Blog

EEFSFOOD overzicht week #23

Deze week begon chill en eindigde nog chiller! Ik was bij een tof event van Oreo waar ik hun nieuwe koekje mocht proeven en jullie hielpen mij massaal met het kiezen van welke nieuwe sneakers ik moest bestellen. Leuk dat je weer meeleest met een nieuw overzicht!

Maandag
Na zo’n weekend catering is een dagje relaxen (als dat kan natuurlijk) altijd nog even een beetje fijner dan anders. Ik werd al best vroeg wakker en werkte een paar uurtjes in bed. Daarna ging ik lunchen met vriendinnen in de stad en voordat ik het wist zat ik een een strandstoel met een Radler in mijn hand. 
Strand Radler EEFSFOOD

We wilde gaan eten bij de Koele Costa (Noordwijk). Hier roken ze hun eigen zalm en dit kun je op een broodje of in een salade bestellen. Met een frietje ernaast heb je echt een topmaaltijd. Wat bleek nou? Door een super drukke pinksterdag kon eigenlijk niemand ons vertellen of de keuken nog wel open zou gaan. Domperrrr! 
Kibbeling katwijk EEFSFOOD

We zijn naar Katwijk gereden voor een lekker visje gevolgd door een heerlijk ijsje. Wat een top maandag!
IJsje Katwijk EEFSFOOD

Dinsdag
Dagje gewerkt, niet echt iets meegemaakt. Saai he?

Donderdag
Ohw yes. Ik wil zo graag zooi kwijt! Mijn huisje is gewoon te klein voor alle spullen die ik heb. Nu gaat mijn nieuwe keuken natuurlijk wel een oplossing bieden wat keukenspullen betreft maar de rest van mijn huis is gewoon bomvol. Ik heb van alles uitgezocht en heb in ieder geval 3 vuilniszakken troep weggegooid. Dat ruimt lekker op!

En ik wacht met smart al weken hierop:
EEFSFOOD mok is coming
Mijn eigen mok! Hoe cool?!

Donderdag
Op tijd op pad richting Amsterdam! Uitgenodigd door Oreo om hun nieuwe koekje te komen proeven samen met een lekker bakkie koffie en een etiquette les. Nou dat lijkt me wel wat. Als lompe koe kan ik daar toch vast iets van opsteken. Bij binnenkomst zag het er al prachtig uit! Naambordjes, ik vind dat echt zo leuk!
Oreo event EEFSFOOD

Het nieuwe koekje is extra dun. Ik vind dat dus heel lekker, dunne koekjes. Ze zijn krokanter dan de classics. De tafel stond vol met Oreo cupcakes, Oreo tiramisu, Oreo cheececake en natuurlijk 2 mega stapels van het Oreo koekje zelf. Het was echt een leuk en vooral kort maar krachtig event. Ik bleef nog even hangen in Amsterdam om met wat collega bloggers aan het werk te gaan achter onze laptop. 

Al tijden wil ik nieuwe sneakers. Ik begon een online zoektocht en selecteerde een paar kanshebbers. Ik vroeg jullie via Insta stories om hulp en er werd massaal gestemd. Super leuk zo’n interactieve vraag. Ik heb er ook echt iets aan. Uiteindelijk heb ik zelfs 2 paar besteld. Of ze lekker zitten en of het blijvertjes zijn is nog even de vraag! Volgende week vast meer hierover.Sneaker kiezen EEFSFOOD

Vrijdag
Super fijn! Een ochtendje vrij. Beetje uitslapen en werken in bed met een laptop. Heerlijk is dat! ’s Middags vertrok ik naar werk voor een halve dag. Om 18h besloot ik dat ik eten ging afhalen. En wel bij een tentje waar ik altijd langs fiets uit mijn werk. Je kunt er gezond en lekker eten krijgen en daar had ik wel zin in! Ik bestelde een saffraan couscous salade en kreeg ik er nog een klein bakje aardappels bij omdat ik die graag wilde uitproberen. Het was heel lekker! En zoveel gezonde afhaal eettentjes hebben we volgens mij helemaal niet in Leiden. Ik ga er vaker heen! Benieuwd wat ze hebben? Check even www.midileiden.nl
Midi Leiden EEFSFOOD

Zaterdag
Dit wordt een weekend niksen en vluchten voor de hitte. Ik at eerst thuis een heerlijk ontbijt! Ik gebruikte kokosmelk voor mijn havermout, prakte er een banaan doorheen en voegde rasp van een halve citroen toe. De topping bestond uit bevroren frambozen, geroosterde kokos en pecannoten. Echt een aanradertje, het was verrassend lekker!
Citroen havermout EEFSFOOD

Korte broek aan en hup naar Aalsmeer! #eilandlife Lekker BBQ’en. Dit moet je echt een keer proberen. Te simpel voor woorden maar smullen voor 10! Groene asperges in spek wikkelen en dan bakken op de BBQ.
spek asperge EEFSFOOD

Na een potje yahtzee dook ik mijn nieuwe iets ruimere (ja het kan nog kleiner) tentje in. Vooraf hieraan heb ik de boel nog bij elkaar gegild omdat ik iets hoorde ritselen achter mijn tent in het donker. Ja held op sokken, maar niet heus.
Eiland tentje EEFSFOOD

Zondag
Wat een k*t nacht! Ik lag echt best wel lekker maar het duurde eerst 3 uur voordat ik ├╝berhaupt in slaap viel en daarna was ik elk uur wakker. Ik lag helemaal in de kreukels. Ik had ook zo’n nieuw matje om op te slapen. Ik val zelfs op een knal harde steiger in slaap als het moet maar zo’n dun matje voor een hele nacht was dan toch weer iets teveel van het goede. Ach ik doe overdag nog wel een dutje in het gras. Ook dat lukte niet maar met de dikke wind die er stond en deze chille Lamzac was het echt prrrrrrima uit te houden!
Lamzac life EEFSFOOD

Rond etenstijd maakte ik een bazen tonijn pasta salade. Hij ziet er misschien niet heel bijzonder uit maar het was echt super smullen!
Tonijn pastasalade EEFSFOOD

’s Avonds werden we nog getrakteerd op prachtig natuurgeweld! We hebben ons een half uur vermaakt met foto’s maken en rennen naar de goede plek om net op tijd te zijn voor het perfecte plaatje. Toen kwam er ook nog een prachtige regenboog. Hiervan was het begin en einde te zien in de Westeinderplassen. Dat maak je niet zo vaak mee dat je het begin en het einde kunt zien. 
Sunset juli eiland EEFSFOOD

Wat een topweekend! Tot volgende week.

Liefs,
Eef

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.