• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Horeca tips In Leiden

In den Doofpot – Leiden

Eefje
Geen reacties
9 april 2017
In den Doofpot Leiden

Al jaren ken ik In den Doofpot alleen van naam. Ik wist eerlijk gezegd ook niet eens wat voor een soort eten ze hier serveren. Een aantal maanden geleden kwam ik op hun Instagram pagina terecht en dat wekte gelijk mijn interesse. Zo te zien wordt er veel aandacht besteed aan de fotografie en wordt er ook met enige regelmaat iets nieuws op gepost. Dat vind ik leuk! Maar het gaat natuurlijk om het eten uiteindelijk, en dat ziet er fantastisch uit! Dat moet geproefd worden. Ik neem jullie mee de hele avond langs:
IDD view EEFSFOODDaar gingen we dan, op ons fietsje richting de Turfmarkt. Hier op nummer zeven zit dit mooie restaurant. Eenmaal binnen werden onze jassen aangenomen en opgehangen. Daarna werd onze tafel gewezen, en dat was een prachtig plekje onder de wijnwand. 
IDD wijnwand EEFSFOOD
Wij lieten ons de hele avond volledig verrassen en dat begon met een aperitief waar ook wat perzik likeur inzat. Voordat we een slokje konden nemen kwam de eerste amuse op tafel.
IDD amuse geit EEFSFOOD
Dit was een krokantje van bladerdeeg met Ras El Hanout, daarop crème van geitenkaas en pistache. Een mini hartig gebakje is het wel te noemen. Heerlijk om de avond mee te beginnen.
IDD proost EEFSFOOD
Na het eerste slokje van ons naar zomer smakende aperitief kwam de volgende amuse er al aan. 
IDD soesjes amuse
Een soesje gevuld met ik noem het maar even een ‘ragout’ van paddestoelen. Er was een mooie naam voor maar die moet ik jullie onthouden. Daarnaast lag een bonbon van eendenlever omhuld met appelstroop en basamico op een extreem dun krokant iets. Beide zo smaakvol!
IDD asperges EEFSFOOD
Terwijl wij onze in de amuse hemel waande kwam er nog iets! Het witte goud: een witte asperge kop, schuim met een vleugje van limoen, doperwten en een krisp van oester. En toen bleek dat ons 8 gangen diner nog moest beginnen. Wauw dit beloofd een avond te worden zeg!
IDD Brood EEFSFOOD
Broodje op tafel en de eerste gang erachteraan. Wanneer het brood op was werd dit gewoon weer aangevuld.
IDD gang 1 EEFSFOOD
– Cannelloni van corvina, komkommer en tamerinde – Dit is de omschrijving die we achteraf van de kaart hebben gelezen. We kregen zoveel leuke uitleg en toelichting dat we de kaart achteraf wel hebben moeten raadplegen. De cannelloni was gevuld met quinoa. Normaal ben ik hier geen groot fan van omdat ik het niet zo smaakvol vindt. Chefkok Patrick Brugman weet er wel raad mee, wat een feestje!
IDD steak tartaar EEFSFOOD
– Steak tartaar, tomaat en basilicum – Wat een heerlijkheid! Leuke toevoeging, die kleine pasta balletjes (ook hier heb ik de naam niet van kunnen onthouden).
IDD coquille EEFSFOOD
– Coquilles met aardpeer en jus van dennen – Een krokant gebakken coquille en daarbij ook nog een crispy ‘koekje’ die gevuld was met een tartaar van rauwe coquille. Het schuim was met zoveel smaak echt een fantastische toevoeging. Toen niemand keek (tenminste dat hoop ik) heb ik mijn vinger nog eens door de schelp gehaald voor de saus.
IDD paella EEFSFOOD
– Paella met skrei en mosselen – Eigenlijk zag het er op zichzelf al mooi uit maar daarna kwam de paella er pas bij die aan tafel op ons bord werd geschept. Ik hoor jullie denken, waar zijn dan de mosselen? Nou die lagen in het mini paella pannetje die bij ons op tafel achterbleef. Echt een enorme smaakbom was deze paella. Mede te danken aan de mini gebakken stukjes (ik gok) chorizo die erin zaten.
IDD kimchi EEFSFOOD
– Kimchi met Granny smith en knolselderij – Yes, knolselderij! Super lekker maar het wordt over het algemeen veel te weinig gebruikt vind ik. Licht pittig, fris en heel smaakvol!
IDD kalf EEFSFOOD
– 3 Bereidingen van kalf met saus van cognac – Wauw! Dit was absoluut één van mijn favoriete gangen. Kalfssukade met gepofte wilde rijst, rosé gebakken kalfslende en daarbij blokjes kalfstong. Daar zaten onder andere krokante blokjes polenta, bloemkool couscous en een fantastisch saus bij.
IDD kaasplank EEFSFOOD
– Keuze van de kaaswagen – Tijd voor kaas! Leroy en ik houden beide echt niet van blauwschimmelkaas. Gelukkig was dat geen probleem en hadden ze andere keuze genoeg. V.l.n.r.: een heel zacht een jong geitenkaasje, een pittig maar toch bijna zoet bergkaasje, hele oude geitenkaas en een pittig lepel kaasje.
IDD Port EEFSFOOD
Dit alles onder het genot van een heerlijke stroperige port. 
IDD dessert amuse EEFSFOOD
Toen kwam er voor het dessert nog een amuse op tafel. IJs van multivitamine, drakenfruit en nog achter het krokantje lag een zacht blokje van papaja puree. En dan als je denkt dat het echt niet meer beter kan worden.. Dan heb je het mis!
IDD dessert EEFSFOOD
– Compositie van dragon, venkel en witte chocolade – Dragon en venkel, wat mij betreft ook twee dingen die te weinig worden gebruikt in de keuken. De witte chocolade maakte het geheel wat zoeter en een kleine beetje Granny smith sorbet ijs dat erbij zat maakte het echt helemaal af. Ik heb even getwijfeld of ik dit wel ga zeggen, maar ik ga het gewoon doen. Dit is echt het lekkerste dessert dat ik ooit gegeten heb! Zo mijn ding! Fris, fruitig, zoet en daarin zitten dan ook nog een paar van mijn favorieten smaken in. Wat een afsluiter zeg!
IDD Ei EEFSFOOD
Weer hadden we het fout! We kregen deze heerlijke zoetigheden nog bij de koffie. Een scrambled, gekookt en een gebakken eitje. Wat een leuke presentatie!
IDD wijn EEFSFOOD
Naast dat we enorm hebben genoten van welgeteld 13 gangen werd de beleving van deze avond compleet gemaakt door sommelier Michiel de Vries. Ik meen dat twee wijnen niet eens de foto hebben gehaald. En alle informatie is ook niet helemaal blijven hangen, zelfs niet met een notitieblokje die we op tafel hadden liggen. 

Als je echt iets wil beleven, een avond lang wilt genieten en een wijnliefhebber bent is In den Doofpot heel erg aan te raden. Er hangt een fijne sfeer. Wat mij ook opviel is dat de tafels best ruim uit elkaar staan waardoor je gewoon rustig kunt communiceren met je tafelgenoten. Zoals de foto’s je misschien al doen vermoeden ligt het wel in een iets hogere prijsklasse dan gemiddeld. Dubbel en dwars waard!

Leroy en ik willen het hele in den Doofpot team enorm bedanken voor een fantastische avond waar we het nog lang over zullen hebben! 

In den Doofpot Leiden Uit eten
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
geef een reactie
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Appeltaart met bitterkoekjes en amandelen

volgend bericht

The Village Coffee & Music Science Park – Utrecht

meest gelezen
66.413x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.300x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
40.785x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.654x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Mijn favoriete horecazaken in Leiden
Horeca tips In Leiden

Mijn favoriete horecazaken in Leiden

4 min leestijd
30 oktober 2019
Rode bessen cheesecake
Horeca tips

Lunch Le Pain Quotidien (Spuistraat-Nieuwezijds) + winactie!

2 min leestijd
17 februari 2017
Ga voedselverspilling tegen en eet bij Instock
Horeca tips

Ga voedselverspilling tegen en eet bij Instock

3 min leestijd
25 juli 2018
De Koekop Leiden
Horeca tips In Leiden

De Koekop – Leiden

4 min leestijd
16 april 2017
Uit eten bij The Bishop
Horeca tips In Leiden

Uit eten bij The Bishop

4 min leestijd
4 juni 2020
Toast zalm
Horeca tips

Brasserie Nieuw Noord – Rotterdam

2 min leestijd
8 december 2016

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
DE LEKKERSTE BLUEBERRY MUFFINS EVER😍 ⠀⠀⠀ DE LEKKERSTE BLUEBERRY MUFFINS EVER😍
⠀⠀⠀
Ik smijt niet zo snel met dat soort titels, dus als ik het doe kun je er wel vanuit gaan dat het écht goed is💯 Ik kon niet stoppen met eten en dat is voor mij het ultieme teken van een toprecept!🧁 Ontzettend smeuïg maar ook makkelijk en snel om te maken👩🏻‍🍳 Bak je mee??
⠀⠀⠀
Voor ongveer 10 muffins heb je nodig:
➡️210 gram zelfrijzend bakmeel
➡️150 gram kristalsuiker
➡️2 middelgrote eieren
➡️95 gram volvette Griekse yoghurt
➡️85 ml zonnebloemolie
➡️1/2 tl zout
➡️130 gram (diepvries) blauwe bessen
➡️Rasp van een kleine citroen
➡️1/2 tl baking soda
➡️1 tl vanille extract
⠀⠀⠀
Doe de suiker en zonnebloemolie in een kom. Voeg hier het zout en de vanille aan toe en roer door.
⠀⠀⠀
Voeg dan de Griekse yoghurt, eieren en citroenrasp toe. Roer ook dit door elkaar. Voeg dan het zelfrijzend bakmeel en de baking soda toe. Roer tot een beslag. Voeg de blauwe bessen toe en spatel deze er doorheen.
⠀⠀⠀
Verdeel het beslag over 10 vormpjes, dit gaat het makkelijkst met een ijsschep. Voor een klein beetje crunch strooi je er nog wat kokosbloesem- of rietsuiker op. Bak de muffins voor 22 minuten op 190 graden convectie stand🔥 Vers het allerallerlekkerst🤤 Eet smakelijk en veel bakplezier🙌🏻
⠀⠀⠀
Normaal vraag ik of je het recept niet vergeet op te slaan, maar nu wil ik eigenlijk zeggen; dit recept ‘MOET’ je echt opslaan✅ Zó lekker!! Thank me later😃
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl vind je nog veel meer lekkere (bak)recepten✨
⠀⠀⠀
#eefsfood #muffins #instarecept #zondagbakdag #heelhollandbakt #blueberrymuffins #citroenrasp #griekseyoghurt #foodienl #makingofreel #timelaps #cake #luchtig #smeuig #blauwebessen #blueberries #fruit #zoetrecept
TOMATEN-FETA PASTA MET PIT🌶️ ⠀⠀⠀ Wie ke TOMATEN-FETA PASTA MET PIT🌶️
⠀⠀⠀
Wie kent ‘m niet?! Één van de weinige foodtrends die ik 120% snap. Echt heerlijk vind ik het! Ik volg nooit een recept en doe altijd maar wat👩🏻‍🍳 Maar dit keer heb ik onthouden wat erin ging om het met jou te delen❤️
⠀⠀⠀
Voor 1 flink portie heb je nodig:
➡️250 gram cherry tomaatjes, gehalveerd*
➡️100 gram tagliatelle, of andere pasta
➡️100 gram feta
➡️2 tenen knoflook, in plakjes
➡️1 middelgrote ui in halve ringen
➡️10 kalamata olijven, gehalveerd
➡️1 tl gedroogde oregano
➡️1/2 tl chili flakes*
➡️1/2 tl (gerookt) paprikapoeder
➡️1 tl suiker (optioneel)*
➡️50 ml kookvocht van de pasta
➡️Peper & zout
➡️Verse peterselie
➡️Olijfolie
⠀⠀⠀
Doe alle smaakmakers (zie video) in de pan en zet deze in een oven van 200 graden. Haal na 10 minuten de deksel eraf en zet de oven op 220 graden. Rooster intussen de pijnboompitten.
⠀⠀⠀
Kook de pasta volgens de verpakking. Haal tijdens het koken ongeveer 50 ml kookvocht uit de pan en voeg deze 5 minuten voor het einde toe aan de pan in de oven. Haal deze er na 30 minuten uit, voeg de peterselie en olijven toe. Roer door, voeg de afgegoten pasta toe en roer nogmaals. Schep in een diep bord en maak af met de pijnboompitten en nog wat peterselie. EET SMAKELIJK😍
⠀⠀⠀
👉🏻Hou je niet zo van pit? Gebruik dan de helft of nog minder chili flakes. Dit gerecht is best hoog in zuur, ik hou daarvan maar je kunt altijd een beetje suiker toevoegen om het te compenseren. Ligt ook een beetje aan de soort tomaten (welke ik volledig vergeten ben te halveren in de video)🍅*
⠀⠀⠀
barter - Deze prachtige gietijzeren pannen heb ik gekregen van @lecreusetnederland 💙 Ter ere van deze gloednieuwe blauwe kleur ‘azure’ die nu in het assortiment te vinden is. Wat vind jij ervan?🔥
⠀⠀⠀
#eefsfood #LeCreusetAzure #fetapasta #instarecept #watetenwevandaag #spicy #pasta #braadpan #LeCreuset #feta #pijnboompitten #makingofreel #tagliatelle #ui #knoflook #peterselie #oregano
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord