• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Honing is ook suiker en van brood word je niet dik! #ilovecarbs

Eefje
8 reacties
5 juli 2018
Honing is ook suiker en van brood word je niet dik! #ilovecarbs

Er bestaat nogal wat verwarring over het wel of niet eten van koolhydraten. Iedereen kent tegenwoordig wel iemand die koolhydraatarm eet. En dat is niet gek! Er wordt toch wel veel beweerd dat het schrappen hiervan zorgt dat je veel sneller en makkelijker afvalt. Misschien is dit in het begin wel zo maar is dit op langere termijn wel gezond voor je lijf?

Nu kan ik uit eigen ervaring vertellen dat ik daar zonder verder onderzoek ook een tijdje in geloofd heb. Een jaar of 5,5 geleden ben ik ook mijn koolhydraten gaan schrappen voor een maand of 3. Mijn insteek was om af te vallen. Brood, pasta, fruit, aardappels en suiker liet ik voor wat ze waren. Het ging een tijd goed en best snel. Ik viel iets van 8 kilo af maar vervolgens bezweek ik weer aan mijn liefde voor brood, fruit etc. Hoe ga je weer ‘normaal’ eten na zo’n periode? Dat is het moeilijkst en dat bleek ook bij mij weer zo te zijn. Die 8 kilo kwam er dubbel en dwars weer aan.. 

#ilovecarbs plankje

Masterclass
Onlangs heb ik een masterclass koolhydraten gekregen van Professor Frans Kok. Ik weet zelf echt wel het één en ander over eten, koolhydraten en brood maar om het van iemand te horen die al meer dan 50 jaar in de voedingsmiddelen technologie zit is dat toch wel heel fijn en verduidelijkend! Ook ik word soms beinvloed door al de dingen die er maar over worden gezegd en begin dan soms toch weer te twijfelen over de waarheid. 

Spelen met brooddeeg

Koolhydraten
Koolhydraten leveren net als vetten en eiwitten energie aan je lichaam. Dit heb je nodig om op een leuke manier de dag door te komen. Koolhydraten kun je vinden in fruit, aardappels, groenten en zuivel maar ook in graanproducten zoals brood en pasta. Waar de koolhydraten uit groente zich weet te omringen door vezels en vitamine zijn producten met veel suiker daar vaak minder goed in. Hoeveel koolhydraten heb je nou eigelijk nodig? Dit is natuurlijk niet met 1 bepaald percentage uit te drukken. Dit hangt af van jou als persoon en of je veel sport, een actief leven hebt of heel weinig aan lichaamsbeweging doet. Als 40 tot 70% van je dagelijkse inname uit koolhydraten bestaat zit je goed.

Wat gebeurt er als je te weinig koolhydraten binnenkrijgt? Als je lichaam echt een tekort heeft aan koolhydraten moet het opzoek naar een andere oplossing. Je eigen spiereiwit wordt dan omgezet in glucose voor het goed werken van bijvoorbeeld je hersenen. Kortom: koolhydraten zijn erg belangrijk dus laat ze niet zomaar links liggen.

ilovecarbs filmpje – interview

Van brood eten word je dik toch?
Dan wil er ook nog weleens een taboe hangen rond het eten van brood. Want daar word je dik van toch? Onzin! Van teveel calorieën word je dik. Zo simpel is het! Brood past prima in een gezond voedingspatroon. Welke keuze van brood en de hoeveelheid ervan kan natuurlijk invloed hebben. Zo is het kiezen van het donkerst bruine brood niet zozeer de beste keus (puur gericht op de voedingswaarde). Volkorenbrood is de beste keus! In Nederland mag volkorenbrood ook alleen maar zo heten als het uitsluitend met volkoren graan gemaakt is. Vaak zit er op deze broden ook zo’n eetbaar rond wit ‘stickertje’ met 100% volkoren erop. In 100 gram volkorenbrood zit zo’n 6,7 tot 6,8 gram vezels. Dit is aanzienlijk meer dan bij wit brood waar de vezels rond de 2,5 gram per 100 gram liggen. Het gemiddelde bruine brood ligt tussen de 4 en 5,5 gram. Een goed maisbrood valt bijvoorbeeld ook in deze laatste categorie. Nog een fabel: speltbrood is niet gezonder dan tarwebrood. Spelt is een ander soort graan en dat is eigenlijk alles.

Pita's Baking Lab

Suiker
Nu we toch lekker bezig zijn gaan we het ook nog even hebben over suiker. Hier gaan ook zoveel broodje aap verhalen mee de ronde. Los van hoe lekker je iets vindt, suiker is suiker. Honing is suiker. Kokosbloesem suiker is suiker. Maple syryp is suiker. Het zoete van dadels is ook suiker. Het is natuurlijk persoonlijke voorkeur voor welke je kiest. Een mooie pot honing uit een natuurvoedingswinkels zal minder bewerkt zijn dan een pak kristalsuiker uit de supermarkt. Hierdoor zal je keuze misschien sneller vallen op die pot honing. Koop het niet met het idee dat het ‘minder erg’ is dan suiker. Dit is (helaas) niet zo en voor je lichaam is het precies hetzelfde. Kies vooral wat je lekker vindt en geniet daar vervolgens van. Een suiker vervanger als stevia kan ook oplossing bieden! Deze zoetstof wordt gewonnen uit een plantje en is daarom 100% natuurlijk. Het is dan ook een fabel dat je aankomt van zoetstoffen doordat je lichaam het herkent als suiker. Wat er niet is kan daar ook geen invloed op hebben.

Welke conclusies kun je trekken?

– Dat wanneer je veel sport of heel actief bent het echt niet verstandig is koolhydraatarm te eten.

– Dat het prima is om ze af en toe eens te laten staan maar het belangrijk is ze wel te eten. 

– Je kunt er absoluut een gezond eetpatroon op nahouden als je gewoon dagelijks brood eet. 

– Suiker is suiker. Ook in andere vormen dan alleen geraffineerde kristalsuiker.

– Volkorenbrood is wat voedingswaarde betreft het meest voedzame brood dat je kunt kiezen.

Dan wil ik graag nog even benadrukken dat deze masterclass en daarom deze blog is gebaseerd op wetenschappelijke basis. Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet moet doen en dit artikel is uitsluitend bedoeld om op bepaalde vlakken wat inzicht en kennis te geven waar wellicht twijfel over bestond bij jou. Carbs zijn belangrijk en lekker! Geniet er dus van. Volledige voedingsgroepen skippen uit je dieet wordt op langere termijn altijd lastig!

Aubergine lach baking lab

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met www.brood.net

Deze masterclass vond plaats bij Baking Lab in Amsterdam. Een ontzettend leuke locatie, zeker voor dit onderwerp. We kregen ook nog wat les over brood, mochten onze eigen pita’s kneden en bakken en werden vervolgens ook nog eens verwend met een heerlijke lunch. Dank voor de goede zorgen!

Baking lab Amsterdam

Weet jij bijvoorbeeld het verschil tussen meel en bloem? En wist je dat gluten onmisbaar zijn voor een mooi elastisch deeg? En daardoor ook grote invloed hebben op de structuur van brood?

Pita broodje kneden

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
8 reacties
  1. Cynthia

    5 juli 2018 11:25

    Wat een verduidelijkend, fijn artikel! Zeker de info over SUIKER is voor mij nieuw..
    Dank je wel voor de uitleg!

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 juli 2018 16:27

      Graag gedaan Cynthia! Precies waar het artikel voor is. Blij dat je er iets aan hebt gehad 🙂

      Beantwoord
  2. Truusje - De Sandwichformule

    5 juli 2018 21:50

    Leuk artikel! Houd van zulke content.

    Beantwoord
    1. Eefje

      5 juli 2018 22:10

      Dankjewel! Leuk om te horen. Is ook mijn eerste artikel met zo’n soort insteek 😊

      Beantwoord
  3. Josina

    6 juli 2018 08:45

    Goed en informatief blog
    Wist t meeste al maar heerlijk leesbaar stuk
    Mag je vaker doen
    Ik ben er blij mee

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 juli 2018 09:20

      Fijn om te horen Josina, dankjewel!

      Beantwoord
  4. Eline

    11 juli 2018 20:32

    Frans! Haha wat leuk, ik heb ‘zijn’ studie gedaan (voeding en gezondheid in Wageningen) en hij maakte zich altijd al druk om van die onterechte hypes. Leuk om te zien dat ie daar nu ook op deze manier mee bezig is en goed dat jij er aandacht aan besteed!

    Beantwoord
    1. Eefje

      11 juli 2018 20:58

      Ahh dit vind ik ook super leuk Eline! Dank voor je reactie. En net als jij vind ik het tof dat er op deze manier aandacht aan wordt gegeven 🙂

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Bananen muffins met Oreo’s

volgend bericht

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.991x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.037x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.943x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij
Blog Persoonlijk

Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij

4 min leestijd
1 juni 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord