Over mij

Hi! Ik ben Eefje, 28 jaar uit Leiden. Welkom, en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik deel hier vooral eigen recepten maar ook persoonlijke blogs, kookvideo’s, hotspots en meer! Mijn blog is ontstaan uit een snel groeiend Instagram account welke ik in maart 2014 ben begonnen. Meer en meer kwam er vraag naar mijn recepten. Daar moest een platform voor komen en eefsfood.nl werd geboren. Ik post niet op vaste dagen of elke week evenveel. Maar vooral wanneer ik iets te melden heb of wanneer er weer een recept heel goed is gelukt en ik deze echt met jullie wil delen. Op Instagram ben ik het meest actief!

Hoewel ik zat hartige recepten op mijn site heb staan word ik toch altijd in verband gebracht met taart. Ik snap het wel, een fancy taart blijft natuurlijk langer hangen dan bordje pasta, een kom soep of een lekkere burger. Maar als ik zou moeten kiezen; nooit meer zoet of nooit meer hartig is de keuze snel gemaakt en raak ik geen taart meer aan. Ik verkies hartig absoluut boven zoet. 

Af en toe een taart bakken of hapjes maken voor familiefeestjes. Zo begon het eigenlijk! En toen was daar ineens een aanvraag of ik een bruiloft met 100 gasten wilde voorzien van lekker eten. Ik zei ja, schakelde hulp in en het werd een fantastische dag. Vanaf toen is het balletje gaan rollen en verzorg ik nu vaker catering vanuit huis. EEFSFOOD is echt mijn bedrijf geworden waarvoor ik allemaal verschillende dingen doe zoals bijvoorbeeld receptontwikkeling. Meer daarover kun je hier vinden.

Mijn plezier, lol en interesse voor fotografie is de afgelopen jaren ook flink toegenomen en ik ben ermee bezig om dit ook voor zakelijk doeleinde in te zetten. De wereld van online media is mega interessant! En ik heb inmiddels best wat ervaring opgedaan. Met deze ervaring help ik (horeca)bedrijven een op weg. Ik zet hun gerechten smakelijk op de foto en zorg dat de social media lekker actief gebruikt wordt. Interesse? Maar naar eefje[at]eefsfood.nl! Via weer een ander account genaamd ‘EEFSMEDIA” deel ik daar ook weleens iets over.

Liefs, Eef 

4 reacties op “Over mij

 1. Hi Eefje!

  Wij zijn Maxime & Juliette, ook wel Max & Juuls, tweelingzusjes, 26 jaar woonachtig in Leiderdorp. We zagen je post op In de buurt Leiden met je oproepje over Leidse Foodbloggers. Wij zijn vooral actief met wijn (zowel qua werk als in onze vrije tijd) maar daar komt altijd food bij kijken. Ik denk dat er weinig restaurants zijn in Leiden die wij niet langs zijn geweest. Als er iets nieuws is dan willen we dat altijd uit proberen!:)
  Leiden kan inderdaad wel wat meer inspirerende keukens/restaurants gebruiken. En als het aan ons ligt, ook een iets betere wijnkaart. Maar goed! Wellicht dat wij je kunnen helpen met de wijnspijs van je gerechten of gewoon lekker over food&wijn kletsen!
  Wellicht een keertje smullen/koken/borrelen?

  Cheers! Max & Juuls

  1. Wat super tof! Ik vind wijn mega leuk maar ik vind het ook heel lastig om over te schrijven. Misschien hebben jullie daar wel wat tips voor! Het lijkt me sowieso leuk om een keer af te spreken. Eefje@eefsfood.nl is mijn e-mail adres. Bedankt voor jullie berichtje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *