• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Weekoverzichten

Mijn februari in foto’s (’18)

Eefje
4 reacties
28 februari 2018
Mijn februari in foto's ('18)

Februari is rap voorbij gevlogen! Het was natuurlijk een korte maand maar hij zat bomvol leuke dingen. Ik neem jullie graag mee terug in de tijd:

Bakvormen
De maand begon met een baksessie! Ik lever mijn basis red velvet cakes aan Lot & de Walvis dus dit is een wekelijks klus(je). Als iemand nog een gouden tip heeft om springvormen functioneel op te bergen, hoor ik het graag! Wat zijn die dingen een ramp in je keukenkastjes zeg.

Garnalen en vongole
Als dank voor ons (mijn collega’s en ik) harde werken tijdens kerst afgelopen jaar bij Leonidas had onze bazin ons uitgenodigd voor een etentje. Haar zoon heeft een aantal maanden geleden een zaak geopend in Delft. De Gist, hier kun je leuk borrelen en lekker eten. Wij werden de hele avond verrast met een heleboel verschillende gerechtjes. Garnalen, vongole, diverse vleeswaren, melanzane, kip piri piri, octopus en andere groente gerechtjes. Het was heel gezellig en we hebben genoten!

Zonsondergang Leiden
Na een dag werken ging ik eten bij mijn moeder en heb ik echt een uur genoten van de ondergaande zon. Het begon al mooi maar het werd alleen nog maar beter. Prachtig toch?!

Kokos koffie Chummy
Ook filmde ik een 2-daags eetdagboek en dronk hier mijn lievelings kokos latte uit de stad. Heb je de eetdagboek video nog niet gezien en ben je benieuwd? Klik dan hier.

Rtl Nieuws
Toen werd ik ineens gebeld door een man van het RTL Nieuws! Naar aanleiding van een Tweet die ik 2 weken eerder had geplaatst wilde hij alles weten over mijn Olympische kriebels. Nou hij kon het krijgen natuurlijk! De volgende ochtend stond er een uitgebreid artikel op rtlnieuws.nl. Check ‘m hier!

Botercreme vanille
De hele dag de keuken in want ik had een bestelling voor een bruiloft. Ik heb er denk ik ruim 4 kilo boter doorheen gejaagd deze dag. Één taart en honderd cupcakes! Dit is trouwens de witte chocolade botercrème waar ik later nog limoenrasp aan heb toegevoegd.

Patat ras Hendo
Na zo’n dag slecht/bijna niet eten kon ik nog maar aan één ding denken! Raspatat flip, met natuurlijk Zaanse mayonaise uit mijn eigen koelkast. Ik vind dit zooooo lekker!

Bruiloft cake
De dag daarna heb ik de bestelling naar de locatie gebracht. Alles is heel goed in de smaak gevallen! Dat is natuurlijk wat je graag wil horen. Het blijft toch altijd een beetje spannend.

Drop schoolkrijtjes
Ik had al weken trek in drop. Al een paar keer was ik langs het snoepschap in de supermarkt geschuifeld. Toch kreeg ik mezelf steeds zo ver het niet te doen. Want je zit weer gelijk met een grote zak, dat is eigenlijk het hele probleem van snoep etc. Toen kwam het briljantje idee in mij op een een klein zakje te kopen bij het tankstation waar ik heen moest om mijn Eefsfoodmobiel vol te tanken. Ik koos voor lekkere dropjes maar niet mijn lievelings (dan wist ik helemaal dat ik die zak in 1x leeg zou eten). Na 10 krijtjes was ik er eigenlijk wel weer klaar mee en waren mijn drop cravings voorbij.

Appel OS
Ik heb het uiteindelijk voor elkaar gekregen om op 3 afstanden na alle schaatsnummers live te zien. Hier had Jorien net goud gewonnen en at ik een appel met kaneel. De Spelen waren echt genieten met een hoofdletter G. Mijn sporttranen hebben hun hart weer op kunnen halen in ieder geval. Die waren meer dan eens aanwezig!

Hooglandse kerk Leiden
Vriendin Michelle kwam een dagje naar Leiden. Ik liet haar de stad zien. De burcht kan dan niet ontbreken natuurlijk.

Eten met mies
We aten een lekkere lunch bij ROOS op de Nieuwe Rijn en hebben er een gezellige middag van gemaakt. Leuk dat je er was girl <3

Iglo vaartocht
Voor een opdracht ging ik samen met Ashley op pad in Amsterdam. Daar lag een boot met kapitein Iglo op ons te wachten. Na een gezellig tochtje met lekker eten en drinken gingen we weer op huis aan. Alweer een gezellige middag.

Naar Rotterdam
Op naar Rotterdam voor een lunchafspraak met een vriendin die ik al een tijd niet had gezien. Zij heeft mij geholpen met het aanmaken van een LinkedIn pagina (die had ik nog niet! Erg, ik weet het..). Ik moet de pagina nog verder aanvullen en onderzoeken hoe het allemaal werkt maar ik ben daar nu in ieder geval ook te vinden. Check it out!

Pizza party
Voor een samenwerking met Magioni had ik weer een gigantisch tof doe het zelf pizza’s pakket gekregen. Ik nodigde wat mensen uit voor een pizza party. Smullen!

Ontploft haar
Ontploft en dood haar! Al 8 maanden was ik niet bij de kapper geweest. Ik heb er lekker weer een flink stuk af laten halen. 

Pearl tafel view
Op uitnodiging ben ik samen met Leroy gaan eten bij restaurant Pearl in Den Haag. Het restaurant zag er na een verbouwing echt prachtig uit. Ze bereiden hier fantastisch vlees! De cocktails en voorgerecht hapjes waren erg smakelijk! 

pearl vlees
Eerst kwamen de side dishes op tafel en deze zagen er al top uit. Paddestoelen, aardappelpuree, spinazie. friet van de Friet Boutique en salade. Daarna kwamen er nog sauzen op tafel. Mijn absolute favoriet was de Hollandaisesaus met dragon! Het vlees was zo mals en perfect gebakken. Het was echt een topavond. Restaurant Pearl kun je vinden aan de Zeestraat 35. Bedankt!

Tosti spijsbereiders
Toen kreeg ik bezoek van de Spijsbereiders. Zij hebben 3 nieuwe soorten tosti’s ontwikkeld en deze kun je nu kopen bij AH in het vriesvak. De tuna melt vond ik erg lekker maar mijn favoriet was de mozzarella-pepperoni. Met de 4-kazen heb ik iemand anders blij gemaakt want ik hou zelf niet van gorgonzola. De tosti’s worden met de hand belegd. Hierdoor heb je dus ook gelijk smaak en vulling bij de eerste hap!

Video filmen
Ik ben ook afgereisd naar Apeldoorn om daar een video op te nemen met Sabine van Ohmyfoodness.nl. Deze komt snel online! Voor het kanaal van Sabine hebben we ook een video opgenomen. Deze komt er ook aan.

Op het ijs Leiden
Na VIER (4!!) jaar ben ik weer eens mijn oude en eeuwige liefde achteraan gegaan. Langebaanschaatsen <3! Op de baan waar ik het als 11 jarige allemaal begon te leren. Ik werd hier zo gelukkig van!

Schaatsen uit
Zelfs m’n afgeknelde blote kramp voeten kon ik gewoon weer voor lief nemen. Ook al bak ik er niet meer zoveel van smaakte dit echt weer naar meer!

Ik ben heel benieuwd wat maart gaat brengen want ik ben achter een paar toffe dingen aan het aangaan waar ik volgende maand misschien meer over kan delen. Ik hoop het! Dankjewel voor het lezen <3 Had jij ook een fijne maand?

Liefs,
Eef

kijkje maandoverzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Eefje

    1 maart 2018 12:04

    Het ziet er uit alsof je een toffe maand hebt gehad! Heb je de bruiloft taart ergens op een foto of toevallig al op IG? Ben zo benieuwd! Gaaf dat je zoveel bestellingen hebt lopen.
    Volg je nog elke dag en kijk wekelijks op je site… :-)!

    Beantwoord
    1. Eefje

      7 maart 2018 20:39

      Heee Eef! Ik heb de taart niet uitgebreid op de foto. Misschien komt die nog van de bruidsfotograaf maar dat weet ik nu nog niet.. Thanks voor je leuke berichtje 🙂

      Beantwoord
  2. ohladybake

    1 maart 2018 12:23

    prachtige foto aan de burcht!

    Beantwoord
    1. Eefje

      7 maart 2018 20:37

      Dankjewel!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Pindakaas-haverkoekjes met kersenjam en kokos

volgend bericht

Bokkenpootjestaart met advocaat mousse en Oreobodem

meest gelezen
58.884x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
41.972x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
37.179x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
19.685x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
EEFSFOOD overzicht week #44
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #44, stress op maandag, fantastische perslunch en meer!

6 min leestijd
6 november 2017
Mijn week in foto's #5
Blog Weekoverzichten

Mijn week in foto’s #5

10 min leestijd
14 september 2020
Mijn week ik foto's #1
Blog Weekoverzichten

Mijn week in foto’s #1

6 min leestijd
20 april 2020
Mijn week in foto's #2
Blog Weekoverzichten

Mijn week in foto’s #2

7 min leestijd
4 mei 2020
Veluwe zon
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #3

6 min leestijd
23 januari 2017
Bij Lot
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #4

6 min leestijd
30 januari 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
GODDELIJKE BANOFFEE TAART🍌 ⠀⠀⠀ Onlangs wa GODDELIJKE BANOFFEE TAART🍌
⠀⠀⠀
Onlangs was ik in een heel leuk zaakje waar ze allemaal heerlijke taarten hadden staan🎂 Ik nam heel standaard, net als de rest, appeltaart. Na de ‘lekker eensgezind’ opmerking dacht ik ja; wat maak ik weer een afgezaagde keus🍎 Ik switchte naar een punt banoffee taart. En dat bleek een goede, wát lekker!🤤 Het inspireerde mij om er zelf ook eentje te maken. En die is goddelijk gelukt kan ik je vertellen en machtig, dat ook! Dit heb je nodig voor 8-10 personen:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️300 gram Digestives
➡️125 gram roomboter
➡️1 el Ceylon kaneel
➡️Snufje zout
Vulling:
➡️1 blikje gecondenseerde melk
➡️2 bananen, in plakjes
➡️350 ml slagroom
➡️30 gram kristalsuiker
➡️1/2 el vanillepasta
➡️1 zakje klopfix (optioneel)
Topping:
➡️(70%) pure chocoladereep
⠀⠀⠀
🎂Maal de koekjes fijn en meng met de gesmolten boter, kaneel en het zout. Neem een springvorm van 18cm en bekleed deze met bakpapier op de bodem en acetaatfolie tegen de rand. Stort de kruimels erin en druk alles goed aan met een rand van zo’n 6 cm hoog.
⠀⠀⠀
🎂Maak de karamel (dulce de leche) door deze zo’n 2,5 te koken in een pannetje water. Ik raad aan dit een dag van tevoren te doen. Zoek deze methode even op als je die nog niet kent. Deze heb ok 2,5 uur laten koken. Laat afkoelen een verdeel een dikke laag op de bodem. Je hebt 3/4de van de hoeveelheid nodig.
⠀⠀⠀
🎂Maak af met plakjes banaan en stijf geklopte slagroom met suiker en vanille. Mocht je het niet vertrouwen kun je er een zakje klop fix doorheen doen! Maak af met geschaafde pure chocolade. Meteen aansnijden kan, maar 3 uurtjes koelkast maakt ‘m wat steviger. Aanvallen maar😍 Thank me laterrrr👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Sla je het recept op? Zo kun je ‘m makkelijk terugvinden✅ Welke foto spreekt jou het meest aan? 1 of 2?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taart #instarecept #banaan #banoffee #slagroom #karamel #dulcedeleche #vanille #koekjes #roomboter #foodblog #nobaketaart #kaneel #banoffeetaart #heelhollandbakt #goddelijk #purechocolade
MORTADELLA BURRATA PIZZA🍕 ⠀⠀⠀⠀⠀ Comfo MORTADELLA BURRATA PIZZA🍕
⠀⠀⠀⠀⠀
Comfort food deluxe🔥
Dit is wat je nodig hebt👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀
➡️1 bol vers pizzadeeg*
➡️2 flinke el tomatensaus*
➡️8 kalamata olijven, gehalveerd
➡️20 gram grof geraspte parmezaan
➡️2 grote plakken mortadella (30 gram)
➡️1/2 kleine ui, in halve ringen
➡️1 kleine bol burrata
➡️3 tl verse pesto
➡️Grof gehakte pistache noten
➡️Zwarte peper
⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻Eerst alleen de saus op het deeg en dan 4 minuten bakken op 220 graden hete lucht. Uien, olijven en parmezaan erop en dit nog zo’n 8 minuten bakken. Afmaken met mortadella, burrata, pesto en wat pistachenoten voor een lekkere bite😍 Kan natuurlijk ook met andere basis pizzabodems!
⠀⠀⠀⠀⠀
Wie zou nu wel een puntje lusten??🙋🏻‍♀️ Sla je het recept ook gelijk op? Zo kun je ‘m snel terugvinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀
*het deeg bestelde ik bij Crisp, dit komt vriesvers binnen❄️ Voor de saus nam ik basilico van Bertolli, die vind ik echt heerlijk🍅
⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #pizza #comfortfood #pizzadeeg #tomatensaus #instarecept #burrata #pistache #pesto #foodblog #pizzanight #ui #olijven #parmezaan #makingofreel #foodienl #receptenpagina
MIJN EETCLUB❤️ + OPROEP‼️ ⠀⠀⠀ Ik wee MIJN EETCLUB❤️ + OPROEP‼️
⠀⠀⠀
Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik hier een oproep plaatste voor een eetclub🍴 Alle credits voor @lterveld want naar aanleiding van haar post toendertijd, leek het mij een strak plan om zelf ook te doen. En wat bleek? Een mega succes!
⠀⠀⠀
Vanochtend kreeg ik een DM van iemand die nieuw is in Leiden en mijn post uit 2019 had teruggevonden📮 Ze vroeg of er nog ‘plek’ was? Nou is ons clubje van 5 al bijna 3,5 jaar onderweg en behoorlijk compleet. Er zijn zelfs al 2 eetclub baby’s geboren!!👶🏻 Maar, ik vond dit bericht wel dé aanleiding voor deze post.
⠀⠀⠀
Dussssss, zoek je ook een eetclub? Gebruik de reacties hieronder om elkaar te vinden. In Leiden of waar dan ook! Handig als je je reactie begint met je woonplaats, dat is makkelijker zoeken voor iedereen📍 PAK JE KANS EN MAAK ER WAT LEUKS VAN😍
⠀⠀⠀
Wij gaan binnenkort weer ons eigen eetclub concept ‘hervatten’. We waren meer een uit eet club geworden afgelopen tijd🥂 Binnenkort doe ik een ’Thema Tuesday’ in mijn stories en dan kun je er alles over vragen!
⠀⠀⠀
Ps. we denken nu al aan hoe we ons 5 jarige jubileum gaan vieren🎉
⠀⠀⠀
Eline, Sherelle, Henneke & Denise; jullie zijn de beste eetclub🥰
⠀⠀⠀
#eetclubleiden #eetclub
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒 ⠀⠀⠀ Goed, dit KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀
Goed, dit recept deelde ik al in april ‘22👩🏻‍🍳 Het was een succes bleef een succes! Nu dacht ik dus, leuk om er ook een video bij te maken🎥 Wat blijkt? Heb ik toen al gedaan👀 Lekker suf! Maar ik vind ze verschillend genoeg om alsnog te delen + ik ben gewoon heel erg fan van dit recept en ik hoop jij ook! Maken = genieten❤️
⠀⠀⠀
NODIG VOOR 9 STUKS:
Bodem:
➡️150 gram Bastogne koeken
➡️50 gram Digestive koekjes
➡️60 gram roomboter
➡️1/4de tl zout
Vulling:
➡️400 gram A-merk roomkaas, nodig voor de stevigheid
➡️2 middelgrote eieren
➡️40 gram kristalsuiker
➡️1 tl vanillepasta- of extract
➡️1 blik vlaaienfruit kers (420 gram)
➡️rasp van 1 limoen, optioneel
Topping:
➡️85 gram zelfrijzend bakmeel
➡️80 gram kristalsuiker
➡️75 gram koude roomboter
➡️50 gram havermout vlokken
➡️1/4de tl zout
⠀⠀⠀
👉🏻roer/meng zo min mogelijk om zoveel mogelijk stevigheid te behouden. Met een spatel is nog beter dan een garde. In deze video heb ik dat niet top gedaan dus🤓 Daarom zakte mijn kersen erin. Anders blijven ze erop liggen. Voor de smaak maakt het 0 verschil, dus no worries.
⠀⠀⠀
✅Wil je het recept uitgebreid nalezen? Ga dan naar eefsfood.nl en zet ‘kersen kruimel’ in de zoekbalk om ‘m makkelijk te vinden. Hij is gewoon echt de bom💣 Sla je ‘m op? Dit recept kan me niet ver genoeg verspreid worden🥰 Heb jij ‘m als eens gemaakt? Laat van je horennnnn📢
⠀⠀⠀
Link naar het recept staat ook 24 uur na plaatsen nog in mijn stories👌🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #makingofreel #kruimelcheesecake #kersen #cheesecake #koekkruimels #havermout #oats #suiker #vanillepasta #roomkaas #creamcheese #receptenpagina #vanille #foodblog #taart #roomboter #bastognekoeken #heelhollandbakt #receptensite #digestives
FROZEN FOOD EETDAGBOEK; DAG 2!✌🏻 ⠀⠀ Joeho FROZEN FOOD EETDAGBOEK; DAG 2!✌🏻
⠀⠀
Joehoee ben ik weer! Vandaag deel ik een nieuw eetdagboek. Heb je die van gisteren ook gezien?🎥
⠀⠀
adv - Nog even in het kort; ik doe mee aan de Frozen Food Challenge van Iglo. Dit houdt in dat ik 48 uur zoveel mogelijk mijn eten bereid met producten uit de vriezer❄️ Dag 2 van de challenge en dit stond er op het menu👇🏻
⠀⠀
➡️Ik startte de dag met een frozen smoothiebowl. Ik nam een halve bevroren banaan, een handje bevroren ananas, een handje bevroren frambozen een gekookt bietje, 2 el havermout, wat kokosyoghurt, een scheut water en een scheut sinaasappelsap🍊 Dit ging in een kom en maakte ik af met granola🥄
⠀⠀
➡️Als lunch maakte ik twee volkoren wraps met spicy hummus, crispy chili olie, plakjes tomaat, ijsbergsla, rode ui en wat krokante veggie sticks van Iglo. Wraps bewaar ik ook in de vriezer als de verpakking eenmaal open is.
⠀⠀
➡️Ik had veel te doen vandaag dus ik maakte het mezelf makkelijk en ging voor een kant en klaar maaltijd; Tagliatelle met champignons. Ik deed er zelf nog wat spinazie bij voor extra groente en maakte het af met geroosterde pijnboompitten, parmezaan en ringetjes bosui. Vet lekker😍 Wist je dat diepvries spinazie evenveel vitamines bevat als gekoelde spinazie? Daar hoef je het niet voor te laten dus🌱
⠀⠀
➡️Als toetje haalde ik nog een stuk karamel shortbread met pecannoten uit de vriezer. Lekker met een kop kamillethee erbij❤️
⠀⠀
✅Ik vond het een leuke challenge! Heel overzichtelijk zo die 48 uur. Bekijk je ook nog even mijn eetdagboek van gisteren? Hopelijk heb ik je geïnspireerd om meer je vriezer te gebruiken rondom het bereiden van maaltijden! Meer recepten kun je terugvinden op de pagina van @iglonederland 🍴
⠀⠀
In samenwerking met Iglo
⠀⠀
#eefsfood #frozenfoodchallenge #allebeetjeshelpen #poweredbyiglo #ontbijt #diner #lunch #eetdagboek #pasta #frozensmoothiebowl #volkorenwrap #sla #veggiesticks #granola
FROZEN FOOD CHALLENGE❄️ ⠀⠀ Zoals jullie we FROZEN FOOD CHALLENGE❄️
⠀⠀
Zoals jullie weten gebruik ik mijn vriezer(s) heel graag om al mijn baksels in de te bewaren. Dat zijn er nogal wat!🎂 Naast al dat lekkers ligt er natuurlijk nog veel meer in. Maaltijden, fruit, snacks, brood & groente vooral🥦
⠀⠀
adv - 48 uur zoveel mogelijk eten bereiden met producten uit de vriezer. Of ik die uitdaging aan wilde gaan vroeg @iglonederland mij? Maar natuurlijk! Als je regelmatig met diepvriesproducten kookt ga je zo’n 47% voedselverspilling tegen. Wist jij dat? Ik vind het ook fijn omdat je veel beter kunt proportioneren. Dat is echt handig als je, zoals ik, voornamelijk voor jezelf kookt👩🏻‍🍳 Al met al; duurzaam dus! Met dit eetdagboek hoop ik je te inspireren📅
⠀⠀
➡️Ik had nog wat bevroren pancakes liggen, deze warmde ik op in een koekenpan. Ik bracht 2 handjes diepvries rood fruit, 2 el water & 1 tl maizena aan de kook🔥 Dit maakte ik af met ahornsiroop en geroosterd amandelschaafsel.
⠀⠀
➡️Na een lange wandeling was het tijd voor lunch. Ik had flinke trek! Hiervoor bereidde ik lekkerbekjes in de airfryer. Op een wit bolletje met sla, ingelegde venkel, yoghurtsaus & augurk. Smullen! De overige twee witte verse bolletjes heb ik gelijk in de vriezer gedaan👌🏻
⠀⠀
➡️Voor het avondeten bakte ik aardappels met schil, daarbij vega balletjes & rode kool met appel. Een beetje mayo kon niet ontbreken. Simpel en lekker! De rode kool wordt snel na het oogsten ingevroren. Hierdoor blijven alle vitamines behouden en is de diepvries versie dus een hele goede keus👍🏻 Meestal heb ik rode kool uit een pot, maar ik vind dit veel handiger en zelfs lekkerder!
⠀⠀
➡️Extra: haver latte, kamille- muntthee, ginger beer, water & een lekker sappig appeltje🍎
⠀⠀
Nou ben ik benieuwd; wat ligt er bij jou áltijd in de vriezer?👇🏻 Check het kanaal van @iglonederland voor meer diepvries inspiratie🍝 Morgen dag 2!
⠀⠀
In samenwerking met Iglo🐟
⠀⠀
#eefsfood #frozenfoodchallenge #allebeetjeshelpen #poweredbyiglo #pancakes #ontbijt #lunch #diner #roodfruit #eetdagboek #foodblog #receptinspiratie #rodekool #aardappels
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
21 december 2022

5 x Chai latte

5 x Chai latte
21 december 2022

Mijn 5 favoriete recepten van 2022

Mijn 5 favoriete recepten van 2022
20 november 2022

Gevuld speculaastaart met kaneelmousse en appel

Gevuld speculaastaart met kaneelmousse en appel
12 november 2022

6 x Heerlijke wortelcake

6 x Heerlijke wortelcake
9 november 2022

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Noodles met aubergine op Aziatische wijze
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord