Win een Ash en Eefs favorites goodiebag! [GESLOTEN]

Een eigen food event organiseren? Ashley en ik deden het vanmiddag (7 oktober). Hoe dat allemaal tot stand is gekomen en wat we daarvoor gedaan hebben leg ik later uit in een andere blog. Bij zo’n event hoort natuurlijk wel een goed gevulde goodiebag! En dat is meer dan gelukt. De inhoud van de tas heeft een waarde van zo’n €130,- (!!). En jij bent hier aan het goede adres om er eentje te kunnen winnen. 

Enorm gevulde tafel met alles!

In dit artikel laat ik je uitgebreid zien wat er allemaal in de tas zit. En natuurijk willen wij via deze weg ook onze sponsoren enorm bedanken. Zonder hen was deze tas nooit zo goed gevuld geweest. Het event stond volledig in het teken van onze favorieten. Daarom hebben wij het bij Proeflokaal Mimi in Voorschoten gehouden. Dit is onze favoriete plek om te lunchen. In de tas zit dan ook niets wat wij niet lekker, handig of tof vinden. 

Wat zit er allemaal in?

Eerste vierluik goodiebag actie

• De Kaazaak uit Bleiswijk stelde 200 gram Italiaanse boerenkaas, een fles mango azijn en een potje groene thee met cranberry beschikbaar.
• Bij Proeflokaal Mimi kun je ook leuke non food spulletjes kopen. Eén van deze prachtige schriftjes (met lijntjes) zit er ook in.
• 500 Gram koffiebonen van de Jones Brothers Coffee uit Amsterdam.
• Een set fijne opberg boxen van Mepal

2de vierluik goodiebag actie

• Cupcakevormpjes en leuke sprinkels van deleukstetaartenshop.nl
• Valk Versmarkt voegde nog een lekkere confiture en een kruidenmix toe.
• 2 Verschillende bakmixen van Dr. Oetker. Beide nieuw! Lemon meringue taart en Brookies.
• Een waardebon voor een tub Oppo ijs.

Derde vierluik goodiebag actie

• Namens BjörnBooks het gloednieuwe boek van Marike Bol beter bekend als Oh.My.Pie
• No life without Eefsfood tasje natuurlijk.
• Als truffelmayo lovers mag een potje Jean Bâton Mayonaise niet ontbreken natuurlijk.
• Een waardebon voor een tweede gratis dough bij Baker’s Dough in Rotterdam.

vierde vijfluik goodies

• Een doosje met 4 heerlijke bonbons. Mogelijk gemaakt door Leonidas Leiden.
• Zusss.nl stuurde ons deze leuke servetten op.
• Een potje kruiden van Greengypsyspices.com is uiteraard ook weer van de partij.
• Via mijn werk bij Kitchen Art heb ik deze fantastisch fijne mesjes van Victorinox gekregen. Ze glijden zo door je tomaat heen en voor brood is het ook super fijn!
• Een zakje OOT Granola. Heerlijk bij je yoghurtje!

Azijn goodiebag

Van ieder product zit 1 exemplaar in de tas. Het kan iets afwijken van de foto’s. Er zit dan een andere kleur en/of smaak van in. Wij zijn mega trots op de inhoud van de tas en vinden het heel leuk dat we er 2 kunnen weggeven!

Hoe doe je mee?

1. Laat een reactie achter onder dit artikel. 
2. Vertel daarin naar welk product uit de goodiebag jij het meest uitkijkt.
3. Maak meer kans door ook op de site van Ashley mee te doen!

Aanstaande donderdagavond (11/10) sturen wij de winnaars een mailtje. Zorg dus dat je voor die tijd hebt gereageerd! 

Liefs,
Eef

473 reacties op “Win een Ash en Eefs favorites goodiebag! [GESLOTEN]

 1. Het oh my pie bakboek! Klinkt echt fantastisch zo kan ik voor de kinderen op m’n werk (kinderopvang) met glutenallergie lekkere trakties maken!

  Voor mezelf ben ik echt dol op de koffie! Hier in het bezit van een geweldige koffiemachine. Bonen komen daarbij altijd van pas!

  1. Een hartverwarmende (mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap) oogstrelende en tastebuds verwennende goodybag! 😍
   Ik kijk naar het geheel uit maar met name de koffiebonen van Jones Brothers Coffee!

 2. Zoveel lekkers! Hoe moet ik dan één favoriet product kiezen? Onmogelijk! Maar dan ga ik toch voor de Brookies. Want de combinatie van brownie en cookies alleen al klinkt geweldig. En je tasje vind ik zo tof! Ik houd van canvas tasjes.

 3. Wat een leuke winactie! Ik kan bijna niet kiezen: alles is leuk! Maar dan ben ik toch het meest benieuwd naar het boek van oh my pie, de kruiden van greengypsyspices en de oot granola 🙂

 4. Ohhhh Oppo en bakers dough! ❤️ Oppo om gewoon eens onbeperkt te schranzen met een beker ijs en Bakers Dough omdat het er nu eindelijk een keer er van moet komen; op kantoor hebben we het er al zooooo veel over! WANT ITTTT!

  1. Hi Eef,
   Ik kende jullie nog niet maar via insta zoek ik altijd naar inspiratie voor in huis en om te kokkerellen en zo te zien ben ik dan bij jullie helemaal goed. Vanaf nu volg ik jullie en natuurlijk doe ik graag mee met de actie. Kan bijna niet kiezen wat het leukste item is… Maar ik ga toch voor de bonbons. Oepsss chocolover.!

   Liefs,
   Eef (hoe leuk, toevallig

 5. Wow super vet om dit te organiseren zeg en als ik de foto’s op social zag. Was het fantastisch. Ik zou de goodie bag willen winnen en vind het moeilijk kiezen want alles klinkt heerlijk of leuk. Maar ik kies toch voor het nieuwe boek van Marike. Heerlijk zelf nieuwe dingen uitproberen is toch het leukste om te doen. Ondertussen de heerlijke kaas opsmikkelen bv. Groetjes!

 6. Ik ben het meest benieuwd naar de bakmixen! Normaal gesproken niet zo’n fan van bakmixen maar ik heb heel veel goede verhalen gehoord over de brookies en lemon meringue is ook een gouden combinatie <3. Leuke winactie! Liefs

 7. Oehhh deze goodie bag is op mijn lijf geschreven, alles klinkt heerlijk en ziet er super leuk uit 😍❤️ Love it all……maar het meest kijk ik uit naar de Brookies ☺️ die wil ik zo graag eens maken en waren uitverkocht

 8. Wat een mega gaaf pakket!! Ik kijk heel erg uit naar de mesjes van Victorinox. Ik heb me nu een stel botte mesjes in de la liggen die heel m’n eten verpesten qua aanzicht.

 9. Heb al getwijfeld om het nieuwe bakboek van ‘Oh my pie’ aan te schaffen, maar nof niet gedaan. Hoe leuk zou het zijn als ik deze win!! Keer wat anders met al die verschillende meelsoorten.
  (Maar eigenlijk is alles in de goodiebag zo zó leuk!)

 10. Wat een GROOTE goodiebag! En wat is hij rijkelijk gevuld. Nu willen jullie dat ik één product uitkies, maar kijk stiekem naar alle producten uit wat er in de goodie bag zit! Maar als ik er echt eeentje moet kiezen kies ik voor….. de bakmixen van dr Oetker! Ben net een paar weken zwanger , en heb nu al enorme eetbuien, dus die bakmixen zullen goed van pas komen! Nu DUIMEN!

 11. Wat een super gave goodiebag! Ik doe heel graag mee, maar omdat ik momenteel heel veel bak met mijn kindjes van 2 en 5, lijken mij die sprinkels en de bakmixen erg leuk. Heel veel baksel gaan naar het ziekenhuis waar hun grote broer nu veel en vaak ligt. Ook lijkt mij het bakboek erg gaaf! Duimen voor mij en de kids 💖

 12. Oh wat een fantastische goodiebag! Lijkt mij zo leuk om dit te winnen. Ik ben momenteel zwanger, dus lekker eten gaat er nu al helemaal in, dus dit zou fantastisch zijn. Ik kan bijna geen keuze maken zo leuk/lekker allemaal! Maar ik kijk erg uit naar het bakboek en de truffelmayo. Oh en de servetten lijken mij ook super!

 13. Bij Ashley schreef ik al dat het moeilijk kiezen is, maar bij haar heb ik gekozen voor de jam en kruiden van Van der Valk versmarkt.

  Bij jou kies ik voor de kaas uit Bleiswijk. Wij zijn echte kaasliefhebbers en wil de kaas uit onze eigen gemeente wel eens proeven.

 14. Wat een leuke winactie zeg!!! Het hele event zag er trouwens fantastisch uit. Misschien leuk om zoiets ook te organiseren voor de IG volgers🙈
  Zou graag willen winnen. Die mesjes van Victorinox lijken me geweldig. Nu is tomaten snijden een bloedbad 😉

 15. Wauw wat een fantastische goodiebag! De meeste goodiebag doe ik gehad heb, kon grotendeels zo de bak in. Maar dit zijn echt allemaalmbruikbate producten. Naar het nieuwe boek van Marike ben ik zeker benieuwd…staat hoog op mijn lijstje haha! Maar als ik 1 product moet kiezen, ga ik toch voor de kruiden van greengypsyspices. Zie ze regelmatig op insta tegenkomen en alleen de namen maken je al benieuwd haha! En kruiden zijn natuurlijk erg belangrijk in een maaltijd.

 16. Wauw.. waar kijk ik NIET naar uit in deze Goodiebag? Het werken met de Victorinox mesjes? (De mijne zijn reeds 🙁 versleten) Of de koffiebonen? Ohh ja, ik weet het al: een lekkere bak koffie met bonbons terwijl ik door het boek ‘Oh my pie’ blader en de Meringue taart in de oven staat en ik later 2 Cookie doughs ga halen bij Bakers dough! IK WIL ZO GRAAG DIE GOODIEBAG!!!

 17. Ik wil dolgraag mee doen aan deze actie! Ik volg je altijd heel enthousiast en vind je insta stories altijd zo leuk. Had graag naar je evenementen willen komen maar is vaak gewoon te ver voor mij. Als ik zou winnen ben ik vooral benieuwd naar de koffiebonen. Ik ben echt een koffie gek en heb sinds kort een volautomaat dus ben lekker aan het experimenteren met verschillende bonen. En dan natuurlijk genieten van een heerlijke koffie en de rest van het lekkers wat in de goodiebag zit . Ik ga duimen!!

 18. Ohhh wauw!! Weet bijna niet wat ik kiezen moet 😍 Toch op 1: Het gloednieuwe boek van Marike Bol beter bekend als Oh.My.Pie 💗💗💗 en de bakmixen en de mayo en… OK ik kan niet kiezen haha. Pick me pick me! 🙋🏻‍♀️ Liefs

 19. Wat een gave en goedgevulde goodiebag! 😃😃 Ik ben het meest benieuwd naar de green gypsy kruiden. Nu gebruik (en adviseer) ik vaak de Euroma wereldmelanges (ook 100% puur), maar deze kende ik nog niet😙. Je eigen Eefs Food tas vind ik ook leuk en handig om te gebruiken voor mijn boodschappen.

 20. Ik kijk echt naar alles uit!! Maar ik denk toch nog het meeste naar de waardebon van bakers dough. Ik was super jaloers dat ik niet jouw favorite bakers dough kon winnen de laatste keer! Het staat al super lang op m’n lijstje en die van jou met citroen menringue klonk echt hemels. Ik volg je al best wel een tijde en raak steeds zo geïnspireerd van wat je doet! Keep on going girl 🙂

 21. Zoveel mooie spullen! Als bakverslaafde van gebak zowel met als zonder gluten zou ik heeeel graag het boek van Oh my pie willen gaan uitproberen! 😍

 22. Ik wil dolgraag mee doen aan deze actie! Ik volg je altijd heel enthousiast en vind je insta stories altijd zo leuk. Had graag naar je evenementen willen komen maar is vaak gewoon te ver voor mij. Als ik zou winnen ben ik vooral benieuwd naar de koffiebonen. Ik ben echt een koffie gek en heb sinds kort een volautomaat dus ben lekker aan het experimenteren met verschillende bonen. En dan natuurlijk genieten van een heerlijke koffie en de rest van het lekkers wat in de goodiebag zit . Ik ga duimen!!

 23. Wat een gave en goedgevulde goodiebag! Ik ben het meest benieuwd naar de green gypsy kruiden. Nu gebruik (en adviseer) ik vaak de Euroma wereldmelanges (ook 100% puur), maar deze kende ik nog niet😙. Je eigen Eefs Food tas vind ik ook leuk en handig om te gebruiken voor mijn boodschappen.

 24. Oh wat een supertoffe goodiebag. Ik volg je al een hele tijd en vind je zo’n toffe dame, en dan doe je ‘zomaar even’ een event, zo tof! Ik eet zelf glutenvrij dus ik ben heel erg benieuwd naar het kookboek van Marike. Daarnaast ben ik verliefd op kaas, dus dat zit ook wel snor 😉. Daarnaast zou ik ook wat lieve mensen in mijn omgeving mee laten smullen van al dat lekkers. Kortom, werk aan de winkel 😁

 25. Ik doe graag mee aan deze winactie. Komende maand word ik voor het eerst mama, een verwenpakket zou heerlijk zijn voor zowel mij als mijn man.
  Ik ben vooral erg benieuwd naar de nieuwe bakmix van dr oetker (heb gehoord dat deze hemels is) en de kruiden van de green gypsy’s.

 26. Alles lijkt me zo tof om te winnen, maar ik denk dat ik het meest benieuwd ben naar het nieuwe boek van Marike. Vooral omdat veel mensen in mijn omgeving geen tarwe eten en ik altijd van experimenteren en leren met/over allergenen/dieetwensen houd. Ben benieuwd!!

 27. Wat een leuke win-actie! Eigenlijk is alles leuk! Maar als ik moet kiezen, word het de mepal bewaardozen. Dit omdat ik erg druk ben met een nieuwe studie, zo kan ik al deze leuke spulletjes bewaren voor wanneer ik tijd heb om me te kunnen ontspannen in de keuken!

 28. Holy Moly!! Jullie eerste foodevent en dan al zó’n goodiebag! Wauwie!! Onmogelijk om maar 1 item te kiezen.. alles van de Kaaszaak.. de truffelmayo.. en ik zag op jouw insta al de bakmix voor de brownies met cookiedough voorbij komen.. en die zagen er heer-lijk uit! Dus die wil ik heeel graag proberen!

 29. Lijkt mij super om te winnen! Ik kijk het meeste uit naar het boek van Marike🎂! Volg haar blog aan tijden, dus ben super benieuwd naar het boek. De kaasjes zijn voor mijn vriend, daar is die gek op🧀. De rest van de producten kan ik uiteraard goed gebruiken. Als studenten kun je niet altijd alles kopen, dus daarom lijkt het mij een super fijn pakket om te winnen!🎉

 30. Wauw wat een mega gave winactie! En zo veel spulletjes, niet normaal!
  Mijn favo product? Het boek van oh my pie! Ik zie hem vaak voorbij komen en hij lijkt mij erg leuk en interessant. Verder klinken alle gezonde dingetjes mij als “taart” in de oren 😅! Ik ben na Mn 2 bevallingen erg veel aangekomen. En ondertussen ben ik 34 kilo kwijt! VIERENDERTIG kilo. Dat is de helft van wat in nu weeg! Ik ben nu erg bewust bezig met voeding en bewegen om op gewicht te blijven. Maar die lekkere baksels maak ik vast Mn zoontje en dochtertje blij mee, die zijn gek op bakken. Maken ze ook meteen Oma blij, want die smult ervan! Ik ga heeeeeel veel duimen en hopen en nog meer duimen dat ik deze gave winactie win! 🍀🍀

 31. Kaaaaaas 😍 en truffelmayonaise 🤤 en dat handige mesje ben ik ook heel benieuwd naar. Eigenlijk naar alles. Maar kaas 🧀 *kaaskop*

  Wat zag het er super tof uit! Ik hoop dat jullie een top dag hebben gehad.

 32. Alles in de deze goodie bag is leuk! Maar als Ik dan toch moet kiezen, ga ik voor de bonbons en de koffiebonen (waar mijn moeder ook heel blij mee zal zijn).

 33. Holy Moly!! Jullie eerste foodevent en dan al zó’n goodiebag! Wauwie!! Onmogelijk om maar 1 item te kiezen.. alles van de Kaaszaak.. de truffelmayo.. en ik zag op jouw insta al de bakmix voor de brownies met cookiedough voorbij komen.. en die zagen er heer-lijk uit! Dus die wil ik heeel graag proberen!

 34. Wat een goodiebag 😍👏🏻. Love it! Het boek van oh my pie stond al op m’n wensenlijstje maar wat zou het leuk zijn om al snel hiermee aan het bakken te kunnen. Heel graag 😁 en ook de rest lekker te kunnen proberen 🙂 #foodislife

 35. Geweldig als je zulke goodiebags mag weggeven!
  Moeilijk om te zeggen waar ik het meest naar uit kijk, want er zitten inderdaad heerlijke producten in. Maar het benieuwd ben ik denk ik naar het boek!😍

 36. Ik ben niet naar één ding reuze benieuwd… maar naar allemaal! Wat een super toffe gave mega coole en lekkere goodiebag. Ik kan me zo voorstellen dat iedereen vandaag een hele gezellige dag heeft gehad bij jullie!

 37. Alles!! Maar heel erg benieuwd ben ik naar de mango azijn!
  En om samen met Mn kindjes in de keuken de knoeien de bakmixen en versiersels.
  Superleuke actie!

 38. Wat een gave en goedgevulde goodiebag! Ik ben het meest benieuwd naar de green gypsy kruiden. Nu gebruik (en adviseer) ik vaak de Euroma wereldmelanges (ook 100% puur), maar deze kende ik nog niet😙. Je eigen Eefs Food tas vind ik ook leuk en handig om te gebruiken voor mijn boodschappen. En dat mesje kan ik dan aan de nieuwe Amerikaanse basketballers van ZZ Leiden geven, zodat ze wat sneller hun tomaten 🍅 kunnen snijden 😉.

 39. Ik ben zo benieuwd naar het boek oh.my.pie! Ik ben helemaal bak fan dus dat komt heeel goed van pas met alle aankomende verjaardagen.

  Hebben jullie een super toffe en te gekke dag gehad? Het zag er allemaal super uit!

 40. Wauww wat een mega leuke goodiebag! 😍 ik ben onwijs benieuwd naar ‘Brookies’ ik heb al 6 supermarkten gehad in een straal van 40km en nergens te krijgen. Overgens ben ik ook ontzettend benieuwd naar het nieuwe boek van ‘Oh my pie’🤩

 41. Sowieso Oh.My.Pie ! Ik heb afgelopen tijd me zo zitten verlekkeren op de fotos van haar event dus dat boek moet goed zijn !!! En die truffelmayo komt op een goeie tweede plek; het liefst eet il dat overal bij! 😍

 42. Ohh gaaf! Ik doe mee, en ik kijk uit naar de kaas! Maar ook de kruiden zou ik graag aan mijn collectie willen toevoegen.
  En stiekem ook voor het doosje bonbons . Woeeii!

 43. Oooh wat een leuke goodiebag zeg! ✨
  Geweldig leuke producten! Ik ben heel erg benieuwd naar het nieuwe boek van Marike, kan ik hopelijk mijn kookkunsten een beetje uitbreiden 😌
  De dozen van Mepal komen ook erg goed van pas, de opruimwoede is van de week ingeslagen…

 44. Wauww wat een mega leuke goodiebag! 😍 ik ben onwijs benieuwd naar ‘Brookies’ ik heb al 6 supermarkten gehad in een straal van 40km en nergens te krijgen. Overgens ben ik ook ontzettend benieuwd naar het nieuwe boek van ‘Oh my pie’🤩

 45. Super gaaf pakket. Zou ik graag winnen zodat ik lekker kan bakken tijdens mijn verlof (nu bijna 32 weken zwanger). Favoriete producten zijn de bakmixen en de versiersels.

 46. Beste Eefsfood,
  Wat een mooie en heerlijke spullen zitten er in de goodiebag! Ik volg het account al een langere tijd en heb al verschillende recepten van je gemaakt. Daarnaast volg ik ook het account van Oh My Pie. Het lijkt me super leuk om met dat boek aan de slag te gaan.
  Ik ben dol op taartjes en vind het nog leuker om het zelf te maken, vaak maar ik er ook mijn eigen creaties van!=) Er komen een hoop verjaardagen en feestdagen aan, waar ik absoluut heerlijke én nieuwe recepten voor kan gebruiken. Mijn omgeving weet dat ik ervan houd en vragen mij ook vaak of ik voor hen een (verjaardagstaart) wil maken.

  Toevallig ben ik werkzaam ik Hotel van der Valk en ben ik afgelopen jaar ook met collega’s bij proeflokaal Mimi geweest én in het hotel! Heerlijk om daar rond te kijken en te lunchen!

  Het zou tof zijn als ik de goodiebag zou winnen, want daar maak je mij en heel veel anderen erg blij mee!=)

  Veel succes en wellicht tot horens!

 47. Die Italiaanse kaas zie ik wel zitten, maar ook de bakmixen om mijn net aangeschafte keukenmachine te proberen! Maar het hele pakket is super tof om een pakjesavond gevoel te hebben!! Keihard duimen dus!

 48. Wauw hoe moet ik hier nou iets uit kiezen?! Ik kijk naar alles uit! Helaas kon ik er niet bij Zijn vandaag 🙁 dus deze goodiebag zou een goede pleister op de wond zijn 😉

 49. Wat een toffe goodiebag! Het zag er allemaal heel leuk uit van wat ik kon volgen! Hopelijk hebben jullie een super toffe dag gehad!

  Ik ben heel benieuwd naar het oh.my.pie boek! Ik hou van bakken en zou super goed uitkomen voor allemaal nieuwe ideeen voor de komende verjaardagen!

 50. Hoi Eef,

  Mag ik dat zeggen? Wat een onzettend gaaf pakket!! Ik denk dat elk foodies hart sneller van gaat kloppen. 😍
  Wat een toffe producten allemaal…. ik kijk naar alles uit maaaar toch het meeste naar het nieuwste boek van Marike Bol beter van Oh.My.Pie omdat ik zelf ik het dagelijkse leven werk in de keuken als begeleider met mensen met een verstandelijk en psychische beperking. Onze maaltijden, lunches en high teas zijn allrmaal al flink gezonder geworden alleen onze taarten kunnen wel een flinke gezonde update gebruiken. En mij lijkt dan dat boek zo tof als inspiratie.
  En zelf bak ik niet heel veel thuis dan neem ik de versier strooisels en de cupcake vormpjes ook mee naar mijn werk voor mijn cliënten.

  Ik zou het echt te gek vinden om te winnen!

  Een fijne avond nog!

  Veel liefs,
  Wendykookt_

 51. Geweldige goodybag!
  Ik vind alle producten gaaf!
  Maar het boek van Marike Bol wil ik erg graag hebben. Ik bak vaak samen met mijn dochter en haar vriendinnen. Eentje daarvan heeft een glutenallergie. Dus dit boek komt zeer goed van pas!
  😊😊🤞🤞

 52. Oh wat hebben jullie een leuke middag gehad! Graag zou ik de goodiebag winnen vanwege de cadeaubon van Baker’s dough. Dan kan ik samen met mijn dochter een gezellig dagje Rotterdam doen en hier heerlijk genieten!

 53. Oehhhhh naar alles heel benieuwd (because joe…eten)!!
  Maar de sprinkles komen heel goed van pas voor de Rocky Road die ik wil gaan maken voor mijn Insta swap maatje 😍
  Oh en ik hoor net dat manlief weer nieuwe kruiden van Green Gypsy nodig heeft 😂
  Liefs Katja

 54. Wauw, wat een enorme goodiebag! Eigenlijk best wel moeilijk om een favoriet product te kiezen, want nu ik mega last van zwangerschapscravings heb (eindelijk niet meer misselijk nu ik op de helft ben), ben ik gek op hartig én zoet. Voor mijn zwangerschap was ik vooral gek op zoet, dus ik ga voor de Brookies. Die lijken me echt héél lekker. Nou ik ga duimen (voor 2🤭🙈)

  Liefs Rianne

 55. Wat super tof dat jullie je eerste event hebben georganiseerd. En nog beter, dat het is geslaagd.
  Maar goed, nu de opdracht.
  Ik heb nu dus keuze stress. Want waarom moet ik kiezen uit al deze geweldige producten. Maar ik doe het dan toch, omdat dit de vraag is. Dus, ik kies….. pfff….. waarom???
  Oké, hier komt ie…. Mijn favoriet uit deze goodie bag is, het ‘oh my pie’ boek.
  Als er weer een event komt, dan zie ik de datum wel verschijnen. Lijkt me tof om er bij te zijn.

 56. Super tof deze zeg!!! Zit onwijs veel in, dus wat is mijn favoriet….Altijd op zoek naar nieuwe recepten, dus het boek sowieso! En als echte zoetekauw moet ik uiteraard ook kiezen voor de bonbons en de dough <3 Maar eigenlijk ben ik gewoon nieuwsgierig naar ALLES haha!

 57. OMG, wát een gave goodie bag!
  Nu ik tijdelijk op non actief ben na een nieroperatie genoeg tijd om er allerlei lekkers en leuks mee te maken. Het allerleukste vind ik de mesjes. Voor elke dag een zonnige kleur om mijn fruit in perfecte stukjes te snijden. Zodat mijn hetstel nóg sneller gaat. Zin in!

 58. Uit zoveel fijne producten een favo kiezen? Dat is niet te doen!!
  Als ik dan toch moet kiezen dan zijn bonbons altijd goed! En het boek ‘Oh my pie’ voor nieuwe creatieve ideeën! 😍

 59. Hi Eef en Ash!

  WOOOWWW! Wat te gek dat jullie gewoon 2 goodiebags weg geven! Ik was helaas net te laat met aanmelden om er vanmiddag bij te kunnen zijn, ik hoop dat jullie nog zo’n middag organiseren. Het zag er te gek uit!!!
  En dan ook nog deze inhoud, wauw! Alles is stuk voor stuk leuk wat erin zit, maar het nieuwe boek van Marike Bol kan ik wel gebruiken nu ik werkloos ben. Heerlijk allerlei nieuwe recepten uitproberen in de keuken = ontspanning! Daarna kan ik alles bewaren in de Mepal opbergboxen én meenemen in de EefsFood tas!

  Ik ga duimen om te winnen!

 60. Hoi Eef,
  Wat een superleuke actie!
  Ik ben het meest benieuwd naar het bakboek ‘oh my pie!’
  Ik ga over een maand trouwen en het lijkt me heerlijk om in mijn nieuwe keuken allerlei lekkere taarten te maken!

  Daarnaast zou ik het boek ook goed kunnen gebruiken als ik met de kinderen uit mijn klas ( ik werk op een basisschool) iets lekkers wil bakken. Ik heb een paar kinderen in de klas die Coeliakie hebben. Het lijkt me heel leuk om samen met hem iets uit dit boek te maken.

 61. Ja wat een super leuke en grote winactie! Kan zoveel dingen gebruiken voor mijn nieuwe huisje! Aankomend weekend verhuizen. Maar zelf zou ik het leuk vinden om het boek bakken zonder tarwe te krijgen. En dan samen met mijn lieve nichtje van 3 lekker te bakken en gebruik te maken van de cubcakes met sprinkles want dan kan ze het leuk versieren voor haar mama en oma!

 62. Ohh zeker goedgevulde goodiebag zeg! Ik kijk het meeste uit naar de bakmixen en de bonbons ❤ Sweets for life. En ik heb binnenkort een zondag bakdag met mijn eetclubje dus kunnen we dit gelijk proberen!

 63. Beste Eefsfood,
  Wat een mooie en heerlijke spullen zitten er in de goodiebag! Ik volg het account al een langere tijd en heb al verschillende recepten van je gemaakt. Daarnaast volg ik ook het account van Oh My Pie. Het lijkt me super leuk om met dat boek aan de slag te gaan.
  Ik ben dol op taartjes en vind het nog leuker om het zelf te maken, vaak maar ik er ook mijn eigen creaties van!=) Er komen een hoop verjaardagen en feestdagen aan, waar ik absoluut heerlijke én nieuwe recepten voor kan gebruiken. Mijn omgeving weet dat ik ervan houd en vragen mij ook vaak of ik voor hen een (verjaardagstaart) wil maken.

  Toevallig ben ik werkzaam ik Hotel van der Valk en ben ik afgelopen jaar ook met collega’s bij proeflokaal Mimi geweest én in het hotel! Heerlijk om daar rond te kijken en te lunchen!

  Het zou tof zijn als ik de goodiebag zou winnen, want daar maak je mij en heel veel anderen erg blij mee!=)

  Veel succes en wellicht tot horens!

  Liefs,
  Priscilla Zijp (20 jaar).

 64. Wauw wat een hoop reacties al! En niet zo gek, wát een inhoud! Wat mij het leukst (lekkerst) lijkt is de kaas, want kaas = leven! Neemt niet weg dat de rest ook heel interessant eruit ziet. Dat hebben jullie goed geregeld.
  Gr. Melanie

 65. Wat een gave goodiebag! Nu baal ik nog meer dat ik er niet bij kon zijn. Ik ben heel benieuwd naar de mesjes (ik haat het om te koken met messen die niet goed snijden), het boek van Marike en jouw canvas tas om toe te voegen aan mn collectie canvas tassen haha. En naar de kaas, azijn, baker’s dough en wat niet 🙈

 66. Wauw, wat een mooie winactie!
  Ik kijk uit naar de bakmixen en ook de springles en cupcakes, dit voor mijn lieve vriendin die binnenkort een babyshower heeft!
  Verder gun ik mezelf wel de bonnen van oppo 😇 Ik zit al een tijdje ziek thuis vanwege depressieklachten, dus dat zou wel een klein lichtpuntje zijn!

  Groetjes Nicole

 67. Wat een mooie goodiebag!! Ik zou heel graag het boek van oh my pie willen hebben. Ik leen graag kookboeken uit de bieb maar heb veel liever een blijvertje 🙂 en dan probeer ik gelijk het oppo ijs. ICECReamLoVEr hier!!

 68. Ooh wat een gave producten allemaal! Ik ben gek op goodiebags! Ik kijk het meeste uit naar de handige opbergboxen van Mepal, die me super handig lijken om al mijn bakproducten in op te ruimen! Echter blijft leonidas natuurlijk ook altijd heerlijk om naar uit te kijken!

 69. Een favoriet product hieruit kiezen is best moeilijk! De tas is ideaal voor de boodschappen voor een heerlijke taart, de bakmixen voor een snelle taart, servetten tegen het knoeien en de opbergbakken van Mepal voor het meel en de suiker die overblijft. Maar om een heerlijke taart te maken en voor de boodschappen is een recept wel heel handig, dus ik kies voor het nieuwe boek van Marike. Als ik win ga ik mijn collega’s er ook heel blij mee maken, want de baksels moeten natuurlijk wel geproefd worden.

 70. Oooh, het tofste uit deze tas vind ik toch wel het boek van Marike ❤ niet origineel, als ik de reacties hier lees, maar ik kan er niks aan doen. Oh My Pies zijn gewoon genieten 🙌🏻

 71. Kiezen naar welk product ik het meest uitkijk?! Veeg me op, onmogelijk! Hahah. Maar oké, dan kies is voor Oh.my.Pie om zelf aan de slag te gaan in de keuken (yes I love it!), waarna ik met koffie en bonbons (Leonidas-liefde) wacht tot het resultaat af is!

 72. Wat gaaf om de kans te krijgen zo’n gaaf event te organiseren! Ik zag je insta stories en het zag er allemaal echt super gaaf uit! Hopelijk heb je er zelf ook echt onwijs van genoten! En dan zo’n gave goodiebag! Maar dan de vraag die je stelt, welk product ben je het meest benieuwd naar? Wat een moeilijke! Ik ben onwijs benieuwd naar de nieuwe bakmixen, vooral de brookies lijken me erg lekker! Maar ook het boek van Oh my pie ben ik echt benieuwd naar. Zelf bak ik altijd vrij standaard met normale bloem dus ik kan er denk ik echt veel van leren. Waar ik ook echt al een tijdje benieuwd naar ben zijn de kruidenmixen van Green gypsy spices. Maar ook zo leuk die mango azijn en andere streekproducten. Hele gave winactie!

  Nog veel plezier met nagenieten van deze super toffe dag!

 73. Leuk kadootje voor mijn verjaardag de 11e😍 maar ik kan niet kiezen ik vind de brookies leuk &. Natuurlijk de Eefs food tas. Leuk leuk!!

 74. Dit is een bijna onmogelijke opgave om te kiezen uit zo veel lekkere en leuke dingen! Je hebt echt een prachtige tas samengesteld! Ik ben toch het meest benieuwd naar de truffelmayo en de supersonische mesjes!

 75. Wat een mega geweldige goodie bag 😍! Het boek van oh my pie heb ik afgelopen week mogen ontvangen, wat een geweldig boek (dus mocht ik het geluk hebben de goodie bag te winnen, dan kunnen jullie iemand anders blij maken met het boek). Waar ik het meeste naar uit kijk uit jullie goodie bag is denk ik de kruiden van gipsy spices, ik ben al een aantal keer naar hun website geweest om te bestellen. Maar ik kan gewoon niet kiezen! Dit zou dé kans zijn om te testen.

  Wat een toffe actie dames! Daar gaan jullie iemand heel blij mee maken!

 76. Ohhh wat leuk! Absoluut het boek van oh my pie. Ontzettend leuk voor weer nieuwe inspiratie en een keer wat anders. Duimen maaar😍

 77. Wauw wat een producten geweldig! Bij zonderfratsen zag ik ook al lekkere dingen voorbij komen. Ik ben een kookboekenwurm, dus naar het boek ben ik erg benieuwd. Alleen de producten van de Kaazaak en van Valk Versmarkt ben ik heel erg benieuwd naar. Zou een mooi verjaardagscadeau zijn 😇(13-10-1988).
  Groetjes Angela

 78. Wat een leuke winactiw! Zelf probeer ik nu wat gezonder te eten en daarom lijkt de oppo tegoedbon echt te gek! Natuurlijk moet je jezelf soms kunnen verwennen met een stukje taart of ander lekkers, dus dat kan met deze winactie ook!😍 Hoop zo dat ik het kan winnen om na een donkere periode weer vol aan de bak te gaan om me fitter en gezonder te voelen in mijn lichaam! Je bent een inspiratiebron voor mij en hou daarom alsjeblieft ook niet op met posten!❤ Veel respect voor jou!😏

 79. Wat een mega geweldige goodie bag 😍! Het boek van oh my pie heb ik afgelopen week mogen ontvangen, wat een geweldig boek (dus mocht ik het geluk hebben de goodie bag te winnen, dan kunnen jullie iemand anders blij maken met het boek). Waar ik het meeste naar uit kijk uit jullie goodie bag is denk ik de kruiden van gipsy spices, ik ben al een aantal keer naar hun website geweest om te bestellen. Maar ik kan gewoon niet kiezen! Dit zou dé kans zijn om te testen.

  Wat een toffe actie dames! Daar gaan jullie iemand heel blij mee maken!

 80. Wat een goodiebag, niet normaal!! Met de knusse herfstavondjes in het vooruitzicht kijk ik uit naar de heerlijk geurende baksels die ik uit mijn keukentje kan toveren met echt alles wat jullie mogelijk maken!

 81. Wauw ❤️ Wat een leuk pakket! Ik ben vooral benieuwd naar de Brookies! Ik ben net begonnen met intermitted fasting en zie dat jij het ook eet dus vind dat ik ook wel een stukje mag proeven. Daarnaast komt het kookboek ook goed uit om wat nieuwe gezondere recepten te proberen!

 82. Wat een gave goodie bag! Het lijkt wel alsof hij voor mij gemaakt is, haha. Bij alle producten dacht ik: oeeeeh, dit is zo vet!
  Er is 1 product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben en dat zijn de kruidenpotjes van greengypsyspices. Ik zie zoveel mensen om me heen ze gebruiken en ik ben nu zelf zo ontzettend benieuwd!
  Fingers crossed 🙂 De winnaar gaat sowieso heel blij zijn!

 83. Ik zou dolgraag mee willen loten voor deze fantastische goodybag 🤩 allereerst natuurlijk voor het toffe eefsfood tasje! Ook zou ik de nieuwe bak mixen van dr oetker uit willen testen, i 💗 baking new stuf! De kruiden van greengipsyspices lijken me ook echt een toevoeging in de keuken om iets mee uit te testen! Veel liefs 🙋🏼‍♀️

 84. En dan vraag je me om 1 ding te kiezen waar ik naar uit kijk! Is toch gewoon teveel om op te noemen… Maar ook wat een onwijs gaaf pakket! Als ik dan toch eentje moet roepen dan zeg ik mango azijn.
  Maar het boek van oh.my.pie. oppo bon, bonbons en de rest lijken mij ook top.

 85. Wow! Als ik dan een keuze zou moeten maken dan ga ik voor de mepal bakjes! Ik bak heel graag, dus deze producten zijn meer dan welkom 😍……
  En de boxen zijn perfect om de baksels vers te houden!

 86. Wat tof dat jullie voor de thuisblijvers deze leuke win-actie opzetten!
  Het event van vanmiddag leek me super leuk en zal vast een gezellige boel zijn geweest! Ik ga dan voor de leuke ingrediënten die de Kaaszaak ter beschikking heeft gesteld. Ik ben heel benieuwd hierna, het is vrij prijzig en koop het niet snel. Zou het graag eens proberen voor een lekkere herfstsalade en mooie borrelplank! En nu ik bijna jarig ben lijkt het me leuk om hiermee de visite te verrassen!

 87. Als echte koffieleut en in het bezit van een la pavoni espressomachine ben ik heel erg benieuwd naar de Jones Brother koffiebonen.
  Ik ga duimen voor iedereen en ook voor mezelf!
  Marrita

 88. Hoi, ik zag je berichtje op Instagram voorbij komen en ik word altijd erg enthousiast van eten dus ik was wel benieuwd hoe ik die goodiebag kon winnen. Ik volg je account omdat ik zelf ook een bakverslaving heb en ik word altijd erg gelukkig van eten en ik blijf maar nieuwe kook- en bakboeken kopen (en ik ben in boekenwinkels altijd in de kookafdleling te vinden haha), het bakken zonder tarwe boek vind ik daarom ook het leukste van de goodiebag en ik zou hier graag recepten uit willen maken!

  Groetjes Linda

 89. Oef wat een ontzettend lastige keuze!! Alles ziet er super uit! Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Mepal bewaardozen! Die passen perfect in onze keukenla waar het nu een gigantische zooi aan bak een kookspullen is! Hoe ideaal is het dan om met die Mepal bewaardozen de georganiseerde chaos van de la nog netter te maken en wanneer alles netjes is, is er nog meer ruimte om alle overige spullen van de goodiebag in op te ruimen. Ik zie een win win situatie! Nu maar duimen dat we winnen!

 90. Wat een reacties al!😳 super leuk voor jullie natuurlijk!
  Ik ga voor de Lemon meringue taart en Brookies.
  Onze dochter word einde deze maand 4.. zij houd niet van taart en ik ben er dol op… dus een leuke combie zo😉

 91. Ooh de bonbons! Ik moet dinsdag het ziekenhuis in voor een vervelende ingreep en chocolade maakt altijd veel goed! Sowieso lijkt het me een feestje om deze tas uit te mogen pakken.

  P.S. De 11e is mijn dochtertje jarig, hoe leuk zou het zijn om dan zo’n cadeau te winnen. Kunnen we samen aan de slag met de bakmixen.

  Ik ga vast duimen! 🤗

 92. Wauw wat een goodiebag! Hoe kan je hier nou niet blij mee zijn. Jullie hebben jullie event zo geweldig afgesloten voor alle gasten.

  Maar nu moet ik er 1 kiezen waar ik heet meeste naar uit kijk. Jeetje…! Die vraag kan je bijna niet stellen! Ik moet kiezen dus dan toch de truffelmayo.

 93. Wauw. Wat een mooie producten! onze favoriet is toch wel het boek van Oh My Pie. Daar hebben we het langst plezier van. Al lijken de bonbons van Leonidas ons toch ook wel erg lekker. Haha. Hopelijk mogen we deze producten uit gaan proberen!

 94. Het meest benieuwd ben ik naar de Italiaanse boerenkaas. Dit klinkt misschien raar, maar het is niet zonder reden. Altijd ben ik een enorme borrelfan geweest en de grootste kaasliefhebber die je je maar kan voorstellen. Italië is daarbij waar mijn hart ligt, het heerlijke klimaat, de lieve mensen en bovenal het lekkere eten. Helaas keerde het tij toen ik ziek werd, ik kreeg namelijk een eetstoornis. Hierdoor mocht ik niet meer genieten van een lekkere borrel en een goed stukje kaas, ook al wilde ik het zo graag. Het lijkt me dan ook fantastisch om mezelf uit te kunnen dagen met deze kaas, om weer eens net zoals vanouds te kunnen genieten van een heerlijke borrel mét kaas.

 95. Wauw wat een toffe goodiebag. Zoals ik je al stuurde in DM dat het te ver voor mij is (Gelderland) anders was ik heeel graag mee gegaan 😍 vooral na het zien van de foto’s!
  Alles in de goodiebag lijkt me tof, maar als ik dan 1, oké 2 dingen uit mag kiezen; het oh my pie boek en de bakmixen van de oetker, aangezien nieuwe producten in mijn AH in de buurt altijd een paar weken duurt voor het in de schappen ligt…

 96. Wat een fijn en mooi pakket. En wat een feestje als je dat mag winnen. Ik zou (vooral) uitkijken naar de bakmixen want bakken maakt blij 🤗

 97. Lastig lastig met zoveel keuze… Ik kijk toch wel het meeste uit naar bakmixen van Dr. oetker! Heb na een aantal maanden op een studentenarts zonder over gezeten te hebben toch maar een mini oventje aangeschaft, heb gelijk helemaal zin gekregen om te gaan bakken!

 98. Wauw wat een goed gevulde goodie bag! Logisch dat jullie daar trots op zijn! 🙂
  Het lijkt me geweldig om zo’n goodie bag te winnen! Waar ik me het meest op verheug? De chocolade van Leonidas (L) want.. dat spreekt voor zich lijkt me!

 99. Ik kijk t meest uit naar t linnen tasje van je met eefs food erop.
  Ik hou van deze tasjes heb er standaard twee in mn tas zitten zodat ik geen plastic tasje hoeft te kopen en gelijk reclame lopen voor jouw leuke site en insta 😁😁

 100. Wat leuk!! Ik hou van stoffen tasjes dus de tas lijkt mij superfijn! Ook de sprinkles en het bakken zonder tarwe lijken me heel leuk! Ik bak graag taarten en heb weer veel inspiratie op gedaan op insta dus wil zeker iets met sprinkles gaan maken.

 101. Omg!!!! Het water loopt me in de mond terwijl ik dit allemaal lees. Lijkt me heerlijk om zo een goodiebag te winnen. Samen met de kids bakken en koken in de vakantie. Heeeeeerlijk. Zij kijken vooral uit naar de sprinkels haha! Ik ben zelf heel nieuwsgierig naar de mango-azijn. Klinkt heerlijk… Nu wij doen graag mee. Fingers crossed

 102. Bij het volgende food event ben ik erbij! Ziet er erg leuk uit namelijk 🤩 ik zou het meest benieuwd zijn naar de koffieboontjes, als een echte coffee lover! Ik ga duimen 🎂🤗

 103. OMG! Dit is gewoon te leuk! Van ieder wat! Je kunt met producten die je dus normaal gesproken misschien niet gebruikt nu wel gebruiken en uitproberen. Het belangrijkst is dat je nieuwe smaken ontdekt. Dat is juist het doel en leuke aan goodiebags denk ik. Ik heb m’n favo’s maar 1 kiezen zou niet terecht zijn ^_^

 104. Ik gun het mijn lieve vriendinnetje Irene, sinds ik haar ken bakt ze graag cakes en taarten en ik vind het nooit vervelend om te komen proeven, ze is nu 20 weken zwanger en ik ben zo blij voor haar..de dr. Oetker bakmixen komen goed van pas want lemon is onze favoriete smaak. Dus dan kan zij aan de bak en ik aan de eet..haha..

  Groetjes Stefania

 105. Oewww moet ik er echt 1 kiezen? Dan ga ik voor de granola van OOT.. ben al een tijdje op zoek naar een nieuw ontbijtje, hoe leuk dat ik ‘m dan door jullie fantastische goodiebag kan proeven?
  #ikwilditechtheelgraagwinnen

 106. Oeh lala! Ik ben erg benieuwd naar de kruiden van greengypsyspices. Ik zie het zo af en toe in recepten op IG voorbij komen. Dan denk ik “Hé jammer, dat kan ik niet maken want ik heb die kruiden niet”. Wie weet komt daar verandering in 😉

 107. Wat even suuuper leuke actie! Mijn favo artikelen zijn toch wel de bus sprinkles en het oh my pie bakboek! Ik ben net begonnen met het bakken van taarten op bestelling, en ik ben dus druk aam het experimenteren met drips, smaken, botercremes en verschillende looks! De red velvet van jou is vaste prik inmiddels! Mooie sprinkles onderaan de taart, over toefjes heen of als finishing touch op cupcakes kunnen dan natuurlijk niet ontbreken! Ik zou graag ook meer willen experimenteren met tarweloze/glutenvrije taartrecepten, om ook de mensen die normale taart niet kunnen eten tegemoet te kunnen komen met een lekker baksel!

 108. Wat een fantastische goodybag! Als glutenintolerantie bakprobeerselscheffin ben ik ontzettend benieuwd naar het boek van Marike! Oh my pie volg ik op de voet en is mijn inspiratiebron voor de keuken, waar dit boek natuurlijk niet kan ontbreken. Daarnaast ben ik een mayonaise verslaafd poppetje dus die zou ik heel graag onder handen nemen.. liefs!

 109. Jeetje, wat een goodiebag, om helemaal stil van te worden, en dan die éne vraag, “welk artikel kijk je het meeste naar uit?” Dat is toch een onmogelijke vraag met zoveel mooie spulletjes in zo’n geweldige tas, maar omdat we er één moeten kiezen ga ik voor de mangoazijn, iets geheel nieuws voor mij waar ik nu al zin in heb om leuke en nieuwe recepten mee uit te proberen! Toi toi toi!!
  Liefs Debora

 110. Ik kan niet kiezen! Wat een leuke producten. Ik zou graag deze Goodiebag willen winnen. Zou de kers op de taart zijn na ons huwelijk van afgelopen vrijdag!

 111. Wat een gave goodiebag! Echt alles is gaaf! Ik ga het liefst aan de slag met de bak producten en mijn man is fan van het koken, dus ALLE producten komen hier goed terecht! Maar naar de koffiebonen ben ik toch wel erg benieuwd. Sinds pas ons eigen koffiebonen apparaat, kunnen deze perfect in!

 112. Zoveel keus ik wil al heel lang naar de baker’s dough dus dit is de kans om eens een dagje rotterdam te plannen. Verder volg ik eefs food al heel lang.
  Ik ga duimen dat ik dit te gekke pakket mag winnen. Succes met kiezen.

 113. Lastig kiezen hoor! Super mooie goodiebag. Kijk het meeste uit naar de Brookies, want ja brownies en koekjes en dat dan in een 😀

 114. Eeuh WAUW!! Wat een idioot grote goodiebag😍 en dan vraag je naar iets waar ik naar uit kijk… mogen dan ook 10 dingen zijn?
  Bedoel bakjes van mepal, ik verzamel leuke bakjes (soms tot ergernis van vriendlief), of het boek Marieke dan, hoe vet is dat! En kruiden van green gipsy spices, dat potje komt natuurlijk naast de anderen te staan! Maar ook de voor mij onbekende merken vind ik leuk, super leuk om iets nieuws te ontdekken!
  Ik ga heeel hard duimen dat ik dit pakket mag winnen!

 115. 1 kiezen waar ik naar uitkijk.. Dat is moeilijk kiezen hoor! Bij elk product dat ik lees denk ik opnieuw:”dit is het! Nee deze, o.. Maar naar deze kijk ik ook erg naar uit.. ” echt een mega gave goodiebag die ik super graag zou winnen!

 116. Wat een supertoffe goodybag!
  Wat moeilijk om een favoriet te kiezen.. deze maand word ik 30 en zou ik alles wel kunnen gebruiken maar het boek Oh My Pie staat toch wel stiekem op nummer 1! 😊

 117. Hmm. Lastig kiezen, maar als ik win hoef ik niet meer te kiezen! Ik ben een echte truffellover, dus spreekt deJean Bâton Mayonaise mij zeer aan. Leuke winactie meiden!

 118. Meest nieuwsgierig naar de Victorinox mesjes! Goede verhalen over gehoord. Zou hem heeel graag willen proberen! En de rest uit de goodiebag natuurlijk ook!

 119. Oh wat erg.. gewoon hier ook nog proberen om mn winkans te vergroten 😉
  Mn lievelings is de truffelmayo. Maar ik zag net jou op een foto met volgens mij mango azijn? Daar ben ik wel heel benieuwd naar! En hoe vet dat je nu gewoon een eigen foodevent hebt gegeven! Toch een felicitatie waard lijkt me! ♡

 120. Mijn grootste hobby is bakken. Er bestaat in mijn ogen geen fijner, rustgevender iets dan dat! Daar hoort snoepen van ongezond rauw deeg ook wel eens bij en ik heb soms wel eens enorm buikpijn hierna.. hoe lekker zou het zijn als ik een keer kan snoepen van dat deeg zónder buikpijn?! Ik hoop dat ik samen met een vriendin lekker mag snoepen bij Bakers Dough, dan kan ik het zelf bij de gebakken versie laten 🙂

 121. Wauw, wat een super leuke en heerlijke producten. Ik ben echt heel erg benieuwd naar de mango azijn. Wat een interessante en spannende combi wel. Maar eigenlijk alles met mango vind ik heerlijk dus ik denk dat de mango azijn echt een aanwinst zal zijn hier in de keuken

 122. Kiezen, hoe dan? Ik heb inmiddels dit bericht al 10 keer herschreven omdat ik elke keer denk: oh ja maar dat is ook echt geweldig.. Maar vooruit bij deze: het boek oh my pie. Ik heb inmiddels kokosmeel, amandelmeel, havermeel, boekweitmeel en ga zo maar door in mijn kast staan, zou erg leuk zijn er vaker mee te bakken!

 123. Wat een lastige vraag! Ik wil sowieso alles proberen! Maar dat ga ik met mijn lief doen, ook dol op zulke lekkere dingen! Hem maak ik zeker blij met de koffie en daarbij horen die heerlijke bonbons natuurlijk! 😍 Ik wil de green gypsy kruiden graag uitproberen en toch ook de bakmixen, omdat je er zo enthousiast over was. Eigenlijk wil ik alles proberen… Dus heel hard duimen dat ik het pakket mag winnen! (Net als alle anderen🤔)

 124. Super toffe actie! Wat veel leuke en lekkere producten! Heel benieuwd naar de kruiden, en de koffie (wat moet je zonder een goede bak koffie;)) heel erg benieuwd naar alle producten!

 125. Wat een prachtpakket! Als ik moet kiezen dan het liefst het Eefsfood linnen tasje. Om zo op subtiele wijze toch wat reclame te maken; opdat er veel meer mensen jouw verhalen en lekkere recepten zien! En daarnaast zijn de koffiebonen erg welkom voor deze koffieleut 🙂

 126. Een te fantastische winactie! En niet te doen om iets te kiezen waar je het meest naar uitkijkt. Wellicht een wat vreemde keuze, maar ik heb een voorliefde voor goede messen, dus daar word ik wel heel blij van! Maar nogmaals, ik zou werkelijk van alle producten in de goodie bag blij worden. Behalve de koffiebonen, want ik lust geen koffie. Maar die geef ik dan met heel veel liefde weer weg!

 127. Waaauuuw! Wat een goodiebag. Ik kon er helaas niet bij zijn, want had een babyshower. Dus wel leuk om dit nog te kunnen winnen. Ik ben wel heel benieuwd naar het nieuwe bakblik van Oh My Pie! Weer allemaal nieuwe vegan dingen bakken en ik zeg ook zeker geen nee tegen een bakje Bakersdough!

 128. Hoi Ashley en Eefje,

  Na lang wikken en wegen heb ik een top drie gekozen (sorry dat ik hiermee niet meer voldoe aan de vereisten hahah maar ik ben zo’n slechte kiezer).

  Sowieso ga ik voor de kaas. Ik ben een echt kaaskop en een dag zonder kaas is bij mij een dag niet geleefd.

  Daarnaast zijn voor mij als student de opbergboxen altijd handig. De bakjes die ik heb staan meestal in de vriezer omdat ik weer eens te veel eten maakte haha. Bakjes komen dus altijd van pas.

  Daarnaast komen mijn moeder en tante eerdaags bij mijn nieuwe kamer in mijn nieuwe studentenstad op bezoek en het lijkt mij erg leuk hen te verassen met een lemon merinque taart.

  Ik hoor heeeeeeeel graag van jullie.

  Lieve groetjes,

  Laura

 129. Het boek van oh my pie!!!! Niets leuker om in het weekend lekker in de keuken te staan en te bakken voor vrienden en famile (en mezelf)! Love it :-)!

 130. Ziet er allemaal super lekker uit, maar ik ben vooral benieuwd naar de brookies van dr. Oetker 😊 ik maak vaak een tripje over de grens om daar bakspullen te kopen, want het assortiment in België is heel erg beperkt jammer genoeg…

 131. Super leuk dat je nog een goodiebag weggeeft. En wat een enorme bevestiging op je leuke en succesvolle site, dat zo veel bedrijven willen sponsoren!
  Alle producten lijken me eigenlijk wel wat, maar het meest benieuwd ben ik naar het mango azijn.

 132. De granola! Erg benieuwd of deze lekker is en ook daadwerkelijk voor lange tijd vult. En lemon merengue is altijd goed voor een portie zomergevoel =D

 133. Oooh dit is echt een fantastisch pakket! Zo benieuwd naar meerdere artikelen! Zoals het boek van Oh My Pie, de kruiden, de mesjes, truffelmayo en natuurlijk niet te missen dé tas! Kortom ik ben de juiste persoon om dit te winnen hahaha de dr Oetker vind ik ook erg lekker maar eet zo min mogelijk suikers en daarom zou ik voor mijn collega’s de taarten bakken!

 134. Oiii, dit is onmogelijk! Haha. De kaas, het boek…. hier in huis is voor alles wel een fan te vinden! Groetjes uit Breda van ons zesjes!!!

 135. Mega tof! Sinds ik op kamers zit, geniet ik van ieder weekend dat ik weer thuis ben. Lijkt me leuk om bij thuiskomst deze heerlijke producten met mijn vriend, vriendinnen en ouders te delen tijdens de vele kletsmomentjes!

 136. Wat n fantastische goodie-bag! Poeh, moeilijk om te kiezen wat t leukste is, met zoveel moois. Maar ik denk dat ik toch t meest benieuwd ben naar t bakboek van Oh my pie. Lekkere baksels, net wat anders. En met n zwangerschapsverlof wat aanstaande is, hopelijk ook fijn de gelegenheid heerlijk wat dingen te bakken.

 137. Oh, wauw! Onmogelijke keuze uiteraard, want álles is top, origineel, inspirerend. Als ik toch 1 ding móet kiezen, dan is het het boek van Marike Bol / Oh.my.pie. Daar kan ik meteen mee aan de slag, dus super praktisch! Love it. Love it all!

 138. Kiezen is toch wel moeilijk zeg. Maar als ik dan moet kiezen zou ik gaan voor de cupcakes en sprinkels. Vanmiddag een lading koekjes gebakken met de kindjes dus die cupcakes kunnen we ook weer mooi samen gaan maken.

 139. Oooh, ik ben dol op goodiebags! En kiezen, oeh, dan de mango azijn. Nooit gehad en wil ik graag proberen. Maar ik kan ook zo andere producten opnoemen. Hoevaak mag je reageren? 😄😂

 140. Wat een SUPER TOFFE actie!! Echt wat een producten, wat een vreugde!! Alleen al als ik de kleurtjes zie wordt ik er vrolijk van! Het is voor mij als bak en kook fanaat eigenlijk een onmogelijke opgave om een keuze te maken welk product ik nou het leukste vind😱😱 Maar.. als ik dan toch zou moeten kiezen zou ik gaan voor de dough bonnen, dit puur omdat ik vaak te maken heb met kleine koekjes of een lage cake… mag u raden waarom🙈🙈 snap het zelf soms ook niet helemaal🤷🏼‍♀️🤣
  Kortom, super super leuke actie en ik hoop natuurlijk dat ik de gelukkige mag zijn die deze tas in ontvangst mag nemen. 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

 141. Mijn favo is de T R U F F E L M A Y O !

  Ik kijk er naar uit om de mayo (en de andere producten) samen met mijn familie te kunnen nuttigen.

 142. Wat een toffe goodiebag! Ziet er allemaal heel leuk uit. Waar ik meeste naar uitkijk zijn de mepal bewaardozen, om lekker de zelfgemaakte granola in te bewaren!!

 143. Wat ontzettend leuk zeg en wat veel lekkers! De mango azijn, daar ben ik erg benieuwd naar 👏 toch een beetje de zomerse smaken erin houden tijdens de herfst/winter. Aanstaande zaterdag organiseer ik een diner voor vriendinnen, misschien een mooie kans om het te proeven!?

 144. Gave actie! Ik zou uitkijken naar het oh My pie boek. En natuurlijk het eefsfood tasje om al mijn boodschappen in te doen voor mijn bak creaties!!

 145. Wat een leuke winactie, maar wat maken jullie het alle deelnemers moeilijk! Ik zou alles graag willen uitproberen! Maar ik kijk toch het meest uit naar jones brothers coffee, die ken ik niet en niks is leuker dan nieuwe producten te ontdekken!

 146. Love it…. sprinkles en bakingcups van Deleukstetaartenshop.nl en de 2 heerlijke bakmixen! Kan ik weer lekker bakken en leuke foto’s maken voor mijn instagram pagina!

 147. Kiezen, haast onmogelijk. Allemaal leuke en lekkere dingen. Ik vind je linnen tasje erg gaaf, maar ben ook erg nieuwsgierig naar het kookboek en de lekkere kruiden. Leuk nieuwe dingen uit proberen.

 148. Wat een pakket, zoveel leuks en lekkers! Ik ga voor de koffie en chocola.. heerlijk!! Als dit op is kan ik zelf aan de slag met de bakmixen en natuurlijk het boek van oh.my.pie!

 149. Gaaaaf! Ik kijk naar alles uit alleen ben wel super super benieuwd naar de mango azijn!! En een eefsfood tasje komt altijd goed van pas natuurlijk voor alle boodschappen!! 😍😬

 150. Oh de truffelmayo!!!! Love it… doe mij maar gelijk 3 potjes 😉 maar de hele inhoud lijkt me lekker of handig. Vooral die mesjes die zo door je tomaat heen glijden, i need it, want bij mij glijden de mesjes te vaak door mn vingertjes omdat ze niet scherp genoeg zijn. Ohhh spannend 🤞

 151. Ik ben heeel benieuwd naar de mixes van dr. Oetker, helemaal na jouw blog! Ook de Mepal bewaardozen komen goed van pas; op één of andere manier heb ik er daar altijd te weinig van. En mijn man gebruikt bijna elke dag truffelmayo, dus hem maak ik ook nog eens gelukkig: win-win!

 152. Ik doe heel graag mee met jullie toffe actie. Ik ben vooral heel benieuwd naar het boek van Marike (kon helaas niet bij de lancering aanwezig zijn). Ook de kruiden van Green Gypsy vallen hier altijd goed in smaak! #fingerscrossed

 153. Ik ben heeel benieuwd naar de mixes van dr. Oetker, helemaal na Ash haar blog! Ook de Mepal bewaardozen komen goed van pas; op één of andere manier heb ik er daar altijd te weinig van. En mijn man gebruikt bijna elke dag truffelmayo, dus hem maak ik ook nog eens gelukkig: win-win!

 154. Oohh wat een onwijs gaaf en lekker pakket! De nieuwe dr oetker mixen wil ik heel graag een keertje uitproberen! Maar van de koffiebonen maakt mijn hart een sprongetje! 😍 Écht mega gaaf en lekker! -XX-

 155. Goodiebag zo goed gevuld, volgens mij vind ik alle spullen interessant . Het mesje fijn merk.
  Heerlijke taart maken koffie erbij ik zeg kom ook bakkie halen☕️🍰

 156. Wauw wat een super leuke goodiebag! Ik kijk vooral uit naar het boek ‘Bakken zonder tarwe.’ Na maandenlang buikpijn hebben eindelijk ontdekt dat ik intolerant ben voor tarwe. Nu is het nog zo veel uitzoeken van wat ik wel en niet meer mag eten. Zo’n boek zou dus super leuk zijn want ik hou erg van koken en bakken en dan zonder tarwe is echt perfect! ❤️

 157. Wat een leuk idee van de goodiebag! Eigenlijk zou ik alles graag willen uitproberen/hebben. Ook ik heb getwijfeld om het boek van oh my pie te kopen, dus dat zou wel eens mooi meegnomen zijn! 😍 Ik bak zelf en heb ln eigen website om taarten te bestellen, zou leuk zijn als ik nog eens wat nieuws kan uitproberen! 🎂💋

 158. Ohh wat een gave goodiebag zeg!!
  Mij lijkt het mesje echt mega Fijn! Met een klein mannetje in huis moet iedere appel en peer nog gesneden worden, dus kom maar op!
  Is het mesje ook geschikt voor dat lekkere blok kaas??
  X

 159. Pfff.. lastig om te kieze!! Maar als ik moest kieze kies ik voor de confituur en de specerijen lekker voor in een zelf gebakken taart met een heerlijk kop koffie met vriendinnen!! En als afsluiter eem blokje kaas!!

 160. Hoi Eef,

  Ik ben niet zeker of ik vanuit het Belgenlandje mag deelnemen aan je actie, maar als allergrootste (Belgische) fan wil ik toch graag mijn kans wagen. Ik kijk vooral uit naar de producten die we hier nog niet in de winkelrekken hebben staan. Ik maak geregeld foodtrips naar Nederland. Misschien bespaar jij me wel een foodtrip? (Of nee, toch maar niet, ik vind ze té leuk). Ik ben voornamelijk benieuwd naar de koffiebonen en naar de mixen van dr. Oetker. Liefs, Laura

 161. Het zou super leuk zijn om deze goodie bag te winnen! En ook weer motivatie om aan het bakken te gaan. Ik ben benieuwd naar de brookies ! Elke vrijdag bakken mijn klasgenootjes en ik om de beurt iets om de schooldag door te komen! Het zijn de laatste loodjes tot we ons verpleegkundige diploma in ontvangst mogen nemen. En als we op vrijdag dan wat lekkers hebben komen we die schooldagen wel door:) de opbergboxen lijken me ook handig! Niet meer half open zakken pasta in de kast..

 162. Hoi hoi, wat zou het super zijn als mijn dochtertje en ik kunnen bakken met de vormpjes en de unicorn sprinkels 🦄 . Dan nodigen we wat vriendinnetjes uit en maken we er een klein bak feestje van… lijkt me super!
  Groetjes Helma

 163. Wow het zijn 1 voor 1 echt super leuke producten waar ik heel graag mee zou willen kennismaken en mee aan de slag zou willen gaan. Als ik dan toch 1 product zou moeten kiezen, kies ik voor de 2 verschillende bakmixen van Dr. Oetker. Ze zijn beide nieuw en ik hou ervan om nieuwe producten uit te testen.

 164. Bij wat een leuke actie! En gefeliciteerd met jullie eigen evenement! Ben ook heel benieuwd naar achter de schermen van het organiseren.

  Mijn oog springt in de goodiebag natuurlijk op heb boek van oh my pie! Wie wilt dat nou niet thuis hebben? En kan echt wel wat inspiratie gebruikten nu de herfst en winter eraan komen.

  Duim duim duim en een pluim voor jullie

  Liefs Judith

 165. Gefeliciteerd met jullie leuke event! Ik ben erg benieuwd naar de truffelmayo en bonbons. En het mesje, hopelijk is deze scherp genoeg. En tot slot het boek! 😍

 166. De green gypsy spices! Daar ben ik al een tijd nieuwschierig naar aangezien ik er veel over hoor en lees. Maaaar… de rest is ook van harte welkom hoor! 😉 Het boek bakken zonder tarwe lijkt me ook geweldig! Leuke actie!

 167. Ik zal dit mooie pakket graag voor me dochter winnen! Ze is al jaren op zoek naar producten waar ze wel tegen kan! En dit zal een mooi kado voor haar zijn.

 168. Zoooo wauw wat leuk zo’n event en wat een gave gooidebag!! Ik waag graag een gokje maar wat moeilijk om te kiezen…., Helluuuppp, alles lijkt me leuk en lekker 😉
  Het boek van Oh my pie is denk ik toch favoriet.

 169. Ik ben het meest benieuwd naar de Lemon Meringue Pie bakmix, mijn man vindt dat heerlijk! Misschien kan ik hem daar mee bekoren haahhaha

 170. Ooeeh! Wat ziet deze goodiebag er fantastisch uit zeg 😍 Het lijkt me heerlijk om nieuwe receptjes uit te proberen van het bakboek en lekker te koken met de ingrediënten van deze goodiebag in onze nieuwe keuken. De mango azijn ben ik toch ook heel erg benieuwd naar!

 171. Wat een leuke actie! En gefeliciteerd met jullie eigen evenement! Ben ook heel benieuwd naar achter de schermen van het organiseren.

  Mijn oog springt in de goodiebag natuurlijk op heb boek van oh my pie! Wie wilt dat nou niet thuis hebben? En kan echt wel wat inspiratie gebruikten nu de herfst en winter eraan komen.

  Duim duim duim en een pluim voor jullie

  Liefs Judith

 172. Wow wat gaaf! Echt een super leuke actie.
  Het is toch niet te doen om iets te kiezen. Er zitten zoveel mooie spullen in 😍. Het boek van Marike lijkt me geweldig om een keer iets uit te maken. En dan de Mepal dozen, die zijn altijd handig om ingrediënten in op te slaan. Teveel om op te noemen….

 173. Wow wat een feest. Ik ben gek op alles met truffel en mayo met truffel is mijn lievelings. Maar dat product ken ik dus al. Ben wel heel erg naar de mango-azijn. Ik ben steeds meer aan het experimenteren met fruit in het avondeten. En deze combi ken ik nog niet.

 174. DE #KOFFIE! ♡♡♡
  mijn man en ik houden zo van koffie! En daar hoort natuurlijk ook wat lekkers bij, dus die bakmixen komen dan goed van pas!

 175. Wooow, bijna een gewetensvraag dit joh! Ik ben dan denk ik toch het meest benieuwd naar de bakmixen van dr. Oetker. Ik hou écht zo ontzettend van bakken. Maargoed, eigenlijk vind ik alles wel heel gaaf! Ik word er stiekem zelfs een beetje hebberig van..

 176. Wat een super leuke actie! Met hele leuke lekkernijen en handige spullen. Hmm wat zal ik kiezen… ik ga dan toch voor de bakmixen en bakspulletjes. Kan ik weer wat lekkers gaan bakken, ik vind het super leuk om te doen en ik maak er iedereen bij mij thuis ook nog eens erg blij mee! 😁

 177. Wow wat een toffe actie!! Ik win echt nooit iets . Maar wie niet waagt niet wie niet wint.
  Ik ben echt heel erg benieuwd naar het boek van oh.my.pie Marieke Bol!! Ik wil graag eens nieuwe dingen proberen en variëren met bepaalde maaltijden. Wie wil er nou geen taart als breakfast! Maar de rest lijkt mij ook gewoon super leuk. Fingers crossed.

 178. Yes, zo benieuwd naar de nieuwe baxmixen van Dr. Oetker! Dan kan ik mijn vriend verrassen met heerlijk gebak op zijn verjaardag deze maand 🍰

 179. Wat een goedgevulde tafel zeg! Veel diversiteit en producten die je lang niet allemaal kent. Ik heb een aantal favorietjes die er toevallig ook al tussen zitten dus die zijn al erg welkom. Maar ik heb vooral zin om de verschillende specerijenmixen te proberen. Want dan krijg je altijd zo’n zin om die na te maken en eigen te maken. Ik krijg daar altijd lekker frisse kookzin van! Succes met het lezen van allllllll deze reacties.

 180. Wat een supertoffe goodie bag. Stuk voor stuk prachtige spulletjes er in. Ik zou het boek echt prachtig vinden. En als ik dan samen met mijn dochter aan het bakken ga zou zij elke taart afmaken met de sprinkles. Want geen taart is taart zonder sprinkles.

 181. deze favorites zien er allemaal waanzinnig uit.
  Alleen de kruiden maken me al razend enthousiast.
  Rotterdam is mijn favoriete stad en ik zou dan ook graaag weer eens de trein in stappen.. een betere reden dan voor bakers dough is er denk ik niet!!!
  Wat een super leuke actie ! Heel fijn om mee te doen.
  Jullie zijn zeker fijnproevers🤗

 182. Fingers crossed want bij zoveel reacties….. poeh!
  Ik ben erg nieuwsgierig naar dat super fijne snijmesje! Koop ik alvast een setje pleisters mocht ik de geluksvogel zijn 🙂

 183. Wat een prachtige goodiebag! De mesjes springen er voor mij het meest uit. Ik kan tomaten met geen enkel mes fatsoenlijk snijden dus je hebt me reuzenieuwsgierig gemaakt naar dit exemplaar! Maar voor een bak truffel mayo en boerenkaas mag je me ook altijd (figuurlijk aub) wakker maken!

 184. Nu het herfst begint te worden, krijg ik weer enorm veel zin om te bakken. Daarom kijk ik er naar uit om de cupcakevormpjes en leuke sprinkels te gebruiken! Zo kan ik de gasten op mijn verjaardag verrassen!

 185. Na het zien van jouw video en blog over de brookies ben ik helemaal enthousiast naar de super gerend maar kan ze nog nergens vinden! Daarom kijk ik daar het meest naar uit, maar wat een vet pakket!! Ik kijk ook heel erg naar de rest uit!

 186. Het klinkt wellicht een beetje cheesy, maar ik kijk enorm uit naar de kaas! Maar ook het boek.. Daar loopt het water al van in mijn mond. Kan niet wachten tot de temparaturen dalen, en ik fijn in mijn keukentje kan gaan bakken!

 187. Oh my Pie!
  Wat veel reacties, hoop dat ik nog kans maak 😊
  Ik zie enorm uit naar het nieuwe boek van Marike. Maar uiteraard ook naar de andere fantastische producten uit de goodiebag!
  I love it💕

 188. Oeh, dit is net als een (food)kerstpakket maar dan veel veel beter!! Van het idee van ontvangen en unboxen word ik al gelukkig 😊 maar ok, waar ik naar uitkijk: Het victorinox mesje móet super fijn zijn, net als de rest van mijn geweldige messen van dit mooie merk. En naast het praktische kijk ik natuurlijk uit naar de bonbons, jummie!!

 189. Om stil van te worden. .. wat een gave goodiebag met heerlijke producten en must have hebbedingetjes. En dan het 2e boek van Oh my pie van Marike Bol die net een foodaward heeft gewonnen. .. hebben hebben hebben (of ben ik nu te hebberig🤗)

 190. Dit pakket is echt baas! Niet voor niks dat er al zoveel reacties zijn, maar wie niet waagt die niet wint, toch? Jullie hebben voor mooie producten gezorgd, maar ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de mango-azijn (want: mango 😍) en de sprinkles zouden erg leuk zijn op de taarten die ik binnenkort mag maken voor mijn kleine nichtjes. Altijd leuk!

 191. Wat een leuke winactie! En lastig kiezen. Er zitten wel een paar favorieten in hoor! Onder andere de sprinkled en cupcake vormpjes van Deleukstetaartenshop.nl. Volgens mijn familie, vrienden en collega’s ben ik dè cupcake-specialist. Ik trakteer hun dan ook regelmatig als ik weer een nieuwe soort cupcake heb geprobeerd. Vormpjes kan ik er dan ook niet genoeg van hebben en met de sprinkles wordt het een nog groter feest om hun te trakteren op mijn (blijkbaar) overheerlijke cupcakes. Stiekem vind ik ze ook wel heel lekker natuurlijk!

 192. Ohhh hier kan ik dus duidelijk niet uit kiezen, dit is nu eens een goodiebag waar ik echt alles van zou gebruiken :-)! Lekker bakken met de kids (dr. oetker), wij zijn gek op nieuwe dingen proberen zoals bijv deze kofiebonen, de truffelmayonaise (die goddelijk schijnt te zijn) en al het andere lekker. Dol op een heerlijk stukje kaas. Opbergers kun je nooit genoeg hebben in de keuken en mijn mesje is hard toe aan vervanging. Kortom, waag heel graag een kansje….een TOP cadeau voor het hele gezin eigenlijk! En dan vergeet ik nog de kruiden, die kun je nooit genoeg hebben in de keuken. Mijn man roept dat hij erg nieuwsgierig is naar de koffiebonen…hij proeft er nog al een hoop en is vrij kritisch haha. De duimen draaien hard hoor, super leuke kans van jullie beide!

 193. De truffelmayo, want afgelopen dagen alle supermarkten hier af gegaan voor mijn zusje om haar te verrassen met carpaccio met truffelmayonaise, maar gewoon nergens te vinden. Dus naast mijn baksels zal dit toch eens een verrassing voor haar zijn. En bakmixen en vormen om samen met mijn nichtje van 2 te bakken, die zegt nu al iedere keer tante Suus taart maken.

  Gefeliciteerd met jullie geslaagd Food event en WoW wat een goodiebag!!

 194. Wat een fantastische goodiebag! Er is geen één van de dingen die er in zit wat ik niet zou willen ontvangen. Het meest benieuwd ben ik naar de mango azijn van Kazaak.

 195. Ik had bij Ashley al aangegeven dat kiezen echt onmogelijk is, maar dat kaas altijd wint. Zal ik hier dan maar de goede tweede favoriet noemen? Namelijk het boek van Marike. Droomgoodiebag dit hoor. Daar zijn die van de oscars niks bij ;)!!

 196. Oooh wat een gave goodie bag😍 ik ben het meest benieuwd naar het boek, lijkt me super leuk om daar wat uit te gaan maken mocht ik winnen natuurlijk☺️ Ik waag graag een kansje!🍀

 197. Oh wat een gaaf pakket zeg! En ik zou meteen aan de bak gaan met de cupcakevormpjes en unicorn sprinkle mix! Dat worden kleurrijke unicorn cupcakes, die heb ik altijd al eens willen maken.

 198. Echt he-le-maal te gek!! Ik zit
  Momenteel in Mn zwangerschapsverlof en vind het extra fijn nu ik meer tijd heb om te koken en te bakken! Er zitten een hoop producten in waar ik benieuwd naar ben, dus alles uit deze geweldige goodie bag is meer dan welkom!!

 199. Wauw wat een gave goodiebag! Ik ben vooral heel benieuwd naar het boek van Oh My Pie! Het zou echt een geweldige oppepper zijn als ik dit win, ik ben bezig met m’n scriptie, maar door faalangst en paniekaanvallen gaat dit maar erg langzaam en zie ik het vaak niet zitten! Maar ik doe m’n best, dus ik kom er vast wel een keer! In elk geval zou de goodiebag me weer even wat moed geven! 🙂

 200. Whaaaaa hoe leuk! 😍 zoveel leuke en lekkere goodies, maar als ik dan echt een favoriete goodie moet kiezen is het sowieso de truffelmayo! 😱🍀

 201. Wauw gave goodiebag vol leuke en lekkere spullen! Als liefhebber van (cupcakes) bakken en versieren, zouden de spulletjes van De leukste taartenshop goed van pas komen om nog meer lekkers te maken! 🤗

 202. Cool!! Ik doe heeeel graag mee! De jones brothers koffiebonen voor mijzelf, de cupcake vormpjes en taartmixen om samen met mijn dochtertje wat lekkers te bakken. Dit doen wij heel graag samen ❤️.
  En de cadeaubon voor bij Dough Rotterdam om gelijk als excuus te gebruiken bij mijn lieve zus langs te gaan die in Rotterdam woont.

 203. Wat een gafe actie😍😍. Mijn favo artikel is de Italiaanse kaas. Ben gek op kaas!! Maar ook de andere producten zijn natuurlijk geweldig!

 204. Oei wat lastig, kiezen uit zoveel lekkere dingen. als truffellover natuurlijk helemaal fan van truffelmayo maar die kan ik zelf ook halen. De mangoazijn is dan toch wel favoriet. Erg benieuwd naar de smaak en wat voor lekkers ik ermee kan koken. Stiekem ook erg benieuwd naar de makkelijke bakmixen met brownies ;).
  Hele leuke actie, alle producten die erin zitten passen hier goed. Fan van lekkere kaasjes, bakken, koken en natuurlijk chocolade.

 205. Oei heel erg lastig, alles is lekker. Fan van truffel, bakken, chocolade en koken. Als ik dan toch moest kiezen zou ik voor de mango azijn gaan, benieuwd naar de smaak en wat voor lekkers ik ermee kan koken. Hele leuke actie!

 206. Whoo wat een leuke actie en wat een superleuke prijs!!!! En hoe kunnen wij hieruit nou 1 product kiezen die we het liefste willen winnen. Hier is geen keuze uit te maken. I ♥️ het boek van oh.my.pie maar met kruiden maak je mij ook altijd blij. Het liefste eet ik granola in mijn kwark en wat houd ik toch van chocolade!!! Hier is de goodiebag dus meer dan welkom.

 207. Het lijkt mij super leuk om dit geweldige pakket te winnen, alles in dit pakket lijkt mij echt geweldig. Maar vooral de bakmixen en die opbergbakken lijken mij super handig, dan kan ik en lekkere dingen bakken maar ook mijn ouders een plezier doen dat ik mijn bakspullen een keer goed opruim en niet dat de zak met bloem scheurt en de hele la onder ligt….

 208. Oooh wat een leuke goodiebag en dan eigenlijk letterlijk de tas 🙂 Want die past mooi bij de tassenverzameling 😉 Het boek ‘Bakken zonder tarwe’ lijkt mij mega tof om mee aan de slag te gaan om weer eens wat anders op tafel te zetten tijdens een verjaardag!
  Heel veel succes met je toffe bedrijf! Het ziet er allemaal heerlijk uit. Ik heb iig al weer leuke verjaardagstaarten gezien! Love it!

 209. O lordielord, wat een tas! Die zou ik héél graag winnen 🙂

  Heel moeilijk om één item te kiezen, maar ik ben denk ik toch het benieuwdst naar de verkoopwaar van Baker’s Dough! Stiekem staat het al sinds de opening van die zaak op mijn bucketlist om daar langs te gaan, maar het komt er steeds maar niet van… Een bon voor een tweede dough gratis lijkt me dus de perfecte aanleiding om nu toch eens echt in de trein te stappen!

  Nu nog beslissen of ik iemand meeneem, of dat ik er lekker twee zelf opsmikkel… 😉

 210. Geweldig, wat een topwinactie!
  Heel moeilijk om een keuze te maken, het zijn allemaal super producten :). Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

  Maar als ik écht moet kiezen, denk ik meteen aan de brookies, liefde voor chocola, brownies en koekjes.

 211. Wauw. Ik kan niet kiezen! Ik vind de cupcakevormpjes met sprinkles zo cute! Maar een waardebon voor gratis dough kan ik ook echt niet weerstaan. Maar als ik moest kiezen, kies ik denk ik het boek Oh My Pie! Kei leuk!

 212. Wauw wat een mooie goodiebag! Kan ik deze niet gewoon kopen/bestellen geheel? Ik moet altijd uren reizen om bij foodevents etc aanwezig te kunnen zijn. Toch maar eens vakantie nemen en een dag(en) inplannen om alle hotspots te bezoeken. Als je in een klein dorpje woont ver weg van alle steden dan mis je toch het een en ander. Deze producten lijken me allemaal geweldig. Kaas kun je me voor wakker maken! Die mango azijn lijkt me heerlijk verfrissend misschien dat ik weer eens salades ga eten, was er een beetje op uitgekeken. Die mayo lijkt me heerlijk op een broodje kip of carpaccio, die wasabimayo van jean barton is ook zoooo lekker! Oh my pie volg ik ook, superhandige recepten want ik probeer zoveel mogelijk volkorenproducten te eten om wat af te vallen voor mn bruiloft. Ik ben fan van dr oetker, de biscuitmix gebruik ik altijd voor mn taarten. Iedereen vraagt zich dan af hoe ik die cake zo heerlijk luchtig krijg! Heb al heel wat merken uitgetest. Die broekiesmix lijkt me wel wat! Heb zelf wel eens een recept op internet opgezocht maar dit was mislukt😕 Als hobbybakster kun je nooit genoeg sprinkles en bakingcups in huis hebben! Zo kan ik nog wel even doorgaan haha. Kortom het lijkt me superleuk om al deze producten uit te testen! Als jullie willen geef ik er dan graag een revieuw over! Heel veel succes met deze leuke winactie! Groetjes Marushka

 213. Wat een gaaf pakket! Wij willen wat meer met kruiden gaan werken en minder pakjes gebruiken dus ik ben erg benieuwd naar de kruiden van green gypsy. Daarnaast hebben we binnenkort een unicornkinderfeestje dus de sprinkels komen ook erg van pas. 😉 Ik ga duimen!

 214. Wauw! Hier kan je toch niet NIET aan meedoen. Ik kan ook niet één product maar kiezen waar ik nieuwsgierig naar ben. Mijn ogen sprankelen bij het woord truffelmayonaise, het idee om goede opbergboxen van Mepal te mogen proberen, koken uit het nieuwe receptenboek van Marike Bol, koken met de spices van GreenGypsySpices en het idee van mangoazijn. Ik kan wel doorgaan. Ik hoop dat ik één van de gelukkige mag zijn. In ieder geval een geweldige goodiebag!

 215. Jeetje hoe kan je nou kiezen uit zoveel onwijs toffe producten! Het allerleukste is het boek van ow my pie zeker met een lactose intolerantie en het allerlekkerste zijn de fantastische kruiden van greengypsyspices of toch de granola… LASTIG! Hoe dan ook de goodiebag is meer dan welkom en nu al zin om met al de toffe producten aan de slag te gaan!!!!

 216. Jaaa! Wat super leuk! Ik wil graag winnen! Na je review ben ik heel erg benieuwd naar de brookie bakmix van Dr Oetker; die wil ik graag maken voor mijn verjaarspartijtje 😉

 217. Oh wat zou het supergaaf zijn om deze goodiebag te winnen! Alles is leuk maar ben erg benieuwd naar de brookies. Ze zijn continu uitverkocht in de supermarkt maar zou ze erg graag willen proberen. Maar zoals ik al zei alles is leuk! 🙂

 218. Hoi Eefje, ik scrollde door de blog en mijn aandacht bleef het meest hangen bij… de truffelmayo!! Elke keer als ik dit voorbij zie komen denk ik: ja dit moet ik kopen! Vervolgens denk ik er nooit aan als ik in de AH loop.

  De rest van de goodiebag is ook 😍

  Groetjes,
  Maaike

 219. Ik ben het meest benieuwd naar de kaas! Ik hou ontzettend van boerenkaas, en deze lijkt me heel bijzonder! En combinatie met mango azijn zou ik wel willen proberen 😋

 220. Voor de zekerheid doen we het gewoon nog eens, want weet niet of het is gelukt! Ben het meest benieuwd naar de kruiden van greengypsyspices. Nadat ik -40 kg ben afgevallen weet ik weer hoe leuk koken is en met kruiden maak je eten echt heerlijk! Ik ben zo benieuwd!!

 221. Waaah alles is zo tof! Maar als ik dan moet kiezen, dan kies ik de sprinkels om mijn komende baksels/ijsjes/havermout te versieren (en dan stiekem ook de Mepal opbergboxen erbij om alle potjes netjes op te bergen)!

 222. Het Oh My Pie boek! M’n nichtje blijkt een tarwe allergie te hebben (dus geen gluten). Voor mensen die dar niet mee bekend zijn is koken en bakken ingewikkeld en dit boek zou goed kunnen helpen!

 223. Wat een toffe goodiebag, een van mijn favorieten is het boek van oh.my.pie, krijg nu al zin om te bakken. Binnenkort vier ik met mijn dochter en zoon onze verjaardagen, we worden samen 111 🎉🎂😍🙋, Eefje nogmaals bedankt voor de goede tips die je mij gaf voor het dagje Leiden🤗

 224. De tuffelmayo! 😍
  Als ik mijn collega mag geloven is dat de lekkerste die er is!
  Zo moeilijk kiezen met al die geweldige producten! 🤗

 225. Wat een gave actie!! Ik kijk zeker uit naar de TRUFFELMAYONAISE. Alles smaakt beter met die mayo, maar helaas ook naar meer hahhaa !! En de bonbons gaan er ook wel in 😉

 226. Ooohhh het boek van oh.my.pie zou ik super graag willen, ik mag zelf sinds kort geen tarwe meer, wat best lastig is vind ik. En we wonen sinds 2 dagen in ons nieuwe huis, na een half jaar verbouwen… En in de keuken staat een gigantisch fornuis met 4 ovens! Deze staat er omdat ik bakken en koken super leuk vind, dus ik zou zowiezo heel blij worden van alles in jullie mooie samengestelde pakket!

 227. Haha oh my, waar ik het meeste naar uitkijk? hele lastige… maar dan ga ik denk ik toch voor die italiaanse boerse kaas. Want kaas = leven en ik functioneer niet 100% zonder kaas. Ohja en dan die truffelmayo, en al die andere lekkere dingen, my oh my. En dan tot slot… die Victorinox mesjes!!! Want.. al het goeds komt uit natuurlijk uit Zwitserland.. (ja ik kom zelf ook uit Zwitserland)

 228. wat een fantastisch mooie verzameling aan spulletjes en productjes! Ge-wel-dig!! Van zoiets te zien krijg ik al van die ogen alsof ik in een speelgoedwinkel sta (of de supermarkt :p). Allemaal van die mooi dingetjes dat je haast niet kan kiezen. het ziet er zo mooi uit! het liefst van al zou ik al iets willen bedenken waar ik verschillende dingen uit dat zakje mee kan gebruiken! wat mij het meest aanspreekt zijn al die prachtige kruiden! kan je zo veel mee doen! kan het me al voorstellen als ik er mee kook ik elke keer hier terug aan zou denken xx

 229. Wat een leuke winactie! Alles in deze goodiebag is leuk, maar ik kijk het meest uit naar de kruiden van greengypsy, om iets lekkers van te maken!

 230. Ik was er super graag bij geweest maar ben momenteel op vakantie in Turkije. Ik kijk het meest uit naar het boek Oh my pie! Omdat ik gek ben op zoetigheden en bakken een leuke en gezellige bezigheid vindt.

 231. Wauw wat Gaaf!!!
  Echt een tas vol met allemaal favorieten! Ik kan niet wachten om deze winter weer lekker de keuken in te duiken om allemaal lekkere baksel te maken. Het boek van Marike, oh.my.pie zou fantastisch zijn om te helpen!

 232. Wat een fantastische goodiebag. Alles zou ik willen hebben maar met name de mango azijn van Kazaak ben ik erg benieuwd naar!

 233. Mijn grote liefde is bakken. Er bestaat in mijn ogen niets rustgevender dan dat! En het is heel lekker natuurlijk.. Maar ik ben ook groot fan van snoepen van het rauwe deeg, waar ik nog wel eens enorm buikpijn van kan krijgen. Dus hoe lekker zou het zijn als ik gezellig samen met een vriendin een keer van dat deeg bij Bakers dough zou kunnen snoepen zònder buikpijn? 🙂

 234. Wauw!!! Wat veel producten! Bakers dough is favoriet! Maar het kookboek, de chocolade, oppo ijs, bakmixen, kruiden, de koffie en al het andere (😉) is ook zeker leuk! Wat een feestje!

 235. Wat een prachtige goodiebag, zo goed gevuld!!! Hele toffe producten allemaal! Hou erg van koffie en sowieso van zusss!:) maar ben vooral heeel benieuwd naar de nieuwe bakmixen, bijna jarig dus het zou heel tof zijn om ze hiervoor te kunnen gebruiken zodat familie en vrienden mee kunnen proeven! Ook heeel benieuwd naar het Oppo ijs!! 🙂 echt een super leuke winactie!!

 236. En dan moet ik nog kiezen ook! Moeilijk hoor. Ik vind alleen al het Eefs Food tasje erg gaaf. Iets met een tassenverslaving geloof ik. Maar nieuwe kruidenmengsels zijn natuurlijk ook erg leuk. Daar vind ik vast een plekje voor in mijn al iets te volle kruidenrek. De azijn lijkt mij heel bijzonder, en ik kan dan ook niet wachten om daar iets leuks mee te proberen. En die kleurrijke Victorinox mesjes! Jah, wie kan die nou weerstaan. Lang verhaal… maar ik kan dus gewoon niet kiezen 😉

 237. Sinds kort probeer ik gezonder te leven waardoor ik elke morgen muesli met yoghurt probeer te eten. De OOT granola is dan ook het product waar ik het meeste naar uitkijk 😉!

 238. Wat een gave goodiebag, nou ja de inhoud dan voornamelijk.. Waar ik het meest benieuwd naar ben is de kruiden van Green Gypsy, maar ook naar Bakers Dough.. Daar heb je al een aantal keer foto’s van geplaatst en dat ziet er dan zoooo lekker uit.. 😋
  Maar eigenlijk klinkt alles mooi, lekker en handig!

 239. Lastig om uit alle mooie en lekkere producten een keuze te maken, maar ik ga dan toch voor de tegoedbon van Baker’s Dough.
  Ik wil er al een tijd naar toe, maar ben niet vaak in Rotterdam. 🙈
  Dit zou een extra motivatie zijn om snel een dagje Rotterdam te gaan plannen! 😊

 240. Oehh dat is ff een top pakket! Hier doe ik graag aan mee! Ik ben dol op bakken dus eigenlijk alles komt wel van pas! Ik bak graag de recepten van je site.
  Het heerlijke pakket van Kaazaak is mijn favoriet in het lijstje!
  En voor Mn schoonzusje (met een kindje met glutenallergie) zou het nieuwe boek van Oh My Pie goed van pas komen!
  Ik duim heel hard! En voor de overige mensen toi toi toi!

 241. Hoiii Eef,

  Wat zou ik graag dit goodieeeebag willen winnen😍😍

  Ten eerste de baksels och heerlijk! En dan natuurlijk de bonbons van Leonidas zijn om te watertanden!

  Tevens zou ik ook graag het 2e boek willen van Marike .. aangezien haar eerste boek ook vaak gebruikt wordt hier. Zou ik dolgraag de 2e boek aan mijn collectie willen toevoegen.

  En omdat mijn nieuwe keuken komt eind oktober (na 3 maanden verbouwen) zouden de koffiebonen ook goed van pas komen. Wilde al sowieso nieuwe uitproberen en dit is mijn kans. Las er namelijk al over bij Ashley poosje terug dus ben erg benieuwd en sta open voor een goed bakkie!

  Dus ik ga heeeeeeeul hard duimen!

  Liefs Food_withfayen on Instagram😘

 242. Wow, wat een geweldige actie!!!😍
  Alles lijkt me super, maar het meest benieuwd ben ik dan toch naar het boek van Oh my pie en de kruidenmix van Greengypsiespices!!🤗🤞🏻
  Gr. Annemarie

 243. Wat een leuke winactie en ook een superleuke goodiebag! Ik kijk vooral heel erg uit naar het boek van Oh.My.Pie: Zonder Tarwe! Bij mij thuis eet bijna iedereen zonder tarwe en het blijft altijd lastig om lekkere recepten te vinden. Binnenkort zijn er weer een paar verjaardagen, dus kan ik voor iedereen een lekkere verjaardagstaart maken!
  Ik heb pas voor het eerst truffelmayonaise geproefd en wat is dat lekker! Ik was er gelijk fan van! Het potje truffelmayonaise komt dus ook erg goed van pas! En van al die andere dingen zou ik ook erg blij worden!

 244. Wat een super gave goodiebag en wat een leuke foto’s/filmpje van jullie event! Waar ik het meest benieuwd naar ben ik toch wel de Green Gypsy spices, want dat is iets waar ik nog steeds heel benieuwd naar ben maar nog nooit gekocht heb. Maar eerlijk is eerlijk, al deze dingen zijn leuk, lekker en handig en zou je graag willen hebben.. 😉

 245. Wat een leuk event hadden jullie georganiseerd zeg, ben jaloers op de mensen die aanwezig waren! En te gekke goodiebag; omg wat een vraag, wat vind ik het leukst?! Keuzes zijn niet mijn sterkste punt, maar het nieuwe oh.my.pie! boek staat wel hoog op mijn verlanglijst! Ik hou heel erg van bakken en expirimenteren (duh, daarom volg ik je ook), maar mijn moeder eet geen tarwe en mijn zusje heeft gluten- en lactoseintolerantie dus dat vraagt om creative oplossingen wanneer er iets te vieren valt. Zoals bijvoorbeeld voor de 18e verjaardagstaart van mijn jongste zusje komend weekend (sprinkles to the max)! En vooruit, dan mag zij de bonbons wel hebben want die gaan bij mij toch alleen maar op de heupen zitten. Een mepal setje komt ook meteen goed van pas, wanneer er nieuwe ingrediënten (tijgernotenmeel? Say what?) in huis worden gehaald. En don’t even get me started on the Brookies, kaas (kaaaasss!<3), ijs (IJS!!), en oh bakers dough moet ik ook écht een keer naartoe. Pfoeh, volgens mij is het wel duidelijk. I love it all. Maar er zijn zo te zien nog heeeuuul veel anderen die er hetzelfde over denken, haha! Gekkenhuis dit. Nou groetjes!

 246. Wat een super gave goodiebag en wat een leuke foto’s/filmpje van jullie event! Het meest benieuwd ben ik toch wel naar de Green Gypsy spices, want dat is iets waar ik nog steeds heel benieuwd naar ben maar nog nooit zelf gekocht heb. Maar eerlijk is eerlijk, al deze dingen zijn leuk en lekker en handig..

 247. Ik heb eerlijk gezegd bij alle foto’s wel zitten ‘kwijlen’. Zo te lezen was het een meer dan geslaagd evenement. En natuurlijk ben ik naar alle elementen van de bag nieuwsgierig, maar het meeste nog naar het potje groene thee met cranberry, een smaak die ik nog helemaal niet ken.

 248. Woow wat een toffe goodiebag. Ik hou enorm van bakken en van alles uitproberen. Alles vind ik heel handig en leuk om te proberen uit de goodiebag, maar die bewaardoos van mepal komen heel goed van pas! Er sneuvelt helaas nog wel eens wat. Wooow die laatste foto! 😍

 249. Ha Eefje en Ashley,

  Lekker cliché, maar wat een super leuke winactie. Er zitten echt fantastische producten in. Voor mijzelf kijk ik erg uit naar de mango azijn (lijkt me super lekker), het boek van Oh My Pie en de kruiden van greengypsyspices. De koffiebonen zou ik cadeau geven aan mijn moeder, zij is koffieliefhebber en heeft een bonenmaler. Oh en die zou ik verpakken in dat leuke tasje van Eefsfood ;-).
  En nu maar duimen!!

 250. Onmogelijk om te kiezen…. 😉
  Maar oké, ik ga voor het boek! Ik denk dat mijn nieuwsgierigheid dan het meest wordt gerust gesteld…. 😍
  Super toffe goodiebag!!

 251. Woehoe wat ziet dat er allemaal goed en lekker uit! Ik hou van bakken dus het boek Oh My Pie lijkt me super! Ook de baxmixen van Dr. Oetker kijk ik naar uit om te proberen.
  Als ik dan ook nog eens wat gezonds wil maken, kan een van de lekkere kruiden wel gebruiken 😉

 252. Wat een topactie, met zoveel mooie product. Heel veel twijfels over het product waar ik het meeste naar uitkijk.

  Maar als ik écht moet kiezen, de brookies.. brownies, koekjes, chocola, heerlijk!

  Kan niet wachten om met de producten aan de slag te gaan en weer nieuwe dingen te proberen.

 253. Gaaf!!
  Ik kijk het meest uit naar de bakproducten en de bewaarbakjes. De bakproducten zodat ik mijn passie kan uitvoeren en de bewaarbakjes zodat ik mijn eten (voedingsschema) goed mee kan nemen naar mijn nieuwe werk.

  Let’s hope! 💪🏻

 254. Wat een gafe actie!! Mijn favo artikel is de Italiaanse kaas. Ben gek op kaas!! 🙂 Maar de andere artikelen zijn natuurlijk ook geweldig en heel lekker.

 255. Hee Eef,
  jullie winactie is echt geweldig!
  Omdat mijn vriendje over een paar weken jarig is en ik cupcakes wilde maken zouden de passende vormpjes ervoor perfect zijn (en voor mezelf dan de koffie… 😉 ).
  Groetjes!

 256. Wow wat een goodiebag! En dat is te zien aan de vele reacties. Hoe dan nog op te vallen…
  De kaas en bonbons spreken mij het meeste aan!
  Nu maar keihard duimen!
  Succes met kiezen 😉

 257. Wat een leuke actie!! 🙂 moeilijke keus hoor hihi maar dan ga ik toch voor het boek van Oh my pie 🙂 maar er zitten nog veel meer leuke dingen in hihi. 🙂

 258. Oh my!
  Wat een prachtig pakket! En wat stom dat ik jullie nu pas tegen kom!
  Ik kijk het meeste uit naar het bakboek van Marike, via haar Instagram ben ik dan ook bij deze geweldige actie gekomen. Tot nu toe heeft het mij iig al iets opgeleverd! Dat ik nu weet van jullie!

 259. Een super leuke actie!

  Mijn favoriet is natuurlijk het Eefsfood tasje!!!
  Al een hele tijd bekijk ik met veel plezier jou instagram en website etc.
  Altijd vol met inspiratie en heerlijk om alles te lezen, te bekijken en uit te proberen.

 260. Ooooh het klinkt allemaal heel lekker en leuk, kan bijna niet kiezen.
  Ik ga dan toch voor de lekker boerenkaas met Mango Azijn van de Kaazaak. Lijkt me ook heel lekker met de truffelmayonaise van Jean Baton.
  Ben ook fan van oh.my.pie zulke lekkere recepten.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan!

 261. Wat een geweldige winactie! Het was moeilijk om te kiezen want alle producten zijn leuk… Maar mijn favoriete product is toch de 2 bakmixen van Dr. Oetker. De brookies en de lemon meringue taart allebei heerlijk! 😊💕

 262. Super gaaf deze winactie!! Zelf ben ik erg benieuwd naar de greengypsy kruiden. Sinds 3 jaar ben ik chronisch ziek en moet ik zonder zout koken vanwege vele medicatie. Deze kruiden zullen bij het koken dus een uitkomst zijn. Zo zet je toch een super lekker gerecht op tafel!! Als verwennerij ben ik erg benieuwd naar de brookies. Als intentense lover voor chocolade chip cookies en voor de brownie van dr oetker moet ik deze natuurlijk proberen! Succes met de winnaar uitzoeken, het zijn nu al erg veel reacties Haha

 263. Ohh ik kijk uit naar de boerenkaas, maar ook naar de bonbons en de sprinkles.. Er is zoveel lekkers! Wat een heerlijk pakket ❤️

 264. Jullie foodevent moet bij de geluksmomenten van dit jaar horen! Leuk om via deze weg met ashleywillems kennis te maken. Meer keuze in recepten.

  Het Oh My Pie bakboek. Het lijkt mij geweldig om met deze spullen aan de slag te gaan.
  Happiness in een Eefsfood tas, uiteraard! Eef ik denk dat het tijd is voor een eigen kookboek!

  Liefs Jzmnchoo

 265. Bij dezen nog een keer! 🙂

  Leuke actie, wat een diversiteit aan producten.
  Ik ben heel benieuwd naar de mangoazijn! Als ik win zullen snel weer gerechtjes op m’n insta verschijnen. Groetjes, Lot

 266. Wauw! Gefeliciteerd met jullie event! Zo leuk dat we online ook een goodiebag kunnen winnen. Moeilijk kiezen uit al de lekkere en leuke items. Al zie ik zie ’t wel zitten om een taartje 🍰 te maken uit Marikes nieuwe boek, samen met een lekkere kop koffie voor m’n (home barista) liefje ☕🙂.

 267. Wow, heel erg veel om uit te kiezen! Maar mango azijn klinkt echt fantastisch! Dat is iets waar ik nog nooit van gehoord heb maar wat wel super lekker klinkt. Maar ook de bakproducten passen in mijn straatje, jammie! Ik heb laatst al jouw red velvet taart gemaakt, dus dit zou super leuk zijn om verder mee te experimenteren.

 268. Wauw! Wat een heerlijke en leuke goodiebag. Alles is aantrekkelijk maar als ik moet kiezen ga ik voor de Leonidas bonbons. Omdat ik deze niet zo snel voor mezelf zou kopen maar wel heerlijk vind!

 269. Eigenlijk ben ik heel benieuwd naar alle producten, maar als ik dan toch echt moet kiezen ben ik heel benieuwd naar de Italiaanse boerenkaas.. In hart en nieren ben ik een kaaslover😍.. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en sta graag in de keuken te bakken of te koken.

  Alles zou goed van pas komen..😋

  Groetjes,

  Rosalie

 270. Ohhh.. ik kan gewoon niet kiezen welk artikel ik het leukste vind.. lastige keus, maar als ik dan echt moet kiezen ga ik voor het boek van marieke en stiekem ook de kruiden… ik duim heel hard voor mezelf! Zo verliefd op die goodiebag!!

 271. Helaas lukte het gister niet dus vandaag nog een berichtje, ik hoop dat het allemaal gelukt is zonder te veel stress! Maar wat een heerlijke box 😍😍 ik zou echt niet kunnen kiezen maar mij top 3 is toch wel de bakers dough bon, truffelmayo en kookboek! Ontzettend toffe winactie en heel veel succes met het uitzoeken van een waardige winnaar! (Waarvan ik natuurlijk hoop dat ik het word) lekker bezig Eva! Keep on going girl ❤️

 272. Wat een ontzettend mooi gevulde goodiebag! Erg geinteresseerd ben ik in de Oot granola en de Oppo ijs bon. Weet nu een jaar dat ik fructose intolerant ben en het is nog zoeken naar lekkere alternatieven. Maar voor de rest van het gezin bak ik ook graag (wel met suiker 😉 dus ben erg nieuwsgierig naar de goodiebag!!!

 273. Aaah alles lijkt me heerlijk! Ik ben heel benieuwd naar de Italiaanse boeren kaas en ook de bakjes van mepal lijken me super handig. Never enough bakjes :)!

 274. Wat een fantastische actie! Bizar hoeveel producten jullie weggeven. Ik kijk het meeste uit naar de waardebon van Oppo (want dit ken ik nog niet?!) en m’n man kijkt het meeste uit naar de koffiebonen 😉

 275. Jeee hoe kan ik hier nou uit kiezen!? Als het dan toch echt moet…dan ben ik wel heel benieuwd naar de kruiden van greengypsy. Ik zie en lees er vaker wat over maar ben er nog onbekend mee. Ben benieuwd!!

 276. Deze goodiebag zou echt super leuk zijn voor mijn dochter. Ze houdt ontzettend van bakken en ze zou dat bakboek Oh my pie echt heel leuk vinden! en de rest vind ze ook zeker super leuk!

 277. Wat een fantastische goodiebag!!
  Het bakboek van oh my pie is wel een echte favo. Al moet ik zeggen dat alles wat er in zit één groot (bak)feest om te winnen is.

 278. Ik ben naar alle producten erg benieuwd, als hobbybakker!
  In het bijzonder naar de koffiebonen, omdat ik een enorme koffiefan ben! 💋😍

 279. Wauw! Een favoriet kiezen? Dat kan niet hoor uit deze goodie bag! Ik kan niet wachten om met al deze items aan de slag te gaan!

  Ik ga dan nu ook even duimen en afwachten of jullie mij deze mega toffe goodie bag gunnen! 🍀

 280. Lastigggggg… Maar van een linnentasje wordt ik ontzettend blij.. Daar viel als eerste mijn oog op.. De rest van de goodiebag is natuurlijk prachtig en weet ik ook wel raad mee… 😍

 281. Oh wauw! Moeilijk kiezen, maar dan ga ik toch voor het bakboek! Mijn vriend en ik hebben weinig tijd voor elkaar, dus als we dan samen zijn vinden we het mega leuk om lekker te koken/bakken. Dat moet wel goed komen met deze goodiebag 😊 xxx

 282. Oooh, wat een leuke, verassende goodiebag.
  Het meest kijk ik uit naar het boek van oh my pie.
  Heerlijk in de keuken kokkerellen, uitproberen, proeven en delen met familie en vrienden. 😍

 283. Ik kijk heel erg uit naar de opbergdozen! Ik ben net gaan samenwonen na 7 jaar single zijn en ik moet echt even goed op gaan ruimen zodat allebei onze spulletjes overzichtelijk in de keuken staan en hij alles goed kan vinden 😁

 284. Ik word zo ontzettend blij van het “oh my pie” bakboek!! Bakken is mijn lust en mijn leven. Verder ben ik heel nieuwsgierig naar alle (voor mij)
  onbekende smaken en producten. Gewoon een feestje om te mogen ruiken, voelen, proeven en uitproberen 😍

 285. Ja hoor… heb ik nou gewoon gemist die uitnodiging voor je foodevent? 😭😭😭
  Ik had er heel graag bij geweest dus ik hoop dat je t nogmaals gaat organiseren.
  Wat een geluk dat je nog 2 goodiebags over hebt… Ik ben t meest benieuwd naar o.my.pie… die ken ik (nog) niet en zou ik heel graag willen toevoegen aan mijn kook/bakboeken (sssttt niet doorvertellen aan mijn man😉)

 286. Waaauw ! Wat een super fijne goodiebag. Het lijkt mij allemaal zo leuk, wat het kiezen natuurlijk moeilijk maakt… Het leukste is misschien nog een waardebon voor een tweede gratis dough bij Baker’s Dough in Rotterdam. Dan hebben wij opnieuw een excuus om het wondermooie Rotterdam te bezoeken. 🙂
  Ik duim alvast !

 287. Wat leuk zeg! Ik kijk het meeste uit naar het boek en het Eefs food tasje! Ik had namelijk een soortgelijk tasje, waar een baksel tijdens het vervoeren het hele tasje verpest heeft, doordat het uit een bakje gevallen was.. Die zou dus zeker van pas komen, en dan uiteraard ook nog de opbergboxjes om het niet weer te laten gebeuren!

 288. Hoi hoi, ik probeer het gewoon nog een keer ..wat een leuke actie, helemaal top voor de foodies die wij allemaal zijn!
  Mijn oog viel gelijk op het bakboek, je kunt er niet genoeg van hebben! Leuk om met m’n dochters samen te bakken, een hobby die wij met z’n 3-en delen. En mijn dochter spaart linnen tasjes, apart toch?
  Heel veel succes met deze actie, leuk hoor!

 289. Eerlijk gezegd vind ik alle producten uit de goodybag wel iets om naar uit te kijken, maar vooral het Oh my pie boek! Ik ben altijd op internet speurende naar vega, gluten en lactosevrije taartrecepten. Ons dochtertje houd ook erg van zoete lekkernij! Ons maak je hiermee erg blij ;-)!

 290. Wauw!!! Er zit onwijs zoveel leuks en lekkers in dit pakket waar ik naar uit zou kijken.. wat zou dan mn favoriet zijn?!🤔🤔 de kaas, het geweldige boek, de kruiden, de bakspulletjes…Ik vind het gewoon allemaal GEWELDIG!!😍😋😍😋😍😋

 291. Oh wat leuk! Ben erg benieuwd naar de nieuwe bakmixen van Dr. Oetker en het bakboek vvan Oh my pie! Ik zie altijd recepten van haar en die zien er zo lekker uit, wil ook wel iets uit het boek testen!

 292. Jaaa superleuke actie! 😁 alles is lekker en handig!😍 favoriete product is denk k wel de koffie 🙈 nooit genoeg koffie met die slapeloze nachten 👶🏼👧🏼

 293. Yes please!! Favoriet hier is toch wel de truffelmayonaise van Jean Baton, maar juist alle leuke dingen van lokale winkeltjes zou ik veel leuker vinden om te proberen. Ik bedoel: mango azijn?!?! Dat vraagt om meer salades (kan ik ook wel gebruiken, dus die brookies zijn weer gevaarlijk). Zelf woon ik in Nijmegen, dus niet echt in de buurt waardoor ik normaal die producten nooit zou kunnen proberen.

 294. Wat een leuke actie zeg! Ik zou enorm uitkijken naar producten van de leukste taartenshop. Mijn broertje en ik zijn sinds kort aangestoken door het taarten bakken virus en dit zou een welkome uitbreiding zijn! Voor zowel mijn broertje als voor mij 😄

 295. Ohhh eigenlijk alles is geweldig wat er in de goodiebag zit😍. Dr oetker zou ik heel graag uitproberen. Ik ben vorig jaar begonnen met kindertaarten bakken. Zo leuk!! Ik ga flink duimen voor die mooie pakket!!

 296. Yessaaaah!! Vond het al zo jammer dat ik er niet bij kon zijn :-(.. niet alleen vanwege de goed gevulde toffe goodybag haha maar had het enorm leuk gevonden, een gezellige – smaakvolle middag in de buurt!
  Ik ben erg benieuwd naar de green gypsie kruiden mix’en! Heb er al vele over gehoord – gelezen en gezien, maar nog nooit geproefd!
  Daarnaast; de brookies! Ik moest gelijk aan MC Australië denken, daar zijn die geloof ik zo een 3 jaar geleden geïntroduceerd haha.

 297. Ooooh nee nu moet ik ook nog kiezen! Ik vind het echt een super gave goedgevulde goodiebag! Maar als k echt moet kiezen, dan ga ik voor het bakboek van oh.my.pie en de kruiden van greengipsy! K denk ook n goede combi, want volgens mij staan er i haar boek ook baksels waar ze deze kruiden bij gebruikt! Nu heel hard duimen🍀🍀

 298. Oh wat leuk! Ik kijk het meest uit naar het ijs van Oppo, onbeperkt schranzen lijkt me heerlijk!! IJs gaat er altijd goed in, maar nog geen 300 calorieën voor een hele bak, MYYY LORD! 😍 ennuuuuh bakersdough ook, it’s all about balance toch? We hebben het er nu al maanden over op kantoor, het moet er nu toch echt eens van komen!

 299. Wauw super gaaf pakket!😍
  Het boek van Oh My Pie! is hetgene uit het pakket waar ik het meest naar uitkijk. Kan ik voor de verjaardag van mijn zusje allemaal lekkere glutenvrije taarten maken voor de hele familie❤❤

 300. Ik zou graag de waardebon voor een tub Oppo ijs willen. Nu is het nog een beetje weer voor ijs. Alhoewel je mij in de winter ook wakker kunt maken voor ijs😁

 301. Dit is echt by far de geweldigste goodiebag die er bestaat! Ik kijk het meest uit naar het boek van Marike van Oh my pie, omdat ik onwijs van bakken hou en ik verschillende intoleranties heb. Met de rest van de producten kan ik ook lekker bakken voor vrienden en familie, een andere grote hobby van mij.

 302. Wat een gaaf pakket!
  Op het bakken zonder tarwe boek, dan kan ik dat aan n vriendinnetje geven die gluten arm moet eten. Ze vind t lastig maar doet goed dr best, en zo kan ze haar liefde voor taartjes toch laten voortbestaan

 303. Ooh waf gaaf!! Ik heb megaaaaveel zin in chocola nu dus ik kijk het meeste uit naar de bonbons ..zo maar eens kijken wat er hier nog in de kast ligt haha

 304. Het oppo ijs SOWIESO
  Als ik dat eet na me training en voel ik me nooit schuldig, het is super lekker, vooral met wat pindakaas erover (kers op de taart of eigenlijk pinda) en er zit nog best veel eiwit in.
  Daarnaast vind ik schoudertassen altijd auper handig als ik niet veel mee hoeft te nemen naar me colleges 😁 en kan ik er nooit genoeg hebben, want ik gebruik ze veel.

 305. Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee. De mesjes lijken me echt top, daar kan ik er niet genoeg van hebben. Meestal zitten ze in de vaatwasser als ik er eentje nodig heb.

 306. In een vorig leven ben ik waarschijnlijk een truffelvarken geweest!!! I LOVE TRUFFEL💕.. daarom ben ik erg benieuwd maar de truffelmayo!!!! En natuurlijk naar de andere producten💪🏼..

 307. Zoals ik op Ashley haar blog ook al schreef, kijk ik het meest uit naar het boek oh my pie. Niet omdat ik zelf glutenintolerant ben, maar omdat mijn zusje dat is. En nu bak ik regelmatig, alleen kan mijn zusje daar nooit van meegenieten omdat ik niet glutenvrij bak. Dus wellicht kan dat hierna wel!! 🙂

 308. Wat een super gave actie! Ik zou heeeel graag een goodiebag willen winnen. Ik ben al heel lang nieuwsgierig naar de kruiden van Green gypsy spices. Verder ben ik ook dol op het ijs van Oppo.

 309. My oh my (pie), Volgens mij zie ik sterretjes! 🤩🤩 Wat een super duper geweldige goodie bag is dit zeg! Alle producten zijn meer dan geweldig, maar waar ik het meest nieuwsgierig ben is het boek van mijn favoriete bakster, waar ik al geruime tijd FAN van ben, namelijk het boek van Marike! Wat lijkt het mij gaaf om aan de hand van haar boek recepten te maken & ook om gebruik te maken van alle andere producten en artikelen uit de goodie bag. Jeetje, vanaf vandaag kan ik sowieso nergens anders meer aan denken dan aan het gevoel wat ik krijg als ik een mailtje van jullie mag ontvangen! 🙊😳🙈.

  Ik begin meteen met duimen! Liefs

 310. Wat een tof event, volgende keer wil ik daar zeker bij zijn!! & die goodiebag 😱. Ik ben het meest benieuwd naar het boek O my pie! Kan ik mensen nog meer versteld laten staan van die heerlijke taarten! Super gaaf!!

 311. Waauuuuwww wat een toffe winactie Eef, jammer dat ik het event gemist heb. Heel tof en die goodiebag, WoW wat is die goed gevuld:-) ENTHOUSIAST! Mijn favo product is de mango azijn, lijkt me heerlijk! En het boek Oh my pie, zodat ik lekkere taartjes kan bakken:-)! Liefs Kim

 312. Oh my EEF! Wauwie wat een grandioos gaaf en lekker pakket, kwijl… Ik ben niet de enige zie ik aan de vele reacties hierboven, maar wie niet waagt…
  Ben ontzettend benieuwd naar de OOT granola, ziet er heerlijk uit op hun site. Maar tja..Oh my pie is ook een favoriete blog van me en ik ben heeeeeeeeeeeel nieuwsgierig naar haar nieuwe boek! Fingers crossed!

 313. Wat een super toffe winactie! Ik ben benieuwd naar meerdere dingen… Zelf heb ik een super fijn vleesmes van Victorinox, dus ik ben ook wel heel benieuwd naar deze mesjes! En de kruiden van zou ik ook wel heel graag een keer willen proberen. Al een paar keer op het punt gestaan deze te kopen, maar nooit gedaan. Al met al, zou ik de hele box met liefde uitproberen.

 314. Wat een lekkere producten!! Ik ben benieuwd naar alles! Vooral naar de thee, maar binnenkort heb ik vakantie en wil dan weer graag gaan bakken en koken en daar zitten ook hele mooie dingen voor in het pakket!!

 315. Wat een supergave actie!! Mijn favo product is de mepal doos, dan kan ik alle lekkere baksels en dingen meenemen om uit te delen en nog langer genieten van de producten doordat ze langer vers blijven😋🤗

 316. Ik ben erg benieuwd naar de confiture(jam) en kruidenmix uit valk versmarkt. Ik doe het voor het feestelijke pakket en zal een gok wagen. Ik sta al klaar om te bakken en te reviewen kom maar op!

 317. Wauw, wat een te gekke winactie! 💫 zo veel gave producten, dat is moeilijk kiezen.. stiekem ben ik onwijs benieuwd naar het nieuwe boek van oh my pie 🤩 dan komen al die lekkere spullen vanzelf van pas! 🙆‍♀️

 318. De kaas van Kaazaak! Als kaaslover kan ik niet anders dan voor de kaas kiezen. Alhoewel er zoveel leuks in de goodiebag zit. Tweede keuze zouden beide kruidenmixen zijn. Een foodie kan nooit genoeg kruiden hebben! Of gaan we voor Oh my Pie? Om van mijn bakfobie af te komen 😉

 319. Wat een geweldige tas met bijzondere producten! Ik zou echt uitkijken naar het boek ‘bakken zonder tarwe’. Ik moet sinds deze week glutenvrij eten en die zou me ontzettend helpen! Producten met de gluten maak ik de familie vast weer blij mee! 😊

 320. Ik kijk toch stekem het meest uit naar de bakmix Lemon meringue pie! Don’t get me wrong, ben n echte foodie! Mijn keuken puilt uit van de kookboeken, homemade kruidenmixen en heerlijke olieeen en azijntjes… Maar als hobby bakker met als favoriet toch altyd weer mijn homebaked friszure lemon meringe pie met mega veel meringue natuurlijk! Ben ik gewoon nieuwschierig of n lemon meringue uit een pakkie ook lekker kan zijn 🤔

 321. Binnenkort organiseer ik voor m’n vriendinnen een high tea thuis (ik ben namelijk 30 jaar geworden en dat vraagt om een feestje). Dit pakket zou dus heel goed van pas komen. Met de recepten uit het kookboek van ‘oh my pie’ zou ik nogal indruk maken op m’n besties :-).

 322. De brookies omdat ik die heeeeeel graag wil proberen! Maar eigenlijk stiekem ook de truffelmayonaise want daarvan krijg ik nooit genoeg 😻

 323. Eigenlijk de bakmixen want ik vind nog steeds dat bakmixen niet zo lekker zijn als zelf bakken. Maar wie weet kunnen deze me wel overtuigen?

 324. Hoi Eef,
  Na lang scrollen kan ik eindelijk mijn bericht schrijven😉
  Als ik al die reacties zie zakt de moed mij al in de schoenen.
  Toch ga ik het proberen.
  Ik ben reuze benieuwd naar de granola van Oot.

  Groetjes Katalin

 325. Gave actie, ben zeer benieuwd naar valks versactie kruidenmixen kook sinds een tijdje histamine vrij een behoorlijke uitdaging ,maar ook een lekkere en er kunnen altijd meer kruiden bij! Vingers crossed🍀🍀

 326. Wat een leuke actie! Toffe spulletjes in die goody bag. Moeilijk om er 1 favoriet uit te kiezen. Dus na wat wikken en wegen ga ik voor het Victorinox mesje. Heb zelf de steakmessen van dit merk en weet dus dat het kwaliteit is. Vlijmscherp en ook nog zo’n blitse kleur. Gaaaaf!

 327. Ik zou het tof vinden om de Brookies te maken met de kids, hier zijn ze namelijk ook nog niet te vinden! Maar alle andere producten zijn ook om te watertanden!

 328. Oh wat een geweldige goodiebag! 😄 Een van de mooiste die ik in tijden heb gezien. Persoonlijk zou ik erg uitkijken naar de artikelen van de Kaazaak om de hartige trek te stillen. Maar ook het boek eten zonder tarwe trekt mijn aandacht, daar ik zonder tarwe wil gaan leren eten om o.a. de ontstekingsreacties te minderen in het lichaam op bijv. gewrichten en de darmklachten. Ben benieuwd wat dit teweeg zou brengen. Al met al zou ik zowieso dolgraag kans willen maken op goodiebag want het is allemaal enig 🙂

 329. Ook ik zou geweldigblij zijn met een goodiebag! De producten er in spreken mij allemaal aan 😋 ik ben zelf een banketbakker in opleiding (20j) en ben verzot op nieuwe ideetjes en de producten in de zak 😊 heb zelf ook getwijfeld om het boek van oh my pie aan te schaffen, en heb de eerste editie er ook al van, dus daar zou ik ook enorm blij mee zijn 😍 op hoop van zegen, veel groetjes!

 330. Wauw wat een leuke goodiebag!! Zoveel leuks 😍. Ik zou graag de mangoazijn , lekkere kaas en de thee eens willen proberen. 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀

 331. Een nieuwe poging nu de site weer werk 😃
  Ik kijk er heel erg naar uit om het kookboek van Marike Bol te kunnen winnen! En mijn dochter naar de sprinkels. We bakken graag samen en zonder sprinkels is het feest natuurlijk niet compleet. 🤞🏻🍀

 332. ik doe heel graag mee! i love food. love to eat ♡.bakken koken alles ik hou ervan. dat is echt mijn afleiding, daar kan ik met heel mijn gedachten lekker mee bezig zijn! love it! zoveel nieuwe dingen te indekken! green gypsy Spices gebruik ik voor alles; maar mijn favoriet is de chai tea, knoflooksletten, finger likking pizza. of eingelijk gewoon alle kruiden 😍 dus dat is mooi meegenomen. alles in de goodie bag klinkt hemels 😍. het nieuwe oh my pie boek ligt hier al te shinen en heb er weer wat mooie baksel uit gemaakt. dus dat ga ik dan kado doen aan mijn collega, die zo veel moet opletten op wat ze wel en niet kan eten! en ik volg bakers dough al zo lang, dus dit zou een goede reden zijn om een keer die kant op te gaan! dus nu fingers crosser!

 333. Hoi Eef,
  Wauw! Wat een goodybag!
  Ik zou deze bag zeker gaan uitdelen. Zodat er nog meer mensen gelukkig van worden.
  Ik mag geen lactose, Rogge en ei, dus het oh my pie boek komt voor mij zeer goed uit. De dr oetker voor Mn vriend en zusje. De chocolaatjes voor Mn moeder. De koffiebonen voor Mn vriendinnetje. En de eefstas voor mij! Want oh wat vind ik die leuk!

 334. Wat een toffe actie zeg!! Ik kijk vooral uit naar producten van kaazaak! Kom uit een kaas familie en kan er zo van genieten!! Heerlijke boerenkaas te lekker gewoon 🙂 succes jullie !!

 335. Kaas kaas kaas! Ik ben gek op kaas en helemaal Italiaanse!! En mayooooooooooooo……….
  Kom maar dooooooooor! De rest lust ik ook wel hoor 😉

 336. Wat een geweldige inhoud! Alles lijkt me geweldig maar ik ontdekte jullie give away door Oh my pie en ben zó benieuwd naar het bakken zonder tarwe boek dat ik alleen dáárom al een dubbel gokje waag!!😊

 337. Waue wat wwn gave actie! Hoe kan ik nou kiezen naar welk product ik het meeste uitkijk, alle producten zien er super leuk/lekker uit!! Ik doe zeker mee. Vooral omdat ik dan nieuwe producten uit kan proberen, en ik houd van het uitproberen van nieuwe dingen! Nu alleen nog maar duimen.

 338. Hehe, moest even naar beneden scrollen. Zoveel reacties!

  Ik zou ontzettend graag de goodiebag cadeau winnen. Voor mijn gezondheid moet ik op wat ingredienten letten, oa gluten. Wat ik ontzettend moeilijk vind, dus ik kijk het meeste uit naar oh my pie. Een lekkere en handige tool!
  Ook vind ik het leuk om voor mijn visite altijd wat lekkers klaar te hebben staan, dus het zou echt geweldig zijn om de tas te winnen.. 😄

 339. Ohjaaaaaa het boek “Bakken zonder tarwe” van Oh my pie. Heerlijk om zondagen al bakkend door te brengen en vervolgens mijn man, familie, vriendinnen en collega’s lekker verwennen met mooie, gezonde baksels! Alleen het idee al maakt me blij!

 340. Wat een mooi pakket, dat hebben jullie goed geregeld zeg! De mango azijn lijkt me heel verrassend, om je salades net wat interessanter te maken bijvoorbeeld. Het nieuwe boek van Marike ben ik ook heel benieuwd naar. Leuk!

 341. Hallo madame het klinkt misschien gek aangezien ik veel kook maar die niruw e bakmixen van dr. oetker kijk ik het meest naar uit omdat ik het maar wat leuk vind om mijn vriend wat beter bekend te maken met koken en bakken en deze pakketten zijn vaak perfect met alle stappen beschreven. Niets leuker dan op een herfstige dag na een boswandeling lekker te bakken met zn twee en dan het op te snoepen met een kopje thee. Het zijn soms de kleine dingen die het hem doen zeker nu ik wat struggles weer heb met mn darmen zijn deze kleine indoor dingen heel erg fijn!
  Werkze vandaag en hele veel liefs!

 342. Wat een super toffe actie! En heel veel leuke dingen! Volgens mij hebben jullie een fantastische dag gehad. Ik doe graag mee zodat ik straks in m’n verlof van alles kan uitproberen. Het boek van Oh my pie lijkt me fantastisch! Net als jouw tas en de Jean Baton mayonaise moet wel verrukkelijk zijn!

 343. Dit is pas een goodiebag! Wauw! Ik ga als eerste aan de slag met de leuke sprinkles, die gebruik ik voor de babyshower taart van mijn schoonzusje.. en ohhh die bon van de cookie dough, dat wil ik zoooo graag! Als ik hem zou winnen wordt dat direct, maar dan ook echt direct een ritje vanuit Zeeland naar Rotterdam! Succes met het lezen van alle reacties, het was behoorlijk naar beneden scrollen om zelf wat te plaatsen ;)!

 344. Ondanks de grote hoeveelheid reacties waag ik ook een gokje! Ik vind eigenlijk alle producten geweldig om te krijgen. Ik ben dol op tassen, die kun je nooit te veel hebben toch 😁
  Maar ik heb een heftige periode achter de rug dus ik zou gaan voor de thee en de bonbons voor een heerlijk chill avondje op de bank!
  De bakspullen komen goed uit voor m’n dochter die bijna twee wordt en dus genoeg te bakken valt.. oh en t boek staat op m’n verlanglijstje … Zo moeilijk kiezen!!

 345. Superleuk! En wat veeeel!
  Deze maand word ik 30 en zou ik alles wel kunnen gebruiken, maar het boek Oh My Pie staat toch wel op nummer 1😍

 346. Superleuk zeg! Voor ieder wat wils in de goodiebag. Zie dat er al enorm veel reacties geplaatst zijn maar toch waag ik een kansje want ja je weet maar nooit. Ben zelf erg benieuwd naar de koffie. En ook de kruiden en het boek en… #keuzestress

 347. Jeetje, wat doen hier ontzettend veel aan mee? Ondanks dat waag ik toch nog een kansje. Mijn favoriet uit al die mooie producten is het pakket van kaazaak. Ben echt dol op kaas maar Italiaanse kaas heb ik nog nooit eerder geproefd. De mango azijn heb ik zelf weleens uitgeprobeerd en is echt super lekker en als echte theeleut wil ik die cranberry thee ook weleens uitproberen. Nou, ik ga vast duimen en voor diegene die wint, Lucky you.. 😁

 348. Met deze goodiebag zou ik me wel goed vermaken! Hopelijk net zo lekker koken en bakken als jij. 😉
  Ik ben erg benieuwd naar de kruiden van Green Gypsy Spices!

 349. Waar ik het meeste naar uit kijk of het boek oh my pie. Ik volg haar ook via intagram dus ben heel benieuwd naar haar nieuwe boek

 350. Deze koffielover kijkt heel erg uit naar de koffie uiteraard en als echte chocoladeliefhebber ben ik ontzettend benieuwd naar de bonbons! Maar ook de mesjes en de kaas lijkt me erg handig en lekker! Kortom doe mij dat hele pakket maar, daar vermaak ik me wel mee.

 351. Als echt koffielover kijk ik heel erg uit naar de koffie natuurlijk! En als echte chocoladeliefhebber ben ik erg benieuwd naar de bonbons! Maar ik zou ook erg graag oh my pie als inspiratiebron willen hebben. Kortom doe mij het hele pakket maar, daar ben ik wel even zoet mee😍

 352. Wow wat een toffe winactie. Love it!! Alle producten spreken mij eigenlijk wel aan, het klinkt allemaal zo bijzonder en alles ziet er lekker uit! Ik hoor iedereen altijd over hoe lekker Jean Bâton Truffel Mayonaise is, naar dit product ben ik dus ook heel beniewd. Lekker bij een zak zoute patat!! (Denk ik;) ). En mijn alltime favorite snack/verwen moment is toch wel met een lekkere bak ijs op de bank zitten, dus ook met het ijs van Oppo maak je mij enorm blij!! Ik ga duimen 🙂 Groetjes, Sanne

 353. Oh my pie kookboek! Zo groot fan van haar.. Vooral omdat ik zelf niet tegen gluten kan.. Alleen voor dat kookboek doe ik al mee zo gaaf.. Kies mij hihi

 354. Oeh die mango azijn maakt me heel nieuwsgierig en ook de Eefsfood tas lijkt me superleuk om te hebben! Verder ziet de rest van het pakket er ook werkelijk waar geweldig uit!

 355. Wat een leuke winactie! Ik kijk het meest naar het bak boek oh my pie, daar ben ik wel even zoet mee tijdens mijn verlof. En voor daarna de koffie om de dagen erna door te komen. Wat ontzettend leuk dat jullie dit weggeven.

 356. Begin volgend jaar gaan mijn vriend en ik samenwonen, vandaar dat ik erg blij wordt van de Mepal voorraadboxen. Verder vind ik het heerlijk om gezellige middagen/avonden met vriendinnen door te brengen. Dus de andere producten komen zeker van pas waar iedereen van mag genieten! Heerlijk vooruitzicht zo met de winter op komst!

 357. Het moet een geslaagd event geweest zijn! Ben benieuwd naar de blog erover! 🙂
  En jeetje, wat een producten in die goodie bag! Geen een product die niet lekker of niet leuk is. Kiezen is niet te doen, maar als ik moet kiezen ga ik toch wel echt voor de koffiebonen van Jones Brothers. Ik ben een fijnproever qua koffie, dus een goede kop koffie kan ik zeker waarderen. Al helemaal met de Leonidas of verwen Brookies erbij!!!!!!! En natuurlijk moet ik ook het no life without Eefsfood tasje in huis hebben! Haha :P.

 358. Wat een geweldig pakket! Doet me denken aan het uitpakken van een kerstpakket wat altijd een feest is😃. Ben zelf wel heel benieuwd naar de kruiden van green gypsy die er bij zitten. Ben gek op kruiden, want daarmee kun je zo veel in de keuken 😊

 359. Wauw zoveel! Ik ben vooral heel benieuwd naar de mango-azijn. Ik vind mango erg lekker en deze azijn lijkt me heel fijn om over een salade met geitenkaas te doen. Fingers crossed dat ik dat mag uitproberen.

 360. Zo, dat is een flink pakket……!! Mijn favoriet? Jouw tasje natuurlijk 😉 Een aantal dingen die in deze goodiebag zitten, ken ik niet eens. Dus dat maakt het nog interessanter. En….ik ben de 11de jarig, dus een super leuk verjaardagskadootje 😀

 361. Poging 2 hihi!! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen en ben het meest benieuwd naar alle kruiden en de cupcake spulletjes maar eigenlijk is alles gewoon super vet!

 362. Wauw wat een mooi pakket en wat een hoop reacties 😱😁
  Natuurlijk wil ik ook graag dit grote pakket winnen. Het Oh My Pie boek trekt meteen mijn aandacht. Vlog haar blog al een tijdje. Altijd lekkere recepten en fijn om te zien hoe je sommige ingrediënten kan vervangen als je dat wil.

 363. Wat een ontzettende leuke actie zeg! En wat een goodiebag, wauw!! 😍

  Ik kijk het meest uit naar het Oh My Pie boek. Heb nu zwangerschapsverlof, dus lijkt me heerlijk en leuk om verschillende recepten uit te proberen. En dan heb ik gelijk wat lekkers bij de koffie als iemand hier gezellig op visite komt!

  Ben benieuwd!! Nu maar duimen! 🤗

 364. Wat een onwijs mooi goed gevulde goodiebag waarmee ik elk lid van mijn gezin blij mee kan maken! Maar het meest kijk ik uit naar het nieuwste boek Marike Pol, zonder tarwe. Met mijn pas vastgestelde glutenallergie ook wel coeliakie genoemd komt dit erg van pas. Zoeken naar een nieuwe levensstijl is best een uitdaging en dit kan mij er enorm bij helpen.
  Liefs Kimberley

 365. Ik ben er zo enthousiast over dat ik gewoon nog een keer reageer!! Iedere keer als ik lees wat er in zit word ik blijer en blijer. Dit is zo’n vette winactie. Ik ben echt super benieuwd wie jullie morgen gaan kiezen! Ontzettend moeilijk lijkt mij. Fijne avond!

 366. Een pakket waar ik heel mij gezin mee blij maak😍. In het bijzonder ben ik zelf enorm geïnteresseerd in het nieuwste boek van Marike, zonder tarwe. Vorig week heb ik de diagnose coeliakie gekregen en een beetje hulp in het aanleren van een nieuwe leefstijl is erg welkom. Liefs

 367. Super leuk!! Ik ben erg enthousiast over de inhoud en eerlijk gezegd lust ik alles
  en komt alles op mijn nieuwe studentenkamer (bakjes, servetten en kookboek) van pas.

  Fingers crossed! xx

 368. Misschien is dit al de 3e keer dat ik mee doe, maar ik twijfel omdat ik nog steeds foutmeldingen kreeg; om er zeker van te zijn toch mee te doen aan deze mega actie nogmaals:
  Ik ga voor het OH my pie! Boek, omdat ik dan eindelijk mijn collega’s en lieve vriendinnetje met suiker vrije diëten en/of glutenallergie ook van een lekker taartje kan voorzien op mijn of hun verjaardag. Of gewoon omdat het kan!

 369. Oh wat een ontzettend toffe winactie. Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe smaken van dr oetker. Dinsdag de 16e ben ik jarig en ik kan wel wat bak inspiratie gebruiken! Voor de rest lijkt de koffie mij overheerlijk! En de rest vd tas is ook geweldig!

 370. Whaaaa wat een leuke winactie! Zo veel leuke en lekkere goodies 😱 Maar als ik dan echt een keuze moet maken, ga ik voor mijn all time favourite: truffelmayo 😍🍀

 371. Oooh ik had deze actie helemaal gemist! Ben ik blij dat ik nog op tijd ben🙏🏻 Wat een fan-tas-tische actie! Als ‘Eef’ (standaard bijnaam) zie ik al een tijdje uit naar het linnen tasje😍 en het boek van Oh.my.pie, wauw! Eigenlijk een onmogelijke keus om een favoriet hier uit te kiezen…

 372. Om te beginnen n schitterende goodiebag voor elke foodie! Het meest zou ik uitkijken naar de producten van de KaaZaak. Heerlijke Italiaanse boerenkaas en verse groene thee met cranberry…. ik zie mezelf al helemaal zitten op een druilerige herfstdag met mijn boek, kopje thee en cracker met de kaas!

 373. Wauw wat veel reacties. En dan kom ik er nog boven op!:) Ik zou graag deze toffe goodybag willen winnen. Wauw wat veel leuke dingen wat ik nodig kan hebben bij het bakken. Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe boek van Marieke en en en natuurlijk die bakmix van de Brookies. Fingerscrossed. Lieve groetjes Pascale Aay

 374. Mag er ook als man meegedaan worden? 😏 Ik verras graag m’n vrouw hier mee. Dan maak ik mezelf blij met de koffie en de rest voor haar bak- en kookkunsten.

 375. Wat zijn er al veel reacties geplaatst, wauw. Onder het mom niet geschoten is altijd mis waag ik toch ook nog een poging op de valreep!
  De goodie bag ziet er echt super uit! Voor mij is het nieuwe kookboek van Ohmypie toch wel het leukste! Kook/bakboeken kan je nooit teveel hebben :).
  Je organiseert een hoop leuke dingen, wanneer een keer in de buurt van alkmaar?!
  Fingers crossed

 376. Dit pakket winnen is super gaaf maar eigenlijk wil ik hem dan heel graag geven aan een vriendin van mij die omzetten veel van bakken houd. En daarnaast heeft zij het verdiend om een iets te krijgen en oo helemaal voor haarzelf te houden !

 377. Hoi Eef,

  Ik volg je al een tijd op insta en word blij van jouw stories en foto’s! Ik doe mee aan de winactie omdat ik ontzettend benieuwd ben naar welke producten je allemaal hebt uitgekozen voor een ander. Niet één specifiek product dus, omdat ik op je insta altijd leuke/lekkere/mooie dingen voorbij zie komen. Ik ben benieuwd naar de hele inhoud (A).

 378. Wat een leuke goodiebag…😍 de sprinkels daar zou mijn dochter helemaal blij van worden..ze vindt het zo leuk om te bakken, samen staan we aardig wat uurtjes in de keuken..💖

 379. Wat een te gekke goodiebag! Zo leuk om nieuwe dingen te proberen op deze manier. Door de 3e kapotte auto dit jaar heb ik even geknipt in m’n boodschappen budget en dat is helemaal dikke prima maar dus wel extra leuk om zo lekker wat extra’s te hebben!! Ik ben erg benieuwd naar het boek. De cupcake vormpjes en versiering zijn leuk om met mn zoontje mee de keuken in te gaan en de kaas lijkt me ook heul lekker! Gelukje voor mij dat ik je reminder nog even op ig langs zag komen!

 380. Wauw!! Ik krijg hier een beetje keuzestress van! Wat hebben jullie een gaaf pakket samen gesteld! Good taste 🙂
  Maarruhm, nu kan ik wel even de koffie van @jonesbrotherscoffee gebruiken. Verse koffie om vanaf volgende week elke dag actief thuis aan de slag te gaan (met véééél lekkerdere koffie dan op m’n oude werk, lekker puh :p)

 381. Wat een feestje deze inhoud van de goodiebag! Lijkt mij leuk om deze te winnen en samen met mijn zoontje de baksels van Dr Oetker uit te proberen! En een leuke kookboek voor als ik weer is geen inspiratie hebt komt ook goed van pas 🙂

 382. Oh well hoe kun je hier nou uit kiezen? Maar als echte kaas liefhebber ben ik benieuwd naar de kaas van Kaazaak. Oh en naar de koffiebonen van Jones Brothers en een eefsfood tasje! Onmogelijk dus om te kiezen alle producten lijken mij heerlijk!

 383. HELP!? HOE KAN IK NOU KIEZEN! M’n keukenkastjes ordenen met Mepal, goede koffie zetten van de Jones Brothers (ik lees nog steeds Jonas Brothers), glitter sprinkles voor op cupcakes, eindelijk de Brookies maken want overal uitverkocht die dozen, een potje truffelsmayo hou me tegen, bonbons van Leonidas en nog veeeeel meer! Maar misschien kijk ik nog wel het meest uit naar ein-de-lijk een goed mesje om tomaten mee te snijden (forever ruzie daarmee). Love it, fingers crossed 🤞🏼💕✨

 384. Alweer een gave winactie! Super leuk pakket😍 Mocht ik winnen, dan kijk ik uit naar het boek Ohmypie. Maar eigenlijk ziet het hele pakket er hartstikke leuk uit 🙂

  Groetjes!

 385. Wat een geweldig pakket!!! Ik zou vooral uit kijken naar de doos met leonidas bonbons (yummm), voor mij zijn dat de lekkerste bonbons van de hele wereld, en ze doen me zo denken aan vroeger bij mijn oma thuis.

 386. Tjeemig, wat een lijst met reacties moest ik eerst langs! Gaaf!

  Oké, komt ie…
  Uiteraard wil ik heul graag de goodiebag winnen met de volgende producten in het speciaal:

  De bakmixen van Dr. Oetker (lees: Utker), omdat die er zo lekker uitzagen op jouw vlog.
  De Eefsfood tas om mee te shinen bij de waterpolo.
  De truffelmayo, omdat het zo lekker is met rosbief en parmezaanse kaas (=tip).
  Het boek van Marike, omdat zij de dochter van mijn collega is.

  Dus…

  Liefs, Josine

 387. Ai, waar moet ik beginnen… De potjes van greengypsy, het bakboek maar ook de bakspulletjes lijken me heel leuk om uit te proberen. Sinds kort wonen er in mijn knusse huisje namelijk twee kleine bonusmeisjes ❤️ En die vinden het ook vast en zeker leuk om mee te bakken! Ennuh, als koken (en daarna alles opeten) je hobby is, is alles leuk om te winnen. Dus fingers crossed!
  Liefs Jamie

 388. Ohh! Kan niet kiezen hoor! Als zwangere van een tweeling 🙈 heb ik natuurlijk ook dubbel de cravings dus kom maar door met dat ijs/ chocola/ mayo etc etc etc etc 😁

 389. Wauw wat een fantastische goodiebag! Ik kijk denk ik het meeste uit naar de Dr Oetker bakmixen, en de Baker’s Dough. Dat wil ik zo graag nog proberen!

 390. pfffffffff hahaha zover moeten doorscrollen, gaf het bijna op
  maar ik ben nieuwsgierig naar alles ik heb niet specifiek van de goodiebag waar ik erg nieuwsgierig naar ben, ik ben nml nieuwsgierig naar alles
  grappig trouwens dat je in leiden woont lol

 391. Wat een gave goodiebag, hoe kan ik nou kiezen uit 1 product?! Als echte bakliefhebber en mijn enorme verzamelingen aan bakboeken ga ik toch voor het bakboek van o my pie!
  Wat zullen mijn collega’s en vrienden blij worden met alle lekkere recepten die ik dan weer kan maken! Of met de bakmixen van Dr. oetker!! 🙂
  Fingers Crossed….
  Liefs Hilleen

 392. Sowieso de kruidenmixen! Ik geloof er heilig in dat goede kruidenmixen dé key zijn om een healthy maaltijd een succes te maken. Mijn vriend wordt vooral warm van de koffiebonen, omdat hij altijd graag nieuwe bonen uitprobeert. Met een van de lekkere taartjes(mixen) erbij dan? Sounds gooooood!

 393. Ik ben echt mega fan van de bakmixen van dr. Oetker dus daar kijk ik het meest naar uit! De rest van de goodiebag is heerlijk gevuld met nieuwe producten die ik graag zou willen proberen! En ik hou van koffie en kaas 😁

 394. Wauw wat een geweldige goodiebag!! Die wil ik heeeeeeel graag winnen :-). Het is moeilijk kiezen naar welk product ik het meest benieuwd ben maar als ik dan echt moet kiezen ga ik voor het nieuwe boek van ‘Oh my pie’. En nu heeeel hard duimen!

 395. Op de valreep doe ik toch nog graag mee. Het is bijna herfstvakantie en vanaf volgende week toch meer herfstweer dus tijd om heerlijk te bakken met mijn kids, dus cupcake vormpjes en decoratie zijn nu favoriet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *