Kala Nera is een heel gezellig dorpje om binnen te rijden. Mooi lang strand, heel veel restaurantjes en een fijne sfeer🏖 Ik denk wel dat het hier erg druk is in het hoogseizoen, maar dit valt nu nog reuze mee👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅In het bergdorpje Milies kwam ik per ongeluk terecht na het niet kunnen vinden van een waterval(letje)… Heel leuk om hier de auto even stil te zetten en een hapje en drankje te bestellen op het grote terras die helemaal in de schaduw staat door maar één mega grote boom?!🌳 Ook vond ik hier in het eerste de beste winkeltje mijn twee ‘vaste’ souvenirs; een mooi kopje en een ring💍
✅Ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden is het naar Meteora📍 Hier staan bizarre rotsen met her en der een klooster erop gebouwd (hier kun je naar binnen). Absoluut een tikkie toeristisch, maar ik vond het de flinke rit zeker waard! Erg indrukwekkend👀
✅In een paar dagen heb ik niet alles uit kunnen proberen natuurlijk. Maar ik zou ‘1900’ uitkiezen om te gaan eten hier🍴 Voor wat ik deze vakantie allemaal heb gezien was dit de ‘modernste’ kaart met zowaar een vegan hoofdstuk🌱 Vooral de tweede avond heb ik er geweldig (o.a. Moussaka) gegeten😍
✅Als uitje is de stad Volos een prima plan om even doorheen de struinen en dan aan de haven wat de drinken. Mocht je ook een lange, brede vrouw zijn met maat 48? Dan kun je het wel vergeten om een leuke jurk te scoren👗 Tenzij je er voor elke bovenbeen 1 zoekt😂
✅Het is GEWELDIG om je appartement op 30 meter van zee te hebben🌊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag door prachtig boerenlandschap in 2 uur naar het nieuwe huisje gereden voor deel 3 van deze vakantie🌾 Nu op 50 meter van zee🙌🏻🇬🇷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dagelijks Grieks story verslag is te zien via @eefjefriedhoff mocht je dat leuk vinden🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #griekenland #minireisverslag #kalenera #kustplaats #blijemeid #vakantievibes #meteora #greekfood #aubergine #feta #dinerenaanzee #souveniertje #eefdsfood #goldenhour #griekenlandvakantie #vakantieupdate
GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste 2,5 dag zitten erop! Lekker eten, freddo cappuccino, het niet hebben van plannen, Griekse sfeer en meer🥰 Het leek me leuk per verblijf locatie een korte samenvatting te delen. Komt ie👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Strand - Moraitis beach (18 minuten rijden)🏖 Heerlijk (zand)strand, lekkere bedjes, niet druk (in deze tijd van het jaar), gezellige en relaxte sfeer en een strandbar met vet lekkere broodjes en salades👌🏻
✅Restaurant - To Akrogiali. Met je stoel in de kiezels, strak aan zee. Fijn uitzicht en lekker eten, vooral de gefrituurde courgette en gebakken kaas waren perfect💯
✅Bakkerij - Ik krijg de naam niet echt vertaald maar het zit op; Marathonos 118. Alles behalve klein en authentiek, maar ik was onder de indruk van de hoeveelheid en hoe geweldig vol en georganiseerd alles erbij lag🥖 Af te raden voor mensen met keuzestress🤓
✅Supermarkt - het zal een keten zijn, maar My Market vond ik top! Ik kom hier niet om groente te eten en zelf te koken, maar de groenteafdeling zag er echt méga goed uit🎉 Ook vond ik er mijn all time lievelingskauwgom die ik in Nederland al jaren niet meer kan kopen en online extreme verzendkosten heeft..🛒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌Airbnb appartement: Would not recommend.. Het schoolvoorbeeld van hoe lovende recensies niet altijd echt waar zijn. Zeer ongezellig, echt oude bende en niet bepaald schoon. Wel 4 minuten lopen van zee👍🏻 Is ook wat waard😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag een roadtrip van ongeveer 4 uur naar het nieuwe huisje🚗💨 Zin in wat meer ‘idyllisch’ Griekenland, hoop ik vandaag te zien🙌🏻 Dagelijks verslag in stories via @eefjefriedhoff 📷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #photodump #griekenland #freddocappuccino #minireisverslag #NeaMakri #vakantie #topsenflops #groenteafdeling #grieksesalade #zonzeestrand #chillvakantie
50.000 VOLGERS, VIJFTIGDUIZEND🥳🍾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liefde voor jullie❤️ Het is niet normaal⁉️ Ik had voor dit jaar een mooi en realistisch doel: met 45k volgers het jaar uit. Maar het zijn er nu al veel meer dan vijftigduizend (!!) en het is pas half juni😱 Super cool!😍 Afgelopen maanden was er zoveel groei en positiviteit. Dat voelt als méga waardering voor het harde werk🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Echt, DANK DANK DANK🙌🏻 Door jullie bij elkaar kan ik deze uit de hand gelopen hobby mijn werk noemen! Fijn dat ik je kan inspireren met mijn recepten en kan vermaken met persoonlijke kijkjes in mijn leven en achter de schermen🎥 Hopelijk blijf je nog lang hangen hier☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De timing kon bijna niet beter☀️ Ik ga nu namelijk lekker chillen met mijn billen in het Griekse zand (of kiezels, je weet maar nooit daar)🇬🇷 Op wat vakantiekiekjes na zal het hier rustig zijn komende weken📸 Gelukkig staat eefsfood.nl bomvol met recepten dus je hoeft je niet te vervelen!✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hele dikke liefs,
Eef😙
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
28 mei 2022

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade
25 mei 2022

Goedgevulde rijstsalade met veel groente

Goedgevulde rijstsalade met veel groente
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord