• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Bakrecepten Recepten Taart

Limoen-pistache taart met witte chocolade drip

Eefje
10 reacties
14 november 2017
Limoen-pistache taart met witte chocolade drip

Limoen-pistache taart met witte chocolade drip

De laatste tijd ben ik helemaal in to dripcakes. Ik ben ze aan het maken om een beetje te oefenen, en leuk dat het is! Meestal gebruik ik een basiscake a la red velvet maar nu was het tijd voor iets luchtigers. Ik gebruikte biscuit als basis, bedacht een lekkere smaak combi en deze limoen-pistache taart met witte chocolade drip kwam tot stand. 

RECEPT
Voorbereidingstijd: 45minuten
Baktijd: 20-25 minuten
Totale tijd: 4 uur

Wat heb je nodig? (12 personen)
Beslag:
• 8 medium eieren 
• 260 kristalsuiker 
• 170 gram zelfrijzend bakmeel
• 60 gram maizena 
• mespuntje zout
• 1 el vanille extract
• 1,5 limoen, het rasp ervan 
• klein scheutje zonnebloemolie 
• 20 gram gezouten pistachenoten (excl. harde schil en bruin velletje), fijngemalen
• 40 ml limoncello (optioneel)
Meringue botercrème:
• 200 ml gepasteuriseerd eiwit
• 290 gram kristalsuiker 
• 300 gram roomboter, volledig op kamertemperatuur 
• vanillemerg of extract 
• groene voedingsmiddelen kleurstof (ik gebruikte mosgroen)
Topping:
• 25 gram gezouten pistachenoten (excl. harde schil en bruin velletje), fijngemalen 
• 75 gram witte chocolade 
• 3 el vloeibare slagroom 
• decoratie naar keuze
• mosgroene voedingsmiddelen kleurstof 

Benodigdheden:
• 2 of 4 bakvormen van 18 cm doorsnee 
• bakpapier 
• boterhamzakje 
• paletmes 
• standmixer met garde
• zeef
• spatel
• spuitzak + spuitmondje

EXTRA INFO: Doordat ik nu 2 ovens heb gebruik ik deze het liefst allebei om dit soort taarten sneller te maken. Ik heb het beslag in één keer gemaakt en verdeelt over 4 vormen. Heb je nu 1 oven? Wat natuurlijk volkomen normaal is, dan zou ik aanraden om het beslag in 2 keer te maken. Beslag kun je het beste zo snel mogelijk verwerken. het is niet bevordelijk voor het beslag om de andere helft een half uur te laten staan, zeker omdat het om een heel luchtig beslag gaat. 

Zo maak je het!
1. Doe de suiker en het zout samen met de eieren in de kom van de standmixer. Gebruik de garde en zet dit mengsel voor ongeveer 10 minuten op de hoogste stand.

2. Zet de oven aan op 175 graden (convectie stand). Bekleed de bodem van de bakvormen met bakpapier en smeer de randen in met wat zonnebloemolie. Bestuif daarna met een beetje bloem.

3. Zeef het bakmeel samen met de maizena. Als het ei/suiker mengsel stevig, luchtig en lichtgeel is voeg je het bakmeel/maizena mengsel beetje bij beetje toe. Spatel dit er met de hand doorheen op een laag tempo (anders verlies je volume). Voeg tijdens het spatelen ook de gemalen pistache, limoenrasp en vanille toe.

4. Giet het beslag dan in 2 (of 4) vormen en bak deze gaar in 20 tot 25 minuten. Ze rijzen flink in de oven maar zakken later wel weer in. Haal de cakes uit de vorm en laat deze volledig afkoelen. 

5. Doe het eiwit en suiker in een hittebestendige kom en zet deze au bain Marie te verwarmen. Blijf regelmatig roeren tot de suiker helemaal is opgelost. Giet dit mengsel in de kom van de standmixer en zet ook dit met de garde erin op de hoogste stand voor een kwartier. Als het mengsel stijf en volledig afgekoeld is (kouder dan dat je hand aanvoelt). Kun je langzaam de blokjes boter en vanille toevoegen. Doe dit niet te snel. Echt blokje voor blokje!

6. Het kan bij deze crème lijken dat het helemaal mislukt. Blijf toch door mixen tot je vanzelf een stevige crème hebt. Bekijk anders dit filmpje vanaf 3 minuut 30 om te zien hoe ik deze crème maak. Hier kun je ook zien hoe je de drip maakt.

7. Smelt de chocolade samen met de slagroom en laat deze dan afkoelen. Breng naar wens op kleur. Voor het gemak doe ik dit altijd een een boterhamzakje waar ik vervolgens een klein puntje vanaf knip.

8. Snij de bovenkant van de cakes recht af en besprenkel deze met limoncello. Besmeer elke plak cake met een dun laagje van de crème. Smeer hem dan strak af met een paletmes. Je kunt de buitenkant nog een marmer effect geven door wat kleurstof te gebruiken. Versier de taart met de drip en decoreer de taart zoals je het zelf mooi vindt. 

9. Bewaar de taart in de koelkast maar haal hem een paar uur voor je ervan gaat eten uit de koelkast. Eet smakelijk!

Limoen-pistache taart

Misschien vind je deze recepten ook leuk?
– Simpele limoencake met glazuur
– Witte chocolade fudge met pistache en limoen

Bakrecept dripcake Limoen Pistache Taart
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
10 reacties
  1. Annelies

    14 november 2017 12:41

    ziet er super gaaf uit!
    direct zin om ook aan de slag te gaan!

    Beantwoord
    1. Eefje

      15 november 2017 14:37

      Dankjewel Annelies!

      Beantwoord
  2. Patricia

    2 december 2017 21:05

    Ik wil deze taart graag maken want hij ziet er super mooi uit! Maar ik snap het recept niet. Als je 2 bakvormen gebruikt, hoeveel beslag moet je dan maken? Moet je dan de helft van bovenstaande ingrediënten gebruiken?

    Beantwoord
    1. Eefje

      2 december 2017 21:10

      Hi Patricia. Als je dezelfde hoeveelheid ingrediënten gebruikt als in het recept staan is dit goed voor 4 springvormen. Dit zijn dus ook de vier lagen van de taart. Ik kan dat in één keer bakken omdat ik 2 ovens heb. Doe je dat niet zou ik het beslag in 2 keer maken. Gebruik dan eerst de helft van het recept en verdeel dit beslag over 2 springvormen. Herhaal dit daarna nog een keer. Heb je ik je zo geholpen? 🙂

      Beantwoord
      1. Patricia

        4 december 2017 18:41

        Hoi Eefje, ja zeker ik snap ‘m.. Al 😜 ik dacht dat je de taart dus ook kon maken met 2 lagen maar dat is dus niet het geval. Dankjewel! Ik ga ‘m deze week maken 😊

        Beantwoord
        1. Eefje

          4 december 2017 20:07

          Dat kan ook! Maar dan moet je gewoon alles halveren👌🏻

          Beantwoord
  3. Debby

    28 april 2021 14:28

    Dag Eefje, ik wil me ook eens wagen aan deze taart 🙂 Ik heb bakvormen van 18cm doorsnede maar als ik daar een biscuit in maak komt deze meteen al zo een 20cm hoog, dan zijn 4 lagen toch echt wel te veel denk ik dan. Maar misschien rijst het deeg niet zo hoog met jouw recept?? Groetjes Debby

    Beantwoord
    1. Eefje

      28 april 2021 14:57

      Dat is zeker hoog! Ik zou lekker een mix gebruiken. Het is al even geleden dat ik deze maakte. Denk dat hij in totaal 18-20 hoog is. Misschien 1 biscuit bakken en er 3 dagen van maken?

      Beantwoord
      1. Debby

        1 mei 2021 20:43

        Ok bedankt voor de tip 😀!

        Beantwoord
  4. Tjitske

    29 augustus 2022 14:09

    Hoi Eefje,
    ik wil binnenkort een 2 laags dripcake maken maar nu vroeg ik me af of ik de bovenkant van de onderste cake helemaal insmeer met de witte chocolade drip en daar de kleinere bovenop zet? Of gewoon eerst stapelen en dan per cake de buitenste rand drippen?

    Gr Tjitske

    Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Eetdagboek van maandag 13 november ’17

volgend bericht

Oude keuken vs. nieuwe keuken, hoe ging dat precies?

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.990x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.037x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.943x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Red velvet taart
Bakrecepten Recepten Taart

Red velvet taart

2 min leestijd
18 augustus 2015
Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
Bakrecepten Recepten Taart

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

1 min leestijd
5 april 2020
Tiramisu shortbread bars
Koekjes Recepten

Tiramisu shortbread bars

4 min leestijd
2 december 2020
Lemon meringue room taart
Bakrecepten Recepten

Lemon meringue room taart

1 min leestijd
28 maart 2020
Karamel-pecan shortbread
Bakrecepten Koekjes Recepten

Karamel-pecan shortbread

1 min leestijd
18 december 2016
Botercrème EEFSFOOD
Recepten Smeersels, dips & sausjes

Zelf maken: witte chocolade botercrème

1 min leestijd
17 februari 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord