Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

Ik was laatst voor het eerst in mijn leven op een boekpresentatie. En wel eentje van Rutger, je kunt hem kennen als winnaar van het eerste seizoen Heel Holland Bakt. Hij heeft namelijk al zijn vierde bakboek uitgebracht. Daar mocht ik bij zijn! Een bakboek met alleen maar heerlijke hartige recepten. En ik mag een gesigneerd exemplaar weggeven. Hoe leuk is dat?

Winnaar! Wauw, wat een hoop reacties! Het liefst gaf ik jullie allemaal dit boek want er zijn een heleboel leuke reacties op gekomen. De winnares is: Mirthe. Gefeliciteerd! Ik heb je een mailtje gestuurd en het boek komt zo snel mogelijk je kant op. Nogmaals bedankt voor het meedoen iedereen! Liefs, Eef. 

Verrassende wending
Ik had verwacht dat ik als ‘blogger’ was uitgenodigd door bijvoorbeeld de uitgeverij van het boek. Weet ik veel hoe dat werkt, het was mijn eerste keer. Eenmaal op locatie bleek dat niet zo te zijn. Ik kwam binnen, liet mezelf afstrepen van de lijst, hing mijn jas op en wierp een blik naar binnen om eventueel al een bekende te spotten. Zo ver kwam ik niet want Rutger stond bij de deur iedereen persoonlijk te begroeten. Wij staken onze handen uit en hij zegt: ‘Hoi, leuk je een keer in het echt te ontmoeten.’ Ik dacht HUH?! Dat is mijn tekst! Ik verzon snel een andere en zei: “Hoi, ook leuk om jou eens te ontmoeten en tof dat ik hier mag zijn’. Ik was een beetje overdonderd. Hij lichte toe en zei dat hij mij met plezier volgt op Instagram en mij zelf had geslecteerd om uitgenodigd te worden. Oké, weer iets geleerd. Zo kan dat natuurlijk ook haha! 

Heerlijke hapjes
Tijdens de presentatie werden we verwend met heerlijke hartige hapjes. De rundvlees kroketjes waren favoriet bij mij. Zo enorm knapperig! In Rutger zijn praatje kwam al naar voren dat hij liever draadjesvlees in zijn kroketten doet ipv stukjes. Laat ik het daar nou helemaal mee eens zijn, winning! Er lagen ook prachtige broden, manchego koekjes en bladerdeeg hapjes. De recepten hiervan staan ook allemaal in zijn boek. En meer! Zoals hartige broodjes, hoe maak je zelf bladerdeeg en muffins. Ik ben enthousiast en heb nog niet kunnen kiezen wat ik als eerst ga maken. 

Hoe maak je kans?
Vertel onder dit bericht waarom jij dit gesigneerde boek zou willen winnen. Zo maak je automatisch kans. Zondag 8 oktober zal ik de winnaar kiezen en een mailtje sturen. Succes!

67 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.