Toffe zaken

Lunch Le Pain Quotidien (Spuistraat-Nieuwezijds) + winactie!

Tijd voor lunch! Er is weer een nieuwe vestiging van Le Pain Quotidien geopend (Spuistraat 4H, Amsterdam) en ik was door Rebecca uitgenodigd voor een lunch samen met andere bloggers. Juni afgelopen jaar mocht ik ook al komen ontbijten bij LPQ in de Pijp. Hoe dat was kun je hier lezen! Ik vond het toen echt fantastisch dus ik moest hier echt bij zijn.
Zoals wel vaker ga ik er niet heel veel woorden aan vuil maken, en moeten de foto’s het werk doen. Ik ben niet super bekend in Amsterdam, en precies voor de mensen die dat ook niet zijn is deze locatie echt perfect! Het is maar 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal. Rechts het station uit en dan een keertje naar links. Zelfs mij is het in één keer gelukt!

Kijk nou! Dit noem ik nog eens een binnenkomer, ik vind dit echt zó leuk! En alsof dat niet genoeg was, kregen we een pot blondie (witte chocoladepasta) met onze naam erop. Daar kun je bijvoorbeeld dit heerlijke maar vooral simpele recept mee maken.
De tafel is leuk gedekt en de vaasjes met bloemen stelen de show.
Een bakkie koffie ging er ook wel in.
Toen kregen we allemaal een kommetje groentebouillon met meer groenten dan bouillon, lekker begin!
Daarna kwam er grover geschut op tafel! Ook nog eens allemaal vegan, vet lekker! Salade met linzen en avocado.
Quinoa met gegrilde groenten en humus.
Verschillende stukjes brood met (bieten) humus, groenten en avocado.

En dan de klapperrrrrrr van de middag: vegan chili sin carne! Wat een smaakbom, echt heel lekker. Ik eet dit thuis echt nooit (vroeger vond ik dit echt heel vies). Maar nu wordt het misschien maar eens tijd om het toch eens zelf te gaan maken.

De toast met alleen avocado vond ik eigenlijk gewoon het lekkerst.

Tijdens het eten schoot Aschkan van dishtales.com nog een plaatje van mij zonder dat ik het doorhad.

Tijd voor toetjes! Hoewel ik niet super fan ben van chocoladetaart nam ik wel een puntje en hij was echt heerlijk.

Maar deze taart was pas echt fantastisch. Echt 1 van de lekkerste cheesecakes die ik ooit gegeten heb. Lekker zoet en dan het zuren van die bessen en dan was die koek bodem ook nog krokant. Wie brengt mij nog een stukje?!
Bedankt voor de uitnodiging, ik heb echt genoten! Ze hebben inmiddels als 7 locaties in Amsterdam en er komt zeer snel een 8ste aan. Ik zou er echt een keer gaan eten als ik jullie was! 

WINNEN!
En dan komt nu het allerleukste voor jullie! Ik mag namelijk een heerlijke (healthy/vegan) lunch voor 2 personen bij LPQ weggeven. Welke locatie? Die mag je zelf uitkiezen! Reageer hieronder waarom en met wie je deze lunch graag zou willen winnen. Maandag 20 februari maak ik een winnaar bekend! Meedoen is ook mogelijk via mijn Facebook & Instagram pagina!

Liefs,
Eef

 

 

7 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.