Zet snel en makkelijk feestelijke hotdogs op tafel met dit recept! Alleen één worstje vond ik natuurlijk weer niet genoeg dus daarom de dubbele hotdog. Een eyecatcher bij de borrel of het diner!
RECEPT
Voorbereidingstijd: 2 minuten
Baktijd: 8-10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Wat heb je nodig? (2 hotdogs)
• 2 zachte witte puntjes
• 4 chipolata runderworstjes
• 2 el (kant en klare) coleslaw
• 4 mini augurken, in kleine stukjes
• ketchup
• 2 el gebakken uitjes
• 2 bosuitjes, in ringen
• alfalfa
• olijfolie
• peper
Benodigdheden:
• koekenpan
• broodmes
Hoe maak je het?
1. Zet de koekenpan op halfhoog vuur en doe er een scheutje olijfolie in. Bak hierin de worstjes tot ze gaar zijn.
2. In de tussentijd snij je 2 inkepingen in beide broodjes. Niet alleen maar insnijden maar haal er echt 2 strookjes brood uit.
3. Doe hier een een beetje coleslaw in en leg hierop de de worstjes.
4. Maak af met de ketchup, alfalfa, bosui, augurken en gebakken uitjes. Eet smakelijk!
Misschien vind je deze recepten ook leuk?
– Cheeseburger
– Andijvie stamppot met mozzarella runderworstje