• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #44, stress op maandag, fantastische perslunch en meer!

Eefje
4 reacties
6 november 2017
EEFSFOOD overzicht week #44

Mijn laatste overzicht is alweer 19 weken geleden, namelijk die van week #25 eerder dit jaar. Ik heb deze net zelf opnieuw gelezen en ik kan amper geloven dat sommige dingen die hierin staan al zo lang geleden zijn. De hoogste tijd voor een nieuw EEFSFOOD overzicht week #44, stress op maandag, fantastische perslunch en meer!

Maandag
De maandag begon rustig (dacht ik). Ik was uit mezelf vrij vroeg wakker geworden en ik stond om 9 uur al te stofzuigen en mijn schone was weg te werken. Ik was in de veronderstelling dat ik de hele dag ‘vrij’ had. Als in genoeg te doen maar geen afspraken buiten de deur. Ik streek neer achter mijn laptop om een paar mailtjes bij te werken. Ineens zat ik met een uitnodiging voor een event voor mijn neus, welke ik dubbel opgestuurd had gekregen. Ik zat er maar naar te turen, wat moet ik hier nou mee? Ik had overigens als gemeld dat ik zou komen. Ik lees tot 3 keer toe maandag 30 oktober tot er een belletje begint te rinkelen. K*T! Dat is vandaag! Tot overmaat van ramp dacht ik dat ik nog maar een uur had om van in mijn pyjama met een maandagochtend hoofd in Rotterdam de verschijnen met een rise and shine hoofd. Top, dat lukt natuurlijk nooit want ik heb voor het reizen zelf al een uur nodig. Paniek dus! Toen bleek ik dus nog 2 uur te hebben. Oké chill nu Eef, haal adem! Bleek het om 11 uur te zijn en niet om half 12.. Wat een time management vandaag zeg…

NINE BAR EEFSFOOD

Een half uur later had ik het bloedheet (want haast) en zat ik met blote armen op de fiets. Ik vertikte het om een jas aan te doen (ik nam hem wel mee). Het was 9 graden en ik werd raar aangekeken #storyofmylife. In de trein kon ik een beetje bijkomen en ik was precies op tijd. Klaar voor een lekker ontbijtje bij NINE BAR!

 Ontbijt NINE BAR

Na het ontbijt mochten wij allemaal eventjes barista spelen. Zo blij als een kind was ik. Dit is het enige dat ik ZO erg mis van niet meer bij Starbucks werken. Ik werd er helemaal nerveus van, kan ik het nog wel? Het werden zeker geen pareltjes maar rosettas waren het wel. Ik had nog helemaal de feeling en 2 uit 2 lukte gewoon. En ja, dat maakt van mij een stuiterend blij ei.

Latte art NINE BAR EEFSFOOD

Eenmaal thuis nog even achter de laptop gezeten. Mijn moeder kwam taart eten en meenemen (ben ik daar ook maar weer vanaf). En ik kookte lekkere pulled chicken met sperziebonen en kikkererwten.

Taart en kip EEFSFOOD

Dinsdag
Op naar werk. Gekkenhuis december staat alweer op de stoep dus er is zat te doen. De dag ging best wel snel om, super fijn! Daarna ging ik gelijk door op de fiets naar mijn moeder die een mega lekker maaltje had gekookt. Er stond een concert in Den Haag op de planning. We gingen met de auto. Dat vind ik zo relaxed! Ik ga best vaak naar concerten maar vind terug met de trein eigenlijk gewoon altijd stom. Het was een oude lullen concert. Dit klinkt misschien negatief maar niks van dat is waar. Met oude lullen muziek heb ik het over -muzikale opvoeding van mijn vader- muziek. Vroeger vond ik het maar irritant als ik weer ongevraagd ‘muziekles’ kreeg van hem, nu ben ik daar meer dan dankbaar voor. Love oude lullen muziek! Ik heb in ieder geval de gemiddelde leeftijd in de zaal flink naar beneden gehaald.

Chuck 't Paard EEFSFOOD

Woensdag
Mijn wekker vroeg gezet om op tijd te beginnen met mijn to do lijst. Om 9 uur zat ik bij City Hall en om 10 uur had ik Leroy tegenover mij zitten. Hij is ook hard bezig met zijn bedrijf en dit kun je binnenkort allemaal zien op zijn website. Iets met persoonlijke reisgidsjes! Dus ga jij binnenkort op stedentrip maar laat je liever iemand anders leuke spots voor je uitzoeken zodat je het zelf niet hoef te doen? Mail Leroy dan even naar hi@citypaper.nl en wie weet kan hij iets tofs voor je doen. Het werd tijd voor lunch en we waren weer lekker eensgezind. De bruchetta carpaccio is hier zo goddelijk lekker <3

City hall lunch EEFSFOOD

Donderdag
Vandaag stond me er toch een toffe perslunch op de planning! Ik was weer uitgenodigd om bij het Bildenberg Parkhotel in Rotterdam te komen lunchen. Weten jullie nog dat ik een oester at en dat filmde? Dit keer hebben er 6 sterrenchefs een menu samengesteld en brengen daarmee een ode aan de grondlegger van de Franse keuken; Auguste Escoffier. Wat een feest was het weer. Ik kan echt zo erg genieten van dit soort pers lunches! Leuk gezelschap en eenmaal aan tafel had ik weer de eer om naast de hotelbaas te mogen zitten. Het menu zag er prachtig uit en de wijnkaart minstens net zo. Ook had ik al gezien dat er een gang bij zat met hert en toen was ik helemaal in mijn nopjes!

Na de drie overheerlijke amuses kregen wij vier gangen waarvan het hert mijn favoriet was en sloten we af met koffie en een steen vol lekkers. Die Madeleines hier zijn goddelijk! Dit gehele menu is van 13 tot en met 23 november 2017 te bestellen bij restaurant The Park, Rotterdam. 

Vrijdag
Leo tijd! Er was vandaag duidelijk afgesproken om allemaal tegelijk te komen. Als je alleen in een winkel staat is dat soms echt onuitstaanbaar. Hoe dan?! Kom gewoon lekker verdeeld over de dag en niet met z’n achten tegelijk. Enfin, de dag was best snel voorbij.

Leo doosjes EEFSFOOD

Daarna heeft deze oma het voor elkaar gekregen om pas om half 10 in bed te liggen. Ik ben de laatste tijd altijd zo uitgeblust op vrijdagavond dat ik soms gewoon al om 20h in bed lig. Niet dat ik dan gelijk slaap hoor maar toch. Dit keer heb ik het op de bank wat langer uitgehouden.

Zaterdag
Na een chill ochtendje vertrok ik samen met mijn moeder naar Utrecht. We gingen met de trein en vervolgens even snel langs Ace & Tate om mijn nieuwe bril recht te laten zetten. We hadden het weerbericht niet gecheckt en dat werd gelijk afgestraft. Dikke regenbuien! En wie hadden er geen plu mee? Wij natuurlijk! Van mijn mooi schoon gepoetste bril heb ik niet lang kunnen genieten dus. Toen moesten we met een bus verder naar onze bestemming, was er dus een ongeluk gebeurd waardoor we er veel eerder uit moesten. Plensbui 2 op ons kop, wat een feest! Eenmaal aangekomen, snel opgedroogd een gezellige middag gehad. Die avond heb ik mijn oppas skills weer eens uit de kast moeten trekken en dat ging goed! Terug naar huis ging nu gelukkig lekker met de auto.

Voor ik het vergeet! Deze zaterdag 4 november was precies twee jaar nadat ik EEFSFOOD inschreef als bedrijf. Op naar de volgende jaren!

KVK inschrijving EEFSFOOD

Zondag
Deze dag begon ultiem relaxed! Dat werd al snel iets minder. Ik heb de laatste paar weken enorm last van het feit dat mijn hoofd aan het overstromen is met inspiratie voor van alles, toffe recept ideeën en meer van dat. En wat komen er uit mijn handen? Helemaal NIETS! Dit is echt mega frustrerend. In de middag ging ik met mijn laptop bij mijn moeder thuis aan tafel zitten. Thuis heb ik soms teveel afleiding. De vaatwasser moet nog uitgeruimd, er kan nog wel een wasje aan en voor ik het weet sta ik weer iets te doen in de keuken terwijl ik eigenlijk achter mijn laptop moet zitten. Dat vind ik dus ook zo fijn aan buiten de deur werken. Of dat nou bij iemand anders thuis is of in een koffietentje. 

Uiteindelijk bleef ik eten, speelde we nog een potje Yahtzee (yeah, gewonnen) en ging ik daarna naar huis. Toch nog wat nuttige werk dingen gedaan. Niet veel maar in ieder geval meer dan dat ik thuis had gedaan. Lekker naar bed en morgen weer een berg red velvet taarten bakken in afwachting van mijn nieuwe camera die geleverd gaat worden! Ik heb mijn oude verkocht door een oproepje op mijn Instagram stories te zetten. Handig!

Liefs,
Eef

kijkje Weekoverzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
4 reacties
  1. Astrid

    6 november 2017 10:15

    Leuk weer zo een week overzicht!!
    Vrijdag was ik in leiden aan het winkelen.. ik liep nog langs leonidas maar ik zag dat het zoooooo vol was anders was ik even hoi komen zeggen.
    En die perslunch.. mag ik niet eens mee in je tas 🤔! Haha

    Beantwoord
    1. Eefje

      6 november 2017 10:18

      Haha ja het was druk vrijdag! Volgende keer nog eens proberen hoor. Ik zet je op de lijst voor tas insiders je bent niet de eerste 😉

      Beantwoord
  2. Sandra

    6 november 2017 20:20

    Yay weer een weekoverzicht! En yep die plensbui hadden wij zaterdag ook op onze kop, een soort van extra douche 😂 maar hey mijn nieuwe jas blijkt waterdicht te zijn, top!

    Beantwoord
    1. Eefje

      9 november 2017 21:35

      Haha dat was een leuke bijkomstigheid dan! Had ik mijn paraplu maar mee!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Aardappel-tomatenpuree met groene aspergetips

volgend bericht

Sinterklaas themataart met sinaasappel, chocolade & speculaas

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.990x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.037x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.943x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord