Blog

Food events en post van april ’18

Er is weer een maand voorbij! Tijd om jullie te laten zien welke pakketjes ik opgestuurd kreeg en waar ik heb mogen eten. Nieuwe koekjes, leuke pakketjes voor een campagne en de jaarlijkse Culi perslunch. Ik leg kort uit wat het is en wat ik ervan vond!

Granola koekjes van Verkade

Nieuwe koekjes van Verkade! Granola koekjes. Niet super zoet, wel heel krokant en verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. Appel-kaneel, cranberry en chocolade-amandel. Ik vond ze alledrie lekker! Als ik een favoriet moet kiezen ga ik denk ik voor de appel-kaneel. Deze koekjes lijken mij ook uitermate geschikt als bodem voor een cheesecake of kwarktaart. De leuke schaaltjes en ingrediƫnten kreeg ik erbij!

Verkade koekjes granola

Ontbijten bij Anne & Max

Er is in Den Haag een nieuwe Anne & Max geopend (Frederik Hendriklaan). Ik mocht komen proeven! Je hebt hier de mogelijkheid om een aparte ruimte te reserveren, deze stond dan ook helemaal kaar voor ons. Heel leuk ingericht en er zaten dakramen in. Dat is altijd fijn wat licht betreft! 

Anne en Max tafel

Het eten was echt overheerlijk en het bleef maar komen. Ik ging echt rollend naar huis! 

Anne & Max eten plank

Als klapper op de vuurpijl mocht ik mijn eigen latte maken. Als een kind zo blij weer want ik kon gelijk kijken of mijn latte art skills nog iets waard zijn. En ja hoor, ik kan het nog!

Anne en Max latte art maken

Nieuwe producten ontdekken tijdens de Culiperslunch

Voor het eerst in mijn bestaan als foodblogger werd ik uitgenodigd op de Culi perslunch. Vorig jaar had ik hier al veel over voorbij zien komen en zag het er allemaal heel leuk uit. 

Waldo taartjes CPL

Dit jaar mocht ik dat zelf ontdekken! Enorm veel collega bloggers gezien en ook weer even gesproken. Heerlijke dingen gegeten. Wat me vooral is bijgebleven zijn de Old Amsterdam bitterballen (deze moet je echt proberen wanneer ze in de winkels liggen)! De brownies en taartjes van Waldo waren ook top! Wist je dat je die brownies gewoon thuis kan laten bezorgen?

Zalm CPL

Wat ik vooral altijd hoorde over de Culi perslunch is dat de goodiebag gruwelijk goed gevuld zit. Nou daar is geen woord over gelogen. Check dit:

Goodiebag CPL

Dat bakje rechtsboven is ook een geniale uitvinding. Het is namelijk gepofte kaas. Ja echt! Ik zei toch geniaal?

Chocoladerepen van Kruidvat

Ik werd verrast door deze chocoladerepen. Vaak weet je van bepaalde pakketjes dat ze eraan komen maar van deze wist ik echt helemaal niets. De puur met gember heb ik even gelaten voor wat het was. De andere 3 vond ik lekker! Zo lekker dat ik er iets teveel van aan het eten was. Ik heb de rest snel aan een vriendin gegeven. Deze repen kun je kopen bij Kruidvat.

Kruidvat chocorepen

Dineren bovenin de Euromast

Ik had een TE GEK diner bovenin de Euromast! Hoe dat er precies aan toe ging kun je HIER lezen.

Naambordje diner Euromast

Nieuwe repen van Sultana

Ook dit pakket was een verrassing. Nieuwe reepjes van Sultana. Ze zijn gemaakt op basis van dadels. Je hebt ze in de smaken: cacao-sinaasappel, kokos-cashew & hazelnoot. Ik vond de kokos het lekkerst! Dit pakket zat in een super toffe grote rieten mand die je als tas kunt gebruiken. Ik ben al minstens 5 keer de deur uit geweest met die tas. Ik vind het echt leuk als er altijd wat extra aandacht wordt besteed dan alleen de producten opsturen. Mooi plankje en glazen pot ook, die komen altijd van pas!

Sultana repen

Vernieuwde Optimel producten

Optimel heeft haar recepten vernieuwd. Naar aanleiding hiervan ging ik een samenwerking met ze aan en maakte een heerlijk ontbijtje met deze framboos drinkyoghurt. Hoe ik het maakte kun je HIER op Instagram vinden!

Optimel campagne

Van Dobben voor oven of Airfryer

Snack! My god deze zijn lekker! Er staat ook een campagne met Van Dobben klaar. Nu ook thuis te bereiden in oven of airfryer. Je proeft echt niet dat ze niet uit de frituur komen en ze zijn mega krokant. Aanrader! 

Van Dobben bitterballen

Dit was ‘m weer voor deze maand! Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Ik kijk uit naar wat mei gaat brengen.

Liefs,
Eef

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.