• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

15 Dingen waarvan ik hoop dat ze in 2018 gebeuren!

Eefje
12 reacties
1 januari 2018
15 Dingen waarvan ik hoop dat ze in 2018 gebeuren!

Ga ik een uitgebreide terugblik op 2017 schrijven of maak ik liever een vooruitblik op 2018? Hoewel ik terugblikken heel leuk vind en de zin ‘keep your memories alive’ vaak in mijn hoofd voorbij vliegt, doe ik het niet uitgebreid maar heel kort. Twee hoogtepunten die mij steeds als eerst te binnen schieten zijn mijn nieuwe keuken en het afvallen wat ein-de-lijk lukt! Beide grote projecten waarvan er pas ééntje is afgerond. Natuurlijk ben ik ook dankbaar voor alle toffe dingen die ik voor Eefsfood heb mogen en kunnen doen, de enorme hoeveelheid etentjes, twee heerlijke vakanties naar Porto en Tenerife die ik heb gehad en zo kan ik nog wel even doorgaan. [+ reactie na een jaar]

Laptop hoes

Graag blik ik deze keer vooruit op serieuze (non food)-persoonlijke dingen maar ook een hoop algemene met een knipoog en wishful thinking dingen. Hier mijn 15 dingen waarvan ik hoop dat ze in 2018 gebeuren:

1. Dat ik met Eefsfood mijn eerste persreisje met overnachting mag maken. Het liefst natuurlijk gelijk een paar dagen buitenland maar om mee te beginnen zou ik een nachtje Groningen of Limburg ook heel leuk vinden. 

Helaas, voor 2019 blijft dit op mijn lijst staan. Er is een keer bijna spraken van geweest maar dit was zo kortdag dat het niet geregeld kon worden.

2. Dat alle bestellingen die bij mij worden gedaan op het gebied van catering enorm in de smaak vallen. Ik let natuurlijk veel op hoe mijn baksels en creaties eruit zien maar het aller belangrijkst vind ik dat het heel erg lekker is en wordt gevonden. 

Absoluut gelukt! Hoewel ik niet super veel catering heb gedaan waren ze wel heel erg geslaagd. Het is echt ontzettend leuk om achteraf te horen dat iedereen ervan genoten heeft en dat je het goed geregeld hebt.

3. Dat mijn buurman na zo’n 8 maanden gezeik en gezeur eindelijk inziet dat hij echt een nieuw huis voor zijn elke dag 300 decibel kraaiende haan moet zoeken. Als je randje binnenstad hutje mutje op elkaar leeft kan dit gewoon ECHT NIET! Ja, ik ben gefrustreerd. Vooral omdat de regelgeving hierover een enorm grijs gebied is..

Oh yes! DIE HANEN ZIJN WEG! Dit is echt een hoogtepunt geweest. Maar het heeft helaas nog lang moeten duren. Ik schreef een persoonlijke brief aan hem waarin ik uitlegde hoeveel last ik ervan had. In september ging ik een paar dagen op vakantie en bij thuiskomst geloofde ik mijn oren niet. Ik heb echt 2 weken nodig gehad om er zeker van te zijn dat ze weg waren. Ik sta er serieus nog dagelijks bij stil. Hoera!

4. Dat alle horeca bazen van Leiden eindelijk gaan inzien dat social media belangrijk is voor je zaak en daar ook serieus iets mee gaan doen, en daar mij dan voor inhuren. (Ben ik al mee bezig!)

Dit is medium gelukt! Ten eerste heb ik in februari de kans gekregen te mogen beginnen bij een prachtig restaurant in Leiden. Hier werk ik nog steeds voor en dat gaat heel goed en ik vind het heel leuk. Super blij mee dus. Verder krijg ik vooral veel te horen dat ze dolgraag gebruik van mij zouden willen maken maar hier geen geld voor te besteden hebben. Dan wordt het lastig.

5. Dat Instagram weer wordt zoals het ooit was <3

Kijk Instagram is een te gek iets! Maar ik wist natuurlijk ook wel dat het niet meer zou worden als in mijn beginjaren. 

6. Dat alle snackbars van Nederland massaal hun frietsaus bij de grofvuil zetten en alleen nog maar echte mayonaise ‘serveren’. Mayo lover hier! #teamantifrietsaus 

Wishfull thinking was dat natuurlijk. Lang leve de tube Zaanse mayo die altijd in mijn koelkast ligt!

7. Dat ik mijn afval doel haal en komende zomer in een semi strak jurkje over het strand kan paraderen. 

Dit is wel en niet gelukt. Het is niet gelukt in de zin dat ik mijn afvaldoel niet heb gehaald voor de zomer. Het is wel gelukt in de zin dat ik daar best wel oké mee ben. Er zijn andere dingen veranderd, mentaal vooral. Zo voelde ik mijn beter dan ooit in badkleding. Dat is best wel een verademing. Dit neemt niet weg dat ik geen nieuwe doelen heb op afvalgebied voor 2019. Keep you posted!

8. Dat mijn aller lievelingsband Kings of Leon weer gaat touren en ik bij minstens één concert hiervan ben!

Gewoon niet.. Niet eens een nieuw album. Huilen!

9. Dat ik met tekst/recept/foto ergens in een blaadje/tijdschrift/krant word gepubliceerd. Tot nu toe zijn het alleen nog wat kleine dingen online geweest. Lijkt me zo tof om dat fysiek in je handen te hebben.

Nope, ook niet gelukt! Dit blijft ook lekker op mijn lijstje staan.

10. Dat ik na mega lang zoeken eindelijk simpele zwarte leren laarsjes kan vinden die om mijn maat woonboot voeten passen zonder dat ze op een woonboot lijken. En ook zonder dat ze gelijk €300 kosten. Vrouwen met maat 45, laat je hoooooren! #thestruggleisreal 

Nog steeds drama! Ik zoek zoiets simpels, maar dat lijkt ook teveel gevraagd..

11. Dat EEFSFOOD.NL als blog heel veel meer groei gaat doormaken.

Yes! dat is zeker gelukt. Ondanks ik nog steeds bij de kleintjes hoor zijn mijn bezoekersaantallen met zo’n 45% gestegen ten opzichte van 2017. Waarvoor dank <3

12. Dat Kjeld Nuis Olympisch kampioen wordt op de 1000 meter. En als het even kan ook op de 1500! 

Ja hoor, hij deed het. Wat heb ik intens zitten genieten voor de tv!

13. Dat ik nog heel veel sushi, gourmet en andere eetfeestjes heb met mijn lieve vriendinnen.

Absoluut gelukt!

14. Dat ik op sommige momenten toch nog net even een paar tikkies zakelijker word. Al een hoop geleerd afgelopen jaren, het gaat de goede kant op maar het kan nog een stuk beter.

Ja, dit gaat echt beter en beter. Dat voelt super fijn! Ik kan nu al lachen om beslissingen die ik 1,5 jaar geleden nog nam. 

15. Dat ik veel nieuwe video’s ga maken en deze ook steeds meer bekeken gaan worden. Lijkt me leuk een paar mede bloggers te strikken hiervoor. Zin in!

Beter bekeken, zeker gelukt! Meer video’s maken is niet gelukt.

Oliebollen hap 2018

Dit was hem dan! Ik ben echt enorm benieuwd hoe ik over een jaar naar dit lijstje kijk. Zijn er veel dingen uitgekomen? Ik wens jou als lezer van mijn blog echt een topjaar toe!

Liefs,
Eef 

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
12 reacties
  1. Debbie Bodewes

    1 januari 2018 12:29

    Wat een leuke dingen waarvan een paar die ook op mijn lijstje staan voor 2018! Enne, je mag mij absoluut strikken voor je video’s 😄

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 januari 2018 12:43

      Leuk! Ik hoop dat je lijstje ook flink afgestreept kan gaan worden komend jaar. Bedankt voor je reactie Debbie!

      Beantwoord
  2. Tessa

    1 januari 2018 13:29

    Leuk en gevarieerd lijstje zeg. Lekker doorgaan en doelen stellen! Ik wou eerst geen ‘goede voornemens’ maken, want afgelopen 2 jr heb ik wel geleerd dat alles soms in een keer zo anders kan uitpakken. Toch heb ik wel een doelenlijstje gemaakt, focus en gaan! Misschien kun je me over de video-drempelvrees heenkrijgen 😉

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 januari 2018 19:13

      Hi Tessa! Ik doe ook niet aan goede voornemens. 1 Januari voelt toch weer alsof je met 0 kunt beginnen en dat alles weer overzichtelijk is. En wat die video’s betreft. Gewoon beginnen. Als je een paar uurtjes je video aan het editen ben klinkt zelfs je eigen stem niet meer raar. Heel blij dat ik daar vanaf ben 🙂

      Beantwoord
  3. Ilona

    1 januari 2018 14:55

    Leuk lijstje! En +1 voor 5 & 6. Ik snap ook echt niet dat frietsaus überhaupt bestaat 😉 #mayonaisemonster #hoemeerhoebeter

    Beantwoord
    1. Eefje

      1 januari 2018 19:15

      Haha! Gelukkig heb ik een medestander. En dan heb je ook nog de mensen die zeggen: wat is het verschil dan?!

      Beantwoord
  4. Lian

    2 januari 2018 09:21

    Herkenbare lijst en #teammayo 😆

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 januari 2018 16:16

      Yay! Nog een medestander 🙂

      Beantwoord
  5. Vyella.nl

    2 januari 2018 10:10

    Wat een suuuuper leuk artikel Eef! Klinkt echt als een top lijst 😍 en de punten op zakelijk gebied, ik weet zeker dat dat gaat gebeuren! 💓 xxx

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 januari 2018 16:16

      Thanks Vyell! <3

      Beantwoord
  6. Guusje

    2 januari 2018 12:07

    #13 komt goed! W00p!

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 januari 2018 16:15

      Yeah! <3

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Christmas velvet met chocolade drip

volgend bericht

Mascarpone-framboos pannenkoeken met kokos

meest gelezen
58.868x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
41.962x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
37.175x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
19.685x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij
Blog Persoonlijk

Ik probeer iets nieuws, hopelijk werkt dit voor mij

4 min leestijd
1 juni 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
GODDELIJKE BANOFFEE TAART🍌 ⠀⠀⠀ Onlangs wa GODDELIJKE BANOFFEE TAART🍌
⠀⠀⠀
Onlangs was ik in een heel leuk zaakje waar ze allemaal heerlijke taarten hadden staan🎂 Ik nam heel standaard, net als de rest, appeltaart. Na de ‘lekker eensgezind’ opmerking dacht ik ja; wat maak ik weer een afgezaagde keus🍎 Ik switchte naar een punt banoffee taart. En dat bleek een goede, wát lekker!🤤 Het inspireerde mij om er zelf ook eentje te maken. En die is goddelijk gelukt kan ik je vertellen en machtig, dat ook! Dit heb je nodig voor 8-10 personen:
⠀⠀⠀
Bodem:
➡️300 gram Digestives
➡️125 gram roomboter
➡️1 el Ceylon kaneel
➡️Snufje zout
Vulling:
➡️1 blikje gecondenseerde melk
➡️2 bananen, in plakjes
➡️350 ml slagroom
➡️30 gram kristalsuiker
➡️1/2 el vanillepasta
➡️1 zakje klopfix (optioneel)
Topping:
➡️(70%) pure chocoladereep
⠀⠀⠀
🎂Maal de koekjes fijn en meng met de gesmolten boter, kaneel en het zout. Neem een springvorm van 18cm en bekleed deze met bakpapier op de bodem en acetaatfolie tegen de rand. Stort de kruimels erin en druk alles goed aan met een rand van zo’n 6 cm hoog.
⠀⠀⠀
🎂Maak de karamel (dulce de leche) door deze zo’n 2,5 te koken in een pannetje water. Ik raad aan dit een dag van tevoren te doen. Zoek deze methode even op als je die nog niet kent. Deze heb ok 2,5 uur laten koken. Laat afkoelen een verdeel een dikke laag op de bodem. Je hebt 3/4de van de hoeveelheid nodig.
⠀⠀⠀
🎂Maak af met plakjes banaan en stijf geklopte slagroom met suiker en vanille. Mocht je het niet vertrouwen kun je er een zakje klop fix doorheen doen! Maak af met geschaafde pure chocolade. Meteen aansnijden kan, maar 3 uurtjes koelkast maakt ‘m wat steviger. Aanvallen maar😍 Thank me laterrrr👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
Sla je het recept op? Zo kun je ‘m makkelijk terugvinden✅ Welke foto spreekt jou het meest aan? 1 of 2?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taart #instarecept #banaan #banoffee #slagroom #karamel #dulcedeleche #vanille #koekjes #roomboter #foodblog #nobaketaart #kaneel #banoffeetaart #heelhollandbakt #goddelijk #purechocolade
MORTADELLA BURRATA PIZZA🍕 ⠀⠀⠀⠀⠀ Comfo MORTADELLA BURRATA PIZZA🍕
⠀⠀⠀⠀⠀
Comfort food deluxe🔥
Dit is wat je nodig hebt👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀
➡️1 bol vers pizzadeeg*
➡️2 flinke el tomatensaus*
➡️8 kalamata olijven, gehalveerd
➡️20 gram grof geraspte parmezaan
➡️2 grote plakken mortadella (30 gram)
➡️1/2 kleine ui, in halve ringen
➡️1 kleine bol burrata
➡️3 tl verse pesto
➡️Grof gehakte pistache noten
➡️Zwarte peper
⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻Eerst alleen de saus op het deeg en dan 4 minuten bakken op 220 graden hete lucht. Uien, olijven en parmezaan erop en dit nog zo’n 8 minuten bakken. Afmaken met mortadella, burrata, pesto en wat pistachenoten voor een lekkere bite😍 Kan natuurlijk ook met andere basis pizzabodems!
⠀⠀⠀⠀⠀
Wie zou nu wel een puntje lusten??🙋🏻‍♀️ Sla je het recept ook gelijk op? Zo kun je ‘m snel terugvinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀
*het deeg bestelde ik bij Crisp, dit komt vriesvers binnen❄️ Voor de saus nam ik basilico van Bertolli, die vind ik echt heerlijk🍅
⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #pizza #comfortfood #pizzadeeg #tomatensaus #instarecept #burrata #pistache #pesto #foodblog #pizzanight #ui #olijven #parmezaan #makingofreel #foodienl #receptenpagina
MIJN EETCLUB❤️ + OPROEP‼️ ⠀⠀⠀ Ik wee MIJN EETCLUB❤️ + OPROEP‼️
⠀⠀⠀
Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik hier een oproep plaatste voor een eetclub🍴 Alle credits voor @lterveld want naar aanleiding van haar post toendertijd, leek het mij een strak plan om zelf ook te doen. En wat bleek? Een mega succes!
⠀⠀⠀
Vanochtend kreeg ik een DM van iemand die nieuw is in Leiden en mijn post uit 2019 had teruggevonden📮 Ze vroeg of er nog ‘plek’ was? Nou is ons clubje van 5 al bijna 3,5 jaar onderweg en behoorlijk compleet. Er zijn zelfs al 2 eetclub baby’s geboren!!👶🏻 Maar, ik vond dit bericht wel dé aanleiding voor deze post.
⠀⠀⠀
Dussssss, zoek je ook een eetclub? Gebruik de reacties hieronder om elkaar te vinden. In Leiden of waar dan ook! Handig als je je reactie begint met je woonplaats, dat is makkelijker zoeken voor iedereen📍 PAK JE KANS EN MAAK ER WAT LEUKS VAN😍
⠀⠀⠀
Wij gaan binnenkort weer ons eigen eetclub concept ‘hervatten’. We waren meer een uit eet club geworden afgelopen tijd🥂 Binnenkort doe ik een ’Thema Tuesday’ in mijn stories en dan kun je er alles over vragen!
⠀⠀⠀
Ps. we denken nu al aan hoe we ons 5 jarige jubileum gaan vieren🎉
⠀⠀⠀
Eline, Sherelle, Henneke & Denise; jullie zijn de beste eetclub🥰
⠀⠀⠀
#eetclubleiden #eetclub
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒 ⠀⠀⠀ Goed, dit KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀
Goed, dit recept deelde ik al in april ‘22👩🏻‍🍳 Het was een succes bleef een succes! Nu dacht ik dus, leuk om er ook een video bij te maken🎥 Wat blijkt? Heb ik toen al gedaan👀 Lekker suf! Maar ik vind ze verschillend genoeg om alsnog te delen + ik ben gewoon heel erg fan van dit recept en ik hoop jij ook! Maken = genieten❤️
⠀⠀⠀
NODIG VOOR 9 STUKS:
Bodem:
➡️150 gram Bastogne koeken
➡️50 gram Digestive koekjes
➡️60 gram roomboter
➡️1/4de tl zout
Vulling:
➡️400 gram A-merk roomkaas, nodig voor de stevigheid
➡️2 middelgrote eieren
➡️40 gram kristalsuiker
➡️1 tl vanillepasta- of extract
➡️1 blik vlaaienfruit kers (420 gram)
➡️rasp van 1 limoen, optioneel
Topping:
➡️85 gram zelfrijzend bakmeel
➡️80 gram kristalsuiker
➡️75 gram koude roomboter
➡️50 gram havermout vlokken
➡️1/4de tl zout
⠀⠀⠀
👉🏻roer/meng zo min mogelijk om zoveel mogelijk stevigheid te behouden. Met een spatel is nog beter dan een garde. In deze video heb ik dat niet top gedaan dus🤓 Daarom zakte mijn kersen erin. Anders blijven ze erop liggen. Voor de smaak maakt het 0 verschil, dus no worries.
⠀⠀⠀
✅Wil je het recept uitgebreid nalezen? Ga dan naar eefsfood.nl en zet ‘kersen kruimel’ in de zoekbalk om ‘m makkelijk te vinden. Hij is gewoon echt de bom💣 Sla je ‘m op? Dit recept kan me niet ver genoeg verspreid worden🥰 Heb jij ‘m als eens gemaakt? Laat van je horennnnn📢
⠀⠀⠀
Link naar het recept staat ook 24 uur na plaatsen nog in mijn stories👌🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #makingofreel #kruimelcheesecake #kersen #cheesecake #koekkruimels #havermout #oats #suiker #vanillepasta #roomkaas #creamcheese #receptenpagina #vanille #foodblog #taart #roomboter #bastognekoeken #heelhollandbakt #receptensite #digestives
FROZEN FOOD EETDAGBOEK; DAG 2!✌🏻 ⠀⠀ Joeho FROZEN FOOD EETDAGBOEK; DAG 2!✌🏻
⠀⠀
Joehoee ben ik weer! Vandaag deel ik een nieuw eetdagboek. Heb je die van gisteren ook gezien?🎥
⠀⠀
adv - Nog even in het kort; ik doe mee aan de Frozen Food Challenge van Iglo. Dit houdt in dat ik 48 uur zoveel mogelijk mijn eten bereid met producten uit de vriezer❄️ Dag 2 van de challenge en dit stond er op het menu👇🏻
⠀⠀
➡️Ik startte de dag met een frozen smoothiebowl. Ik nam een halve bevroren banaan, een handje bevroren ananas, een handje bevroren frambozen een gekookt bietje, 2 el havermout, wat kokosyoghurt, een scheut water en een scheut sinaasappelsap🍊 Dit ging in een kom en maakte ik af met granola🥄
⠀⠀
➡️Als lunch maakte ik twee volkoren wraps met spicy hummus, crispy chili olie, plakjes tomaat, ijsbergsla, rode ui en wat krokante veggie sticks van Iglo. Wraps bewaar ik ook in de vriezer als de verpakking eenmaal open is.
⠀⠀
➡️Ik had veel te doen vandaag dus ik maakte het mezelf makkelijk en ging voor een kant en klaar maaltijd; Tagliatelle met champignons. Ik deed er zelf nog wat spinazie bij voor extra groente en maakte het af met geroosterde pijnboompitten, parmezaan en ringetjes bosui. Vet lekker😍 Wist je dat diepvries spinazie evenveel vitamines bevat als gekoelde spinazie? Daar hoef je het niet voor te laten dus🌱
⠀⠀
➡️Als toetje haalde ik nog een stuk karamel shortbread met pecannoten uit de vriezer. Lekker met een kop kamillethee erbij❤️
⠀⠀
✅Ik vond het een leuke challenge! Heel overzichtelijk zo die 48 uur. Bekijk je ook nog even mijn eetdagboek van gisteren? Hopelijk heb ik je geïnspireerd om meer je vriezer te gebruiken rondom het bereiden van maaltijden! Meer recepten kun je terugvinden op de pagina van @iglonederland 🍴
⠀⠀
In samenwerking met Iglo
⠀⠀
#eefsfood #frozenfoodchallenge #allebeetjeshelpen #poweredbyiglo #ontbijt #diner #lunch #eetdagboek #pasta #frozensmoothiebowl #volkorenwrap #sla #veggiesticks #granola
FROZEN FOOD CHALLENGE❄️ ⠀⠀ Zoals jullie we FROZEN FOOD CHALLENGE❄️
⠀⠀
Zoals jullie weten gebruik ik mijn vriezer(s) heel graag om al mijn baksels in de te bewaren. Dat zijn er nogal wat!🎂 Naast al dat lekkers ligt er natuurlijk nog veel meer in. Maaltijden, fruit, snacks, brood & groente vooral🥦
⠀⠀
adv - 48 uur zoveel mogelijk eten bereiden met producten uit de vriezer. Of ik die uitdaging aan wilde gaan vroeg @iglonederland mij? Maar natuurlijk! Als je regelmatig met diepvriesproducten kookt ga je zo’n 47% voedselverspilling tegen. Wist jij dat? Ik vind het ook fijn omdat je veel beter kunt proportioneren. Dat is echt handig als je, zoals ik, voornamelijk voor jezelf kookt👩🏻‍🍳 Al met al; duurzaam dus! Met dit eetdagboek hoop ik je te inspireren📅
⠀⠀
➡️Ik had nog wat bevroren pancakes liggen, deze warmde ik op in een koekenpan. Ik bracht 2 handjes diepvries rood fruit, 2 el water & 1 tl maizena aan de kook🔥 Dit maakte ik af met ahornsiroop en geroosterd amandelschaafsel.
⠀⠀
➡️Na een lange wandeling was het tijd voor lunch. Ik had flinke trek! Hiervoor bereidde ik lekkerbekjes in de airfryer. Op een wit bolletje met sla, ingelegde venkel, yoghurtsaus & augurk. Smullen! De overige twee witte verse bolletjes heb ik gelijk in de vriezer gedaan👌🏻
⠀⠀
➡️Voor het avondeten bakte ik aardappels met schil, daarbij vega balletjes & rode kool met appel. Een beetje mayo kon niet ontbreken. Simpel en lekker! De rode kool wordt snel na het oogsten ingevroren. Hierdoor blijven alle vitamines behouden en is de diepvries versie dus een hele goede keus👍🏻 Meestal heb ik rode kool uit een pot, maar ik vind dit veel handiger en zelfs lekkerder!
⠀⠀
➡️Extra: haver latte, kamille- muntthee, ginger beer, water & een lekker sappig appeltje🍎
⠀⠀
Nou ben ik benieuwd; wat ligt er bij jou áltijd in de vriezer?👇🏻 Check het kanaal van @iglonederland voor meer diepvries inspiratie🍝 Morgen dag 2!
⠀⠀
In samenwerking met Iglo🐟
⠀⠀
#eefsfood #frozenfoodchallenge #allebeetjeshelpen #poweredbyiglo #pancakes #ontbijt #lunch #diner #roodfruit #eetdagboek #foodblog #receptinspiratie #rodekool #aardappels
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
21 december 2022

5 x Chai latte

5 x Chai latte
21 december 2022

Mijn 5 favoriete recepten van 2022

Mijn 5 favoriete recepten van 2022
20 november 2022

Gevuld speculaastaart met kaneelmousse en appel

Gevuld speculaastaart met kaneelmousse en appel
12 november 2022

6 x Heerlijke wortelcake

6 x Heerlijke wortelcake
9 november 2022

Noodles met aubergine op Aziatische wijze

Noodles met aubergine op Aziatische wijze
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord