• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #4

Eefje
3 reacties
30 januari 2017
Bij Lot

Leuk dat jullie weer komen lezen hoe mijn afgelopen week eruit zag. Week 4 alweer, wat gaat het snel zeg! Vuurwerk kijken met champagne in mijn handen voelt nog als gisteren..

Maandag begon echt fijn! Ik had de avond daarvoor een mailtje gekregen waar ik heel blij van werd. Van iemand met al wat jaren meer ervaring in het doen van catering. We maakte gelijk een afspraak en binnen 24 uur zaten we tegenover elkaar om wat te kletsen. Ze hielp me aan nieuwe contacten en nog iets anders heel leuks. Daar heel misschien later meer over, want dat moet nog maar blijken. Maar het fijnst van alles is dat ze mij een paar dingen bevestigde waardoor ik wist dat ik op een aantal vlakken wel op de goede weg zit. Dat is echt fijn om te horen als je daar regelmatig aan twijfelt.

Het ging snel want die middag zat ik al bij 1 van die nieuwe contacten aan tafel om een nieuwe catering klus te bespreken. Mijn hersenen draaide overuren deze dag. Hoewel er helemaal niet iets heel drastisch was gebeurd.. Kreeg ik toch een heleboel energie van deze maandag, heerlijk!

Dinsdag begon mooi! De Oude Rijn lag er echt weer prrrrachtig bij <3

Het was weer tijd om bonbons te verkopen, dus dat deed ik dan ook maar! Prima dagje, niet veel bijzonders.

s’ Avonds kon ik nog best een hoop nuttige dingen doen maar ik had er echt geen zin in. Ik maakte alleen een flinke to do lijst voor woensdag. Dat kan soms ook al fijn zijn om dat maar alvast klaar te hebben liggen. Ik besloot vroeg naar bed te gaan en de wekker (knetter) vroeg te zetten.. Even een discipline test.

Woensdag 7 uur! Tegen alle verwachtingen in kwam ik best wel makkelijk mijn bed uit. Om 10 over 7 zat ik met kaarsjes aan, een kopje thee en mijn laptop achter mijn bureau. Oké, let’s do this! De ochtend vloog om en tussendoor maakte, at en fotografeerde ik nog dit heerlijke ontbijt.

s’ Middags moest ik nog een paar uurtjes werken bij Swirls. Zelf nam ik er ook eentje natuurlijk. En ja ik gebruik meer het ijs als plakmiddel van alle toppingen, want die zijn gewoon het lekkerst.

Ooh en dan nog het kiezen van de winnaar van mijn taart op Facebook. Dat is dus echt niet te doen met ruim 250 reacties.. Al is dat ook moeilijk met maar 10 reacties trouwens. Dit is echt het minst leuke deel van een winactie vind ik altijd. Ik weet dat er ook apps voor bestaan, misschien moet ik daar maar eens gebruik van gaan maken. Ook al vind ik dat een soort van onpersoonlijk, al klinkt dat misschien wat vreemd bij een online actie haha..
Heel classy (not) zat ik die avond met een fles wijn op de fiets richting vrienden. “Eef, ik heb alleen bier in huis”. Ja daar doen we dus mooi niet aan mee, blehh bier! Super gezellige avond gehad, dat dan weer wel.

Donderdag probeerde ik het nog een keer om 7 uur maar dat werd toch wel een uurtje later. Catering klussen berekenen zichzelf niet immers.. s’ Middags even een theetje gescoord bij di papa en toen ben ik doorgereden naar Amsterdam. Door Pitch PR was ik uitgenodigd bij Spaghetteria Oost in Amsterdam voor een food event. Was weer een avontuurtje om er te komen. In 1 keer de goede kant op lopen met navigatie is zo niet mijn ding namelijk.. 

Na een drankje en een verhaal gingen we met zijn alle de bus in. Een heel leuk verhaal! Ze vinden spa blauw hier onzin en overal staan kannen kraanwater op tafel, melk voor in je koffie mag je thuis gaan halen en vragen om een mes is al helemaal uit den boze. En als je dan zo brutaal bent om een mes te vragen heb je gewoon pech, want die hebben ze niet. En oh ja, mocht je ooit de ambitie hebben om hier in de keuken te staan? Als je geen mannelijke Italiaan bent die op zijn tweede al pasta vongole voorgeschoteld kreeg van oma, dan kun je het wel schudden 😉

We kwamen aan in de ‘mini’ fabriek waar de pasta wordt gemaakt voor alleen alle restaurants van Spaghettaria. Echt heel leuk om dat een keer van dichtbij te zien. Ze kleuren hun pasta met natuurlijke kleuren uit groenten. Wij mochten speciaal bij de primeur zijn waar ze probeerde met paarse oerwortel de pasta te kleuren. Best een goed gelukt experiment! Oordeel zelf maar:

Eenmaal terug in het restaurant kregen wij een proeverij van 4 pasta’s. De eerste ronde waren pappardelle met (als ik het goed onthouden heb) iets met kalfswang met een heerlijk sausje. Alles was overheerlijk, maar deze ronde was mijn lievelings!

Ronde 3 was even spannend! Hier lagen mini octopussen op, altijd een mentaal dingetje als je dat nog nooit eerder gegeten hebt. Het viel me niet tegen. Best wel vlezig, had een andere structuur verwacht.

Na echt een top diner, met mooie verhalen en de hoop dat Spaghettaria ooit haar deuren gaat openen in Leiden vertrok ik weer naar diezelfde stad. Ik kan echt zo hard nagenieten van zo’n avond met ook nog eens heel leuk gezelschap! Echt een tip van mij: ga eten bij Spaghetteria, mega super onwijs lekker en ook heel betaalbaar. Je wordt al geholpen bij de keuzes want ze hebben geen voorgerechten, 6 verschillende pasta’s en het toetje is tiramisu of scroppino.

De volgende ochtend deed ik het rustig aan en toen vertrok ik richting Rotterdam. Hier had ik afgesproken met Kim van degenietendefoodie.nl 

We kletste eerst wat en toen bestelde we lunch (wat echt vet lekker was)! Echt fijn om af en toe met een ‘collega’ over de food blog wereld te praten. Daarna gingen we over tot actie. Kim is zo lief om mij te helpen met een aantal computer dingetjes waar ik helemaaaaal geen verstand van heb en ik eigenlijk al best lang iemand zocht die me hiermee kon helpen. Ik heb zoveel geleerd dat ik echt terug in de trein zo’n ‘ik heb de hele dag op school gezeten’ hoofd had. Dat was lang geleden haha! Niet dat ik zoveel leerde in 1 dag school trouwens, maar jullie snappen wat ik bedoel. 

Eenmaal terug in Leiden naar huis gesjeesd om mijn party proof outfit aan te doen. Want rapapaaaaa, mijn lievelingsfeestje stond op de planning. Namelijk de Zer00s Heroes in Gebr. de Nobel. Eerst eten met vriendinnen, toen ergens een wijntje gedronken in de stad en toen konden we pas echt los. Oh yes, we waren echt de aller aller aller eerste, zoveel zin hadden we erin! Dat kan nu ook weer van m’n lijstje af in ieder geval.

Zo’n feest waar je misschien over de hele avond/nacht gezien maar 3 nummers niet kent. Love it! Hard gedanst en daarna heel hard geslapen.

Hoewel ik wel voor 3000 uur werk aan mijn blog heb nadat ik met Kim heb gezeten. Was mijn zaterdag niet bepaald heel productief. Ik bakte wel wat dingen. Waaronder deze pistache blondies. Brownies bakken vind ik nooit zo leuk. 1. Ik ben niet zo dol op brownies 2. Ze lukken nooit helemaal hoe ik wil. Ik wil ze altijd smeuïg, maar dat lukt dus ongeveer nooit. Met deze blondies dacht ik. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Iets te overmoedig te vroeg uit de oven gehaald. De randen waren perfect maar het midden.. Fail!

Lang verhaal kort. Ik weet wat er fout is gegaan! Met een paar aanpassingen aan het recept komt deze snel online. s’ Avonds lekker de Mol gekeken. HOE KUN JE ZOVEEL GELD WEGGOOIEN VOOR EEN JOKER?!?!? Ik kan er nog steeds niet bij, maar goed..

Zondag was niet heel veel productiever. Al heb ik wel een paar dingen gekookt, gebakken, uitgewerkt en gefotografeerd. Die recepten komen er komende week aan. Waaronder een vet lekkere Oreo taart om deze fijne eerste maand mee af te sluiten. En dat allemaal na dit heerlijk zondagse ontbijt: luchtige kaneel pannenkoeken met gegrilde peer. Feestje!

Op naar weer een nieuwe week! 

Liefs,
Eef

Week overzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
3 reacties
  1. Eefje

    31 januari 2017 13:58

    Hi!
    Leuke weekoverzichten, lees ze met plezier 🙂
    Ben van plan om eind deze week je carrotcake te maken….ben zo benieuwd! Zal het laten weten als die gelukt is..

    Groetjes

    Beantwoord
    1. Eefje

      31 januari 2017 21:34

      Wat leuk om te horen, dankjewel!
      Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat van de taart.
      Laat me vooral weten wat je ervan vond.

      Groetjes

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Zelf maken: Mozzarella olijf brood

volgend bericht

Oreo taart met witte chocolademousse

meest gelezen
37.058x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
21.679x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
13.778x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
10.892x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
GELUKSVOGEL🥰 adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik GELUKSVOGEL🥰

adv - Wát heerlijk dit?!🍹 Ik sta hier op Concert at Sea, met een lieve vriendin, in de zon en mèt een lekkere 0.0 Gordon’s in mijn hand☀️

Erg aan het genieten want hier wilde ik altijd al eens heen🎶 Fijn sfeertje hier! Net het optreden van Racoon gezien, wát een band is dat toch😍 Hou zo van zijn stem🎤

Terug naar de Gordon’s 0.0, die is dus echt heel erg lekker en perfect om mee te proosten🥂 Ga jij nog naar een muziekfestival dit jaar? Dan is de kans zeer aanwezig dat je daar ook een Gordon’s bar tegenkomt. Of haal ‘m bij jouw dichtstbijzijnde winkel om Gordon's o'clock thuis te vieren🧊 Grijp je kans zou ik zeggen👌🏻

PROOST LIEVE MENSEN🥳

X Eef

In samenwerking met @gorndonsginglobal 💛

#eefsfood #gordonsoclock #gordonssummer #drinkIQ #nix18 #concertatsea #geluksvogel #gintonic #ijsblokjes #verfrissend #proost #tonic
LIMOEN MERINGUE KOKOS CHEESECAKE🥥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een stevige en super smaakvolle cheesecake! Hij is echt heer-lijk🤤 Ook maken? Dit heb je nodig voor 8 personen👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️100 gram kokoskoekjes
➡️100 gram crunchy havermout koekjes
➡️50 gram roomboter
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️400 gram roomkaas (A-merk)
➡️2 middelgrote eieren
➡️80 gram kristalsuiker
➡️30 gram kokosrasp
➡️Rasp van 2 limoenen
➡️Sap van 1 limoen
➡️1 tl vanille extract
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 gram (gepasteuriseerd) eiwit
➡️50 gram kristalsuiker
*Dit is een ‘snelle’ meringue. Perfect als je de taart direct serveert. Het zal minder lang stevig blijven staan dan meringue gemaakt op de ‘kook’ manier. Daarvan vind je een recept op mijn website en nu ook een ‘how to’ Reel in mijn stories🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Bekleed de bodem van een 18 cm springvorm met bakpapier.
➡️Maal de koekjes fijn en meng dit met de gesmolten boter. Stort in de vorm en druk goed aan.
➡️Doe voor de vulling alles behalve de eieren in een kom en klop dit door elkaar met een garde. Voeg dan de eieren toe en meng deze er ook doorheen. Giet het mengsel op de koekbodem.
➡️Bak de taart 35 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden hete lucht. Laat dan een uur of twee afkoelen op het aanrecht en schuif ‘m dan nog 3 uur de koelkast in.
➡️Maak de meringue door dit op hoge snelheid te mengen in een standmixer tot je er stijve pieken van kunt maken. Schep in een spuitzak en decoreer hiermee de taart. Maak af met een kleine gasbrander🔥 Eet smakelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sla jij het recept op voor later?✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cheesecake #taartrecept #foodblog #instarecept #meringue #koekbodem #kokos #limoen #foodienl #heelhollandbakt #foodfotografie #lime #coconut #taart #roomkaas #haverkoekjes
GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 3 - VELIKA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De laatste vakantiedagen waren in Velika🇬🇷 Weer heel anders dan de vorige twee plaatsen. Ruim 11km kustlijn! Hier in de buurt is ook niet super veel te doen, na het wéér niet vinden van een waterval heb ik ‘m vooral lekker op het chillen gezet🏖 Ze hebben hier namelijk wel de betere beach clubs met écht lekkere bedjes😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik heb dus niet zoveel tips voor deze omgeving zoals in mijn vorige twee vakantie posts.. Wat wel leuk is, is om in een klein uurtje naar Larissa te rijden📍 Een gezellige stad bomvol terrasjes, bakkers en winkels🥨 Een veel leukere sfeer dan bijvoorbeeld in Volos. Ik deel wel een paar algemene tips en het antwoord op die ene veelgestelde vraag: BEN JE ALLEEN OP REIS⁉️ Nee, dat ben ik niet😁 Ik ben de ‘alleen game’ aardig aan het uitspelen maar in mijn eentje op vakantie is nog een drempeltje te ver voor nu. Overweeg wel zo’n groepsreis voor misschien volgend jaar!✈️ Heb jij daar ervaring mee? Ben benieuwd👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn pro vakantie tips:
➡️Boek meerdere airbnb’s in 1 vakantie. Zo moet je steeds verhuizen en lijkt het wel vakantie in een vakantie. Voor je gevoel ben je veel langer weg dan, in mijn geval, 11 dagen👍🏻
➡️ Zorg dat je tweede en/of derde airbnb een wasmachine heeft. Met alleen handbagage reizen is heeeeerlijk en gaat prima als je je favo jurk en short kan wassen🧼
➡️ Fix een auto! Zonder lijkt me bijzonder saai🚗💨
➡️ Pak de ochtenden voor een uitje en plof ‘s middags op het strand⛱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit was ‘m! Vandaag nog een roadtrip van 4+ uur en dan veilig naar huis vliegen✈️ Komende week verschijnt er vast weer een lekker recept online (moet nog even bedenken wat😋). Op mijn persoonlijke account heb ik dagelijks een vakantie verslag in mijn stories gedeeld. Deze staan opgeslagen in een highlight mocht je nog benieuwd zijn✅ Check het via @eefjefriedhoff 🙋🏻‍♀️ Fijne zondag❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dikke liefs😙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #reisverslag #kiezelstrand #vakantietips #griekenland #strandmeisje #beachclub #kustplaats #velika #greece #uiteten #baklava #blijmeid #vakantievibes
GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 2 - KALA NERA💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De roadtrip vanuit Nea Makri hiernaartoe was echt heeeerlijk🚗💨 Rustige mooie (tol)wegen met prachtig uitzicht🙌🏻 Kala Nera is een heel gezellig dorpje om binnen te rijden. Mooi lang strand, heel veel restaurantjes en een fijne sfeer🏖 Ik denk wel dat het hier erg druk is in het hoogseizoen, maar dit valt nu nog reuze mee👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅In het bergdorpje Milies kwam ik per ongeluk terecht na het niet kunnen vinden van een waterval(letje)… Heel leuk om hier de auto even stil te zetten en een hapje en drankje te bestellen op het grote terras die helemaal in de schaduw staat door maar één mega grote boom?!🌳 Ook vond ik hier in het eerste de beste winkeltje mijn twee ‘vaste’ souvenirs; een mooi kopje en een ring💍
✅Ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden is het naar Meteora📍 Hier staan bizarre rotsen met her en der een klooster erop gebouwd (hier kun je naar binnen). Absoluut een tikkie toeristisch, maar ik vond het de flinke rit zeker waard! Erg indrukwekkend👀
✅In een paar dagen heb ik niet alles uit kunnen proberen natuurlijk. Maar ik zou ‘1900’ uitkiezen om te gaan eten hier🍴 Voor wat ik deze vakantie allemaal heb gezien was dit de ‘modernste’ kaart met zowaar een vegan hoofdstuk🌱 Vooral de tweede avond heb ik er geweldig (o.a. Moussaka) gegeten😍
✅Als uitje is de stad Volos een prima plan om even doorheen de struinen en dan aan de haven wat de drinken. Mocht je ook een lange, brede vrouw zijn met maat 48? Dan kun je het wel vergeten om een leuke jurk te scoren👗 Tenzij je er voor elke bovenbeen 1 zoekt😂
✅Het is GEWELDIG om je appartement op 30 meter van zee te hebben🌊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag door prachtig boerenlandschap in 2 uur naar het nieuwe huisje gereden voor deel 3 van deze vakantie🌾 Nu op 50 meter van zee🙌🏻🇬🇷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dagelijks Grieks story verslag is te zien via @eefjefriedhoff mocht je dat leuk vinden🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #griekenland #minireisverslag #kalenera #kustplaats #blijemeid #vakantievibes #meteora #greekfood #aubergine #feta #dinerenaanzee #souveniertje #eefdsfood #goldenhour #griekenlandvakantie #vakantieupdate
GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ GRIEKENLAND DEEL 1 - NEA MAKRI💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste 2,5 dag zitten erop! Lekker eten, freddo cappuccino, het niet hebben van plannen, Griekse sfeer en meer🥰 Het leek me leuk per verblijf locatie een korte samenvatting te delen. Komt ie👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Strand - Moraitis beach (18 minuten rijden)🏖 Heerlijk (zand)strand, lekkere bedjes, niet druk (in deze tijd van het jaar), gezellige en relaxte sfeer en een strandbar met vet lekkere broodjes en salades👌🏻
✅Restaurant - To Akrogiali. Met je stoel in de kiezels, strak aan zee. Fijn uitzicht en lekker eten, vooral de gefrituurde courgette en gebakken kaas waren perfect💯
✅Bakkerij - Ik krijg de naam niet echt vertaald maar het zit op; Marathonos 118. Alles behalve klein en authentiek, maar ik was onder de indruk van de hoeveelheid en hoe geweldig vol en georganiseerd alles erbij lag🥖 Af te raden voor mensen met keuzestress🤓
✅Supermarkt - het zal een keten zijn, maar My Market vond ik top! Ik kom hier niet om groente te eten en zelf te koken, maar de groenteafdeling zag er echt méga goed uit🎉 Ook vond ik er mijn all time lievelingskauwgom die ik in Nederland al jaren niet meer kan kopen en online extreme verzendkosten heeft..🛒
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌Airbnb appartement: Would not recommend.. Het schoolvoorbeeld van hoe lovende recensies niet altijd echt waar zijn. Zeer ongezellig, echt oude bende en niet bepaald schoon. Wel 4 minuten lopen van zee👍🏻 Is ook wat waard😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag een roadtrip van ongeveer 4 uur naar het nieuwe huisje🚗💨 Zin in wat meer ‘idyllisch’ Griekenland, hoop ik vandaag te zien🙌🏻 Dagelijks verslag in stories via @eefjefriedhoff 📷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefopvakantie #photodump #griekenland #freddocappuccino #minireisverslag #NeaMakri #vakantie #topsenflops #groenteafdeling #grieksesalade #zonzeestrand #chillvakantie
50.000 VOLGERS, VIJFTIGDUIZEND🥳🍾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liefde voor jullie❤️ Het is niet normaal⁉️ Ik had voor dit jaar een mooi en realistisch doel: met 45k volgers het jaar uit. Maar het zijn er nu al veel meer dan vijftigduizend (!!) en het is pas half juni😱 Super cool!😍 Afgelopen maanden was er zoveel groei en positiviteit. Dat voelt als méga waardering voor het harde werk🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Echt, DANK DANK DANK🙌🏻 Door jullie bij elkaar kan ik deze uit de hand gelopen hobby mijn werk noemen! Fijn dat ik je kan inspireren met mijn recepten en kan vermaken met persoonlijke kijkjes in mijn leven en achter de schermen🎥 Hopelijk blijf je nog lang hangen hier☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De timing kon bijna niet beter☀️ Ik ga nu namelijk lekker chillen met mijn billen in het Griekse zand (of kiezels, je weet maar nooit daar)🇬🇷 Op wat vakantiekiekjes na zal het hier rustig zijn komende weken📸 Gelukkig staat eefsfood.nl bomvol met recepten dus je hoeft je niet te vervelen!✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hele dikke liefs,
Eef😙
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
28 mei 2022

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade

Smeuïge pindakoeken met witte chocolade
25 mei 2022

Goedgevulde rijstsalade met veel groente

Goedgevulde rijstsalade met veel groente
16 mei 2022

Wortelcake met banaan en noten

Wortelcake met banaan en noten
3 mei 2022

8 x Lekkers met rood fruit

8 x Lekkers met rood fruit
28 april 2022

Kersen kruimel cheesecake

Kersen kruimel cheesecake
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord