• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #44, stress op maandag, fantastische perslunch en meer!

Eefje
4 reacties
6 november 2017
EEFSFOOD overzicht week #44

Mijn laatste overzicht is alweer 19 weken geleden, namelijk die van week #25 eerder dit jaar. Ik heb deze net zelf opnieuw gelezen en ik kan amper geloven dat sommige dingen die hierin staan al zo lang geleden zijn. De hoogste tijd voor een nieuw EEFSFOOD overzicht week #44, stress op maandag, fantastische perslunch en meer!

Maandag
De maandag begon rustig (dacht ik). Ik was uit mezelf vrij vroeg wakker geworden en ik stond om 9 uur al te stofzuigen en mijn schone was weg te werken. Ik was in de veronderstelling dat ik de hele dag ‘vrij’ had. Als in genoeg te doen maar geen afspraken buiten de deur. Ik streek neer achter mijn laptop om een paar mailtjes bij te werken. Ineens zat ik met een uitnodiging voor een event voor mijn neus, welke ik dubbel opgestuurd had gekregen. Ik zat er maar naar te turen, wat moet ik hier nou mee? Ik had overigens als gemeld dat ik zou komen. Ik lees tot 3 keer toe maandag 30 oktober tot er een belletje begint te rinkelen. K*T! Dat is vandaag! Tot overmaat van ramp dacht ik dat ik nog maar een uur had om van in mijn pyjama met een maandagochtend hoofd in Rotterdam de verschijnen met een rise and shine hoofd. Top, dat lukt natuurlijk nooit want ik heb voor het reizen zelf al een uur nodig. Paniek dus! Toen bleek ik dus nog 2 uur te hebben. Oké chill nu Eef, haal adem! Bleek het om 11 uur te zijn en niet om half 12.. Wat een time management vandaag zeg…

NINE BAR EEFSFOOD

Een half uur later had ik het bloedheet (want haast) en zat ik met blote armen op de fiets. Ik vertikte het om een jas aan te doen (ik nam hem wel mee). Het was 9 graden en ik werd raar aangekeken #storyofmylife. In de trein kon ik een beetje bijkomen en ik was precies op tijd. Klaar voor een lekker ontbijtje bij NINE BAR!

 Ontbijt NINE BAR

Na het ontbijt mochten wij allemaal eventjes barista spelen. Zo blij als een kind was ik. Dit is het enige dat ik ZO erg mis van niet meer bij Starbucks werken. Ik werd er helemaal nerveus van, kan ik het nog wel? Het werden zeker geen pareltjes maar rosettas waren het wel. Ik had nog helemaal de feeling en 2 uit 2 lukte gewoon. En ja, dat maakt van mij een stuiterend blij ei.

Latte art NINE BAR EEFSFOOD

Eenmaal thuis nog even achter de laptop gezeten. Mijn moeder kwam taart eten en meenemen (ben ik daar ook maar weer vanaf). En ik kookte lekkere pulled chicken met sperziebonen en kikkererwten.

Taart en kip EEFSFOOD

Dinsdag
Op naar werk. Gekkenhuis december staat alweer op de stoep dus er is zat te doen. De dag ging best wel snel om, super fijn! Daarna ging ik gelijk door op de fiets naar mijn moeder die een mega lekker maaltje had gekookt. Er stond een concert in Den Haag op de planning. We gingen met de auto. Dat vind ik zo relaxed! Ik ga best vaak naar concerten maar vind terug met de trein eigenlijk gewoon altijd stom. Het was een oude lullen concert. Dit klinkt misschien negatief maar niks van dat is waar. Met oude lullen muziek heb ik het over -muzikale opvoeding van mijn vader- muziek. Vroeger vond ik het maar irritant als ik weer ongevraagd ‘muziekles’ kreeg van hem, nu ben ik daar meer dan dankbaar voor. Love oude lullen muziek! Ik heb in ieder geval de gemiddelde leeftijd in de zaal flink naar beneden gehaald.

Chuck 't Paard EEFSFOOD

Woensdag
Mijn wekker vroeg gezet om op tijd te beginnen met mijn to do lijst. Om 9 uur zat ik bij City Hall en om 10 uur had ik Leroy tegenover mij zitten. Hij is ook hard bezig met zijn bedrijf en dit kun je binnenkort allemaal zien op zijn website. Iets met persoonlijke reisgidsjes! Dus ga jij binnenkort op stedentrip maar laat je liever iemand anders leuke spots voor je uitzoeken zodat je het zelf niet hoef te doen? Mail Leroy dan even naar hi@citypaper.nl en wie weet kan hij iets tofs voor je doen. Het werd tijd voor lunch en we waren weer lekker eensgezind. De bruchetta carpaccio is hier zo goddelijk lekker <3

City hall lunch EEFSFOOD

Donderdag
Vandaag stond me er toch een toffe perslunch op de planning! Ik was weer uitgenodigd om bij het Bildenberg Parkhotel in Rotterdam te komen lunchen. Weten jullie nog dat ik een oester at en dat filmde? Dit keer hebben er 6 sterrenchefs een menu samengesteld en brengen daarmee een ode aan de grondlegger van de Franse keuken; Auguste Escoffier. Wat een feest was het weer. Ik kan echt zo erg genieten van dit soort pers lunches! Leuk gezelschap en eenmaal aan tafel had ik weer de eer om naast de hotelbaas te mogen zitten. Het menu zag er prachtig uit en de wijnkaart minstens net zo. Ook had ik al gezien dat er een gang bij zat met hert en toen was ik helemaal in mijn nopjes!

Na de drie overheerlijke amuses kregen wij vier gangen waarvan het hert mijn favoriet was en sloten we af met koffie en een steen vol lekkers. Die Madeleines hier zijn goddelijk! Dit gehele menu is van 13 tot en met 23 november 2017 te bestellen bij restaurant The Park, Rotterdam. 

Vrijdag
Leo tijd! Er was vandaag duidelijk afgesproken om allemaal tegelijk te komen. Als je alleen in een winkel staat is dat soms echt onuitstaanbaar. Hoe dan?! Kom gewoon lekker verdeeld over de dag en niet met z’n achten tegelijk. Enfin, de dag was best snel voorbij.

Leo doosjes EEFSFOOD

Daarna heeft deze oma het voor elkaar gekregen om pas om half 10 in bed te liggen. Ik ben de laatste tijd altijd zo uitgeblust op vrijdagavond dat ik soms gewoon al om 20h in bed lig. Niet dat ik dan gelijk slaap hoor maar toch. Dit keer heb ik het op de bank wat langer uitgehouden.

Zaterdag
Na een chill ochtendje vertrok ik samen met mijn moeder naar Utrecht. We gingen met de trein en vervolgens even snel langs Ace & Tate om mijn nieuwe bril recht te laten zetten. We hadden het weerbericht niet gecheckt en dat werd gelijk afgestraft. Dikke regenbuien! En wie hadden er geen plu mee? Wij natuurlijk! Van mijn mooi schoon gepoetste bril heb ik niet lang kunnen genieten dus. Toen moesten we met een bus verder naar onze bestemming, was er dus een ongeluk gebeurd waardoor we er veel eerder uit moesten. Plensbui 2 op ons kop, wat een feest! Eenmaal aangekomen, snel opgedroogd een gezellige middag gehad. Die avond heb ik mijn oppas skills weer eens uit de kast moeten trekken en dat ging goed! Terug naar huis ging nu gelukkig lekker met de auto.

Voor ik het vergeet! Deze zaterdag 4 november was precies twee jaar nadat ik EEFSFOOD inschreef als bedrijf. Op naar de volgende jaren!

KVK inschrijving EEFSFOOD

Zondag
Deze dag begon ultiem relaxed! Dat werd al snel iets minder. Ik heb de laatste paar weken enorm last van het feit dat mijn hoofd aan het overstromen is met inspiratie voor van alles, toffe recept ideeën en meer van dat. En wat komen er uit mijn handen? Helemaal NIETS! Dit is echt mega frustrerend. In de middag ging ik met mijn laptop bij mijn moeder thuis aan tafel zitten. Thuis heb ik soms teveel afleiding. De vaatwasser moet nog uitgeruimd, er kan nog wel een wasje aan en voor ik het weet sta ik weer iets te doen in de keuken terwijl ik eigenlijk achter mijn laptop moet zitten. Dat vind ik dus ook zo fijn aan buiten de deur werken. Of dat nou bij iemand anders thuis is of in een koffietentje. 

Uiteindelijk bleef ik eten, speelde we nog een potje Yahtzee (yeah, gewonnen) en ging ik daarna naar huis. Toch nog wat nuttige werk dingen gedaan. Niet veel maar in ieder geval meer dan dat ik thuis had gedaan. Lekker naar bed en morgen weer een berg red velvet taarten bakken in afwachting van mijn nieuwe camera die geleverd gaat worden! Ik heb mijn oude verkocht door een oproepje op mijn Instagram stories te zetten. Handig!

Liefs,
Eef

kijkje Weekoverzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Astrid

    6 november 2017 10:15

    Leuk weer zo een week overzicht!!
    Vrijdag was ik in leiden aan het winkelen.. ik liep nog langs leonidas maar ik zag dat het zoooooo vol was anders was ik even hoi komen zeggen.
    En die perslunch.. mag ik niet eens mee in je tas 🤔! Haha

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 november 2017 10:18

      Haha ja het was druk vrijdag! Volgende keer nog eens proberen hoor. Ik zet je op de lijst voor tas insiders je bent niet de eerste 😉

      Beantwoord
  2. Sandra

    6 november 2017 20:20

    Yay weer een weekoverzicht! En yep die plensbui hadden wij zaterdag ook op onze kop, een soort van extra douche 😂 maar hey mijn nieuwe jas blijkt waterdicht te zijn, top!

    Beantwoord
    1. Eefje

      9 november 2017 21:35

      Haha dat was een leuke bijkomstigheid dan! Had ik mijn paraplu maar mee!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Aardappel-tomatenpuree met groene aspergetips

volgend bericht

Sinterklaas themataart met sinaasappel, chocolade & speculaas

meest gelezen
32.207x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
18.818x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
12.128x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
9.448x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SMAAKVOLLE KLEFFE CAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In dit makkelijke recept kun je heel fijn wat restjes banaan en wortel kwijt🙌🏻 De cake is niet extreem luchtig maar wel ongelofelijk smeuïg en lekker klef🥕 Ik hou ervan! Gisteravond nog een stukje gegeten en deze was net zo lekker als 4 dagen geleden🍌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat nu voor je uitgewerkt op eefsfood.nl✨ Neem je een kijkje?👀 Opslaan voor later kan door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cakerecept #bakken #foodblog #carrotcake #wortelcake #bananencake #kaneel #pecannoten #bakrecept #foodfotografie #noten #restjes #nowaste #kleffecake #smeuig #heelhollandbakt #zoetbaksel #wortel
8 X LEKKERS MET ROOD FRUIT❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nu een artikel met al deze heerlijke recepten erin🙌🏻 Met het oog op zondag leek me dat wel een goed idee😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Frisse frambozen kwarktaart
➡️ Frambozenslof met pistachespijs
➡️ Luchtig kwarktaartje met aardbeien
➡️ Kruimel cheesecake met framboos en witte choco
➡️ Aardbeienschelpen met room
➡️ Cakesicles met framboos en limoen
➡️ Yoghurtmousse taart met frambozen topping
➡️ Frisse frambozentaart met kokos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welke zou jij zelf het liefst een hap nemen?👇🏻 Sla je ‘m op? Zo heb je altijd snel inspiratie bij de hand✅ Fijne vrijdag🥳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #recepten #aardbeien #frambozen #yoghurt #kwarktaart #aardbeienschelpen #koekbodem #cakesicles #raspberries #yoghurtmousse #foodblog #nobakerecepten #foodfotografie #frisenfruitig #frambozenslof #bakinspiratie #koekkruimels #cheesecake #moederdaginspiratie
AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN ⠀⠀ AFVALLEN ➡️ AANKOMEN ➡️ GOED VOELEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een aantal jaar geleden viel ik 25 kilo af. Met behulp van Intermittent Fasting. Bijna maandelijks schreef ik hierover en met veel van jullie had ik hier gesprekken over💬 In tijden was ik niet zo slank geweest en voelde me heel goed. Afvallen op een fijne manier was toen het doel. En dat ging, want IF bleek op mijn lijf geschreven en hielp mij daar echt super goed bij⚖️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu, jaren later, is er een groot deel weer bij. Sport en bewegen heb ik laten varen en daarbij heb ik afgelopen jaar nogal veel en vaak ongezond gegeten❌ Dan krijg je dat, zo simpel is het. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik altijd weer op tijd ‘ingrijp’. Nu voel ik me blehh, niet fit en ongezond. Dat staat tegenover een meestal wel zelfverzekerd gevoel, wat heel fijn is☺️ Ik kan wel stellen dat ik me nu zekerder voel dan in die -25 kilo tijd. En dat is een proces van afgelopen jaren. Tussen je oren gebeurd een hoop!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je in mijn stories hebt kunnen zien is er weer een fittere tijd aangebroken🏋🏻‍♀️ Dit zat er al een tijdje aan te komen voelde ik. Totale motivatie is er nu! Dit keer is zaak nummer 1 om me weer fitter en energieker te voelen. Als afvallen daarbij komt kijken zou ik dat fijn vinden maar dat is niet het hoofddoel. En dat verschil in visie is top! Meer bewegen, minder slecht eten en meer voor voedzaam kiezen🍴Ik weet dondersgoed hoe het werkt👀 Maar ik vind het ook wel echt lastig met het oog op mijn werk🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat je niet foppen door wat je allemaal online ziet. Afgelopen jaar heb ik meermaals de vraag in mijn DM gekregen of ik was afgevallen? Terwijl de kilo’s eraan vlogen. Optisch bedrog is overal! Deze foto’s zijn van afgelopen zomer☀️ Ik voelde me helemaal gelukkig in mijn nieuwe jurk welke maat 50 is👗 Opmerkingen over afvallen en aankomen naar of over anderen toe zijn sowieso niet meer van nu (vind ik)☎️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor wie het nodig heeft; laat de vorm van je lijf niet je geluk in de weg staan❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lees verder in de reacties, want wat ik kwijt wilde paste niet allemaal hier👇🏻
NO BAKE SPECULOOS CHEESECAKE😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met maar 6 ingrediënten⁉️ Ik vind ‘m echt goddelijk🤤 En het mooie; hij is dus 100% vegan!🌿 Dit is een recept van @lennaomrani en die mag ik hier met je delen🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BODEM:
➡️ 90 gram pecannoten
➡️ 6 speculoos koekjes
➡️ 7 eetlepels speculoospasta
➡️ 3 eetlepels agavesiroop
TUSSENLAAG:
➡️ 300 gram vegan roomkaas
➡️ 175 gram cashewnoten (minimaal 3 uur geweekt in water)
➡️ 75 gram agavesiroop
➡️ 2 eetlepels speculoospasta
TOPPING:
➡️ 4 eetlepels speculoospasta + extra kruimels
➡️ zelf heb ik er nog wat zeezout flakes op gedaan (aanraderrrr)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Zet een springvorm van 18 cm klaar met een velletje bakpapier erin. Maal de ingrediënten voor de bodem door elkaar in een keukenmachine en druk dit plat op de bodem🍪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏻 Daarna doe je alle ingrediënten voor de tussenlaag in een goede blender of keukenmachine. Maal dit tot een zo glad mogelijk mengsel. Schep dit op de bodem en strijk egaal uit met een paletmes. Zet in de vriezer❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na ongeveer 3 uur verwarm je de speculoos pasta en giet je dit op de bijna bevroren taart. Zet dan nog een half uurtje terug in de vriezer en snijd daarna de taart in punten met een groot glad koksmes🔪 Bewaar in de vriezer en haal ongeveer 1,5 uur van tevoren uit de vriezer. Eet smakelijk!❤️ De ontdooide puntjes blijven trouwens gewoon overeind staan, dat lijkt niet te kunnen wanneer je de vulling maakt. Maar dit komt goed dus👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij opzoek naar nog meer vegan lekkers? Check dan zeker Lenna haar pagina👌🏻 Ze maakt niet alleen zoete, maar ook heel veel lekkere hartige gerechten en recepten👩🏻‍🍳 Allemaal plantaardig + talloze tips om dit laagdrempelig te maken🥕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook deze taart maken? Wat ik zou doen als ik jou was. Sla ‘m op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Wist jij dat speculoos een vegan product is?👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #ikgebruikteviolife #nobakecheesecake #speculoos #pecannoten #veganroomkaas #vegancheesecake #nobakerecept #koekjes #cashewnoten #agavesiroop #foodblog #foodienl #vegantaart #foodfotografie #taartstandaard #koekkruimels #veganfood #lennaomrani
KERSEN KRUIMEL CHEESECAKE🍒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja hoor, dit is héél goeeeeeed🤤 Een bodem van bastogne koeken, een zachte gebakken cheesecake laag met limoen, kersen vlaaifruit en een laag knapperige havermout kruimels❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien alle drie de kruimel cheesecake voorgangers in mijn top 3 beste posts ever staan ga ik gewoon nog even door met dit succesnummer🏆 Tot jullie het zat zijn😋 Ik vind deze persoonlijk nóg lekkerder dan de vorige👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept kun je nu vinden op eefsfood.nl✨ Mocht je een bijdrage willen leveren aan het succes? Opslaan, reageren & liken helpt🙌🏻 Doe ook vooral jezelf een plezier door ‘m te maken👩🏻‍🍳 Dikke liefs, Eef😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #bakrecept #foodfotografie #kersen #limoen #cheesecake #roomkaas #koekkruimels #bastognekoek #foodblog #fruit #heelhollandbakt #cherrypie #foodienl #vanillr #foodfotografie #havermout
VROLIJK PASEN🐣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik kon het VROLIJK PASEN🐣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik kon het natuurlijk niet laten deze leuke macaron kuikentjes te maken💛 Zijn ze niet cute?🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips om ze zelf ook te maken👉🏻 Neem een macaron recept die voor jou te grootste slagingspercentage heeft🤣 Gebruik kleurstofgel; ongeveer 5 delen citroengeel en 1 deel oranje. Gebruik eetbare stift voor de ogen, pootjes en snavel. Neem een kwastje en eetbaar koper parelmoer voor de blush wangetjes✨ Vul ze met een simpele botercrème of lekkere citroenvulling. Zet daarvoor ‘citroen ganache’ in de zoekbalk op eefsfood.nl🔎 Die is echt heeeeerlijk👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #macarons #kuikentjes #foodblog #vrolijkpasen #fijnepaasdagen #chickies #koekjes #citroenganache #botercreme
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • Eefsfoodpost
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
13 april 2022

Over de top verjaardagstaart

Over de top verjaardagstaart
7 april 2022

Frambozencake met citroencrème

Frambozencake met citroencrème
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord