Blog

EEFSFOOD overzicht week #21

Wat kun je zoal lezen in dit overzicht? Een bezoek aan een toffe nieuwe zaak in Leiden, Gin tonic’s & stokbrood, een heerlijk weekend op een helse nacht na en koop ik ze of koop ik ze niet? Dat en meer natuurlijk. Leuk dat je weer meeleest! Maandag
De week begon een tikkie saai. Voornamelijk veel achter mijn laptop gezeten. Ik bakte een paar dingen en zette deze op de foto. Was wel dringend nodig want mijn nieuwe recepten voorraad is niet meer wat her geweest is. 

Dinsdag
Werk, niets meer niets minder..

Woensdag
Leroy was om 10 uur bij mij. Hij wilde eigenlijk eerder komen maar dan is het daglicht nog niet al te best voor een partij goede foto’s. Hij is met een tof project bezig en mijn grijze tegels waren als ondergrond nodig. Die dingen zijn zo loei zwaar dat ze echt niet per fiets te vervoeren zijn ook al is het maar 3 minuten fietsen naar zijn huis. We hadden niet veel tijd want om half 12 werden we verwacht bij Deli Pie. Dit is een nieuwe winkel die 5 weken gelelde haar deuren opende. Er komt zo snel mogelijk een stukje over online. Het was erg leuk en lekker!
Leroy shoot EEFSFOOD

Die middag shopte ik nog snel even 3 zomerse hemdjes want nu die bloedhitte in aantocht is kwam er erachter dat ik zoveel zomerkleding niet heb. Ook had ik weer een ‘koop ik ze wel of niet’ schoenen crisis. Moesten deze bij de rest van mijn Vans familie? Niet gedaan uiteindelijk. Daarna werkte ik nog wat aan mijn blog.
Nieuwe Vans EEFSFOOD

Iets na 6en fietste ik naar mijn tante. Samen met haar en mijn nicht gingen we uit eten. Nog voor mijn verjaardag (in december). We gingen Grieks eten. Blijer kon je mij niet maken! Bij een restaurant waar je het ook op een tapas manier kan eten. Dus je besteld steeds allemaal kleine Griekse gerechten. Bifteki gevuld met feta, een van mijn all time favorites. Vroeger als kind ging ik heel regelmatig uit eten met mijn ouders en aan die tijden moet ik altijd denken als ik Grieks eet. Een super gezellig en lekkere avond dus.

Donderdag
Ik werd om 7 uur wakker en had echt zo slecht geslapen. Raar liggen dromen en ik werd er maar niet wakker genoeg van om vervolgens gewoon weer opnieuw in slaap te vallen. Een dunner dekentjes gepakt en mijn raam open gezet. Daarna heb ik nog heerlijk tot 10 uur geslapen. Grondig mijn kledingkast uitgezocht en een hoop weggedaan. Ik heb echt veel kleren maar als je je aan moet kleden elke ochtend is het echt alsof je niks hebt. Volgens mij ben ik niet de enige die dat heeft gelukkig. 

Er zit ook weer een deadline aan te komen voor een recept ontwikkeling maar ik kreeg het idee gewoon niet rond in mijn hoofd. Ineens viel het kwartje en was ik heel enthousiast over het idee. Ik fietste als een gek naar de supermarkt en werkte het gelijk uit. Ook weer gelukt! Echt heerlijk, en zomers! Ik weet nog niet wanneer maar het gaat wel voorbij komen op mijn site. 

Aan het einde van de middag kwam een vriendin langs en gingen wij lekker in het zonnetje zitten met een gin tonic. Eerste maakte ik er 1 met sinaasappel en steranijs en daarna 1 met limoen en basilicum. We aten stokbrood met lekkere smeersels en een salade. 
GITO EEFSFOOD

Vrijdag
(Bijna) al mijn vrienden lagen lekker op het strand en ik stond in de airco tussen de bonbons. Ergens vind ik het heel erg fijn als ik op warme dagen moet werken. Zoals jullie al diverse keren hebben kunnen zien en lezen heb ik het niet zo op warmte/hitte. Ik heb het tenslotte altijd al warm dus daar heb ik het weer niet voor nodig. Dus mijn bff airco en ik waren op elkaar aangewezen. Prima!

Na werk gelijk naar Aalsmeer gesjeesd! Heerlijke avond gehad op een dramatisch potje Yathzee na. Morgen hier wakker worden is extra fijn!
Aanvaren eiland EEFSFOOD

Zaterdag
Na een helse nacht in mijn mini tentje maakte in een duik en in de Westeinderplassen, dit maakte alles goed! Dit is dus de perfecte dagbesteding voor als het 32 graden is. Namelijk het eiland! Huh het eiland? Meer daarover kun je hier zien (5:10). Schaduw, windje, tukkie doen op het gras, bbq, sangria & Yathzee.
Sangria eiland EEFSFOOD

Het waaide echt best hard de hele dag en dat heeft ervoor gezorgd dat de gevoelstemperatuur niet meer was dan een graad of 24. Genieten zeg!
Doorkijkje eiland EEFSFOOD

Om nog zo’n helse nacht in dat tentje te voorkomen ging ik maar naar huis. Ik ben trouwens echt niet anti kamperen of slapen op een luchtbed etc. Maar als je 6 keer per nacht een paar druppels water op je gezicht krijgt, je amper kunt bewegen, wanneer je je uitstrekt tegen de zeiknatte zijkanten van de tent zit en dan ’s ochtends helemaal die tent uitbrand van de zon ben je er ook wel klaar mee. Wel heb ik dit live moeten missen:
Sunset eiland EEFSFOOD

Zondag
Mijn eigen bedje sliep heerlijk en ik deed ‘lazy sunday’ eer aan door echt geen reet de doen. Nou een wasje draaien, vaatwasser uitruimen en ontbijt pakken. Ik genoot ervan want ik heb het super druk komende week. ’s Middags ging ik nog richting Utrecht voor een heerlijke bbq. Echt een top zondag! Morgenochtend vroeg op.. Waarvoor? Dat lees je volgende week.

Liefs,
Eef

No products in the cart.