WIN EEN EEFSFOOD TAART 2.0

Winnen!
De vorige keer dat ik deze actie hield was dat zo’n groot succes dat het mij de hoogste tijd leek om het nog een keer te doen. Je leest het goed, ik ga weer een taart weggeven! 
Appeltaart bitterkoekjes ongebakken EEFSFOOD

WINNAAR
[Later toegevoegd: We hebben een winnaar! Een winnares om precies te zijn. Wat een leuke reacties weer allemaal zeg. Bedankt daarvoor! Sanne Aldershof uit Groningen, gefeliciteerd! Ik kon weer eens niet kiezen en heb het Leroy laten doen. Hij is ook degene die helemaal naar Groningen gaat afreizen om de taart te bezorgen. Ik stuur je voor Pasen nog een mailtje. Dan bespreken we de rest verder. Wie weet weer snel een nieuwe winactie. Liefs, Eef.]
Welke taart?
Vorige keer liet ik aan jullie de keus. Voor een hoop mensen wat dit erg lastig (wat ik wel kan begrijpen natuurlijk!). Deze keer maak ik het makkelijk en heb ik zelf besloten welke taart ik weggeef. Een 12 persoons appeltaart met bitterkoekjes en amandelen. Laten we eerlijk zijn? En appeltaart staat toch in iedereen zijn of haar taarten top 3?
Appeltaart bitterkoekjes close up EEFSFOODBezorgen?
Ook deze keer wordt er uiteraard voor thuisbezorging gezorgd. Het hangt er een beetje vanaf hoe ver het bij Leiden vandaan is of ik zelf langskom of dat ik s ‘werelds leukste en beste stagiair Leroy op pad stuur. Je maakt dus kans waar in Nederland je ook woont!
Auto EEFSFOODHoe maak je kans?
Nou dat is dus hartstikke makkelijk! Reageer hier onderaan met waarom jij deze taart graag wil winnen. Vorige keer hebben jullie mij veel laten lachen om de reacties dus dat verwacht ik op zijn minst nu weer! Vermeld de plaats waar de taart bezorgd moet worden erbij. Dat is voor mij handig om te weten. 

Het is geen voorwaarde maar ik zou het wel lief vinden als je een kijkje neemt op mijn Youtube kanaal, mij liked op Facebook of aan al je vrienden en familie verteld dat ze even op eefsfood.nl moeten kijken. En vooral ook mee moeten doen met de actie! Hoe meer mensen er in je omgeving meedoen hoe meer kans je zelf hebt om een puntje van deze heerlijke appeltaart te scoren. 

Wanneer jij als winnaar bent uitgeroepen spreken we een dag af om te taart te ontvangen! Donderdag 13 april maak ik hier in deze post een winnaar bekend en stuur ik diegene een mailtje.
Appeltaart bitterkoekjes verti EEFSFOOD
3, 2, 1, GO!

Liefs,
Eef

110 reacties op “WIN EEN EEFSFOOD TAART 2.0

 1. Om de lekkerste appeltaart van Nederland te proeven!
  Mijn appeltaart mislukt helaas vaak, te natte bodem, niet gaar en ga zo maar door….
  met deze kan ik dus wel aankomen bij mijn vrienden en familie!

  1. Temperatuur lager zetten en langer bakken. En zorgen dat er iets op de bodem ligt wat het vocht van de appels opneemt. Zoals de bitterkoekjes nu! Bedankt voor je reactie! Groetjes.

 2. Zaterdag viert mijn man zijn verjaardag. Hij wil zelf een taart bakken maar gezien zijn plankunsten…is de taart zondag klaar ipv zaterdag. Niet dat dat erg is, hebben wij meer. Maar dan niet zo’n lekkere als deze?

 3. Omdat ik vandaag 9 jaar geleden ben afgestudeerd als juf en dus alweer 9 jaar juf ben.
  Omdat ik eindelijk weer een dieet tref wat ook werkt en ik in 5 weken 7,5 kilo kwijt ben geraakt en nog 4 kilo moet en
  Omdat ik in de mooiste stad van Nederland woon; Leiden!!!
  Deel deze taart graag met vrienden die mij altijd steunen en er voor mij zijn en zoveel vertrouwen hebben in mij. Dat zou het vrijgezellenfeest voor m’n beste vriendin eind april een goed moment voor zijn!
  Vanaf nu duimen voor een lekkere oroginal Eefsfood taart???

 4. Wat een vet leuk idee! Ik zou heeeeel graag die taart willen winnen, omdat ik vet trots ben op mezelf dat ik na anderhalf jaar thuiszitten weer een superleuke baan heb gevonden, waar ik 18 april begin. Daarnaast is deze tijd voor mij een periode van grenzen over gaan en mezelf uitdagen en ontwikkelen, en ik verbaas mezelf daarmee. Kortom, ik zou die taart dolgraag willen winnen, zodat ik de mensen ik mijn omgeving (en mezelf) kan bedanken voor hun steun.

 5. Oooooe appeltaart! Mijn favoriete taart dus ben erg benieuwd naar jou versie. Je mag hem komen bezorgen in Alphen aan den rijn of in Hillegom. Ik wil hem namelijk graag delen met mijn lieve zusjes Esther en Elise die jou ook volgen op insta. Ik hoop zo dat ik een keer je taart mag proeven mmm. Nu al zin in!

 6. Omdat jij altijd loopt op te scheppen over jouw baksels! Nou, dat wil ik dan zelf wel eens even bepalen! (hahaha)
  Stuur hem maar gauw naar Almelo toe, dan zal ik ‘m delen met mijn dierbaren hier!

 7. Appeltaart? Ik hou daar zo van!!! Maar hoe tof zou dit zijn voor mijn zoontje van 8 (zijn favoriete taart is appeltaart)en zijn voetbalteam.. nog 3 wedstrijden te gaan maar ze staan eigenlijk onverslaanbaar bovenaan!!! Een team wat pas sinds dit seizoen op voetbal zit, het begin van het seizoen gigantisch verloren (en gigantisch is dan echt wel 20-0 verliezen) dus deze appeltaart zou hun kampioenschap kunnen vieren!!! Wij wonen in Rotterdam en voetballen doet Xavi in Rhoon!! Kortom
  Lets get lucky?

 8. Omdat eindbaas Jasper gister 27 jaar is geworden! Op naar een mooi jaar. Dit willen we natuurlijk vieren met een lekkere taart en vrienden/familie!!
  Wij wonen in Katwijk?

 9. Voor mij allerliefste moedertje die altijd maar weer mijn kinderen opvangt als ik moet werken, dat ze dan vaak ook mn huishouden “even ” meeneemt is natuurlijk helemaal fantastisch! Niks om te lachen of een zielig verhaal helaas….. maar wel waar?

 10. Ohhhh als echte taartfan zou ik deze super graag willen op peuzelen met mijn lieve taartmaatjes Eline (zusje) en Sharon (vriendin)! Mn zusje komt aankomend weekend terug uit Vietnam, dus die zal vast wel weer zin hebben in een Hollandse taart! En mn lieve vriendin Sharon kan ik altijd bellen om te genieten van een taart(je), het liefst zelfgebakken natuurlijk! Yummiee, ik krijg er al zin in als ik ernaar kijk!

 11. Wat leuk Eef! Onlangs heb ik je appeltaart met stroopwafel gemaakt, een groot succes! Mijn collega heeft hem ook gemaakt en ook daar viel die erg in de smaak. Een taart is wel op zijn plaats: ik heb een nieuwe baan en ga daarmee mijn grote passie voor Food achterna. Daarnaast is mijn man dol op appeltaart en zou ik hem hier graag mee verassen. Momenteel zit hij in het buitenland, dus moeten we het even zonder elkaar doen. Leiden – Utrecht​ lijkt mij prima om te doen toch?

 12. Omdat deze moeder er 1 op 6 april jarig heeft en 1 op 9 april……..vind het erg leuk om zelf wat te bakken. Maar dit zo helemaal top zijn.

 13. Hi Eef,
  Na een jaar lang appeltaart bakken voor alle mensen die ons huis kwamen bezichtigingen, is het eindelijk verkocht en wonen we nu in ons (nieuwe) nieuwbouw huis!
  Na al het schilderwerk en de verbouwing zijn wij wel weer toe aan een lekkere appeltaart!
  En deze ziet er wel heel lekker en speciaal uit!

 14. Hoi , wat een heerlijkheid om een taart van jou te winnen. Inmiddels zit mijn operatie erop en verloopt de revalidatie zoals gehoopt. Alleen kan ik nog niet zelf in de keuken aan de slag om dit heerlijke recept uit te proberen. Persoonlijk denk ik dat het nog wel een maandje (minimaal ) duurt . Win wachten op ons smul moment . Top om dit te mogen winnen ???Scherpenzeel , prachtig dorp in de Gelderse Vallei !

 15. Is elke dag wel tijd voor taart haha voor mijn lieve vriendinnen die er altijd voor mijn zijn! Gelijk wer mooie reden om ze allemaal uit te nodigen. En mijn broertje en man! ( ik ben gek op appeltaart maar zonder krentjes en rozijnen haha )
  En woon in den haag ?

 16. Omdat ik een surprise party aan het regelen ben voor mijn man omdat hij 1ste paasdag 30 wordt ?.
  Ik ben altijd iemand van zelf hapjes etc maken en taart, maar met zo’n grote groep komt zo’n heerlijke appeltaart als geroepen! ?

 17. Hi Eef!
  Leuk dat je weer een winactie doet. Een appeltaart staat bij mij zeker in de top 3!
  Een aantal vriendinnen zijn op dit moment in de race om een paar kilo’s te verliezen. Ze zijn hier allemaal druk mee bezig. Gezond eten, sporten en alle zoetigheden laten staan wat voor vrouwen enorm moeilijk is. Aangezien ze allemaal wel iets kwijt zijn zou ik ze graag willen verassen met een (klein) stukje appeltaart!
  De appeltaart mag gebracht worden in Velp, Gelderland!
  Ps kijk je vlogs en like je fb pagina al :-)!

  1. Wat leuk om te horen. Tot zover ben ik vooral jaloers op je mooie nieuwe keuken! Maar bij mij gaat dat ook gebeuren over een paar maanden. Bedankt voor je reactie! Liefs

 18. Hoi eefje,

  Ik ga maar weer eens een poging doen in de hoop dat ik nu wel ga winnen. Ik ga alvast duimen voor mezelf. De taart mag bezorgd worden in Borne.

 19. Dat lijkt me heerlijk bitterkoekjes en amandelen in de appeltaart. Ben dol op appeltaart!!!
  Ik nodig mijn familie uit in Deurne

 20. Echt super leuk en origineel idee om een taart weg te geven!
  Ik zou ‘m natuurlijk ook graag willen winnen. Om tijdens het leren voor de centraalexamens bijvoorbeeld een stuk te eten. En gezellig tijdens de wekelijkse filmavond met vrienden.
  (Apeldoorn)

 21. Hoi Eefje,
  Ik ga het weer eens proberen, meedoen aan deze leuke actie! Ik ben helemaal fan jouw blog en je recepten. Samen met mijn schoonzusje. We proberen veel recepten na te maken! Elke vrijdag komen met de familie bij elkaar voor wat wij noemen de ‘vrijdag eetdag’. Regelmatig komt er dan een recept van jou voorbij, voor dat lekkere taartje als nagerecht. Hoe leuk zou het dan zijn als wij als familie kunnen smullen op vrijdag eetdag van jouw taart. Kom je dan ook een stukje mee eten? Ik woon in Groningen :). Fingers crossed! Liefs, Sanne

 22. Ontzettend leuke actie en geniet van de recepten!

  Ik verras graag mijn zwangere zus, die een klein poppetje verwacht in juni en bovendien momenteel een meer zoete dan gezonde trek heeft. Gisteren hadden wij het over “dingenwaarjeblijvanwordt” en ik verwacht zeker dat ik haar (en haar man en zoontje van 2,5) hier enorm blij mee maak!

  Zij woont in Rijswijk en werkt 3 dagen in de week in Leiden.

 23. Omdat mijn lieve zusje 14 april 24 wordt en ik dan in Madrid zit zou ik haar heeeel graag deze appeltaart cadeau geven. Want hoe kan ik het nou beter goedmaken dan met een heerlijke appeltaart van Eefsfood πŸ™‚

 24. Omdat mijn lieve zusje 14 april 24 wordt en ik dan in Madrid zit zou ik haar heeeel graag deze appeltaart cadeau geven. Want hoe kan ik het nou beter goedmaken dan met een heerlijke appeltaart van Eefsfood πŸ™‚ en om het makkelijk te maken mag de taart afgeleverd worden in het prachtige LaLaLeiden!!

 25. Een taart winnen is wel de leukste win-actie die ik in tijden heb gezien..
  Waarom ik ‘m wil winnen?
  Ik hou van taart! Je kan me ervoor wakker maken. Ook voor spareribs en sushi maar dat eet onhandig!
  Verder heb ik heel veel andere taartmonsters om me heen die wel een puntje lusten. Ook wordt het weer eens tijd dat ik iets van taart deel op m’n social media. Ik ben ermee gestopt omdat iedereen commentaar had op de hoeveelheid taart en gebak dat ik wegwerk. Ik krijg nog wel eens wat op m’n werk dus vandaar. Bakken doe ik niet meer zoveel want daar maak ik te weinig tijd voor. Maar als ik in de supermarkt in mijn woonplaats Hoek van Holland loop, vragen mensen altijd of ik taart heb gekocht of ga maken.
  En hoe leuk is het als ik kan zeggen dat ik ‘m heb gewonnen!!

 26. Hier in Zeist is kindje nr 2 onderweg. Na een weekje te hard werken zit ik ziek thuis. Mijn oudste dochter en ik gaan graag gezellig ergens een taartje eten of bakken samen koekjes. En appeltaart zit natuurlijk vol vitamientjes πŸ˜‰ die ik nu goed kan gebruiken

 27. Voor mijn pa die 12 mei 70 jaar wordt! Ondanks de steeds respectabelere leeftijd is hij nog zo fit als een hoentje en speelt hij graag met zijn kleinzoon. Ohja en kleinzoon twee is ook op komst aan het begin van mei! Een super gelegenheid (meerdere dus eigenlijk) om te genieten met onze familie van zijn (en kleinzoons) favoriete appeltaart!!
  Dus de taart mag naar Hellevoetsluis of Tilburg πŸ˜‰

 28. Geen leuk en lachwekkend verhaal van mij dit keer! Ik zou graag zo’n heerlijke taart willen winnen om mijn emotie eetbui te stillen! Mijn vriend heeft het net vorige week na 6.5 jaar uitgemaakt.
  Geluk zit in een heerlijke appeltaart!

 29. Aangezien wij de afgelopen 2 maanden al ziekenhuis-in, ziekenhuis-uit gaan met mijn vader en er zeer binnenkort weer een zware operatie voor de deur staat zou ik mijn lieve familie en vrienden graag willen trakteren op een stuk homemade taart!

 30. Jaaaaaaaaa ik doe ook weer mee!! Mijn man bakt hier altijd de appeltaarten….want ik ben er zo slecht in whahaha. Dus als jij er nou 1 komt brengen, kan ik mooi zeggen dat ik een overheerlijke appeltaart heb gebakken hihihi

 31. Hoi Eefje!

  Leuk dat je weer zo’n win actie doet! En een appeltaart… Heerlijk! Nadat ik alweer een paar maanden geleden heerlijke hapjes van jou geproefd heb voor een etentje, zou ik ook heel graag eens een taart van jou willen proeven. Natuurlijk ga ik die delen. Ik zou de taart graag willen delen met familie die mij en mijn vriend hebben geholpen met klussen in ons nieuwe huis.

  Groetjes! Ramona (Noordwijk)

 32. Omdat onze dochter binnenkort 2 jaar wordt! Kunnen we de taart mooi delen met alle vrienden en familie. We wonen alleen wel in Hollum op Ameland! Bezorg je daar ook?? anders ga ik even met de boot over hoor?

  1. Wauw dat is een eindje weg! Leuk om te zien dat ik daar ook ‘fans’ heb haha. Bedankt voor je reactie! Groetjes en alvast gefeliciteerd met jullie dochter.

 33. Oeehhh die zou ik graag winnen zeg! Afgelopen weekend kwam de familie van mijn man op visite. Mijn man wilde iets bakken maar we konden moeilijk kiezen wat voor taart het moest worden. Ik liet hem het recept zien vam deze appeltaart met bitterkoekjes maar hij twijfelde omdat hij bang was dat de bitterkoekjes er niet lekker bij waren…. uhh hoe dan? Goede reden dus om hem te verrassen met een heerlijk stuk vam deze taart om hem uiteindelijk toe te laten geven ongelijk te hebben gehad natuurlijk!! We wonen in Sliedrecht

  1. Haha inderdaad, hoe dan? In een appelgebakje zit ook weleens amandelspijs verwerkt. Dat heeft hij vast weleens gegeten en dat is qua smaak best te vergelijken. Goed verhaal! Nog even geduld..

 34. Nou eh, volgens mij ben ik de eerste man die reageert, in ieder geval reageren er heel veel vrouwen/dames.
  Het toeval wil dat ik ook graag appeltaart eet, graag bitterkoekjes eet en dol ben op amandelen.
  Bovendien kan ik dan mijn omgeving verrassen met een taart, want ik eet hem natuurlijk niet alleen op. Nieuwegein is ju ook weer niet zo ver weg toch?

 35. Dinsdag 18-4 word ik 50…. Ik vier t niet, wil geen feest, geen surprise party, maar wil mijn gezin graag trakteren op een heerlijke taart van jou!

  Groetjes
  Esther
  Alkmaar

 36. Een nieuw huis wordt gezellig en huiselijk met de geur van (verse) appeltaart, toch? Mijn vriendje is net verhuisd en doet nu heeel erg zn best om te settelen. Dit, naast mijn urenlange schilder- interieur- en sjouwhulp, geeft hem vast het benodigde duwtje in de rug!

  Het zou heel lief zijn als je ‘m gewoon in Leiden kan laten bezorgen, dan neem ik hem mee. En als je verder wilt rijden… Zijn huis in Amsterdam!

 37. Voor mijn lieve vriendinnetje en jouw grote fan Milou, die zich enorm uitsloofd voor school omdat het alweer bijna haar tentamenweek is. Leren, leren, leren waardoor we elkaar al n hele tijd niet hebben gezien.
  Maar het zit er bijna op voor haar en dan kunnen we weer bijkletsen + haar verjaardag vieren en dan zou het nΓ³g leuker en gezelliger zijn met jouw taart erbij. Dat zou ze helemaal geweldig vinden!

 38. Hee Eef!
  Ik zou het echt enorm leuk vinden om de taart te winnen! Mijn zus is zwanger en dat moet natuurlijk gevierd worden! Nu zijn zij en haar man echt enorme zeikerds als het om taarten gaat en ze lusten alleen maar appeltaart, al het andere slaan ze af.
  (Een actie van hun: voor hun bruidstaart hadden ze de bovenste laag appeltaart voor zichzelf en de rest was een “normale” bruistaart/cake voor alle gasten)
  Dus dat zou natuurlijk geweldig zijn! Ben benieuwd naar jouw recept met bitterkoekjes en amandelen!

  1. Hahaha wauw, zulke fanatieke appeltaart eters ben ik nog niet eerder tegengekomen volgens mij. Leuk verhaal! We zullen het volgende week weten. Groetjes!

 39. Gisteren mijn 1e operatie gehad (neurochirurgie) en over een paar maanden mijn 2e (nieuwe heup, er zit artrose in mijn schouder, ruggenwervel en heup) tijdens deze lange periode moet mijn man veel overnemen waaronder iedere dag koken maar bakken zal niet lukken vrees ik ? maar mijn mannen zijn dat wel gewend van mij dus wil ik ze graag met deze overheerlijke appeltaart verwennen en we wonen in Gouda! Winnen zou super zijn ?

 40. Yeah taart winnen is wel één van de beate dingen!!! Ik wil graag winnen om mijn twee bazen (en mezelf) te verwennen op kantoor (in Hilversum) omdat ze zo lekker bezig zijn en vinden dat ze te weinig stilstaan bij successen. En taart is het perfecte middel!

 41. Ik ben op dit moment druk bezig met mijn toetsen. Als afsluiting zou ik wel een overheerlijke taart kunnen gebruiken die ik dan kan delen met mijn vriend en mijn familie die mij door dik en fijn steunen! Ik woon in het gezellige dorpje Heemskerk.

 42. Hoi Eef!

  Wat een leuke actie! Mijn man wordt 15 april, 30jaar en ik ben bezig met een verrassing feestje te organiseren.. daarbij hoort ook lekkere taarten! Ik volg je op instagram en je blijft mij verbazen met je heerlijke recepten. wij zijn beide gek op appeltaarten, blijft de nr.1 Hollandse recept! Nu ben ik heel benieuwd hoe deze appeltaart van jou smaakt! Wij wonen in ASSEN!
  Ik geef regelmatig jou site/recepten door aan vrienden en familie dus je bent al bekend hier in Assen&Groningen! πŸ™‚

 43. Heeey Eefje,

  Ik zou deze heerlijke appeltaart graag willen delen met mijn lieve collega’s hier op het werk. Ik weet namelijk zeker, dat ik ze daar enorm blij mee zou maken!!

 44. Zonder appel geen appeltaart.
  Zonder Eef geen Eefsfood.
  Ik volg je al super super super lang!
  En kijk altijd vingerslikkend naar je foto’s.
  Ik zou graag met mijn voetbalteam deze taart oppeuzelen.
  Ik woon in Alkmaar. Speel voetbal bij Alcmaria Vitrix VR2.
  Lieve groetjes Pascale Aay

 45. Ik doe de maand april mee met de sugerchallenge (30 dagen geen suiker en zoetstoffen eten) dus dan zou ik ergens in mei wel een taart hebben verdiend ;), toch?

 46. Ik zou graag een lekkere taart willen winnen omdat ik maandag mijn eerste huis heb gekocht samen met mijn vriend.

 47. Mmmm een appeltaart voor 12 personen. We zijn met z’n zessen dus dan kunnen we er 2 keer van genieten. Of we nodigen visite uit of toch maar niet of toch maar wel niet wel niet……. Ik woon in Rotterdam best aan te rijden vanuit Leiden.

 48. Iedereen vraagt altijd of ik een appeltaart voor ze bak. Nog nooit een taart gekregen zou wel een keer leuk zijn!

 49. Wat een super speciaale appeltaart ??? eigenlijk gun ik mijzelf deze taart. Maandag vliegt (letterlijk) kind 3 het huis uit om stage te gaan lopen in Suriname. Voor haar een groot avontuur. Voor mij een leeg nest. En jou appeltaart gaat mij zeker opvrolijken . ? Ik woon in Enschede??

 50. Toffe actie! Ik zou deze taart graag bij healthadvies breda laten bezorgen. Door hun ben ik weer in staat om van eten (en ook taart) te kunnen genieten en ze staan altijd klaar voor mij en zoveel andere zonder hier een vergoeding voor te vragen. Het lijkt me dus heel tof om de coaches van healthadviesbreda ook te laten genieten, en dat moet zeker goed komen met deze taart!

 51. Ik ben verliefd op jou recepten! Mijn lievelings was je shortbread maar vandaag heb ik de appeltaart met stroopwafels en pecannoten gemaakt en die is nu mijn favoriet! Met Pasen komt mijn familie op bezoek en ik wil dan de appeltaart weer gaan maken. Het zou fantastisch zijn als ik een door jou gemaakte appeltaart zou winnen en misschien ook nog met mijn familie kan delen als het uitkomt met bezorgen in Nieuw-Vennep. Ik volg je op instagram en youtube en mijn moeder heeft sinds kort facebook waardoor ik je nu ook op facebook kan volgen πŸ™‚

 52. Omdat mijn man volgende week zondag 30 wordt en ik voor die vrijdag een surpriseparty voor hem organiseer. Naast dat ik alle taarten en hapjes zelf wil maken, is het ook wel heeeeeel fijn als er een taart van jou bij staat ☺️.

 53. Ik wil heel erg graag de taart winnen omdat je recepten geweldig zijn! Ik kijk elke dag op je website om te kijken of er weer nieuwe recepten bij zijn gekomen. Nu staat de Pulled Chicken met kikkererwten lekker te pruttelen en omdat ik zondag 16 april mijn verjaardag vier en wel 4 taarten ga bakken waaronder je tiple chocolare hazelnut cake en daar wel even zoet mee ben lijkt me het super als ik een taart minder hoef te bakken πŸ™‚

  De taart kan bezorgd worden in Hazerswoude Rijndijk of Leidschendam.

 54. Ik wil deze appeltaart graag winnen omdat ik dol ben op appeltaart en omdat ik ook reuze benieuwd ben naar deze versie. Daarnaast heb ik ook veel zin om wat mensen (vriendinnen vooral) uit te nodigen om deze samen te verorberen. Leuke aanleiding! Ik woon een heel eind van Leiden; in Sittard (Zuid-Limburg).

 55. Natuurlijk ga ik het weer proberen om het naar Texel te laten rijden. Mijn gezin is dol op taart, en deze speciale appeltaart willen we zeker wel gaan uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *