Toffe zaken

Pistache café – Den Haag

Ik zou hier wel kunnen wonen! Alles is groen en ik ben verliefd op groen. Plantjes, veel licht en een super leuke inrichting. Ik vind het soms wel lastig om op basis van 1 bezoekje te zeggen dat jullie echt ergens heen moeten maar bij deze ga ik wel echt en heel gemeend zeggen: jullie moeten hier echt een keertje heen!

Toen ik gisteren een nieuwe telefoon hoesje kocht had ik echt niet kunnen weten dat die perfect past bij alles hier. Ik begon met een chai tea latte, die test ik altijd overal. En deze was best heel lekker! Niet met alleen maar melk gemaakt geloof ik dus niet to the max romig maar wel een lekkere smaak en zeker zoet genoeg. 

Kleine sfeerimpressie! Aan de andere kant van de zaak zaten best wel wat mensen en ik vind het dan toch altijd een tikkie vreemd om daar waar al die mensen dan ook opstaan allemaal foto’s van te maken.

Ik bestelde zoete aardappel pannenkoekjes met cashew crème, dadelstroop en vers fruit. Dit was echt een stukje hemel! Yum x 10! De rest van de kaart zijn ook alleen maar heerlijkheden. Het is dat ik trek had in zoet maar voor die sandwiches ga ik absoluut een keer terugkomen. Tentjes als dit mis ik echt zo in Leiden. De enige toko waar je zulk soort dingen kunt eten is ROOS aan de Nieuwe Rijn, maar dat is klein en zit altijd vol omdat ze de enige zijn. 

Werkt best rustgevend tussen de bananen, gember en cactussen. #eefsfoodwashere 

De tafeltjes aan de zijkant zijn precies groot genoeg voor een drankje en iets te eten. Als je hier even met je laptop wil zitten zonder dat die op schoot hoeft te staan zijn er ook andere tafeltjes waar dat prima past. Had ik al gezegd dat ik hier wil wonen?

En nog even over die pannenkoeken, dat ga ik thuis ook eens proberen met zoete aardappel! Heerlijk begin van de dag dit. Ik ga vaker op food tour in Den Haag denk ik!

Liefs, 
Eef

No products in the cart.