• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #8

Eefje
1 reactie
27 februari 2017
Happy face @ Pistache

Maandag
De maandag begon met het afmaken van het opruimen van mijn keuken. Niet per se om het opruimen (wat wel een fijne bijkomstigheid was) maar om het foto’s kunnen maken en maten op kunnen nemen. Want die middag ging ik dan echt eindelijk naar de keukenboer om ‘project nieuwe keuken’ te starten. Beetje jammer wel dat we te laat waren met het maken van een afspraak.. Maar we zijn toch gegaan om te kijken of ik al een beetje weet wat ik wil. Ik heb nu een oude keuken die al in mijn huisje zat toen ik hier kwam wonen. En voor mijn catering heb ik nog een extra vriezer en koelkast staan + een vaatwasser, droger en wasmachine. Kortom de helft is echt een keuken en de andere helft lijkt meer op een witgoed handeltje. Daarbij is de keuken betegeld met super lelijke blauwe tegeltjes. Deze heb ik wel met speciale verf wit geverfd toen ik hier kwam wonen maar dat is nu ook echt geen porem meer. Een keuken waarin alles ingebouwd zit is dus het doel, maar of dat mogelijk is moet nog blijken. Voor nu moet ik het eventjes met de boekjes doen en wachten op onze afspraak die over 2 weken gepland staat. 

Keukens kijken maakt hongerig. Tijd voor lunch! Dit broodje was echt fantastisch! Perfecte avocado en die kip was echt heer-lijk gemarineerd. Als je een keer naar de Rijneke boulevard gaat in Zoeterwoude moet je echt even lunchen bij CASBA (helemaal bovenin zit het restaurant).

Van nog meer nadenken over keukens krijg je ook nog meer honger. We zijn gaan eten bij La Cubanita in Noordwijk. Alleen het toetje heeft de foto gehaald!
Dinsdag
Dinsdagmiddag had ik een bloggers lunch bij Quinta Verde in Den Haag. Ik besloot eerder richting Den Haag te gaan om nog even een hotspotje mee te pikken. En wat voor 1?! Pistache Café. Ik ga er niet teveel over zeggen (je moet hier echt heen) want er komt deze week een stukje over online. 

Heerlijk begin van de dag in ieder geval!
Daarna liep ik naar Quinta Verde waar Marike en Lotta al op mij zaten te wachten. Volgens mij had iedereen best wel trek. Ik zat gezellig met onder andere Kay, Teni, Michelle & Chantal aan tafel. We kregen eerst 2 mini varianten van dingen die ook op de kaart staan. Iets met spinazie en zwarte bonen en iets met biet en avocado. Typisch van die gerechtjes die hier heerlijk smaken maar als je zoiets thuis probeert dat niet heel goed lukt.. Als ik het goed onthouden hebt is alles (in ieder geval bijna alles) wat je hier besteld vegan.

Tijd voor broodjes! 

Die met de paprika spread vond ik de meeste smaak hebben maar van die andere was de pompoen zo heerlijk dat ik van beide echt heb zitten smullen! We kregen ook nog een toetje en lekkers bij de koffie. Daarover binnenkort meer want daar ben ik ook een stukje over aan het schrijven. 
Woensdag
Woensdag heb ik zeker 4 receptjes gekookt en uitgewerkt. Waaronder deze fantastische tosti die ook ergens deze week online komt:
Ik deed ook nog wat andere administratieve dingen. Kortom geen spectaculaire dag. Hoogtepuntje was wel (naast de goed gelukte recepten natuurlijk) deze kersencake die Janneke mij opstuurde:
Blijf dat vooral doen als je iets van mij gemaakt hebt! Je mag het ook mailen naar eefje@eefsfood.nl 
Donderdag
Donderdagochtend ging ik op baby bezoek bij een vriendin. Dit was heel gezellig en ik heb lekker geknuffeld met de kleine bink van 2 maanden oud <3. Eenmaal thuis schreef ik een blog over hoe Eefsfood is ontstaan en hoe het er nu voor staat. Dat werd best wel leuk ontvangen door jullie, waarvoor dank natuurlijk!
Vrijdag
Vrijdag begon ik thuis met werken achter mijn laptop. Het was alleen alweer vrij snel duidelijk dat het no focus friday was dus sprong ik op de fiets om weer even bij Lot & de Walvis te gaan zitten.

Werkte best rustgevend tussen die plantjes. Later sloot Leroy nog even aan die het beste plan van 2017 even aan me voor kwam leggen. Ik hoop zo zo zo erg dat dit doorgaat! Ik hoop jullie volgende week meer hierover te vertellen *stuiter de stuiter*. Van dat stuiteren krijg je hoofdpijn, en niet zomaar hoofdpijn. Ik voelde het al aankomen maar voordat ik het wist lag ik met een handje pijnstillers op en keiharde migraine in bed. Ik moest er van afkomen want ik had een avond vol toffe feestjes. Gelukkig heb ik de migraine weten te killen en een super leuke avond en nacht gehad.
Zaterdag
De dag die er al heel lang aan zat te komen was dan daar! Carnaval voor het eerste in mijn leven.. Ik was er zelfs een tikkie onrustig van. Ik heb altijd geroepen dat ik carnaval stom vind en het hele feest niet snap en er nooit aan mee ga doen. Vroeger op de basisschool vond ik het al vreselijk. Gelukkig heb ik een goede vriendin die daar net zo over denkt. En toch zijn we zo gek geweest om ja te zeggen tegen weer een andere vriendin die hiermee opgegroeid is om met haar mee te gaan. Krabbegat (aka Bergen op Zoom) it is. s ‘Middags gingen we eerst bij een intocht kijken. Ik heb urenlang mijn ogen uitgekeken wat voor een oude meuk mensen aan hun outfit hebben hangen (dat is hier dus heel normaal, en hoe meer hoe beter). Uiteraard was ik zelf ook mooi aangekleed met alle dank aan de moeder van de vriendin in kwestie. Ik vond mijn outfit echt fantastisch ( onder andere een oude badjes met allemaal sjaaltjes en oude gordijnen eraan). En ja je loopt echt voor lul als je je gewone kleren aanhebt. Naast mijn outfit was dat er echt de hele tijd overal confetti lag en rondvloog mijn andere hoogtepunt van de middag!

Blij dat we nog even naar ‘huis’ gingen voor een paar uurtjes chillen en eten. Toen gingen we op voor de 2de ronde *heuuuuj yolo hos hos hoempapa hoempapa*. 

Geen woord muziek dat je mee kunt zingen, overvolle stinkende kroegen waar het 40 graden is en je lekker instaat met je bloedhete outfit. Echt niet mijn ding. Desondanks was het rete gezellig en de sfeer was top! Voor nu zou ik zeggen leuk voor 1 keer maar nooit meer. Maar mezelf kennende als de situatie zich weer voordoet volgend jaar ben ik vast weer van de partij. 

Gelukkig zijn we vastgelegd! Ik heb geloof ik wel 30 keer gezegd tegen iedereen dat ik het echt fascinerend vond. Dus als ik het moet samenvatten in 1 woord: fascinerend! Maar echt!
AGGE MAR LEUT ET!
Zondag
Heerlijk geslapen op een riant groot luchtbed. Het ouderlijk huis van mijn carnaval vriendin was omgetoverd tot een soort herberg! Met 14 man aan het ontbijt met broers, zussen, aanhang en vrienden. Super gezellig! Gelukkig hielden wij het bij 1 dag en gingen we zondagmiddag weer richting Leiden. Bijkomen op de bank. Hakt er fysiek best in zo 2 avonden achter elkaar, zelfs al je ‘pas’ 26 bent hihaaa. Lekker Wie is de mol? en het WK sprint in Calgary kijken. Heerlijk chille avond en weer klaar voor een nieuwe week!

Liefs,
Eef 

kijkje Weekoverzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
1 reactie
  1. Astrid

    27 februari 2017 21:34

    Wat een leuke week weer!! Ben erg benieuwd naar alle recepten die gaan komen en het stukje van het “pistache café”
    Ik ga heel vaak lunchen bij de casba ?! Vaak tussen de middag even snel met mijn zoontje.. altijd lekker en gezellig daar.

    Carnaval ???!! Ik ben een “Bredase” van origine.. en ik adviseer altijd iedereen;
    Nooit op zaterdag! Haha.. volgend jaar dus echt een zondagmiddag / avond of maandag 🙂

    Goede week!!

    Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Kaneel wafels met kersenjam, blauwe bessen en kokos

volgend bericht

Rijstepap met frambozen en geroosterde kokos

meest gelezen
66.848x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
56.992x bekeken

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
41.037x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
23.943x bekeken

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade

Frambozen kruimel cheesecake met witte chocolade
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

• bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
• altijd eerlijk, tikkie perfectionistisch & enthousiast
• zakelijk? eef@highrollersagency.com | geen dm

Eefje | EEFSFOOD.NL
5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂 ⠀⠀⠀ Zoek ji 5 X LEKKERE TAART VOOR PASEN🎂
⠀⠀⠀
Zoek jij nog iets lekkers om tijdens het paasweekend op tafel te zetten? Scroll niet verder!🐣
⠀⠀⠀
➡️Blauwe bes kruimel cheesecake bites
➡️Mango kwarktaart met passievrucht topping
➡️XXL aardbeienschelp met kokosroom
➡️Luchtige limoentaart met kokos en witte chocolade
➡️Yoghurtmousse taartje met citroen en frambozen
⠀⠀⠀
Onder deze namen kun je de recepten terugvinden op mijn website✨ Ga naar eefsfood.nl en gebruik dan de zoekbalk🔎
⠀⠀⠀
PAS OP‼️ Ook lekker op niet paasdagen👀
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op? Zo hebben je altijd inspiratie voor lekkers bij de hand✅ Welke van deze 5 lijkt jou het lekkerst?👇🏻
⠀⠀⠀
#eefsfood #taartrecepten #aardbeienschelp #yoghurtmousse #frambozen #receptinspiratie #cheesecake #koekkruimels #foodienl #receptpagina #aardbeien #mango #passievrucht
MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒 ⠀⠀⠀ Afgel MIJN FAVO SNACK VAN HET MOMENT🥒
⠀⠀⠀
Afgelopen zomer deelde ik al hoe je komkommer makkelijk en snel lekker kunt maken. Dit ‘recept’ is toen meer dan TWAALFDUIZEND (!!) x opgeslagen en ook heel vaak gemaakt😍 Vet leuk!
⠀⠀⠀
Deze komkommer snij ‘trend’ is allang voorbij, maar ik probeerde het laatst met dezelfde lekkere dressing. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit nóg lekkerder🙌🏻 Dagelijks trek in en ik heb het zeker 5x gemaakt afgelopen twee weken. Lekker als snack, maar ook als bijgerecht; icm gyoza’s bijvoorbeeld👌🏻
⠀⠀⠀
Misschien raar om het nog eens te delen, maar dat doe ik graag als het om iets lekkers gaat. Ga jij het ook proberen??
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️10 snack komkommertjes
➡️1 el olijfolie
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 el sojasaus
➡️1 tl kristalsuiker
➡️1/4 tl chili vlokken
➡️1 el geroosterde sesamzaadjes
⠀⠀⠀
👉🏻Voor het snijden heb je twee eetstokjes nodig. Snijd aan de ene kant recht en aan de andere kant schuin in. Roer de dressing er doorheen. Meteen eten kan, maar ik vind het lekker om eerst een half uurtje te laten staan en af en toe even om te schepen. Eet smakelijk!
⠀⠀⠀
Sla je ‘m op?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #komkommer #sojasaus #olijfolie #notenazijn #chiliflakes #snack #cucumber #bijgerecht #foodienl #makingofreel #zoetzuur #suiker #dressing #groente #receptenpagina
DE EEFSFOODCLUB DEUREN ZIJN WEER OPEN!🎂
⠀⠀⠀
Jaaahaaa, het is eindelijk zover!🎉 Je kunt je weer inschrijven voor een nieuwe ronde van Eefsfoodclub. Hét online platform waar je als thuisbakker je skills naar een hoger niveau tilt🧁 Voor 4 maanden lang krijg je elke week een instructievideo binnen een bepaald thema, zoals: ‘decoreren’, ‘frosting’, ’taart’ en 'cakes'. En omdat je dan lekker de smaak te pakken hebt, krijg je er van mij nog een 5de bonusmaand bij!🎁
⠀⠀⠀
VROEGE VOGEL?
Voor de eerste aanmelders heb ik iets super leuks! Je ontvangt namelijk een heel erg nuttig en tof brievenbuspakketje met handige bakproducten t.w.v. €39,95📮 De Eefsfoodmail abonnees hebben al een dag voorsprong gehad, maar er zijn nog wat vroege vogel plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
⠀⠀⠀
Op eefsfood.nl/club (link in bio) lees je alles over de inhoud van Eefsfoodclub. Zie ik jou binnenkort in de club?🪩Ik hoop het!💃🏻Tag jij nog iemand die dit niet mag missen? Dank je❤️
⠀⠀⠀
Liefs,
Eefje
⠀⠀⠀
#eefsfoodclub #bakskills #eefsfood #cupcakes #taart #stapeltaart #opspuiten #botercreme #onlineprogramma  #decoreren #beterlerenbakker #decorerenkunjeleren
MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞 ⠀⠀⠀ Van na MAKKELIJK PECAN-ROZIJNENBROOD🍞
⠀⠀⠀
Van nature ben ik niet bepaald een broodbakker, super saai! Maar op deze extreem makkelijke manier doe ik het weleens. Roeren, wachten en bakken is het enige dat je hoeft te doen🔥 Dat klinkt goed toch? Ik deelde al eens een hartige variant met rozemarijn, olijven en tomaat. Vandaag een zoete variant met pecannoten en rozijnen👇🏻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig:
➡️450 gram patentbloem
➡️400 ml lauwwarm water
➡️1 el kristalsuiker
➡️1 zakje gist (7 gram)
➡️8 gram zout
➡️175 gram rozijnen
➡️100 gram pecannoten, grof gehakt
➡️Voor het afbakken van het brood is een gietijzeren (brood)pan het best, maar het kan ook in een cakeblik (vermoedelijk wordt ie iets minder krokant dan)
⠀⠀⠀
Meng de eerste 5 ingrediënten door elkaar in een kom tot een slap deeg. Dek af en zet ‘warm’ weg voor een uur. Ik doe dat in een oven van 30 graden. Kan ook op of bij de verwarming die aanstaat of in de gootsteen met warm water erin. Zet nu ook de rozijnen te wellen in koud water.
⠀⠀⠀
Na een uur giet je de rozijnen af, spoel je ze om en maak je ze droog met een theedoek. Voeg samen met de noten aan het gerezen deeg toe en roer door. Zet nog eens 30 minuten warm. Ergens anders dan de oven, want deze zet je nu op 230 graden hete lucht. Als je iets van gietijzer gebruikt zet je dit gelijk in de oven om mee te verwarmen👌🏻
⠀⠀⠀
Als de oven eenmaal heet is doe je het deeg in de pan/vorm (waar nodig met bakpapier erin). Bak het brood 20 minuten en haal dan de deksel er vanaf. Bak nog eens 10 minuten zodat het brood wat meer kleur krijgt. Haal gelijk uit de vorm en laat een beetje afkoelen. Vers het allerlekkerste met roomboter en kaas🤤 Wist jij dat je zo makkelijk een brood kon bakken?
⠀⠀⠀
Ik zou het echt een keer proberen als ik jou was. De basis is prima en je kunt eraan toevoegen wat je wil, een hartige variant is ook héél erg aan te raden. Sla je ‘m op?✅ Veel bakplezier en eet smakelijk👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #zelfbroodbakken #nokneadbread #pecannoten #rozijnen #brood #rozijnenbrood #instarecept #gist #bloem #broodvoorluiemensen #makingofreel #roomboter #kaas
KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔 ⠀⠀⠀ Dit is KNAPPERIGE KAAS KRIELTJES🧀🥔
⠀⠀⠀
Dit is echt zó zó hemels🤤 De kans is groot dat je dit al eens voorbij hebt zien komen hier op the gram💛 Zelf heb ik het al talloze keren gezien en vorige week probeerde ik het👩🏻‍🍳 Mega lekker, maar nog niet perfect. Vandaag ging het in de herkansing en daar ben je nu naar aan het kijken🎥
⠀⠀⠀
DIT HEB JE NODIG:
➡️500 gram vastkokende krieltjes met schil
➡️50 gram fijn geraspte parmezaan
➡️25 gram fijn geraspte belegen kaas
➡️2 el olijfolie
➡️1 tl grove mosterd
➡️1 dikke teen knoflook, geraspt
➡️1/2 tl fijngehakte verse rozemarijn
➡️1/4 tl zout
➡️1/4 tl peper
➡️1/4 tl paprikapoeder
KNOFLOOKSAUS:
➡️2 flinke el mayonaise
➡️2 flinke el dikke yoghurt
➡️1 tl grove mosterd
➡️Peper & zout naar smaak
➡️Teentje geraspte knoflook
➡️Verse bieslook
⠀⠀⠀
ZO MAAK JE HET!
👉🏻Neem een bakplaat bekleed met bakpapier. Strooi hier de kaas op.
⠀⠀⠀
👉🏻Maak de krieltjes schoon, halveer ze in de lengte en marineer met de smaakmakers.
⠀⠀⠀
👉🏻Leg de krieltjes op de kaas. Bak voor 35-40 minuten in een oven van 200 graden. Ik deed eerst 20 minuten op hete lucht en daarna 15 minuten convectie stand🔥 Let vooral op de kleur👌🏻
⠀⠀⠀
👉🏻Het sausje maak je door alles hiervoor door elkaar te roeren. Dippen maar en GENIET!
⠀⠀⠀
Sla je het respect op?✅ Fijn weekend😘
⠀⠀⠀
#eefsfood #instarecept #aardappels #krieltjes #kaas #belegenkaas #parmezaan #yoghurt #mayonaise #hartig #knapperig #sidedish #foodienl #recept #cheese #potatos #crispy #foodblog #makingofreel
HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅 ⠀⠀⠀ HARTIGE WAFELS MET TOMAAT & BURRATA🍅
⠀⠀⠀
Dit is echt heerlijk! Leuk om mee te lunchen, maar je kunt er ook kleine wafels van maken zodat het een borrelhapje zou kunnen zijn👌🏻 Multifunctioneel dus!
⠀⠀⠀
adv - Wat een feest was het weer om met een kookeiland te filmen🎥 Deze compleet marmeren keuken is echt te gek! Bij @velthuizenkeukens in Woudenberg kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt op de bonnefooi langs, of een afspraak maken via de site💻
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
➡️110 gram patentbloem (fijn tarwemeel)
➡️85 ml karnemelk
➡️1 middelgroot ei
➡️1 middelgrote ui, fijn gesnipperd
➡️50 gram geraspte kaas
➡️1 tl baking soda
➡️1 el olijfolie
➡️1 tl Italiaanse kruiden
➡️mespuntje zout
⠀⠀⠀
Voor de toppings en bereidingswijze verwijs ik je graag naar velthuizenkeukens.nl. In de menubalk vind je ‘recepten’ en als je daarop klikt staat dit recept bovenaan. Eet smakelijk alvast! Sla jij dit recept op? Zo heb je het makkelijk bij de hand✅
⠀⠀⠀
Veel bakplezier👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀
#eefsfood #velthuizenkeukens #hartigewafels #burrata #pesto #tomaat #kaas #uien #lunch #borrelhapje #makingofreel #italiaansekruiden #wafelijzer #keukeninspiratie #basilicum #lekkerrecept
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
17 maart 2023

De allerlekkerste blueberry muffins

De allerlekkerste blueberry muffins
24 februari 2023

Bieten orzo met feta en walnoten

Bieten orzo met feta en walnoten
12 februari 2023

Boterkoek met macadamia & witte chocolade

Boterkoek met macadamia & witte chocolade
8 februari 2023

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen

Truffel orzo met gebakken paddenstoelen
6 februari 2023

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen

Pistache ijstaart met kletskop & frambozen
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord