• Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
0
Eefsfood
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #3

Eefje
3 reacties
23 januari 2017
Veluwe zon

Ten eerste: wat een super leuke reacties op mijn overzicht van vorige week! 

Ook deze maandag begon weer zoals altijd: relaxed! Rustig opstaan etc. Even wat huishoudelijke dingen gedaan (nog steeds jammer dat dit niet vanzelf gaat). En toen een kantoor gecreëerd aan mijn eettafel. Op maandag maak ik altijd even een overzicht van wat ik komende week moet en wil doen. Agenda en to do lijs op tafel en dat werkt best rustgevend. s’ Middags sprong ik de auto in richting mijn boekhouder (lees: mijn moedertje <3). Ze vind het nooit leuk als ik moedertje zeg maar toch doe ik het. Belastingaangifte check! Lucky me. Ik kon blijven eten. Stoofpot met rijst en sperziebonen, feestje! 

Dinsdag was ik uitgenodigd door Miss Publicity om mee te gaan op wild reis namens Roots Rotterdam. Safari op de Veluwe! Er heerste een flink schoolreisjes gevoel. Weten wat je gaan doen maar toch niet helemaal precies. En dan is het in dit geval ook nog spannend wie er allemaal meegaan. Dat weet je bijna nooit bij een food event. Stiekem wist ik dit keer dat lieve Michelle van Studentenvoer ook meeging en dan is dolle pret gegarandeerd!

In onze rubber laarzen en met bevroren tenen nam de boswachter ons mee op pad. We kregen wat les over het jagen en over hoe je populaties is zo’n gebied onder controle houdt. Zowel dier als bomen en planten. Hoewel ik hier al wel wat over wist was het toch best leerzaam en interessant. 

Na onze wandeling werd ons laten zien hoe er een geschoten ree ontdaan werd van zijn vacht etc. Het blijft niet heel leuk om naar te kijken. Maar ik eet het graag dus ja.. Dit hoort erbij! Ik vond het niet heel nodig om hier foto’s van te maken dus wees niet bang dat je er straks eentje te zien krijgt. Uiteraard kregen we ook dingen te proeven die net vers van de BBQ kwamen. Zo lekker en zoveel smaak. Toen ik me omdraaide en daar die ree zag hangen terwijl ik soortgelijk vlees aan het eten was dacht ik toch wel even uhhh… laat ik me weer terugdraaien. 

De Veluwe is mooi! Zeker met een laagje sneeuw en een schijnend zonnetje. Dit is echt zo fijn! Mijn lievelingswinterweer. Vrieskou met zon!

Rode wangen van de kou maar dat mocht de pret niet drukken. Met zijn alle de bus in en op naar onze diner locatie. Na 1000 km file getrotseerd te hebben kregen we eerst een rondleiding op de boerderij. Wat zijn koeien toch leuk! Je kunt er niet zoveel mee maar iedereen vond het fantastisch in die stal! Ik heb nog even deze kleine bink van een dag oud aan de haak geslagen <3

Van het eten heb ik bijna geen foto’s. We zaten in een donkere stal/schuur aan een lange tafel. En het was vooral rood vlees van de Green Egg wat te klok sloeg (JA JAMMIE!). Volgens mij kan ik nu met gemak een maand lang vegetarisch zijn. Een enorm leerzame, lange maar vooral gezellige dag. Laat thuis dus gelijk naar bed. Zo lekker geslapen!

Woensdag een beetje uitgeslapen. Eenmaal op de fiets was het echt genieten! Alweer vrieskou en zon en dan ook nog een gek soort bevroren condens dat alles wit kleurde. Leiden <3
 Even een dagje aan het werk (ik werk ook een paar dagen per maand bij de Swirls). Nou het was -4 dus benieuwd hoeveel ijsjes ik zou gaan verkopen. Ik stond er in ieder geval klaar voor!

Ik zette een al zeg ik het zelf mega toffe winactie op mijn Facebook pagina. Je kunt nog meedoen tot en met woensdag 25-1. Dus wil je een door mijzelf gemaakte taart incl bezorgen winnen? Klik dan HIER!

Ik appte een vriendin of ze al eet plannen had en dat eindigde dat ik bij haar ging eten en ze ook nog voor mij kookte en de boodschappen deed (ik HAAT boodschappen doen). Dikke winning! En wat voor een maaltijd? Een feestje met pindasaus. Thanks Taar!

We keken nog samen ‘de gevaarlijkste wegen’ en toen sprintte ik naar huis voor aan aflevering Vera (detective serie). Wat zit dat knetter goed in elkaar zeg! En dan duurt zo’n aflevering ook nog bijna 2 uur én je hebt geen reclame!

Donderdag werd ik wakker met migraine, alweer! Dit jaar ben ik al ongeveer voor de helft van de dagen de klos geweest. Toch ging in naar de supermarkt voor wat boodschappen en dook ik de keuken in voor een aantal recepten. Het duurde echt een eeuw voor die pijnstillers eindelijk hielpen.. Meestal als ik veel heb gekookt/gebakken nodig ik mijn moeder en haar vriend uit om te komen eten en dan geef ik ook gelijk de rest mee. Dit keer was dat extra leuk omdat zij een vakantie hebben geboekt en ik mee mag! Oh yes! Over een niet al te lange tijd zit ik lekker een weekje op Tenerife in een fantastisch appartement. Ik kan niet wachten! We aten trouwens deze mega lekkere knolselderij stamppot uit de oven.

Doordat ik mijn overuren van vorig jaar moest opmaken ben ik nu een aantal vrijdagen vrij. Super chill! Ik kan er wel aan wennen, en dat terwijl ik al niet zoveel werk.. Maar goed, ik neem het er maar van. En ik kan jullie nu bijna dagelijks een nieuwe recept showen op mijn blog. Daar valt echt niet tegenop te koken als je meer dagen werkt. Ook vandaag begon ik achter mijn laptop. Ik heb eigenlijk zoveel te doen en nog zoveel uit te zoeken dat je nooit echt klaar bent. Voor ik het wist was het alweer middag. Ik ging richting mijn moeder omdat we allebei een berg spullen hadden die we op marktplaats wilde zetten maar het kwam er steeds niet van. Dat is nu gefixt! Hoogtepuntje van de dag? Dit uitzicht vanaf mijn moeders balkon!

Zaterdagochtend gooide ik er weer eens een “zullen we zo een vissie halen op de markt?” appje tegenaan. Ik had al twee weken zin in kibbeling. En ja, ik kan hier gewoon prima mee ontbijten..

Daarna zijn we samen met onze laptop neergestreken bij de Waag. Zij om te werken en ik om me iets meer te verdiepen in de wonderen wereld van Pinterest. Ja ik zit dus op Pinterest en nee ik weet nog steeds niet hoe ik dat een beetje gunstig of leuk moet gebruiken. Tips zijn welkom!
‘s Avonds zijn we met een groep vrienden nog even flink af gegaan tijdens een pubquiz. Doelen zijn wel gehaald, geen laatste geworden. Hatsa! Vraag van de avond: Hoe heet de kok uit Piet Piraat? Dat de andere personages Steven Stil en Stien Struis heten wist ik (vraag me niet waarom) maar op Berend Brokkenpap kon ik echt niet komen. Vorige keer scoorde ik vol op de muziek ronde maar die was dit keer met een thema. Dramaaaaa!

Eenmaal thuis nog even snel Wie is de mol gekeken voordat alle spoilers alweer op het wereld wijde web staan. 

Fijne rustige zondag ochtend en toen hup in de trein richting de Foodhallen. Ik had een kadootje opgestuurd gekregen waarmee daar wat lekkers kon komen proeven. Mijn eerste Yoghurt barn ervaring is nu ook een feit! Al ben ik niet zo’n fan van de combi chocolade met yoghurt, koos ik voor de Oreo special. Best wel smullen!

Bij Pita werd mijn broodje extra mooi gemaakt voor de foto. Dat is goed te zien haha! Super lekker ook. 

Als klapper op de vuurpijl sloot ik deze week af met opnieuw een bezoekersrecord op mijn blog. Het maakt me echt blij dat iets waar je al maanden extra je best voor doet ‘eindelijk’ groei laat zien. Echt iedereen bedankt! Ik kan het weer niet laten om jullie even op een virtueel puntje lekkers te trakteren. Daarbij was het recept van deze kwark kersencake het best bekeken recept van afgelopen week!

Tot volgende week!

Liefs,
Eef

 

EEFSFOOD Overzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
3 reacties
  1. Josina

    23 januari 2017 19:58

    Weer zo een leuk bog
    Ik geniet volop

    Beantwoord
    1. Eefje

      25 januari 2017 07:41

      Leuk om te horen, dankjewel!

      Beantwoord
Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Speculaas rolls met amandel

volgend bericht

Homemade kip-kerrie salade

meest gelezen
39.469x bekeken

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem

Luchtige chocoladetaart met krokante bodem
24.643x bekeken

Super snelle pasta met tomaat en burrata

Super snelle pasta met tomaat en burrata
14.486x bekeken

Tiramisu shortbread bars

Tiramisu shortbread bars
11.835x bekeken

Blauwe bes cheesecake kruimel bites

Blauwe bes cheesecake kruimel bites
Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Vega maaltijd recepten
Maaltijden Recepten

Vegetarische lasagne met 4 soorten groente

680CB9CD-005F-4D6F-A513-A431BE478FA7-scaled
Maaltijden Recepten

Patatje paddenstoelenstoof (vega)

IMG_0256-1536x1024
Maaltijden Recepten

Gebakken gnocchi met doperwtensaus en feta

4719DE2A-8E69-415F-A573-6BEDC3A5FA5F
Maaltijden Recepten

Pasta met linzen-tomatensaus, spinazie en feta

DB15DCFB-0503-4316-A38D-E8B4B527B4A5-scaled
Recepten Salades

Spinaziesalade met falafel en feta

IMG_6840-1536x1024
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Eef test #2 - Vegan tonijn
Eef test

Eef test #2 – Vegan tonijn

4 min leestijd
24 mei 2021

eefsfood

thuis in Leiden | bakt vooral zoet, eet het liefst hartig | ontwikkelt recepten en fotografeert eten | zakelijk? eef@highrollersagency.com

Eefje | EEFSFOOD.NL
BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑 ⠀⠀⠀ BOTERKOEK MET ABRIKOOS EN ROZEMARIJN🍑
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze boterkoek is mijn standaard succesnummer! De mensen die het proeven zijn áltijd aangenaam verrast en vragen naar het recept😍 Een dikke tip als je iets lekkers wilt meenemen dus! Je hebt er geen moeilijke dingen voor nodig. Een groot scherp koksmes is wel aan te raden. Zo kun je de abrikozen en rozemarijn makkelijk snijden en hakken🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als ik denk aan goede messen, dan denk ik aan Wüsthof. Serieus waar! Een aantal jaar geleden werkte ik in een kookwinkel en daar verkochten we ook dit prachtige merk. Ik stond altijd glunderend naar messenkast te kijken met de gedachte “als ik later groot ben ga ik hier een set van kopen”💭 Dat is er tot op heden nog niet van gekomen en nu mag ik gewoon met ze samenwerken?! Dat zijn goals hoor!❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wüsthof is een Duits merk en bestaat al sinds 1814. Deze messen komen uit de Classic Ikon lijn. Het is echt een geweldig kado voor een kookgrage vriend, familielid of jezelf. Check wusthof.com voor meer informatie. Er is zelfs een lijn waarmee je je mes zelf kunt samenstellen🙌🏻 Het is echt een keukenvriend voor het leven want ze gaan héél lang mee!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil jij de boterkoek ook maken? Dit heb je er voor nodig:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️300 gram patentbloem
➡️250 gram roomboter
➡️100 gram kristalsuiker
➡️80 gram witte basterdsuiker
➡️1 zakje vanillesuiker
➡️flinke snuf zout
➡️75 gram gedroogde abrikozen, in kleine blokjes
➡️15 groene blaadjes rozemarijn, fijngehakt (1/2 el ongeveer)
➡️2 eetlepel melk of geklutst ei
➡️1 handje amandelstiften
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bereidingswijze kun je nu vinden op de homepage van eefsfood.nl ✨ Veel bakplezier!👩🏻‍🍳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met @wusthof 🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #WUSTHOF #MyWUSTHOF #boterkoek #recept #receptenpagina #succesnummer #bakrecept #messen #vlijmscherp #koksmes #abrikoos #rozemarijn #roomboter #foodienl #instarecept #foodblog #koek
BIJNA WEEKEND🥂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jaren gele BIJNA WEEKEND🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jaren geleden ging ik een keer uit eten en kreeg ik dit lekkere drankje om de avond mee te beginnen🍋 Het is me altijd bijgebleven en ik heb het al eens vaag in mijn stories gedeeld. Je hebt 5 ingrediënten nodig, meer niet! Één daarvan is verrassend, namelijk witte Port👌🏻 Het zijn 3 gelijke delen. Voor een lekker gevuld wijnglas neem je:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️50 ml witte Port
➡️50 ml tonic, ik nam Fever Tree citrus & fresh
➡️50 ml bruiswater met citroen, ik nam Charlie’s
➡️3-4 ijsblokjes
➡️2 schijfjes bio citroen
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Doe alles bij elkaar in een mooi glas en het proosten kan beginnen🥂 Mocht je geen fan zijn van tonic en het ook iets zoeter willen kun je het ook met bitter lemon proberen🍸 Perfect om vrienden of familie mee te verrassen die bij je komen eten🍴
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lijkt je dit lekker? Sla de video dan op om het makkelijk terug te kunnen vinden✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne vrijdag en PRRRRROOST☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #zomers #nix18 #tonic #witteport #bruiswater #citroen #ijsblokjes #biocitroen #aperitief #weekenddrankje #verfrissend #foodblog #receptenpagina #ijsklontjes
PIÑA COLADA SLOF🍍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Say wh PIÑA COLADA SLOF🍍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Say whuut? Ja echt! Ineens viel het kwartje en leek me dit een briljant idee. Ik ben het gelijk uit gaan voeren en hierbij het resultaat🎉 Hij is echt heeeeeel lekker😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wist jij dat o.a. verse ananas de werking van gelatine weet te kraken?! Een bepaald stofje uit deze vrucht zorgt ervoor dat gelatine niet doet wat het zou moeten doen. Toch wilde ik per se verse ananas gebruiken en heb ik een manier geprobeerd om toch een mooie en vooral lekkere toplaag te maken. Dat is gelukt💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De slof heb ik gevuld met een smeuïge spijs die voor een groot deel uit verse kokos bestaat🥥 De tussenlaag is gemaakt van kokosyoghurt. Een beetje fluffy gemaakt met xanthaangom, geinig spul is dat (niet noodzakelijk overigens)👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Wat ik érg kan aanraden. Het recept staat nú voor je klaar op eefsfood.nl✨ Durf jij het aan? Sla de post op door op het vlaggetje rechtsonder de foto te klikken✅ Of tag de grootste piña colada lover die je kent👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #nix18 #sloffentaart #pinacolada #ananas #kokos #rum #foodblog #bakrecept #cocktailtaart #fruit #koek #spijs #foodfotografie #pineapple #heelhollandbakt #coconut #yoghurt #slof #versekokos #kokosyoghurt #zomertaart
FAVORIETE SUSHIBOWL🍤 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Soms FAVORIETE SUSHIBOWL🍤
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Soms heb ik ineens zóveel zin in sushi, dat ik daar dan echt iets mee moet doen😍 Als ik het dan thuis wil maken kies ik altijd voor een bowl. Veel sneller klaar en eigenlijk net zo lekker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben weinig experimenteel want ik maak ze bijna altijd hetzelfde. Op deze manier vind ik het gewoon het lekkerst🤤 Voornamelijk groene groentes, een licht pittige mayo, gebakken uitjes en wat tonijn, zalm of garnalen🐟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn ingrediënten voor deze bowl heb ik bij @flinknederland besteld🚴🏻‍♀️💨 Binnen minuten staan ze voor de deur en dan kun je gelijk de keuken in👩🏻‍🍳 Tijdbesparing en ultiem gemak als je het mij vraagt🙌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je Flink ook proberen?! Met de code EEFSFOOD ontvang je €15,- korting op een bestelling van minimaal €30,-. Deze code doet het alleen voor nieuwe gebruikers en is geldig tot en met 17 augustus✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️Kook de rijst volgens de verpakking (ongeveer 75 gram pp) en breng daarna op smaak met wat sushi azijn.
➡️Snijd ongeveer 8 garnalen doormidden en marineer deze in wat olie, knoflook en chili poeder. Bak op hoog vuur in korte tijd gaar.
➡️Maak de mayo aan met wat chilipoeder.
➡️Schaaf de komkommer tot linten, snij een bosui in ringetjes en de avocado in blokjes.
➡️Doe de afgekoelde rijst in een kom, doe hier de edamame boontjes, bosui, avocado, komkommer & garnalen bovenop. Maak af met de mayo, sojasaus, sesamzaadjes, gebakken uitjes en wat nori kruimels.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Schenk een lekker drankje in en het feest kan beginnen! Eet smakelijk🥂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met Flink💞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #flinknederland #sushibowl #instarecept #garnalen #nori #sushirijst #komkommer #bosui #avocado #sojasaus #chilimayo #sesamzaadjes #comfortfood #gebakkenuitjes #foodienl #foodblog #receptenpagina
LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LEKKER LUXE LUNCHBROODJE🥖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vorige week maakte ik zoiets als lunch met pita’s die op moesten. Het was verrassend lekker dus ik fabriceerde er vandaag opnieuw wat heerlijks van😍 Dit was zó lekker dat ik het graag met je deel, puur ter inspiratie👌🏻 Dit heb je nodig👇🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️je favoriete verse broodje
➡️pikante hummus
➡️gegrilde paprika
➡️handje spinazie
➡️plakjes gebakken halloumi
➡️plakjes avocado
➡️tomaat (gepoft nóg lekkerder)
➡️zure room
➡️za’atar
➡️peper
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️hoeveelheden kun je zelf bepalen, maar wees niet te zuinig zou ik zeggen. Pak uit, geniet en zit vol😋 Enjoy! Wat heb jij vandaag geluncht?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook maken? Sla op voor later✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #desembroodje #halloumi #hummus #lunchtip #spinazie #paprika #za’atar #lunch #brood #foodienl#lunchinspiratie #veggies #kaas #zureroom #foodblog #receptenpagina #smaakvol #sourcream #roastedbellpepper
SMEUÏGSTE CAKE EVER😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Luc SMEUÏGSTE CAKE EVER😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luchtig en lekker plakkerig, precies wat cake moet zijn🙌🏻 De pindakaas frosting maakt het helemaal af🥜 Het beslag is echt makkelijk om te maken en misschien heb je alle ingrediënten al wel in huis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit heb je ervoor nodig:
➡️100 gram zelfrijzend bakmeel
➡️50 gram havermeel (tot poeder gemalen havermout)
➡️50 gram amandelmeel
➡️2 rijpe bananen, 200 gram netto gewicht
➡️100 gram licht- of donkerbruine basterdsuiker
➡️2 middelgrote eieren
➡️50 ml zonnebloemolie
➡️50 ml (plantaardige)melk
➡️1 tl ceylon kaneel
➡️1 tl bakpoeder
➡️1 tl vanille extract
➡️1/2 tl zout
Topping:
➡️200 gram (plantaardige)boter, op kamertemperatuur
➡️80 gram pindakaas
➡️50 gram poedersuiker
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor het recept ga je naar eefsfood.nl, klik je de zoekbalk aan en zet je hier bananencake in🔎 De eerste hit moet je hebben🍌 Lijkt het je wat? Sla de post dan op✅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne avond😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eefsfood #cake #bakrecept #pindakaas #foodienl #banaan #foodblog #receptenpagina #banana #heelhollandbakt #ingredientenlijst #smeuig #kaneel #makkelijlrecept #smaakvol #homebaking #bakken #foodfotgrafie
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Home
  • Over mij
  • Recepten
    • Ontbijt/Lunch
    • Maaltijden
    • Desserts
    • Salades
    • (Borrel)snacks
    • Smeersels, dips & sausjes
    • Drankjes
  • Eef’s bakkerij
    • Taarten
    • Koekjes
    • Cake
    • No bake
    • Overig zoet
    • Brood
    • IJs
    • Vegan lekkers
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Weekoverzichten
    • Ontvangen foodpost
    • Eetdagboeken
    • Eef’s boekenplank
    • Op pad met Eef
    • Horeca tips
  • In de media
  • Zakelijk
  • Eefsfoodmail
  • FAQ
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwste recepten
4 augustus 2022

Piña colada sloffentaart

Piña colada sloffentaart
3 augustus 2022

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos

Boterkoek met rozemarijn en abrikoos
30 juli 2022

Romige speculoos ijsjes

Romige speculoos ijsjes
27 juli 2022

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges

Zomers bladerdeegtaartje met burrata en groene asperges
11 juli 2022

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur

Sinaasappel-kardemom cake met glazuur
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord