• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog

Oude keuken vs. nieuwe keuken, hoe ging dat precies?

Eefje
3 reacties
15 november 2017
Oude keuken vs. nieuwe keuken, hoe ging dat precies?

Toen ik ruim 5 jaar geleden in dit huis ging wonen heb ik even overwogen om de keuken ook gelijk aan te pakken. Uiteindelijk heb ik dat niet gedaan. Koken en bakken vond ik toen natuurlijk al leuk en deed ik graag en vaak. Beide kon ik prima in de keuken die erin zat. Het aanrechtblad vond ik wel echt lelijk en dat heb ik al die 5 jaar gevonden. Wel heb ik de deurtjes toendertijd lime groen geverfd. Deze keuken was absoluut gedateerd maar functioneerde verder nog prima. Inmiddels heb ik een gloednieuwe keuken en ga ik je nu vertellen hoe dat allemaal is gegaan. Oude keuken vs. nieuwe keuken, hoe ging dat precies?

Blij ei in keuken

Afgelopen jaar begon het toch wel echt te borrelen en droomde ik steeds vaker van een nieuwe keuken. Dingetjes als catering en taart bakken op bestelling was al eventjes aan de gang dus ik had nu ook een veel beter beeld van wat ik graag zou willen. Ik heb dus ook geen spijt dat ik dit niet al 5 jaar geleden heb gedaan. Eefsfood bestond toen nog niet en ik had waarschijnlijke andere keuzes gemaakt waar ik dan nu weer spijt van zou hebben gehad. Een vaatwasser, extra vriezer en koelkast waren er in die jaren al bijgekomen en de helft van mijn keuken leek inmiddels op een witgoed handel. Het hele proces van zoiets willen en het uiteindelijk gaan doen is niet echt makkelijk. Want het gaat gewoon om een hele hoop geld. Punt.

Oude keuken

De eerste afspraak bij een keukenwinkel was gemaakt en ineens zit je daar dan. Het gaat echt beginnen. Je moet vertellen wat je wil en dan ga je samen kijken naar de mogelijkheden. Op een groot scherm kun je meekijken en je zit gewoon middenin de Sims maar dan real life. De eerste tekening en offerte kwamen tot stand. Het begin was gemaakt! Je gaat naar huis met zat stof tot nadenken. Er volgt nog een afspraak om dingen aan te passen en/of toe te voegen. Het kiezen van de materialen, kleuren, merk apparatuur en handgreepjes beginnen nu wel echt definitief te worden. Een keuken inmeter wordt op je afgestuurd, en dan blijkt dus dat er een nogal belangrijk deel van de keuken je huis niet in komt. TÔP! Alles ging ook al te goed tot nu toe.. Wat Nu? Er zou een ingewikkelde oplossing zijn. Maar eerst vroeg ik mijn buurman of het bij hem zou passen en of het misschien mogelijk was om dit deel door zijn huis over de schutting heen te krijgen. Dit kon en hij wilde meehelpen!! Wat een ‘meevaller’ en opluchting. Zonder gekke fratsen kon de keuken nu besteld worden.

Het plannen kon beginnen. Hier zag ik het meest tegenop! Maar gelukkig heb ik een moeder die me daar nogal mee heeft geholpen, want ik zag het niet helemaal zitten. Denk niet alleen dat er maar een nieuwe keuken kwam want ik had ook te maken met een elektricien, loodgieter en stukadoor. De oude keuken moest natuurlijk ook nog gesloopt en afgevoerd worden en er moest nog een nieuwe vloer komen. Nou, een keuken slopen kan ik wel maar dat is in je eentje ook nog best lastig. Leroy (ja wat kan die jongen niet?) was daar om mij te helpen en we hebben maar al teveel lol gehad. Slopen is gewoon leuk en het vervolgens in de container smijten is nog leuker! We hebben voor de hele keuken maar 3 keer naar de Milieustraat hoeven rijden dankzij mijn o zo lelijke maar o zo praktische auto (oude Opel Agila). 

Keuken in container

Het enige leuke aan deze keuken (de witte tegeltjes) bleken de hel op aarde. Deze zaten ZO ERG VAST! Niet normaal! Alles ging zo voorspoedig maar met de tegeltjes zijn we zeker een hele dag bezig geweest. Uit eindelijk gelukt en toen dacht ik, dit komt nooit meer goed! Echt geen gezicht. Veel gaten in de muur etc. Toen de stucadoor kwam gaf hij geen kik en dat stelde mij gerust. Hij had vast weleens erger gezien.

Keuken slopen

Toen de stukadoor klaar was zag ik alles weer zitten! Ik kon eindelijk zien dat het echt mooi ging worden. De planning was ruim en ik heb ongeveer een maand zonder keuken gezeten. Gelukkig kon ik 3 weken in het huis van mijn op vakantie zijnde moeder, en heb ik wel gewoon kunnen koken en een beetje normaal kunnen leven wanneer ik niet aan het klussen was. Ik had een week tussen het stucen en wanneer de keuken geleverd werd. In die week moest ik nog witten. Dit kon met 3 van de 4 muren, deze waren binnen een paar dagen droog. De muur achter mijn aanrecht was alleen zo scheef dat de bovenste helft misschien wel een laag van zeker 7 cm gips had. Dit droogt niet in een paar dagen. Dit heeft uiteindelijk een krappe maand geduurd voor dit eindelijk droog was. Ik kon dus nog niet witten voor mijn keuken werd gemonteerd. Dat vond ik echt een domper want een vlakke lege muur is zo gedaan. En nu moest ik het dus later doen waardoor je je hele keuken weer moest afdekken en tapen (lees: muchos meer werk).

Gestuukte muur

De vloer kon gelegd worden. Ik weet nog dat ik echt niet wist wat ik wilde. Maar ineens was het duidelijk en zocht ik naar de tofste betonlook laminaat. Uiteindelijk gevonden en ik ben er nog (mag ook wel :p) elke dag zo blij mee. Ik vind het echt heel tof staan, zeker in combinatie met de rest van mijn keuken. Bezorg dag was eindelijk aangebroken. Ik was een beetje nerveus zelfs! Er ontbraken 3 onderdelen en er werd verteld dat dit binnen een paar dagen nageleverd zou worden. Jammer joh, toch niet (wordt vervolgd). Mijn hele huiskamer stond afgeladen vol. Maandag 7 augustus was het dan zover, de montage man stond voor de deur. Ik plofte op de bank ik liet me een uur of 6 later verrassen! Wow wat vet!! Allemaal leuk en aardig zo’n tekening maar je kunt het gewoon niet voor je zien. Ik was echt mega blij! Het iets diepere en hogere aanrecht maakt het zoveel groter. En dat terwijl het echt niet mega veel scheelt maar toch net dat hele fijne beetje.

Raamkant keuken

De montage ging op 1 dingetje (noem het maar ding) niet goed. De 10 minuten die ik weg was om boodschappen te doen stapte de monteur mis op de ladder en viel met een hamer in zijn hand half van het aanrecht af. Deuk in de meest zichtbare witte paneel die de keuken heeft. Naast dat het een tegenvaller was had ik hem ook met een gebroken nek in mijn gloednieuwe keuken op de grond aan kunnen treffen. Man man, dat is dus echt met een sisser afgelopen. Hij bestelde een nieuw paneel en deze zou later gebracht en opnieuw gemonteerd worden. De missende onderdelen bleken ook wel iets crucialer dan gedacht. Het waren namelijk de opstaande rand voor mijn aanrechtblad en de platen voor rondom mijn fornuis. Wat dus inhield dat de randen nog niet werden afgekit. Uiteindelijk heeft het zeker 6 weken geduurd voordat die onderdelen kwamen. Zes weken lang bestond dus de kans dat als ik iets vloeibaars zou omgooien dat aan de achterkant van mijn kastjes naar beneden zou druipen. Geloof me, dat wil je dus echt niet! Gelukkig is dit niet gebeurt maar het was af en toe wel spannend. Het paneel met deuk hebben we mooi kunnen gebruiken om te ketel weg te werken. Dat zie je hierboven op de foto, mijn toffe garde lamp hangt er nu aan. In de andere hoek hangt nu een verticale verwarming waardoor rechts daarvan ook nog plek was voor een ondiep aanrechtblok. Hieronder zit ook kastruimte en dat had ik heel erg nodig. 

Ovens

Mijn grote trots zijn natuurlijk twee ovens. Rechts is een oven oven en links is een oven met een magnetron stand. Links hieronder zit een vriezer en rechts een koeling. Onder mijn aanrechtblad vind je aan de linker kant een extra inbouw koelkast. Deze is iets kleiner dan een tafelmodel. Rechts hiervan een iets smaller gootsteenkastje. Een kwart van deze ruimte wordt in beslag genomen door de boiler van de Quooker. Wat een fijn ding is dat! Eerst wilde ik er eigenlijk geen maar ik ben nu toch heel blij dat ik er toch voor gekozen heb. Rechts weer daarvan zit de vaatwasser en onder het fornuis een enorme besteklade en daaronder een lade met heel veel ruimte waar al mijn pannen inpassen. 

Fornuis

Deze keuken kookt en bakt heerlijk! Ik heb er nu al een paar maanden plezier van en ik vind het nog steeds leuker dan ooit om mijn vaatwasser in te ruimen en mijn aanrecht schoon te maken. Het was nogal een bevalling. Een paar tegenslagen maar volgens mij hoort dat er allemaal bij en had het nog veel erger gekund. Het was alles dubbel en dwars waard. 

basilicum keuken

In het geheel is er ongeveer een half jaar overheen gegaan. Iedereen die heeft geholpen, super bedankt! <3 Dit blije ei sluit nu deze enorme blog af. Wat vinden jullie van mijn handgrepen? Of had jij voor greeploos gekozen?

Liefs,
Eef

Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
3 reacties
  1. Sandra

    15 november 2017 19:29

    Joh wat ziet ie er gaaf uit! Yes ik heb ook voor grepen gekozen, dat greeploze is niks voor mij, als ik bezig ben hang ik er graag even snel een keuken- of theedoek aan of een pannelikker 😂

    Beantwoord
    1. Eefje

      15 november 2017 19:31

      Dankjewel Sandra! Ik heb ook heel bewust voor handgrepen gekozen. Er moet regelmatig een kastje open gemaakt worden met vieze handen en dan maak ik liever zo’n greep schoon dan dat het half in mn lades of kastjes zit! 🙂

      Beantwoord
  2. Tineke

    18 november 2017 21:05

    Ik was al heel benieuwd naar deze blog en wauw, wat een geweldig mooie keuken is het geworden. En wat een werk zeg! Maar het resultaat mag er absoluut zijn! Ik vind grepen ook praktischer en het staat ook mooi bij de grepen van je oven ;). Heel veel bak- en kookplezier gewenst!

    Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Limoen-pistache taart met witte chocolade drip

volgend bericht

Proefvideo #4 | Vegan snacks proeven met Joyce | EEFSFOOD

meest gelezen
32.280x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.879x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.151x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.469x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
IF update #9 Ik ga 3 weken lang mijn kcals tracken!
Blog Persoonlijk

IF update #9 Ik ga 3 weken lang mijn kcals tracken!

4 min leestijd
29 april 2018

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord