Blog

Hallo, ik ben Leroy van Eefsfood

De kans is best groot dat je mij hier wel eens voorbij hebt zien komen. Hier op de website, in een filmpje of op Instagram. Goed nieuws voor alle fans, jullie gaan de komende 20 weken nog veel meer van mij zien en horen. Wat is nou het geval, vandaag heb ik precies één week achter de rug van mijn afstudeerstage hier bij Eefsfood. 

Nog steeds zijn er vrienden die aan mij vragen wat ik precies doe. Laten we bij het begin beginnen. Sinds september 2013 studeer ik Media, Informatie en Communicatie op wat mij betreft de mooiste faculteit van de Hogeschool van Amsterdam. Een enorm brede studie waar je alle kanten op kunt gaan. Ik heb gekozen om het pad op te gaan van de digitale media. Ik geef toe, nog steeds een enorm ruim begrip. Hier leer ik onder andere hoe je als bedrijf zijnde een doel kan bereiken op het internet. Van een simpele like tot aan een serieuze aankoop. Je kan dan denken aan verdienmodellen, ingewikkelde strategieën maar ook aan de manier hoe je verschillende kanalen kan inzetten om je doel te bereiken en welke content je het beste kan maken. Dit en nog veel meer heb ik de afgelopen paar jaar uitgebreid geleerd.

Wat ga ik doen voor Eefsfood?
Om te beginnen ga ik heel veel nieuwe content maken. Zo ga ik elke week verschillende steden af, op zoek naar de beste koffie hotspots. Ook ga ik samen met Eefje op zoek naar de beste manier om nieuwe videos te maken en die op een vast moment in de week te plaatsen. Verder zijn er nog een hoop mensen die niet bekend zijn met Eefsfood. Hier komt nog een hoop werk bij kijken om deze, maar ook jullie nog meer te bereiken met de website. Daarnaast ga ik een hoop nieuwe dingen testen, zoals de wekelijkse nieuwsbrief die er aan gaat komen. Met deze, maar ook nog heel veel andere punten ga ik de komende weken aan de slag. Zin in! 

Wil je meer van mij weten, ken jij die ene toffe koffie hotspot waar ik echt heen moet of heb je een vraag? Vanaf nu kun je al berichten naar leroy@eefsfood.nl mailen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
[newsletter]

No products in the cart.