• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Honing is ook suiker en van brood word je niet dik! #ilovecarbs

Eefje
8 reacties
5 juli 2018
Honing is ook suiker en van brood word je niet dik! #ilovecarbs

Er bestaat nogal wat verwarring over het wel of niet eten van koolhydraten. Iedereen kent tegenwoordig wel iemand die koolhydraatarm eet. En dat is niet gek! Er wordt toch wel veel beweerd dat het schrappen hiervan zorgt dat je veel sneller en makkelijker afvalt. Misschien is dit in het begin wel zo maar is dit op langere termijn wel gezond voor je lijf?

Nu kan ik uit eigen ervaring vertellen dat ik daar zonder verder onderzoek ook een tijdje in geloofd heb. Een jaar of 5,5 geleden ben ik ook mijn koolhydraten gaan schrappen voor een maand of 3. Mijn insteek was om af te vallen. Brood, pasta, fruit, aardappels en suiker liet ik voor wat ze waren. Het ging een tijd goed en best snel. Ik viel iets van 8 kilo af maar vervolgens bezweek ik weer aan mijn liefde voor brood, fruit etc. Hoe ga je weer ‘normaal’ eten na zo’n periode? Dat is het moeilijkst en dat bleek ook bij mij weer zo te zijn. Die 8 kilo kwam er dubbel en dwars weer aan.. 

#ilovecarbs plankje

Masterclass
Onlangs heb ik een masterclass koolhydraten gekregen van Professor Frans Kok. Ik weet zelf echt wel het één en ander over eten, koolhydraten en brood maar om het van iemand te horen die al meer dan 50 jaar in de voedingsmiddelen technologie zit is dat toch wel heel fijn en verduidelijkend! Ook ik word soms beinvloed door al de dingen die er maar over worden gezegd en begin dan soms toch weer te twijfelen over de waarheid. 

Spelen met brooddeeg

Koolhydraten
Koolhydraten leveren net als vetten en eiwitten energie aan je lichaam. Dit heb je nodig om op een leuke manier de dag door te komen. Koolhydraten kun je vinden in fruit, aardappels, groenten en zuivel maar ook in graanproducten zoals brood en pasta. Waar de koolhydraten uit groente zich weet te omringen door vezels en vitamine zijn producten met veel suiker daar vaak minder goed in. Hoeveel koolhydraten heb je nou eigelijk nodig? Dit is natuurlijk niet met 1 bepaald percentage uit te drukken. Dit hangt af van jou als persoon en of je veel sport, een actief leven hebt of heel weinig aan lichaamsbeweging doet. Als 40 tot 70% van je dagelijkse inname uit koolhydraten bestaat zit je goed.

Wat gebeurt er als je te weinig koolhydraten binnenkrijgt? Als je lichaam echt een tekort heeft aan koolhydraten moet het opzoek naar een andere oplossing. Je eigen spiereiwit wordt dan omgezet in glucose voor het goed werken van bijvoorbeeld je hersenen. Kortom: koolhydraten zijn erg belangrijk dus laat ze niet zomaar links liggen.

ilovecarbs filmpje – interview

Van brood eten word je dik toch?
Dan wil er ook nog weleens een taboe hangen rond het eten van brood. Want daar word je dik van toch? Onzin! Van teveel calorieën word je dik. Zo simpel is het! Brood past prima in een gezond voedingspatroon. Welke keuze van brood en de hoeveelheid ervan kan natuurlijk invloed hebben. Zo is het kiezen van het donkerst bruine brood niet zozeer de beste keus (puur gericht op de voedingswaarde). Volkorenbrood is de beste keus! In Nederland mag volkorenbrood ook alleen maar zo heten als het uitsluitend met volkoren graan gemaakt is. Vaak zit er op deze broden ook zo’n eetbaar rond wit ‘stickertje’ met 100% volkoren erop. In 100 gram volkorenbrood zit zo’n 6,7 tot 6,8 gram vezels. Dit is aanzienlijk meer dan bij wit brood waar de vezels rond de 2,5 gram per 100 gram liggen. Het gemiddelde bruine brood ligt tussen de 4 en 5,5 gram. Een goed maisbrood valt bijvoorbeeld ook in deze laatste categorie. Nog een fabel: speltbrood is niet gezonder dan tarwebrood. Spelt is een ander soort graan en dat is eigenlijk alles.

Pita's Baking Lab

Suiker
Nu we toch lekker bezig zijn gaan we het ook nog even hebben over suiker. Hier gaan ook zoveel broodje aap verhalen mee de ronde. Los van hoe lekker je iets vindt, suiker is suiker. Honing is suiker. Kokosbloesem suiker is suiker. Maple syryp is suiker. Het zoete van dadels is ook suiker. Het is natuurlijk persoonlijke voorkeur voor welke je kiest. Een mooie pot honing uit een natuurvoedingswinkels zal minder bewerkt zijn dan een pak kristalsuiker uit de supermarkt. Hierdoor zal je keuze misschien sneller vallen op die pot honing. Koop het niet met het idee dat het ‘minder erg’ is dan suiker. Dit is (helaas) niet zo en voor je lichaam is het precies hetzelfde. Kies vooral wat je lekker vindt en geniet daar vervolgens van. Een suiker vervanger als stevia kan ook oplossing bieden! Deze zoetstof wordt gewonnen uit een plantje en is daarom 100% natuurlijk. Het is dan ook een fabel dat je aankomt van zoetstoffen doordat je lichaam het herkent als suiker. Wat er niet is kan daar ook geen invloed op hebben.

Welke conclusies kun je trekken?

– Dat wanneer je veel sport of heel actief bent het echt niet verstandig is koolhydraatarm te eten.

– Dat het prima is om ze af en toe eens te laten staan maar het belangrijk is ze wel te eten. 

– Je kunt er absoluut een gezond eetpatroon op nahouden als je gewoon dagelijks brood eet. 

– Suiker is suiker. Ook in andere vormen dan alleen geraffineerde kristalsuiker.

– Volkorenbrood is wat voedingswaarde betreft het meest voedzame brood dat je kunt kiezen.

Dan wil ik graag nog even benadrukken dat deze masterclass en daarom deze blog is gebaseerd op wetenschappelijke basis. Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet moet doen en dit artikel is uitsluitend bedoeld om op bepaalde vlakken wat inzicht en kennis te geven waar wellicht twijfel over bestond bij jou. Carbs zijn belangrijk en lekker! Geniet er dus van. Volledige voedingsgroepen skippen uit je dieet wordt op langere termijn altijd lastig!

Aubergine lach baking lab

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met www.brood.net

Deze masterclass vond plaats bij Baking Lab in Amsterdam. Een ontzettend leuke locatie, zeker voor dit onderwerp. We kregen ook nog wat les over brood, mochten onze eigen pita’s kneden en bakken en werden vervolgens ook nog eens verwend met een heerlijke lunch. Dank voor de goede zorgen!

Baking lab Amsterdam

Weet jij bijvoorbeeld het verschil tussen meel en bloem? En wist je dat gluten onmisbaar zijn voor een mooi elastisch deeg? En daardoor ook grote invloed hebben op de structuur van brood?

Pita broodje kneden

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
8 reacties
  1. Cynthia

    5 juli 2018 11:25

    Wat een verduidelijkend, fijn artikel! Zeker de info over SUIKER is voor mij nieuw..
    Dank je wel voor de uitleg!

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 juli 2018 16:27

      Graag gedaan Cynthia! Precies waar het artikel voor is. Blij dat je er iets aan hebt gehad 🙂

      Beantwoord
  2. Truusje - De Sandwichformule

    5 juli 2018 21:50

    Leuk artikel! Houd van zulke content.

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 juli 2018 22:10

      Dankjewel! Leuk om te horen. Is ook mijn eerste artikel met zo’n soort insteek 😊

      Beantwoord
  3. Josina

    6 juli 2018 08:45

    Goed en informatief blog
    Wist t meeste al maar heerlijk leesbaar stuk
    Mag je vaker doen
    Ik ben er blij mee

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 juli 2018 09:20

      Fijn om te horen Josina, dankjewel!

      Beantwoord
  4. Eline

    11 juli 2018 20:32

    Frans! Haha wat leuk, ik heb ‘zijn’ studie gedaan (voeding en gezondheid in Wageningen) en hij maakte zich altijd al druk om van die onterechte hypes. Leuk om te zien dat ie daar nu ook op deze manier mee bezig is en goed dat jij er aandacht aan besteed!

    Beantwoord
    1. Eefje

      11 juli 2018 20:58

      Ahh dit vind ik ook super leuk Eline! Dank voor je reactie. En net als jij vind ik het tof dat er op deze manier aandacht aan wordt gegeven 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Bananen muffins met Oreo’s

volgend bericht

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

meest gelezen
32.211x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.819x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.128x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.449x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij
Blog Persoonlijk

Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij

4 min leestijd
1 juni 2017

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord