15 Dingen waarvan ik hoop dat ze in 2018 gebeuren!

Ga ik een uitgebreide terugblik op 2017 schrijven of maak ik liever een vooruitblik op 2018? Hoewel ik terugblikken heel leuk vind en de zin ‘keep your memories alive’ vaak in mijn hoofd voorbij vliegt, doe ik het niet uitgebreid maar heel kort. Twee hoogtepunten die mij steeds als eerst te binnen schieten zijn mijn nieuwe keuken en het afvallen wat ein-de-lijk lukt! Beide grote projecten waarvan er pas ééntje is afgerond. Natuurlijk ben ik ook dankbaar voor alle toffe dingen die ik voor Eefsfood heb mogen en kunnen doen, de enorme hoeveelheid etentjes, twee heerlijke vakanties naar Porto en Tenerife die ik heb gehad en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Laptop hoes

Graag blik ik deze keer vooruit op serieuze (non food)-persoonlijke dingen maar ook een hoop algemene met een knipoog en wishful thinking dingen. Hier mijn 15 dingen waarvan ik hoop dat ze in 2018 gebeuren:

1. Dat ik met Eefsfood mijn eerste persreisje met overnachting mag maken. Het liefst natuurlijk gelijk een paar dagen buitenland maar om mee te beginnen zou ik een nachtje Groningen of Limburg ook heel leuk vinden. 

2. Dat alle bestellingen die bij mij worden gedaan op het gebied van catering enorm in de smaak vallen. Ik let natuurlijk veel op hoe mijn baksels en creaties eruit zien maar het aller belangrijkst vind ik dat het heel erg lekker is en wordt gevonden. 

3. Dat mijn buurman na zo’n 8 maanden gezeik en gezeur eindelijk inziet dat hij echt een nieuw huis voor zijn elke dag 300 decibel kraaiende haan moet zoeken. Als je randje binnenstad hutje mutje op elkaar leeft kan dit gewoon ECHT NIET! Ja, ik ben gefrustreerd. Vooral omdat de regelgeving hierover een enorm grijs gebied is..

4. Dat alle horeca bazen van Leiden eindelijk gaan inzien dat social media belangrijk is voor je zaak en daar ook serieus iets mee gaan doen, en daar mij dan voor inhuren. (Ben ik al mee bezig!)

5. Dat Instagram weer wordt zoals het ooit was <3

6. Dat alle snackbars van Nederland massaal hun frietsaus bij de grofvuil zetten en alleen nog maar echte mayonaise ‘serveren’. Mayo lover hier! #teamantifrietsaus 

7. Dat ik mijn afval doel haal en komende zomer in een semi strak jurkje over het strand kan paraderen. 

8. Dat mijn aller lievelingsband Kings of Leon weer gaat touren en ik bij minstens één concert hiervan ben!

9. Dat ik met tekst/recept/foto ergens in een blaadje/tijdschrift/krant word gepubliceerd. Tot nu toe zijn het alleen nog wat kleine dingen online geweest. Lijkt me zo tof om dat fysiek in je handen te hebben.

10. Dat ik na mega lang zoeken eindelijk simpele zwarte leren laarsjes kan vinden die om mijn maat woonboot voeten passen zonder dat ze op een woonboot lijken. En ook zonder dat ze gelijk €300 kosten. Vrouwen met maat 45, laat je hoooooren! #thestruggleisreal 

11. Dat EEFSFOOD.NL als blog heel veel meer groei gaat doormaken.

12. Dat Kjeld Nuis Olympisch kampioen wordt op de 1000 meter. En als het even kan ook op de 1500! 

13. Dat ik nog heel veel sushi, gourmet en andere eetfeestjes heb met mijn lieve vriendinnen.

14. Dat ik op sommige momenten toch nog net even een paar tikkies zakelijker word. Al een hoop geleerd afgelopen jaren, het gaat de goede kant op maar het kan nog een stuk beter.

15. Dat ik veel nieuwe video’s ga maken en deze ook steeds meer bekeken gaan worden. Lijkt me leuk een paar mede bloggers te strikken hiervoor. Zin in!

Oliebollen hap 2018

Dit was hem dan! Ik ben echt enorm benieuwd hoe ik over een jaar naar dit lijstje kijk. Zijn er veel dingen uitgekomen? Ik wens jou als lezer van mijn blog echt een topjaar toe!

Liefs,
Eef 

12 reacties op “15 Dingen waarvan ik hoop dat ze in 2018 gebeuren!

  1. Leuk en gevarieerd lijstje zeg. Lekker doorgaan en doelen stellen! Ik wou eerst geen ‘goede voornemens’ maken, want afgelopen 2 jr heb ik wel geleerd dat alles soms in een keer zo anders kan uitpakken. Toch heb ik wel een doelenlijstje gemaakt, focus en gaan! Misschien kun je me over de video-drempelvrees heenkrijgen 😉

    1. Hi Tessa! Ik doe ook niet aan goede voornemens. 1 Januari voelt toch weer alsof je met 0 kunt beginnen en dat alles weer overzichtelijk is. En wat die video’s betreft. Gewoon beginnen. Als je een paar uurtjes je video aan het editen ben klinkt zelfs je eigen stem niet meer raar. Heel blij dat ik daar vanaf ben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *